Stína!

- Nothing more, nothing less.

Snabbrapport

Kategori: Allmänt

Vill bara uppdatera statusen. Detta har jag gjort idag:
* Varit hos frissan (inga stora förändringar, men man känner ju sig fräsch!)
* Solat och badat i Vita Sand! Sjuukt skönt! Jättegod matsäck, fika och varm sol. Både jag o mamma snarkade där ett tag ;)
* Gått med Meija till mamma (vaarmt...)
Just nu:
Avnjutit liten skål jordgubbar med yoghurt, sitter på mammas altan och bloggar i solen. Ska snart grilla, och förhoppningsvis kommer sötnosen och joinar oss! ♥ Life is good.
Efter tjugonde försöket att hålla ögonen öppna
gav jag upp!
Nu är jag härligt solbränd=)
Återkommer med bilder från midsommar osv...
Ciaoo

Pust, flås

Kategori: Allmänt

Nu har jag jobbat mina 8 dagar av 9, så imon är jag ledig! :D Första dan idag som jag arbetade självständigt. Jag klarade det! ;)
Imon är jag ledig!!! Ska passa på att träffa cookie! ♥
Nu väntar jag på att sötnosen ska komma hem.
Verkar som att jag kommer få vik i höst om jag vill fick jag reda på idag, wihii =)
Nu:
Because I'm worth it!

Åh!

Kategori: Allmänt

Vilket härligt väder på lediga dagen!:)
Gjort: Sovit ut. Gått med Fredrik & Meija till stan där vi köpte jordgubbar o åt lite glass :). Vikt tvätten. Bloggat (snart).
Planer: Ta mig en dusch. Laga mat (hemmagjorda hamburgare o pommes). Hjälpa mormor att besikta bilen. Ta med Meija o åka ner till mormor för att sola, fika, busa med hundarna o hjälpa henne med veden. Får se om vi går hem därifrån eller om vi åker bil. Sen måste jag även: Städa lite här hemma och "plugga" kirurgisaker!
Känns som en bra dag :) Men för att hinna allt måste jag börja nu!
Ciaoo

Nehe, om man skulle dra en blogg!

Kategori: Allmänt

Tja, varför inte! Saker o ting börjar lugna ner sig. Det vill säga, det går bara i 100 km/h istället för 200 ;)
Tänker börja med några bilder från min underbara examen!! Tyvärr har mamma o pappa dom bästa bilderna, måste sno dom sen..
Champagne, jordgubbar och baugetter i strålande solsken i slottsparken! ♥
Utanför domkyrkan efter ceremonin. Mamma har fina bilder på mig o pappa & mig o henne oxå, måste skaffa dom!
Sen blev det god mat hemma hos mamma med nära o kära! Fick jättefina presenter och är så glad att alla kom :)
Tema: Plutbild! Vi är lite knäppa :)
Perfekt väder hade vi oxå!
Haha söta mamma tog fram bilden jag hade på studenten! Var tvungen att posa med den ;) Ser ut som jag har jätteröven Hübert!
Helgen efter hade jag o Johanna lite födelsedagsfest! Haha, eftersom det var väldigt oplanerat så blev vi bara 5, samt saknade ett födelsedagsbarn!;) Men vi hade hur trevligt som helst. Grillade o spelade kubb!
Sedan blev det utgång! Och DÄR slutade fotograferingen ;) Vackra Johanna!
Jaha, hur är det annars då?
Har börjat mitt sommarvikariat (som Sjuksköterska btw ;P) förra veckan. Och fy FAN vad rörigt dom första dagarna!  Inte nog med att man inte är van vid att vara "riktig" sjuksköterska, man är på en helt ny avdelning oxå. Har snurrat rejält uppe i knoppen vill jag lova.
Nu är det min andra vecka, och jag känner att mer o mer börjar falla på plats! Är dock mycket kvar, och man är lite nervös inför första dagen när uppföljningen är slut! Jag trivs jättebra, kollegorna är jättetrevliga och hjälper en om man undrar något. Det är högt arbetstempo, men det är något jag gillar. Men så klart går det till en gräns.
Denna veckan har jag jobbat må-ons.. Är ledig imorgon. Sen jobbar jag fre-tis. Jobbar alltså 8 dagar av 9 möjliga. Har jag sagt att det är 100km/h ? ;)
Roligt att höra alla SSK som säger att man kommer va ett nervvrak första halvåret som sjuksköterska.. Att man kommer gråta, få panik, drömma mardrömmar o vara nervös. Hehe tack för peppningen. Men skönt att dom kan sätta sig in i ens situation. Man är ju sån, tanken som går i ens huvud är: När ska dom få reda på att jag är en bluff? Att jag inte kan nånting.
Nehe, nu börjar det bli ett lång inlägg.
Är så jäkla tråkigt, går inget intressant på tv.. Och vill inte sitta o slö-titta, vill ha nåt att göra. Känner mig ensam annars. Saknar Fredrik jättemycket. Ska bli så skönt att få ligga kvar i sängen imon på morgonen o krama om honom.
Funderar på ev. träna imon. Har ni hört på f*n! Var sjukt länge sen, har inte känt att jag hunnit/orkat/velat. Men har haft dåligt samvete kan jag lova.. Har t.o.m. gått ner i vikt pga förlorade muskler.. Känner mig klen o degig.
Funderar på att ta upp bloggen igen. Man har mkt man vill skriva av sig om. Kanske ska göra om bloggen till Sjuksköterskeblogg ? Mjaa.. Men skulle faktiskt va kul att ha ett tema.. Har dock inte tid för såna seriösa grejjer, tyvärr.. Sen är det mycket möda för mina 3 läsare! ;D haha!
Måste avsluta inlägget med en bild på mig o Johanna. Saknar henne jättemkt o hoppas vi kan ses nästa vecka! Tack att Skype finns!;)
Tjolahopp

Hallå eller!?

Kategori: Allmänt

Jaha, nu var det ett tag sen igen..
Vad har hänt sen sist? Tja, inte så mycket, har bara fyllt år och BLIVIT SJUKSKÖTERSKA!:D Så jäkla underbart! :) Varit mycket firande med nära och kära, mycket grill och sol & bad senaste tiden, kan det bli bättre!? :) Bilder kommer, orkar inte nu! Igår hade vi lite fest i mammas trädgård. Blev grillning, snacks och kubb för att sedan åka in till Kalmar. Bra kväll!:) Idag har det inte hänt så mkt. Inte varit så jättesugen på att va i solen på förmiddan, så har handlat  o lagat mat.. Sen på eftermiddan blev det lite sol och ett dopp i poolen=)
Börjar jobba på tisdag (aahh!!), så är skapligt pirrig!
Vet inte riktigt vad som händer imon, men det ska bli jättefint väder så jag hoppas på en superdag!
Nu har jag gjort en blåbärspaj och ska snart sätta in kycklingen i ugnen. Blir kyckling, potatissallad och en fet sallad! Riktig sommarmat! Sen till efterrätt blåbärspaj med glass =) Blir mums och mys ikväll när Fredrik kommer hem från fotbollen. ♥
Ååh vad jag älskar sommaren!! Finns inget bättre än lata dagar med sol, bad, glass, grillning osv! Och är så glad att jag har massa underbara människor i min närhet!
Funderar på att va duktig och göra matlista för dom två kommande veckorna. Är så jäkla skönt att ha det, särskilt när man jobbar oregelbundet. Då behöver man inte fundera på vad man ska äta och handla, utan allt finns där!
Ciaoo!
// Stina leg. Sjuksköterska