Stína!

- Nothing more, nothing less.

Stress, press...

Kategori: Allmänt

Längesen man skrev..

Vad har hänt sen sist?
Har avslutat min 10 veckor långa praktik på Ortopeden på sjukhuset. Var lite sorgligt faktiskt. Men lite skönt oxå, eftersom man får träffa alla klasskompisar igen och man får sova två timmar längre på morgonen=)
Har lärt mig så himla mkt där tack vare min sköna handledare!!

Fick ju då omtenta på dendär feeta tentan om sjukdomslära...... Blev förbannad på mig själv, tyckte jag borde klarat den, och såg efteråt att det var massa jag kunde... Var 7 poäng från godkänt, vilket faktiskt inte är mycket på en så stor tenta. Men men, det har bara varit att slita fram 5kilos-högen med plugg o köra igen!!

Imon är då sista pluggdagen.. Usch, vet inte hur jag känner.. Pendlar mellan panik o lugn..

Usch, senaste tiden har varit så stressig.. Haft tusen uppgifter på samma gång, o så har man jobbat samtidigt, uppsats ska skrivas o bedömas, och sen en muntlig examination på 25 diagnoser samtidigt o blabla... Sen då plugg till omtentan oxå...
Har aldrig varit såhär stresspåverkad. Har haft ständig huvudvärk, sömnproblem, ryckningar i ögat, panikkänslor och mild depression. BLÄ.

Imorgon blir det plugg som satan.. Ska till frisören kl 13 med, hoppas det lyfter mig lite=) Ska klippa, färga o slinga!

Sen har vi snackat en massa om att på lördag eftermiddag är allt ÖVER! Då blir det fest och sen börjar livet igen!! Ska bli så himla skönt. Men det börjar oxå göra mig nervös - vadå, det är inte säkert jag klarar det ?
Men fan, det MÅSTE jag... Ska kämpa!

Jaja, det här var nog inget roligt inlägg för er att läsa...

Avslutar med lite vovv-bilder





Kaukua är goast iaf! ♥
Och Fredrik (min alltså hehe) är sötast ♥

Jahopp!

Kategori: Allmänt

Då är det lördag. Skönt=) Var visserligen ledig igår oxå, hehe...

Annars: fullt upp som satan med jobb o plugg!! Men håll ut Stina, när februari är slut är allting över...

Nu ska Meija o jag traska hem till mamma.. Där ska vi träna lite lydnad (mha mammas hund Kassio) och laga någon god middag=)

Ikväll kanske det blir lite ferre? Måste snacka med Johanna oxå vad hon ska hitta på!

Nehe, nu ska vi ut i snön


Stina in the hood