Stína!

- Nothing more, nothing less.

Långsam frukost!

Kategori: Allmänt

Yes.. För idag är jag ledig. Så himla skönt! Stackars Fredrik gick upp vid kl 5 och jag låg kvar ända till halv 9 =) Somnade tidigt som as, så har nog sovit 11 timmar inatt. Kändes välbehövligt! Sovit dåligt två nätter i rad.
Nu sitter jag som sagt och äter en långsam frukost. I love it! Frukost är mitt favoritmål. Och när jag jobbar dag (stiger upp innan 5) blir det att man bara trycker i sig den för att man har bråttom och är trött. Nu kan jag njuta av den och titta på nyhetsmorgon.
Min frukost består av: Ett stort glas juice, havrekuddar med verum hälsofil (olika smaker) och 1 smörgås. Idag dricker jag även kaffe oxå=) Är ingen stor kaffedrickare, men ibland så är det jättegott.
Kl 10 ska jag till frissan. Wihoo, äntligen! Topparna har börjat klibba ihop ;) Vill oxå få ordning på färgen!
Nehe, nu ska jag äta klart min frukost, sen måste jag duscha o gå ut med Meija innan jag ska till frillan.
Ciaoo

Söndagskväll

Kategori: Allmänt

Min favorit!
Igår var jag på utflyttningsfest hos Johanna! Superdupertrevligt! Har dock inga bilder, då jag inte hittade laddaren till kameran =( Hoppas nån skickar bilder!
Idag har jag tittat på när Fredrik spelat fotboll.
Och nu sitter jag här i köket o väntar på oxfilén som ligger i ugnen=) Idag är det jag som står för lyxmaten! Helstekt oxfilé, kantarellsås och fet god sallad!=) Stackars bubbi har skadat sig, så han ligger däckad i soffan.
Hinner inte skriva nu egentligen, har massa käk att fixa! Sen blir det mys med den bästa.
Yeah you bleed just to know you're alive

Varför går helgen så fort..

Kategori: Allmänt

Tycker det är så trist att den gör det... Nu är det söndagkväll, vilket gör mig deppig. Blir ju inte bättre heller av att Fredrik inte är hemma.. Sitter här själv, har ätit och nu letar jag efter nåt att titta på på tv. Men det går bara skit.
Tror att anledningen till att jag blir deppig av att helgen är slut är att jag verkligen behöver ledighet!! Har jobbat som fan hela sommaren och minst varannan helg. På grund av olika anledningar har jag inte heller kunnat lägga undan så mycket pengar till semestern som jag velat, vilket gör att solresan just nu känns så himla långt borta, och det gör mig ännu mer deppig.
Men det har varit en bra helg. Jobbade kväll i fredags, så efter det hände inte så mkt. Mös lite med sötnosen. Igår var vi på auktion (!) och åt middag med Johanna & Martin vilket var väldans trevligt!=) Idag har det inte hänt så mkt. Fredrik stack iväg till fotbollen redan kl halv ett. Efter det har jag handlat lite, promenerat med hunden, hämtat cykeln o suttit ute lite i solen.. Dock själv hela tiden, vilket har varit väldigt tråkigt =( Vet inte redigt vad det blivit med mig, jag brukar tycka det är skönt att vara själv ibland. Nu tycker jag det är jättetråkigt och jobbigt. Men som sagt, tror det beror på att jag är så himla slutkörd så allt jag vill när jag kommer hem från jobbet är att ha quality time med dom jag tycker om!
Nu ska jag jobba må - fre veckan som kommer. Alltså ledig nästa helg också, vilket är gudomligt. På lördag ska vi på utflyttningsfest hos Kaka!=) Ska bli asnice.
Men detta suger: Jag jobbar dag må + tis o då jobbar Fredrik kväll, sen jobbar jag kväll ons + tors och då jobbar Fredrik dag. Alltså kommer vi inte ses alls mkt förrän på fredag :(
Sammanfattning: FREDRIIK KOM HEM NU
Och grattis Madesjö som vann serien :)

Hur var det att jobba natt?

Kategori: Allmänt

Jodå, men det var okej! Var inte alls trött. Gäspade nån gång där vid halv ett, men sedan gick det bra. Sen kl 04 - hjärtstopp - HLR! Så då vaknade man ju till riktigt. Andra natten var lite jobbigare. Men då var det så mycket att göra så man hann knappt känna efter om man var trött. Dock fick jag väldigt ont i fötterna, då jag stod och gick konstant i 10 timmar (förutom 15 min rast)! När jag kom hem åt jag frukost o gick ut med hunden. Sen pluggade jag i öronpropparna och sov 8.30 - 14.00. Ville inte sova för länge, för att jag skulle kunna vända tillbaka på dygnet o sova på kvällen sen.
Igår var jag ledig. Då åkte pappa o jag o tittade när Fredrik spelade match.
Idag ska jag jobba kväll :( Segt som attans. Men sen ska jag nog inte jobba på två helger sen o det ska bli förbannat skönt! Har ju jobbat två helger i rad nu. Och imorgon jobbar jag dag. Sen på kvällen ska vi till mamsingen och äta
lite kräftor. Muums:)
Nu är jag ju tim-anställd. Och det är skönt att dom ringt så man har fått några tider. Var lite nervös för att man inte skulle få jobba så mkt.
Nehe.. Har ju egentligen lite bilder o så jag lovat att lägga in, men hinner inte nu. Ska fixa tvätten och äta middag innan det är dags att åka till jobbet.
Håller tummarna för syrran som skriver tenta idag!
Ciaoo
F ♥