Stína!

- Nothing more, nothing less.

Hej igen!

Kategori: Allmänt

Nu kände jag att det var dags för ett litet inlägg igen. Men det får bli snabbt, ska lägga oss snart.
Idag (tors) har vi varit ute en heldag med speedboat! Snorklat x 2, varit på Phi phi, bamboo island och i en superfin lagoon (stavning?) som jag inte minns namnet på! Aasgutt! Snorkla var underbart!=)
Kom hem typ kl 5.. Åt lite pistashnötter, M&M + öl på ballen innan vi tog en liten powernap=) Man blir trött av att va ute en hel dag! Nu är vi nyss hemkomna efter ha käkat lite seafood. Är trötta som attan då vi inte sovit mkt inatt (glömt stänga balkongdörren helt, och massa oljud från baren mittemot), så nu ska vi snart kasta oss i säng och inte ställa in nåt alarm!
Imon blir det sol & bad på playan. Sen kl 18 - 21 ska vi va i Krabi Town på Night Market! Är typ mest mat. Så hoppas man får smaka jättemkt små, intressanta o goda rätter!=)

Enda negativa med dagen är att lilla Bubbi skar upp sin stortå på en vass sten. Tur för han att han reser med en leg. ssk som snabbt och professionellt la om såret. Tror han överlever ♥

Nehe, sängen!

Hoppas alla har det jättebra hemma!!! Puss pusss

Message from Krabi!

Kategori: Allmänt

Hello Sverige! Hur är det där hemma?
Här är det toppen! Ska precis avsluta vår andra dag här nere i Krabi!=)
Har haft strålande väder (ca 35 grader, soligt), ätit massa gott och även shoppat lite! Imorgon ska vi ta en longtail-båt till railway beach, som sägs vara en av dom finaste stränderna här.
Och jag måste säga, inte för att göra er avundssjuka (jo, klart det är därför!), men idag var första långdagen på stranden, och vi är redan solbrända=)

Vad har vi shoppat? Fredrik har köpt sandaler, solbrillor och en keps. Jag har bara köpt en fin fotllänk och ett armband=) Näst på listan är en solhatt! Det behövs kan jag lova, huvudet blir kokhett när man är ute!

Vad har vi ätit? Har inte hunnit prova så många restauranger än, men hittills har faktiskt det godaste vi ätit varit det vi köpt av en snubbe på stranden!=) Asgott. Vi har ännu inte blivit magsjuka, hoppas det håller sig så.

Som sagt, fint väder. Har dock kommit rejäla regnskurar framåt 5-tiden (men då har vi vår siesta), som sen gått över bara på en stund.

Fredrik har lånat en dator o tatt med sig, därför jag bloggar. Vet inte hur mkt jag kommer skriva, men ville bara berätta för alla kära att vi lever och har det riktigt bra! <3

//Stina o Fredrik

Snabbinlägg

Kategori: Allmänt

Japp! Hinner inte skriva så mkt för jag ska dra o träna, men ville bara berätta:
Idag har jag packat resväskan!! =) Inte helt klart, är ju vissa saker man inte kan packa förräns samma dag som man åker, men kläder o allt sånt e klart! :D
Var enda lediga dagen idag innan vi åker (jobbar ons-fre, åker lör morgon), så kände att jag var tvungen att packa o grejja idag!
Kvar att göra är att köpa mat till djuren och lämna bort dom! Städa lite i lgh, rensa kylskåp.  Och sen handla schampo o lite grejjer.
Sen är det toddeloo!

Bullbak!

Kategori: Allmänt

Yeaas.. Igår kom lilla Johanna Kay hit! Hon kom på den bra idén att vi skulle baka!=) Så efter att ha druckit lite kaffe och gått en runda med Meija stack vi och handlade det som behövdes för att baka bullar!
Har aldrig bakat i denna lgh innan, så var lite nervös att det inte skulle bli bra.. Men GUD vad fina bullar det blev! Riktigt stora (!) och saftiga!=) Satsen skulle räcka till 25 bullar, men vi fick 14st.. Mums!
Sen blev det nybakta bullar och hallonsmoothie ♥
Inte dåligt va? Sen gick vi på stan lite och åt middag.
Jättetrevlig dag, som alltid med lilla Jojji! Ska träffa henne en snabbis dagen innan jag åker oxå=)
Nehe, ska jobba kväll idag. 14-22. Har precis ätit frukost nu. Så det blir en promenix med Meija innan det blir dom vanliga bestyren innan jobbet. Hoppas på en bra kväll!
Ciao

Frusen

Kategori: Allmänt

Japp. Sitter invirad i en filt o tittar på ett nytt avsnitt av Family guy.
Har varit o tränat. Halva core-passet (hann inte i tid) och sen Afro. Gutt.
Annars har dagen bestått av: middag med sötnosen (Hemmagjord pizza med starka jalapenos),
sen släppte han av mig hos pappa som kommit hem från semestern. Vi satt ute i solen med en kaffe o han berättade om sin semester. Sen solade jag en stund i hans solarium (projekt hudvård) och gick hem med Meija. Direkt efter jag kommit hem stack jag till träningen. Så var vrålhungrig när jag kom hem. Som tur var fanns det en pizzaslice kvar =)
Och nu sitter jag som sagt o huttrar med en filt. - Gud vad gott det skulle va med en Varma Koppen eller nåt. Men har ikke nåt sånt hemma.
Igår var det en heldag med Jojji!=) Vi gick på stan. Köpte ett par jeansshorts (wihi) och solglasögon. Sen käkade vi thai-buffé, köpte fika och åkte hem till henne. Där fikade vi o spelade lite kort, Pernilla kom oxå =) Väldigt trevlig dag!
Imon ska jag jobba! Herregud, har inte jobbat på många dagar nu. Hoppas jag inte har glömt allt =p Och man blir så slapp när man varit ledig länge.. Men ska bara jobba imonkväll + tors dag, sen är jag ledig i helgen=) Sen jobbar jag i stort sett varje dag fram tills vi åker, så... (VILKET ÄR OM 18 DAGAR.)
Syrran o Meija gosade i helgen ♥
Nehe, funderar på om jag ska måla tånaglarna. Fast är ju så kallt att ta av strumporna. Ska fundera på det. Längtar tills min sötnos kommer hem.
Tjao

Sunshine!

Kategori: Allmänt

Gud vad skönt. Nu är vi hemma efter en promenad på ca 1,5 tim. Jättesoligt och härligt ute. Dock lite blåsigt, annars hade det varit perfekt! I skrivande stund (töntigt uttryck) sitter jag på vår lilla balkong med näsan i vädret. Kissen sitter här o lyssnar på pippifåglarna och Meija.. Ömm.. Meija är oxå här, luktar på katten och håller oss bara sällskap. Tänkte jag skulle få lite vitaminer i skinnet innan solen går ner och jag tar tag i köket. Sen är det helg!
Nehe, nu ska jag sätta på Ai se eu te pego och drömma att jag är i Thailand!

Dubbeljobb

Kategori: Allmänt

Japp.. Dagen igår började som vanligt. Sen framåt förmiddagen så är det två st som ska jobba kväll som sjukskriver sig. Vår stackars samordnare satt och ringde runt till hela världen. Till slut hittade hon EN som kunde. Så då ställde jag upp och stannade kvar. Så jag jobbade 06:45 - 22.00. Man var ganska trött i huvudet, men som tur var fick vi en lugn kväll. Idag sov jag till kl 10.20 =) Tycker jag att jag fick! Dock drömde jag en massa sjukvårds-drömmar. Vadå för mycket av det goda ;) Men nu är jag ledig ett par dagar!

Nu sitter jag o har ätit lite frukost: Kaffe, juice, havrefras m hälsofil och ett äpple. Ska snart gå ut med Meija på en långpromenad. Ska först hem till pappa och fixa lite grejjer, sen till mamma och hämta lite grejjer. Hoppas det är lika skönt ute som det ser ut!
Nehe, inget mer att skriva.. Meija ligger och slickar mina fötter så dom börjar bli rynkiga. Får nog gå ut med henne.
Ciao