Stína!

- Nothing more, nothing less.

Changed plans.

Kategori: Allmänt

Yes.. Skulle ju egentligen vara ledig idag och träffat Jojjis. Men sen ringde dom från 7:an igår och undrade om jag kunde hoppa in extra ikväll! Såklart, jag tjatar ju om att jag vill jobba mer, då kan jag ju inte säga nej! Tråkigt dock att jag fick ställa in min dejt med Johanna =( Men förhoppningsvis kommer det fler chanser ;)
Fasen vad gutt det var att träna igår! Trots att det var ett medelpass lyckades jag ta ut mig ganska bra=) Och nu har vi bokat oss på skivstång kondition på tors, nåt jag är lite mer nervös över. Kommer bli asjobbigt! Sen har vi planerat att vi ska boka oss till Cirkelfys på söndag! Måste dock va ute i god tid, har hört att platserna försvinner typ på en halvtimme! =/
Så denna veckan: träning må, tors, sön! Perfa. ♥
Nehe, nu ska jag ut med lille voffsingen.. Sen blir det väl det vanliga innan jobbet: städa lite, göra mig i ordning, göra och äta middag sen åka till jobbet! Hoppas jag blir "prickig" ikväll.
Ciao
- 52 dagar kvar.

Sunny!

Kategori: Allmänt

Har precis ätit middag och nu ska jag o denhär sötnosen ta en promenad runt Linnéasjön! Är ju soligt och jättefint ute!

Ledig måndag

Kategori: Allmänt

Fy fasen vad gutt det är! Men oxå lite ensamt. Typ varenda j*kel är på jobbet förutom jag! Lyxproblem :p
Nämen det är skönt faktiskt. Fredrik pussade mig hejdå strax innan 6, och jag kunde bara vända mig om och fortsätta sussa gott.
Gick upp kl 9. Var tvungen att ringa till jobbet! Kom på att helgerna för perioden när vi ska på semester skulle va klara idag! Och det hade väl inte jag en tanke på att lägga in i fredags. Var så fullt upp så gick bara hem, helt slut när jag var klar! Var verkligen en tuff vecka på jobbet.. Är inne i en sån period då det är fullt på hela sjukhuset! Även lite misstanke om Vinterkräksjukan hos oss, så man gick ju gärna hem så fort man bara kunde ;)
Så fick helt enkelt ringa till jobbet och säga vilka helger jag ville jobba och sen vilka dagar hon skulle lägga in om semester på mig, så Anette fyllde i det åt mig. Så dom inte lägger att jag ska jobba när jag är i Krabi! :P Skönt att få det fixat.
Undra hur många semesterdagar jag kommer få ta ut.. Enda fördelen med att jobba 75% är att man jobbar inte så mkt på 5 veckor, så man behöver inte ta ut så mycket semester. Ska lägga in så mkt arbetsdagar som möjligt, o så hoppas jag dom är snälla och låter mig jobba.
Är vääldigt sugen på att åka nu!! Paret Kaukua har precis kommit hem därifrån och sen är Pernilla och en arbetskompis där nu. Vill oxåå, hehe.. Men snart så! Försöker ha lite pre-beach med träning och nyttig mat. Går väl okej. hehe..
Nehe.. Nu ska jag nog greja lite..
Ikväll blire jympa!
Är ledig imon me, då ska jag in till Kalmar på em och träffa min lilla cookie =)
Plattat håret. Blir mkt längre. Och så ser det ut som jag
har jättemkt hår! Hehe.. Men har vant mig så mkt vid det lockiga,
så trivs bättre i det. Men kul att platta det ibland.
Ciao

Beautiful sunday

Kategori: Allmänt

Japp! Och vi har sovit alldeles för länge.
Men först vill jag berätta lite om igårkväll:
Kände oss lite frusna så vi tände massa värmeljus i vardagsrummet. Sen gjorde vi lite mat; grillade revben och en superfet sallad! Mums. Sen kollade vi på tv och mös, åt lite godis ♥ Tänk vad lite ljus kan göra för stämningen! Sen kl 12 blev Stina lite sleepy. Men då gick det nån film som sötnosen ville se klart, så han gick och hämtade en kudde så jag fick ligga o sova i hans knä. Och gud vad skönt det var. Sen väckte han mig vid halv 2 (!) och sa att han var nöjd nu och att vi kunde lägga oss i sängen.
Så därför låg vi till nästan 11 idag!
Enda negativa jag kan säga om dygnet är att jag drömde en mardröm: drömde att jag var uppe och klättrade på höga hus och skyskrapor =/ asläskigt.. Blä.
Planer för idag?
Ska väl snart traska ut med Meija. Och sen är det ju middag. Ojoj. Idag blir det korvstroganoff och ris. Annars är väl inte så mkt bestämt. Johanna o jag funderar på att va hurtiga och träna ikväll! Så jag bokade mig till cirkelfys (aaah!) kl 18. Såg dock att jag var reserv nr 11, så vi får väl se om det blir nåt. Hade varit kul (och asjobbigt)!
Tror jag ska duscha och fräscha till mig innan dagen sätter igång..
Ciao

Vinterland II

Kategori: Allmänt

Meija jagar Elin.           Meija springer bort ifrån Elin.
Snö är gott!                 Elin råkade ramla i snön och asgarvar.
Bus!
Haha, bästa bilderna! Ser riktigt farlig ut ;)
Mysimys ♥
Nu sitter jag, nytränad och insmord. Härligt! Dock tittar jag på handbollen. Och fy FAN vad Sverige suger! Fått för sig att passa tusen gånger och göra det så svårt som möjligt istället för att höja tempot och skjuta!!
Ligger just nu under med 17 - 14..
Väntar på min sötnos.
Imon ska jag jobba kväll! Vad ska vi äta imon? Äh, det får jag fundera på efter handbollen.
Ciao

Vinterland

Kategori: Allmänt

Då var helgen över i ett nafs!
Igår var det mys-dag. Papput kom förbi oxå och tittade på Barca, Så ska det låta och åt lite köttgryta =)
HERREGUD vad snö det är ute! I like. För då får jag ha min fina mössa:P
En annan som gillar snö:
Händer idag? Är ju ledig. Ska möta syrran på stationen kl 2! Sen blire lite fika, bus i snön (hoppas jag!) och träning. Göttans.
Nehe, hinner egentligen inte skriva mer, måste göra käk. Och idag är det Fredrik som bestämt mat: Blodpudding, bacon och sylt.. Hmm =/ Hehe...
Bjuder på en bild på ett "nytillskott".. Har stått i vitrinskåpet i 4 år, så har nästan glömt att vi hade den. Men tycker den är för fin för att stå där, så nu står den på byrån=) Mkt finare i verkligheten såklart.
Uppdaterar senare, med bilder från dagen med syrran o hunden =p
Ciao

Nu

Kategori: Allmänt

blir det oxfilé med pommes och kantarellsås! Min älskling är äntligen hemma
Ego

Waiting

Kategori: Allmänt

Ja, inget är som väntans tider.. Blä.
Har väntat mest hela dan. Fredrik åkte iväg tidigt idag för att spela fotbollscup.. Själv låg jag kvar i sängen, bara för att drömma mardrömmar och vakna helt ensam i lägenheten. Kul. Ringde till mamma och sen åkte jag dit och åt en god brunch. Sen kom jag hem o röjde upp lite här hemma och fräschade till mig lite. Nu väntar jag på Fredrik som är på väg hem. Blir lite god mat och lite vin ikväll.
Igår var vi hos Johanna o Fredde! Bruna och fina. Bjöd på trerätters (!), tittade på tv och semesterbilder =) Dom verkar ha haft det väldigt skönt. Härligt ♥ Nu längtar man lite extra tills det är vår tur!
Två tjejer som väntar på att det ska bli kväll!
Småtittar lite på Sverige-Polen i bakgrunden.. Men visst har vi åkt ut redan? Eller? Vet inte om jag ska bry mig om att vi leder med 6 bollar lixom =p
Nehe, nu ska jag... Eeh? Vafan ska jag göra nu.. Måla naglarna? Ja, det blir bra! Sen ska jag nog hälla upp ett glas vitt.
Hade!

Förkyld!

Kategori: Allmänt

Japp.. Är nog inne på fjärde dagen, så börjar bli riktigt trött på de här..
Orkar inte skriva vad jag gjort sen sist.. Men planer:
Idag ska jag jobba kväll.. Sen imorgon jobbar jag dag.. Sen på kvällen ska vi till Fredrik o Johanna för att mysa, äta middag och titta på deras semesterbilder!:D Ska bli asakul! Sen på lördag spelar Fredrik fotbollscup. Kanske åker dit
och kollar.
Man blir så seg i huvudet av att va snorig! Och idag känns det som om huvudvärken är lite värre. Psykiskt, är väl för att jag ska jobba.. Hehe...
Usch, är mkt jag ska hinna med innan jobbet.. Gå ut med hunden, duscha, smink, diska, plocka upp tvätten och laga mat! Blä.. Får se om jag hinner allt.. Gör ju inget om nåt e sparad till Fredrik kommer hem ;P
Nehe.. Får skriva när jag har mer tid!
Mysimys!

Välkommen

Kategori: Allmänt

träningsvärken!
Som sagt, skivstång är inget jag är van vid att träna! Och det KÄNNS idag kan jag ju säga. Spinning var oxå ett tag sen. Så idag har jag träningsvärk i hela benen och i mina biceps! Me like. Känns dock som att jag halv-haltar och är kobent. Var väldigt roligt! Skulle kunna tänka mig att gå på skivstång igen faktiskt. Träna upp arm-musklerna lite igen. Ombyte förnöjer, försöker gå på lite olika pass och inte bara samma!
Nehe, nu ska jag röja upp lite här hemma, laga mat och göra mig i ordning innan det bär av till Calmare!
Usch, äckligt blås-regnväder idag!

Go-fika!

Kategori: Allmänt

Hehe japp. Fick sånt sug på fika! Hade bara gammalt kaffe så jag åkte till coop och köpte färskt kaffe (Zoega mellanrost) och frukt!

Så nu sitter jag här, dricker ljuvligt kaffe, äter lussebulle och mogen sharon-frukt! Mums upphöjt till tusen =)
Ikväll blire träning med lilla Johanna! :) Skivstång - spin. Ska bli spännande! Undra dock hur det kommer gå =/ Har bara varit på skivstång 2 ggr innan, och det är skiitjobbigt o lite klurigt! Och jag som tycker jag är stark i armarna.. Hmm..
Måste skynda mig hem sen så jag hinner se Biggest Loser. Tyvärr missar jag Sveriges Mästerkock..
Imon ska jag som sagt kurs 14.30 - 15.30 och sen ska jag träffa Pernilla! Wiee.
Sötnosen Pernilla till vänster! ♥ Hittade ingen bild bara på henne.
Nehe, nu ska jag måla naglarna! Det måste man göra när man är ledig.

Osammanhängande

Kategori: Allmänt

Oj vad tiden rullar iväg.
Jul, nyår.. Börjar med att bjuda på några bilder från nyår. Blev inte så många. Hoppas jag kan få några fler av Johanna. Var iaf jag, Fredrik, syrran, Johanna, Martin, Henke, Anna och Jocke. Trevlig kväll!
Hehe, sista bilden på mig är den enda jag har på mig sj från nyår!=p Och den är när jag gör mig i ordning.
Vad har hänt sen dess? Jadu.. Har varit sjuk, varit hos frissan och jobbat! Är väl i stort sett det :)
Ikväll ska jag jympa tänkte jag! Risken är väl att det är mycket folk där som ska infria sina nyårslöften.. Som tur är brukar det droppa av allteftersom :) Älskar att träna och önskar jag kunde göra det mer regelbundet! Dock finns det inget regelbundet när man jobbar i Landstinget. Men jag tränar när jag kan o vill, o om inte så får jag faktiskt mkt vardagsmotion på jobbet och med hunden. Det är vad jag intalar mig :)
Nehe, har väl inget intressant att skriva egentligen..
Jag o Fredrik i torsdags =) Lite myskväll!
Man ser liten skymt av slingorna, men..
Min kvällsmat som jag precis ätit=) Orkade inte laga nåt mer idag, men behöver ju nåt innan träningen. Rågmacka med skinka, sockerärtor o paprika, stekt broccoli och vatten!
Saknar min Johanna som är i Thailand! Hoppas hon har det bra :) Kan inte vänta tills hon kommer hem och visar alla fina bilder!
Imorgon ska jag jobba kväll. Sen ledig ons. På tors ska jag in på en kurs på sjukhuset o sen ska jag leka med lilla Pernilla! Ska bli väldigt trevligt, var alldeles för längesen vi träffades! Blir en runda på stan. Kanske lite sushi =)
Nehe, nu ska jag packa träningsväskan! Ska höra med Johanna om vi inte ska basta lite efter träningen idag! Vore skönt.
Ikväll är det första avsnittet av Sveriges Mästerkock, wiie!
Nehe, mest goja idag...
Ciao