Stína!

- Nothing more, nothing less.

Hallo aus Österreich

Kategori: Allmänt

Hej alla älsklingar
 
ville bara meddela att vi lever o mår bra. Har varit långa resor längs autobahn. Vi har sovit i HAnnover Tyskland, mysigt ställe med riktigt oktoberfest-pub :) sedan heldags bilresa till Innsbruck ÖSterrike där vi är nu. Helt otroligt vackert med berg o dalar... Mysigt hotell där vi nu sitter o bokar hotell i Italien o tar en bärs... mkt mer har då klart hänt men orkar inte skriva mer på Hannas lilla iPad. 
 
Snart blir det sol o bad, pizza och vino Blanco!! 
Ciao till alla babies 

Eey, come stai?

Kategori: Allmänt

God eftermiddag, 
här sitter jag i soffan, nyäten och ensam! Haha=) Åt spaghetti och köttfärssås (mums) med söto & Dennis, sen stack dom o fiskade. Så nu sitter man här ensam och undrar vad man ska hitta på. Snart dags för långrunda med Meija, men väntar på svar om Hanna vill hänga med. 
 
Gick upp tidigt idag för att ta Meija till vetrinären för vaccination kl 8.10. Gick så bra så. Sen gick vi hem till mamma en sväng för lite god-frukost (fralla, jordgubbar m.m.). 
Sedan har dagen bestått av pyssel, till exempel packat resväskan!!! Inte helt klart, har hygienartiklar och sånt kvar. Men fifaan=) I övermorgon sticker vi! Börjar bli lite tråkigt att va ensam om att ha semester.. Tur att det är slut imorgon =)
 
Åh, måste nog pipa till Coop för att inhandla lite lösgodis!! Har varit supersugen några dagar nu. Har fått sitta o knapra solroskärnor i brist på annat, hahah då fattar ni vad desperat jag är! Ska försöka att inte köpa/äta för mkt, vill inte riskera att få massa finnar nu när vi ska åka till solen, då vill man ju kunna va utan foundation osv. 
 
Ska träffa syrran o Micke en snabbis imon med. Ska bli nice. Dom ska åka iväg på en trip till västkusten. Hade varit avis om jag inte jag oxå skulle iväg ;) 
Sen på em blire lite kalasmys som sagt.
 
Åh! Glömde säga att jag inhandlat en bok till stranden oxå: Dan Brown - Inferno. Älskar ju hans böcker, har läst alla förutom Da Vinci-koden. Är helt säker på att denna boken oxå kommer va skitspännande. 
 
 
Jag just nu, lyssnar på Eros Ramazzotti - Se Bastasse Una Canzone. Skitbra. Men titta inte på musikvideon, förstör. 
Vadå Italien-pepp!=)
 
Nehe, the candy is calling my name!
 

Diverse

Kategori: Allmänt

Hej...
Det här är Stina som skriver från sin 3:e semesterdag! Inget vidare semesterväder idag, ÖSregn. Men skönt faktiskt. Kändes som om en sten lossnade både från himlen och mig. Gick en långrunda i ösregnet med regnkläder. Tyckte synd om Meija som inte har några, men hon skuttade runt så glad så =) Blötbusig.
 
Idag är det alltså bäddat för en innedag då jag kan städa, tvätta och planera outfits för Italien!=) Ganska bra faktiskt så jag får lite gjort, har så svårt att hålla mig inomhus när det är fint väder! Lite jobbigt med klädprovning dock, för att för närvarande har vi inga persienner och det springer runt massa bygg-gubbar utanför. Får se hur jag löser det. Har börjat fundera på hur mkt varma kläder man ska ha med? Lixom jeans o o tjock tröja? Hoppas ju att det ska va superfint heela tiden, men kan ju va nån dag det inte är det? Hm. 
 
Fredrik fyller ju år på måndag när vi är iväg. Födelsedag utomlands, det är ju inte helt fel=) Så på fredag em/kväll ska vi träffa mamma o pappa o käka nåt gott o fira lite =) (även lämna djuren och säga hejdå) Jag har redan köpt min present till Fredrik och jag är lite pirrig om vad han ska tycka om den! I hope he likes it.. Jadå!
 
Nehe, nu ska jag grejja här hemma.
Bjuder på några bilder från i må när jag & Meija var hos söt-Jojjis! Jäklar vilken fin sommardag det var, vi var ute hela dagen och solade, grillade och fikade=) Bäst som vanligt ♥
 
        
 
 
Måste få säga det: Wiihiiiii, snart åker vi till Italieeeeen!!! =D =D

Sommar och nedräkning.

Kategori: Allmänt

Yup, that's what's going on!! Nu har jag nämligen bara två, läs TVÅ arbetsdagar kvar innan semestern!!!=) Mitt livs första betalda semester också. Fy fåglarna ;) Och supervädret har ju gjort sitt oxå, känner mig verkligen redo för sommarledigt! Kommer hoppa o studsa efter jobbet på torsdag=) Och midsommarafton tänker jag nog börja med lite champagne- och jordgubbsfrukost med min älskling! <3 Han har dock en vecka till att jobba.
Första semester-veckan kommer spenderas hemma. Sen på lördag (läs NÄSTA lördag!!) åker vi på bilsemester till Italien!!!=) Wiihiiii! Lovar att ta supermånga bilder! 
 
Idag har jag varit ledig efter att ha jobbat långhelg. Så underbart. Har legat i mammas trädgård o solat, handlat och varit ute med Meija. Inatt ska hela familjen (jag, Fredrik, Ozzy o Meija) sova i mammas hus eftersom de ska byta ut alla våra fönster i lgh. Mamma är dock inte hemma. Ska bli lite mysigt=) Lite jobbigt är: Vattnet fungerar inte i Nybro!! =/ Vill ju gärna duscha innan jobbet! Får se, i värsta fall får jag väl åka lite tidigare o duscha på jobbet. 
 
Nehe, tänkte bjuda på lite sommarbilder=) Mest på djur, dock.
 
                
 
Nehe, orkar inte mer nu. Ville bara titta in o säga: DET GÅR BRA NU.
Ciao

Mama mia

Kategori: Allmänt

Ujj, här var längesen man tittade in! 
Vad har hänt sen sist? Mycket, men bl.a.:  Söta Jojji har fyllt 25, var där på kalas vilket var supernajs! Sprungit Magganloppet med Lina och ÖVERLEVDE=) Sen nu i helgen hade syrran o jag 25-årsfest!! Var hos mamma. Vänner o familj. Superduperkul trots dåligt väder (ösregn o åska) så att 25 pers fick trycka in sig i mammas lilla vardagsrum/hus =) Fick massa superfina presenter oxå!=) Johanna o Fredrik sov över, så vi hade lite bakishäng ;) 
 
Igår jobbade jag kväll. Trodde att det var en enkelkväll o att jag skulle va ledig idag. "Så jäkla gutt" eftersom det var en stressig kväll .. Så jag och Fredrik satt uppe ett tag o chillade igårkväll innan vi till slut lade oss. Sen vaknar jag väl av att mobilen ringer 06:50. Aldrig ett bra tecken!! Chefens röst: "Var är du Stina, vi saknar dig?" Min nyvakna röst: "Men jag är ju ledig idag?" Chefens röst: "Nej. Du har en extratur idag. Som vi bestämde för längesen". Min plötsligt klarvakna röst: "Okej. Men då hoppar jag in i bilen och susar iväg. Hejdå!"
- Jäkla skit. Så pinsamt. Gårdagens smink och ruffsigt hår fick duga, tryckte i mig ett knäckebröd och kissade hunden innan jag körde. Alla kollegorna skrattade ju åt mig såklart ;) Frågade nervöst chefen om jag fick sparken nu, men jag klarade mig ;) Alla kan vi glömma och det var min första (och förhoppningsvis sista) gång jag missat att jag skulle jobba! Både segt då jag hade bestämt med syrran att vi skulle sola (aasfint väder ju), men samtidigt gutt med extrapengarna såklart. 
Hehe så, där var dagens äventyr. Lite halvjobbig dag på jobbet med, allting blir lixom fel med en sån start.. Och så fick jag va kvar länge av diverse anledningar... Var inte hemma förrän efter 5.. Inte fan orkar man på Skivstången då så fick avboka, igen =/ 
Efter en långpromenad med Meija i solen så kändes allt bättre. Stressad? Behöver terapi? - Skaffa hund. Du får motion plus nån som alltid är glad, lyssnar på dig, söker kontakt och muntrar upp dig! Sen joxade jag ihop en sallad (har inget annat hemma), bytte sänglakan och nu sitter jag i soffan o degar. 
Känner mig lite trött o deppig, är nog efter stressen på jobbet o att en kollega typ skällde ut mig bara för att hon var stressad =/
 
Imon är jag ledig iaf. Hoppas på fint väder! Då kanske det kan bli lite sol och utflykt med min älskling ? Hoppas hoppas.
 
Nu ska jag faktiskt bjuda på lite bilder=)
 
Minutfärska bilder på min älskling som älskar när
det är nybäddat=)
 
      
Fina blommor jag fick på kalaset! Bild 2 och 3: Nyfriserad. Present av
min älskling=) 
 
 
Slitna jag i soffan =p 
 
Ciao