Stína!

- Nothing more, nothing less.

Orkan!

Kategori: Allmänt

Mm, har blåst rejält idag!! 
Vad har hänt idag?
Gick upp kvart över 6 för att duscha o sedan bege mig till Kvarnbacken och ha läkemedelsinfo (kl 8-11). Sedan blev det att åka till mormor o morfar för att gå ut med Kassio och trycka i mig tre nybakta bullar=) Efter det blev det en fika med Amanda på stan! Hon åker tillbaka till Norge imon =( Trist! Men lever på hoppet att det blir Stina & Amanda lite i sommar iaf!=) Vore softish.

Nu sitter jag o slappar lite.. Fredrik är o tränar. Sen ikväll är det Barca-Man U!! Kom igeen Barca! =D Pappa ska komma hit o titta oxå. Kanske blir en pizza=)

Imon är det skola 10-12.. Muntligt seminarium. 

Är lite pirrig inför födelsedagen på söndag (som ska firas på lördag), för jag har inte en aning vad jag ska få av Fredrik ;) Han är superkass på att hålla hemligheter, men denna gången har han gjort ett bra jobb=)  


You're the getaway car ♥

Oj,

Kategori: Allmänt

nu var det ett tag sen man skrev igen! Känns inte riktigt att man har tid just nu. Är lite grejjer som behöver fixas innan skolavslutningen (och tentan) nästa fredag (!!). 

Igår var jag med Amanda på förmiddagen. Sen blev det tåget till skolan för att ha muntligt 15.30-16.15... Gick bra. Sen följde Kaukua med mig hem så lekte vi lite och gick på intensiven!=) Skitnajs! Blev riktigt svettig, var sviinvarmt i jympasalen! Men gutt som sagt. 

Idag gick jag upp kvart i 8. "Allmän information" på Stora Hotellet inför sommarjobbet. 9-10.30... Nu har jag lunchbrejk och sen ska jag på förflyttningsteknik 13-16. Sen blir det till att handla och förhoppningsvis mysa lite med Fredrik som jag knappt såg igår! 


Sötkissen. Bilden är inte
arrangerad, fast det ser
ut som det!

Ännu en dag

Kategori: Allmänt

med åskväder! Usch, tycker inte om. Kvavt som fasen, ena stunden solsken och nästa åska, blixt och ösregn! 
I onsdags träffade jag Amanda!=) Wihii! Umgicks lite, o sen smådrack lite här. En gammal kompis till Fredrik var här oxå samt några i hans fotbollslag. Trevligt! Blev dock lite väl sent, var trötta hela torsdagen.
Hoppas verkligen vi ses minst en gång till innan hon åker tillbaka!

Idag är planerna lite osäkra. Jenny jobbar, men slutar om en halvtimme. Då får vi se vad hon har tänkt=) Om det blir box och/eller att hänga lite ikväll=) En plan är iaf att jag ska titta när sötnosen spelar fotbollsmatch. Paraplyet med!! 


Hehe ja, lyckades nästan ta ett kort iaf!

Hallå igen,

Kategori: Allmänt

då är det tisdag. Helgen har varit bra, men orkar inte dra igenom den!
Igår var jag på intensiven o tränade. Fredrik slutade tidigare, så på kvällen blev det film=) 

Idag har jag gått i skolan 9.00-16.00. Efter det blev det en fika på stan med Kaukua. Alltid lika roligt och mysigt!=) 
Kom hem halv 7 typ.. Blir nog lugnt ikväll, bara pyssla lite här hemma.
Imon går jag 9.00-12.00 och sen ska jag leka med Amandis som är hemma en sväng från Norge! :D Nice nice, saknat henne! För jävligt att hon trivs så bra i Norge ;) hehe nerå! 

Hehe hum, fin bild.


Åh, katten skriker efter käk! Men tänker inte ge honom mat riktigt än, för jag vill inte att han ska skriika efter mat imon 05.00 IGEN!  
Som sagt, kattunge igen?!

Eller är det bara dieten som är jobbig?

Nehe, nu blir det Halv åtta hos mig. Sen blire lite fixx.

Puss till Fredrik, Kaukua och Amandish! :) 

Friday yo!

Kategori: Allmänt

Jaa, så himla härligt! :D
Hemtentan är inskickad, så nu är den bortkopplad.
Sov uut för första gången denna veckan! Dock var det en kattj*veel som började dampa kl 5 på morgonen (min söta kisse gillar inte brutna rutiner), så fick ge upp och ge han mat innan jag la mig i sängen brevid gull och snuffsade till kl 11 :) 
Slappade, kollade igenom hemtentan en sista gång o skickade in den. Sen var det middag, schnitzel. Müums! 

Sen kl 5 bar det sig av till Friskhuset för att boxas med Jenny=) Var lite nervös eftersom jag aldrig gjort det innan, och sen trodde jag att jag skulle vara halvdöd efter halva passet, men det gick jättebra och var superkul! Jenny och jag peppade varandra en massa me, det var gutt, då tar man i lite extra=) Sen blev det dusch och bastuu! S.Å  S.K.Ö.N.T.

Yeaah, you want a piece of me?

Nu är jag hemma. Känner att jag knappt kan skriva, för jag är så trött i händer o armar. Fredrik spelar fotbollsmatch och kommer inte hem förrän senare ikväll. 
Ska nog ta en kall, måla naglarna till peppmusik och gotta ner mig i soffan & bara njuta av denna underbara fredag! Hoppas tiden går fort till sötisen kommer hem ♥

Tjoo!

Snabbis!

Kategori: Allmänt

Har inte tid att blogga just nu, har hemtenta (!), familj och träning att grejja med. Hoppas jag blir klar med hemtentan idag, ska jobba på! Sen imon blire box med Jenny! Undra hur det kommer gå ;) Sen är det förhoppningsvis heelg!=) 
Efter plugget idag ska vi hjälpa pappa att flytta. Hoppas inte min rygg blir värre av det bara =/ 

Nu ska jag skriva om hälsoaspekter utifrån genus och socikultur med mera... Skoj va? 

Ciaoo

v 20

Kategori: Allmänt

Yes, ny vecka: nya tag! 
Helgen har varit härlig! Mest tagit det lugnt, fixat lite och hälsat på folk.. Umgåtts. 

Idag gick jag upp halv 10 (fast jag låg o drog mig en halvtimme). Anledningen till att jag gick upp så "tidigt", fast jag är ledig, är för att Fredrik jobbar förmiddag. Då är det hopplöst att ligga och sova för länge, för då kan man inte somna utan ligger bara o vrider på sig när vi går och lägger oss tidigt på kvällen.
Åt frukost, gjorde mig i ordning lite och sen blev det en promenad till bibblan för att låna lite studentlitteratur. Har varit lite snål på denna tråkiga kursen och inte köpt några böcker! Men dom hade 2 st på bibblan, sen har jag en hemma, sen har Jenny en. Så borde klara mig. Hehe nästa kurs är ännu värre! Håller bara på i typ 2,5 vecka, men ändå vill dom att man ska ha 10 olika böcker. Glöm! 

Nehe, nu ska jag ta mig lite nudlar, är hungrig som stryk. 

Yss vad kvavt det är!! Man får ju svallningar bara man böjer sig ner! 


Planer för idag: Spaghetti & köttfärssås och Intensiven kvart i 7!  

     
Mix-bilder på Ozzy och mig.
Är man uttråkad så är man! ;)

S ♥ F

Marknad & plugg

Kategori: Allmänt

Nybro marknad. Lite småmysigt att strosa och titta lite. Fredrik ville ju kasta på burkarna oxå=) Köpte brända mandlar och lite blandat marknadsgodis =) Mumsigt! Men mår nästan lite illa nu.. ;)
Sen blev det plugg.. Men man är ju lite ofokuserad en fredag!

Nu sitter jag här o funderar på vad vi ska äta ikväll. Fredrik är och spelar fotbollsmatch. Hann tyvärr inte hänga på, eftersom jag ville plugga lite till. Hade kanske inte varit så stor idé förresten, vill ju se Sverige-Kanada om en timme=) Vann igår mot Tjeckien, så jäkla gutt :D 
Så ikväll blir det lugnt och skönt. 
 
Upp och hoppa för att skriva tenta imon 9.00..
Annars är inte så mkt planerat, men är sugen på lite vin och massa Fredrik=) Jo just det, ska ju se Da Vinci - koden på tv, för han har inte sett den. Och vi ska ju se Änglar och demoner sen (har läst boken! sviinbra!!), så då måste man komma in i känslan ;) 

                       
Världens bästa!                           Sötaste kissen i världen    
Han vet att det är                         Mycket personlighet (och                              
     vi ♥                                             katt), mycket att älska! 
 

Därja,

Kategori: Allmänt

då har man varit uppe sen kl 6.. Seminariumet gick bra, gav faktiskt lite tankar inför hemtentan. 
Innan jobbet åt jag o Fredrik hemmagjorda biffar med tacokrydda (mums!) och potatis, morötter o rödlök i ugn. Längesen! När han stuckit började jag plugga läkemedelsberäkning. Har omtenta på lördag, tack vare att jag gjorde 2 idiotiska slarvfel på tentan, men men! Pluggade ganska länge, eftersom man inte vill sitta hela dagen imon fredag liksom. Det mesta kändes bra, men kom till det svåraste när hjärnan började ta slut, så var lite segt.. Men ska ta det imon, borde ju kunna det=)

Nu blire simpsons och halv åtta kommer pappis hit med en kebabtallrik och sen ska vi titta på Sverige-Tjeckien. Spännande! Hoppas Fredrik hinner hem o titta lite oxå=)
 
Imon kanske det blir boxning (premiär!!) med Jenny=) Ifall hon inte har för mkt träningsvärk i armarna. Jenny är sötis, hon sitter alltid och ritar sockersöta äpplen och päron med baby-ögon och fåglar med rosetter på huvudet på lektionerna!:D Då kan man inte låta bli att skratta. Hon ritade dock kolsvarta ägg "Har fågeln legat med en svart fågel då eller? Då blir det mulattfåglar" Hehe, flumm.  


                                                   
2:an gymnasiet. Jag längst                                          Versailles
till höger (om ni inte ser det)

Story of my life.

Kategori: Allmänt

Ne, inte riktigt kanske, men läs här!

Ett regnigt tandläkarbesök
Skulle till tandläkaren kl kvart i 3. Som vanligt får man en helt okänd människa (hade en och samma tandläkare under hela min uppväxt, men nu får jag en ny varje gång! Don't like.). 
Innan vi börjar utbildar hon mig till tandläkare (ca en halvtimme). Berättar hur man får hål, hur man får tandsten och vad som händer när man blir äldre. 
Hon tar kort på mina tänder (är imponerad av hur otroligt obekväma dem där grejerna är att ha i munnen!). Visar sig att jag har lite tandsten, ingen överraskning. Hon frågar om jag vill ta bort det direkt, eller vill komma tillbaka. "wee gör denö" säger jag med hundra saker i munnen. Och fyy helvete! Vet att det brukar vara obehagligt att ta bort tandsten, men den här gången trodde jag att hon skulle slita loss tänderna på mig. (Skönt att man kunde hjälpa henne att bli av med lite aggressioner iaf.) Hon använder någon mackapär som slipar och samtidigt sprutar iskallt vatten. Smärta, obehag och ilningar samtidigt alltså. Och hittar hon en öm punkt (längs bak i munnen, precis vid tandköttet), så är hon där extra. "Sugen" som jag hade i munnen hade hon satt i kinden på mig, och istället sprutar vattnet över hela ansiktet. Tack, jag kände precis att jag inte kunde bli mer förnedrad!
Hon sätter mig i den näst bästa riskgruppen (55 kr i månaden). Förra året när jag gick hade jag en annan tandläkare. Han sa att jag hade jättefina tänder (och "Har du haft tandställning? Jättefina!") och att jag utan snack skulle hamna i den bästa riskgruppen, fast jag hade en ofarlig missbildning på en tand. Den här kvinnan gav inte en enda komplimang (Någon vill man faktiskt ha! Eller? För jag tycker att det är en sådan utsatt situation.), och puttade ner mig en grupp för att "du röker, du har piercing och en missbildad tand". Okej... 
Och till sist:  665 kronor kostade detta våldsamma kalas som kallas tandsten! Jättebilligt enligt henne (eftersom undersökningen var gratis!!), väldigt tacksamt för en student.   

Jag vet inte, men på något sätt har jag börjat betrakta tandläkare lite som bilförsäljare (de försöker lura dig på priset.) och fastighetsmäklare (de övertalar dig att massa saker är absolut nödvändiga, och att du kommer få valuta för pengarna.)

Jaojao, jag börjar komma över det nu ;) 
Hoppas ni njöt av min anekdot.
Nu ska jag plugga lite. Ikväll blir det träning. Mitt favoritpass efter intensiven!  
Imon blir det caseseminarium, som vanligt inte så stor koll på vad vi ska göra, men det ska nog gå bra. 08.30-10.00, så det blir upp o hoppa kl 6. Sen resten av dagen blir det pluggilugg. 

Ciaoo

Trötti

Kategori: Allmänt

Då har man kommit hem från träningen. Jätteskönt! 
Varit väldigt passiv idag. Men det måste man få vara ibland. Efter skolan & när Fredrik stuckit till jobbet la jag mig i soffan och slötittade på Hipp hipp! Efter några timmar blev jag uttråkad och gjorde en kladdkaka=) Haha, inte bra att baka när man är hungrig ;) Sen var det som sagt träning. 

Hehe, the grudge?

Nu sitter jag o slötittar på Manchester United - Arsenal och väntar på att sötnosen ska komma hem. Saknar honom väldigt mycket idag (igen). 

Sovmorgon imon ♥

Och sen tandläkaren imon me.. Yss!
Ciaoo

Ingen rubrik

Kategori: Allmänt

Då är det redan måndagkväll. 
Hade seminarium 14.15 - 15.15. Onödigt, som det mesta på denna kursen, men det gick bra. 
Kom hem halv 5. Slappade en halvtimme, sen blev det till att göra en matlåda till Fredrik + en god räksallad tills imon och ikväll. Lite jobbigt att sitta o skala alla jäkla räkor, men gott blev det!=)


Nästan uppätet, men ändå ;)

      
Lite bilder från valborg. 
     
Tur att man blir cp på varje kort. Men men!

Nu tittar jag lite på simpsons. Sen blir det lite tvätt & fix. 
Längtar tills sötnosen kommer hem! Saknar honom ♥

Imon är det skola till kl 12, sen blir det tenta-plugg och träning!

Ciao

I did it again,

Kategori: Allmänt

förlåt mig! Skulle börjat 08.30 och tittat på Hälsocentralen på skolan, men jag pallade VERKLIGEN inte! Sovit för mkt i helgen antagligen, så kunde inte sova alls inatt=/ så när kl ringde kl 6 idag, fungerade det inte. Trist!! 
Nu ska jag åka in 12:45 istället,för att ha seminarium kl 14:15-15:15. Är det bara jag som tycker att vi inte fått någon info hur detta ska gå till? Aja..
Är trist väder ute, syns att det har regnat och att det kanske kommer mera.. 

Helgen har varit lugn o skön annars! Lite solning & massa mys. 

Ciaoo