Stína!

- Nothing more, nothing less.

Effektiv dag

Kategori: Allmänt

Yes. Fick en glad överraskning igårkväll när jag tittade på schemat: Ledig måndag! Var helt säker på att jag skulle jobba kväll. 
Ställde klockan och gick upp i tid (kl 8, duktig va!). Gick en långrunda med Meija i solskenet. Satte igång att packa packa packa här hemma. Åt lite god & nyttig lunch (broccoli, 2 kokta ägg och en sallad) sen stack jag till mammas trädgård för att pausa i 2 h och få lite sol! Och jäklar vad solen tog=) Solade lite igår med, så det känns som att det är stor skillnad mot innan. Var ju iofs hur blek som helst innan. 
När F kom hem från jobbet körde vi ett lass med packlådor o ställde ner i morsans källare. Lagade mat.. Packade lite till o tvättade ur vitrinskåpen. 
Nu sitter jag o väntar på att klockan ska gå så jag kan sticka o träna box=) Var bara totalt 6 st bokade... Är ju ingenting! Men hoppas jag får köra med nån rolig. Är träningssugen. Fått sjukt mkt energi av vädret och flytten!=) Imon är det dag-jobb som gäller. Sen träning med Liv. Kan gissa att det blir lite packning här hemma med =p Ni skulle se vad tomt det är här nu..
 
 
Ah, man ser inte riktigt, men lite färg har jag
fått=) 
 
 
Ciao
 
 

Let's dance (ensam)

Kategori: Allmänt

It's weekend bitches!!!
 
Avnjuter ett glas rött. Ska måla naglarna! Imon är det upp i tid för att spela innebandy med tjejerna på kneget. Hoppas på lite sol efter det (ska ju bli aasnice väder!). 
 
Längtar tills min sötis kommer hem. Har knappt träffat han idag, typ 5 minuter. Förutom när jag pussade honom hejdå i morse (och han var halvt medvetlös;p).
 
Ciao

Whatever

Kategori: Allmänt

Hejje. 
Ledig idag efter att ha jobbat hela pösken. Skönt. Har varit lugnt på jobbet, men är ju ändå lite deprimerande att jobba när "alla andra" är lediga.
Fredrik öppnade dörren till sovrummet kl 9.50 och sa "nu är det dags att gå upp", men jag låg kvar och snoozade till kl 10.30. Mihihihih
Gick ut med vovven. Sen gjorde vi en liten insats och bar ner de sista kartongerna från vinden. Skönt att ha det gjort. 
Till middag blev det fläsk, potatis och löksås. Fredrik pep till jobbet och jag pysslade lite här hemma. Packade ner lite prydnadssaker o vinterkläder i banan-lådor. Slängde massa plugg-skit som låg o skräpade i en byrå (Johanna, hittade vår C-uppsats när den var in progress=) Fattar fortfarande inte hur vi lyckades med den, det gör vi nog inte om!;))
Sen stack jag o tränade med mammis. Skivstång. Gött. Efter det körde vi förbi här hemma o lassade in alla 6 lådor som vi packat och körde hem till mams. Sen gick Meija o jag hem därifrån, o såklart gick vi förbi"vårt" hus och tittade ♥ Det är så sött och trädgården är full av fina blommor! 

Till kvällsmat blev det mörk fralla med ägg, rökt lax och pepparotsvisp. Mums! Till det en kall öl. Coz I'm fuckin' worth it.
 
Nu sitter jag o börjar bli trött. Konstigt nog efter 10 timmars sömn. Är väl efter träningen. Och jag har faktiskt varit duktig och produktiv idag, trots att jag varit ledig =p  Zaatan vad bra man mår av träning! Njuter både innan, under och efter. 
Har gjort en laxmacka till min sötnos oxå när han kommer hem. Good wife.
 
Imon är det kvällsjobb som gäller. Sen dag, dag. Efter jobbet på tors ska jag ner till city för att demonstrera att SSK:s ska ha bättre lön!!!! 
På lördag är det först innebandy med jobbet (vi ska faen vinna!) sen på kvällen ska vi på inflyttningsfest hos söta Lina (och Fredrik=p)! 
På söndag ska vi ev. till morsan för att planera lite med flytten. 
 
Nehe, nu skriver jag bara för att fördriva tiden.. Stackars läsare..
 
Men jo! Börjat fundera på saker jag önskar mig i födelsedagspresent. Utan inbördes ordning:
* Böcker om trädgård/odling för nybörjare
* Inne-jympaskor
* Presentkort på inredningsaffärer
* Presentkort på träningsaffärer (stadium)
* Parfym (tappade min i kakelgolvet =( 700- kroners bara sipprade ut..)
* Stekpanna, ugnsform med avtagbar kant, grillbestick (av kvalité)
 
Ahh, det är vad jag kommer på just nu.
 
Nänu får det räcka! 
Ciao
 
Haha PS:
Tog denna bild när jag spexade lite medans jag lagade mat för nån helg sedan.. Efter jag tagit bilden o tittat: ELIN, känner du igen denhär posen?! haha, så jäkla likt=D 
 
DS
 

"Nu börjar helgen"

Kategori: Allmänt

Guten Morgen! 
Eller, typ förmiddag. Ja grattis till alla som ska va påsklediga o hitta på massa mys. En annan ska knega! Jag är ingen storfirare av påsken, men känns ju såklart när man vet att de flesta andra e lediga. Men men, det är bara att tagga! Jobbar nu fre-må. Hade ju lite helg igår, syrran & Micke kom o käkade o tog ett glas vin, sen stack vi till Kutta o spelade lite Buzz. Kom hem liite för sent och tog liite för mkt vin för att det ska kännas hundra idag! Skyll mig själv.
Är sjukt avis på Johanna som är i Berlin och weekend:ar och Hanna som är i Dubai!!=) Aja, vi får se när/om vi får åka utomlands igen! 
 
Ååh vad tiden går sakta!! Känns som en evighet till Juli... Vi går och kör föbi vårt hus varje dag o tittar. Kan fortfarande inte riktigt fatta att det är vårt eget!! Det är vårt... snart!... Aja, den som väntar på nåt gott. Vi har ju en flytt nu (till morsans hus) att avklara, o den är ju desto närmare i tiden! Typ nästa v ska vi börja? Ska ju va ute ur lgh 15 maj... Aja, känns sjukt iaf, sjukt KUL!!!
 
En sak som inte känns sjukt kul är faktiskt kneget.. Fast jag är kanske inne i en svacka. Kanske e rastlös pga huset o allt.. Hoppas det vänder! Trivs ju o så, men känner inte att jag utvecklas så mkt, snarare tvärtom...
 
Nehe.. Ska hålla mig sysselsatt, får ångest av att bara sitta o titta på klockan o räkna ner tiden till kneget... 
 
 
Glad påsk!
 
 
 
 

OMG, vi ska flyttaa

Kategori: Allmänt

Då var helgen över (redan). Fredagen var hemmakväll. I lördags var vi på middag hos Lina & Fredrik i deras nya fina lägenhet. Väldigt trevligt och god mat som vanligt!! Ska snart dit igen på inflyttningsfest :) 
På söndagen gick vi hem till mamma och åt lunch, sedan gick vi ner i hennes källare för att röja plats för våra grejjer som så småningom ska stå där=) Ska ju vara ute ur lgh om 1 månad. Helt sjukt! Fick även med oss några (14st) bananlådor hem. Boostad som man var så packade jag 4 lådor med grejjer som vi ändå inte använder just nu (böcker, prydnadssaker). Hehe man får passa på när man har tid o lust!  Sen handlade vi o hade sedvanligt söndagsmys=) 
Tänkte att jag skulle gå upp kl 8 idag för att hinna med att springa en runda innan jobbet, men när kl ringde var jag så himla trött. Så jag snoozade till kl 9=) Sen blev det en långprommis med Meija istället för löprunda. Nu ska jag ta en dusch o göra mig i ordning innan det är dags för att göra käk. Om ni undrar vad som händer i påsk, så ska jag jobba..... hehe..
  
Hos mamma igår. I mina nya mys-leggins. Johanna köpte ett par likadana, så vi kallar dom våra bästis-byxor :) 
 
 
Nehe, nu måste jag sätta igång! Är egentligen inte jättesugen på att jobba, men känner mig boostad med energi, så jag skulle säkert bli uttråkad om jag var ledig!;p 
 
Ciao

Glädje-rus!

Kategori: Allmänt

Hej alla vänner.
Idag har varit en bra dag. Bra dag på jobbet, skiithärlig träning efter jobbet! Cross. Skitkul att löpträna i grupp (eller aa, väldigt mkt roligare än att göra det själv iaf!)! Sen stannade vi ibland och gjorde styrke-övningar. Detta passet blir det snart igen=) Var perfekt väder oxå för det idag, svalt men inte kallt. 
Direkt efter passet gick jag o Liv en runda med våra vovvisar. Bageerah var så himla lugn o artig, helt i Meijas smak=) Sedan lagade jag lite käk. Nu sitter jag i soffan, mjuk o skön i kroppen, men ett glas rött! Härlig känsla. Skickar lite sms med syrran o Lina. Bara chillar. Tror jag ska måla naglarna oxå.. För nu är man ledig resten av veckan!=) 
 
Men den riktigt goda nyheten är att... Vi har köpt hus!!=) Wihiiii!=) Senast 15 juli får vi tillträde! Ni kan ju tro att vi snackar planer o inredning här hemma=) Känns så jäkla KUL, som början på vårt liv på nåt sätt!!=) Har verkligen världens bästa älskling oxå som är så duktig på praktiska grejjer, så jag bara vet att vi kommer få det så fint ♥ Som vi har längtat efter nåt eget. Och snart har vi det. Vårt gulliga hus. Blir att bo i mammas hus ett tag där när vi är "emellan bostäder", vilket känns skönt på nåt sätt. Kommer inte kunna flytta in direkt då det ska renoveras o rivas väggar m.m.
 
Nehe, nu ska jag måla naglarna. När älsklingen kommer hem ska vi sitta uppe en stund & fira helg o hus! Har inte riktigt gjort det eftersom han jobbat kväll.
 
 
<3
 
Ciao

Sunday, I love you

Kategori: Allmänt

Helskotta vad helgen gått snabbt!! Den har bestått mest av grill och sangria=) Nice! Var dock inte så fint väder som jag hoppats på. Nu börjar snart en ny vecka. Jobb må-tors. Ska försöka träna. Är särskilt sugen på tors att gå på Cross. Är ute-träning i grupp, löpning kombinerat med styrka. Har alltid velat prova men inte vågat, men Liv ska ju med, så på tors jäklar!=) På fre ska jag träffa min Jojjis! Har inte så mkt att blogga, men kände att det var dags att titta in, har inte bloggat på länge;P Här kommer lite inspiration till hus... Matsals-set och soffa!=) Kommer ha en helt annan stil i huset än vad vi har i vår nuvarande lgh. Ska vara mer stilrent, ljust men ändå mysigt. 
 
Nehe, nu ska jag snart börja med söndag-maten. Blir Carbonara med tvist. Sen har vi köpt lite lösgodis till tv-myset. Bästa!
 
Ciao