Stína!

- Nothing more, nothing less.

Det blåser upp till storm inatt, så håll mig nära nu.

Kategori: Allmänt

Jag e käzz på att blogga alltså.. Kanske är för att mitt liv är, som de flesta andras, ganska ordinärt och rutinuppbyggt? Det jag gör är mer eller mindre: Äta, jobba, sova. Visst, träffar kompisar, festar, går ut med hunden och gullar med min pojkvän också, men vilka gör inte det? =) Jaja, nu var jag sugen på att blogga iaf. Kanske för att jag har mkt känslor som jag behöver göra av med. 
 
Är så SJUKT ledsen, arg och uppgiven. Men jag säger det, NU tar jag tag i det!!! Vill inte va en av alla dom som klagar över sin situation utan att göra något åt det. Mitt liv är fan ingen välgörenhet och detta är faktiskt något jag kan påverka, så varför skulle jag inte? Önskar jag kunde skriva rakt ut vade det gäller, men det får jag vänta lite med.. Work in progress... Som tur är har man världens bästa sambo som stöttar en när man har det tufft. Fixar allt här hemma, tröstar och skämmer bort mig. Säger att jag ska göra det jag vill. Bästa ♥
 
Idag har jag upptäckt Icas app! Skitbra. Billiga veckan är bra o lätta recept som man bara kan göra rakt av och kryssa i precis vilka ingredienser man inte har hemma, så dycker dom upp i en inköpslista. Perfa!=)
 
Förra veckan hade jag träningsblock. Hade inte ett skit motivation. Sånt händer mig ibland. Men nu är den tillbaka, så denna veckan kör det igång igen=) 
 
Nehe, nu ere dags att börja med maten o sedan träning. 
 
Kanske hör av mig imon! Ciao
 

Rubrik saknas

Kategori: Allmänt

Hóla!
Här sitter man i soffan o myser under en filt, nytränad o skön! Var på Skivstång-intervall. Skönt. Kände dock att jag har svinont i båda benhinnorna =/ Aja, känns inte när jag är stilla. Har kommit igång med träningen iaf, det känns skönt. Imorgon blir det favoriten: box!
 
Blev ingen laxhamburgare idag för jag hade glömt att köpa ägg, så blev sallad, sill & potatis istället=) Gott och nyttigt. Imorgon ska jag göra laxburgarna. Ska lägga upp bilder om ni vill=) 
 
Nu har jag ätit ett äpple och de få sillbitarna som var kvar och avnjuter i detta nu en liten iskall öl till The Simpsons! Mums, kan man va värd. 
 
Funderar lite på om man ska bli friskisvärd eller inte. Skulle va kul på ett sätt! Enda jobbiga är väl att jag kan tänka mig att det är assvårt att sätta ihop ett pass... Och vilket sorts pass skulle jag vilja ha? Cirkelfys tror jag. Men har jag tid med det? Hum.. Ska fundera på det=) Har iofs funderat på det några år nu.. Haha! Är rädd bara att jag är för otränad/ inte klarar av det. 
 
Jaojao, Me-time. Ska rengöra ansiktet och ev. måla tånaglarna.
 
 
Ciao
 
 
 
 

Mat är så j*vla gott!

Kategori: Allmänt

Nämen Guten Abend. 
Hur e det med alla? Här är det bra. Sitter i soffan och slappar lite efter träningen. Varit ledig idag, gjort de vanliga sakerna jag gör när jag är ledig, förutom att jag även varit hos frissan=) Klippte topparna och färgade håret riktigt mörk brunt med lite varm höstglans (liite rött) i. Så himla gutt att va mörk igen, trivs bäst i det!
 
Tänkte ge er receptet på asgoda, rökiga, amerikanska kamben som jag gjorde i söndags! Blev supersaftiga!!=) Har inga exakta mått eftersom jag improviserade en del, men ni får smaka er fram själva=)
 
Ingredienser:
Ca 1 kg kamben
2 -3 liter vatten
ca 0,5 dl liquid smoke
 
Marinad:
1 paket/flaska salsa (ni vet, tacos-salsa typ)
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk tomatpure
ca 1 matsked liquid smoke (smaka dig fram!)
En skvätt kinesisk soya
Lite farinsocker
Salt och peppar
 
1. Lägg i kambenen hela i en kastrull. Häll över vatten så att de täcks. Häll i liquid smoke. Koka upp och låt sedan småkoka 1 h med lock.
2. Blanda ihop marinaden. Koka upp så att den tjocknar.
3. Häll av kambenen. Pensla på rikligt med marinaden på båda sidor.
4. In med de marinerade kambenen i ugnen på 225 grader i 15 min. Klart!
 
   
 
Imorgon blir det laxhamburgare med dressing av créme fraiche, hackad rödlök och röd rom. Mums!
 
Nehe, måste nog ta mig en liten macka, är hangrii nu bara för det! hehe..
 
Ciao
 
 

God eftermiddag

Kategori: Allmänt

Nu har vi varit hemma i Sverige/Nybro i några dagar =) Haft det superbra i Barcelona. Var ca 30 grader på dagarna, men fläktade skönt, så man kunde ändå sightsee:a eller vad man nu kände för. 
 
Bjuder på några bilder från min kamera. Johanna har dock dom bästa bilderna, lovar att lägga upp dom när jag fått dom=)
 
        
 
Ikväll ska jag jobba natten.. Segt värre. Hoppas det blir lugnt.
Har städat idag, varit ute 2 långpromenader med Meija i solen och varit i Kalmar med sötnosen en sväng (köpt fiskar, växlat pengar och hämtat Kina-mat). Nu sitter man vid tv:n o slappar lite, kan inte låta bli att räkna ner tiden tills man ska jobba. Blä. Aja, efter det är jag ledig 6 dagar, så är synd att klaga ;P
 
I helgen ska vi på kalas hos mamma som fyllt år, annars e det inte så mkt planerat. Skönt. Hoppas på en lugn helg..
 
På måndag ska jag äntligen till frissan!! Får se vad det blir. Ska klippa topparna och färga håret iaf. Får se..
 
Nehe, nuttin' more to write...
Ciao!