Stína!

- Nothing more, nothing less.

Oj, blogg. se uppdaterat!

Kategori: Allmänt

Dom har visst uppdaterat blogg.se lite.. Se om jag kan med det! Börjar med att blogga som vanligt ikväll så får jag se om det finns några häftiga nya funktioner nån annan gång ;)
 
Ledig idag iaf. Har varit skönt. Tog lite sovmorgon. Har bl.a. druckit kaffe, tagit en lång, jätteskön promenad med vovven i solen! Hon badade lite=)  Sen Skype:ade jag med syrran! Vi lagade mat tillsammans ;) Hon gjorde lax och jag gjorde en smarrig potatisgratäng (en fet jävel, tog 1,5 tim i ugnen för att bli klar, haha). Nu sitter jag o smälter maten lite, sötnosen stack o tränade. Snart ska jag ut o springa en runda + träna lite. Har inte sprungit på en vecka tror jag =S Hoppas det går bra, har lite ont i gallan idag igen.. Blä.
 
Imon är det utbildningsdag, så ska hoppa på bussen strax efter 7. Sen direkt efter det ska vi gå ner på stan för lite After Work! Ska bli nice=) 
 
Bjuder på en bild från en dag när jag var lite fräschare ;P
 
 
Ciao

Lediga dagen

Kategori: Allmänt

börjar närma sig sitt slut =( Snart är det till att jobba hela helgen..
Har varit ute en långrunda med hunden, lagat mat, tränat lite hemma, städat.. Men mest slappat. Känner mig inte riktigt i form. Lixom omotiverad.. Vill  bara va ledig o dra iväg nånstans..
Äh, orkar inte skriva. Tittar på American history X, var längesen.

Slappa

Kategori: Allmänt

Japp, det är vad jag har gjort efter jobbet idag. Ännu en jobbig dag på jobbet.. Väldigt trött och sömnig.
Gick ut med hunden. Sen har jag knappt lyft ett finger. Köpte pizza att äta.
Nu tittar jag på Du är vad du äter. Soft.
Längtar till bubbi kommer hem. Skulle behöva massage, har så ont i axlarna.
Imon jobbar vi kväll båda två, så då blir det lite sovmorgon. Och till middag blir det Pad thai =)
Hm, börjar ångra att jag färgade håret. Känns som att den röda touchen är helt borta nu, så det är bara en tråkig brun färg.. Ville ha höstfärg med lite röd touch i.. Då är jag hellre lite mörkare. Vet inte hur jag ska göra..
Nehe, vet inte varför jag skulle blogga, har ingenting intressant att skriva. Är nog för att jag är uttråkad..
Blablabla..
Dags att bli mörk igen?

Run away

Kategori: Allmänt

Japp, istället för att platta håret tog jag tag i mitt liv och sprang en runda! Riktigt skönt, perfekt väder! Lite svalt, men inte kallt.
Så nu sitter jag nyduschad, nyinsmörjd och klunkar kallt vatten. Life is good.
Att springa har blivit en slags avslappning för mig. Sen är det så gutt att pusha sig själv!
Nu saknar jag min bubbi. Hoppas han kommer hem snart. Börjar bli skönt mör i kroppen nu, så kommer nog inte några problem att sova inatt. Sov dåligt inatt, eller rättare sagt jag vaknade väldigt tidigt av att det var för varmt i sovrummet och kunde inte somna om.. Segt..
Luuuv
Tills vidare får jag väl nöja mig med denna bebisen..

It's just another manic monday

Kategori: Allmänt

Har varit en tuff dag på jobbet idag. Alla var så sjuka. Behövde så mkt hjälp. Många anhöriga/kommunsköterskor. Är trött i huvudet.

Efter jobbet kom jag hem till ett rent hem som min sötnos hade fixat. Så jag lagade mat o gick ut med Meija. Nu sitter jag o tar det lite lugnt o tittar på tv. Funderar på om jag ska platta håret.
Annars? Hoppas hoppas och längtar tills vi ska åka utomlands! Inte länge kvar!=)

Gårdagens inlägg som aldrig blev publicerat:

Kategori: Allmänt

Hehe, återkom aldrig igår. Var trött som ett as.

Nu är man åter på jobbet efter lite långledigt! Tråkigt o skönt samtidigt på nåt sätt. Men känner mig lite småsliten efter sommarn faktiskt. Är väl psykiskt, för att alla andra varit lediga o nu kommer tillbaka "pigga och utvilade".
För övrigt är det 3 st som är gravida o 2 st som ska vidareutbilda sig! Så mycket händer. När kommer jag få fast jobb? Förmodligen först när jag blivit lasad =(
Tänkte att jag skulle ut o springa idag (sprang i må), men tappade lusten. Får bli imon fm innan jobbet istället.
Nu sitter jag o tittar på Family guy. Bubbi är o tränar fotboll. Är trött, men ska försöka va uppe lite längre idag, har ju sovmorgon imon=)
På fre ska vi (jag & F, syrran & M, pappa) grilla hos mamma. På lör hoppas jag vi ska träffa paret Kaukua=)
Ciao

Bildspecial

Kategori: Allmänt

Utekväll i lördags!:
Innan utekvällen:
Städat garderoben idag:
för att ni ska se tydligare:  
Välbehövlig städning som ni ser!
Varit hos frissan o klippt topparna, luggen o färgat håret! Höstfärg med lite rost i!=)
Nehe, skriver mer sen, Fredrik vill gosa lite efter jobbet. Ciao!

Going out

Kategori: Allmänt

Härliga helg!
Nu sitter jag o smuttar på lite kaffe o tittar på tv. Sen ska jag gå ut med Meija. Sen blir det långfix! Finns det nåt bättre?=) Hög musik o en bira för att komma i stämning! Har redan bestämt vad jag ska ha på mig från topp till tå, vilket är skönt. Är lite osäker på vad jag ska göra med håret dock. Det är inte så fint just nu, är i starkt behov av färgning, slingor och klippning! Tur att jag har tid på tis.
Ikväll är det iaf Calmare som gäller! Ska träffa syrran, Micke, Johanna o Martin! Ska föst ut o käka sen dra en sväng på stan. Ska bli skitkul, är jättepeppad! Hoppas på bra väder ikväll!!
Platta håret? Eller ska jag ruffsa till det ordentligt..
Imon kommer vi va trötta, så då blir det slapp & mys! Har köpt Coca cola, loka och körsbär som vi ska mumsa på! På em blir det att titta på handbollsfinalen!!!
På må ska jag leka med min Johannis! =) På tis ska jag till frissan!
Nehe, har saker att göra!
♥ F

Mama he's the best I've ever had

Kategori: Allmänt

Har varit så himla osugen (?) på att blogga!
Hm, nu när det gått så lång tid vet jag knappt var jag ska börja. Sommaren är snart slut, vilket både är skönt och hemskt! Skönt för att jag inte behöver jobba varrannan helg eller lika mkt, hemskt för att jag inte haft nån sommar!
Ledig idag och imorgon, vilket är en ovanlighet för mig denna sommar. Har haft jättedåligt schema där jag jobbat 6 dagar i veckan, 2 helger på raken osv.. Idag öser regnet ner, vilket är lite tråkigt. Oj, där fick jag gnälla av mig lite, skönt.
I helgen blir det Kalmar stadsfest, vilket ska bli kul! Blir nog med syrran o Micke, nice nice.

3 sommarbilder iaf! Hade shoppingdag med syrran (lyckades pricka in den finaste dagen =/) vilken avslutades med en Strawberry daquiri. Sommarkänsla!=)
Idag har jag städat o gjort fint hemma. Sprungit. Varit på stan. Varit ute med Meija. Lagat mat. Nu sitter jag o tittar på Masterchef o slappar. Fredrik e o spelar fotbollsmatch. Ikväll blir det nog kebabpizza med rå lök och extra pepperoni o en kall öl! Funderar på om jag ska tjuvstarta med en nu och måla tånaglarna! Ja, det ska jag fan göra!
Dagens bilder:
Jag softar.        Nyinköpta miniblommor + krukor! Jättesöta (är mkt mindre än de ser ut på bilden). De vita ser nästan ut som maränger.
Ska försöka bli bättre på att blogga!