Stína!

- Nothing more, nothing less.

För-gos

Kategori: Allmänt

Japp. Kom precis hem efter en långprommis med Meija o mamma. Mamma tog med henne hem till sig. Fredrik o jag ska in en sväng till Kalmar ikväll tänkte vi=) Blir till Lina o Fredrik o sen förhoppningsvis nån mysig bar=) Var ett tag sen man var ute nu..
Fredrik e o tränar o jag ska börja förbereda maten så vi hinner med tåget sen 20.45. 
 
Bjuder på en minutsfärsk bild på mig o Ozzy som förgosar lite innan det är dags för lite nattliv <3
Dedär goset är såå frivilligt som ni ser!=)
Håller på att platta håret men är inte riktigt klart än, som ni ser är det lite vågit i topparna. Svårt att få det helt rakt. 
 
Nehe, no time
 
Ciao

God fortsättning

Kategori: Allmänt

Hoppas alla haft en god jul! 
Jag har mest jobbat, men har iaf hunnit med lite julmys med nära o kära=)
 
Idag är jag dock ledig (efter 5 dagars SLIT), vilket har varit ljuvligt! Vaknade halv 10, tog lite kaffe. Fick med mig mamma på en långpromenad. Sen åt vi middag, jag tog på mig min pyjamas som jag fick av älsklingen i julklapp, la mig i soffan med massa kuddar o läste i 1 timme (och sov en timme) hehe.. SÅ skönt! Nu har jag dock vaknat till och tagit tag i köket. Var ganska mkt disk, igår var Lina o Fredrik här på lite middag=) Väldigt trevligt.
 
Nehe, nu verkar det som att pyamasen får bytas ut mot riktiga kläder (iaf för stunden) för nu säger Meija att hon är hungrig och vill gå kvällspromenaden. Okejdå. Fredrik är o spelar fotboll. När han kommer hem blire entrecote.
 
 
Ledigheten varade inte länge, imon är det dags igen. Men som sagt, denna dagen har varit SÅ skön!!!
 
 
Ciao

ojski pojski

Kategori: Allmänt

Där blev det en långt blogguppehåll (igen, jag vet). Har inte haft en tanke på att blogga. Idag är jag ledig. Det var jag igår oxå, o då blev det en tripp till Kalmar där det blev julklappsköp med Lina, middag på Thai Silk med 2 kollegor till och sedan hälsade jag på syrran o hennes söta puppy! Bra dag :)
 
Idag är sista dagen jag är ledig innan det är dags att jobba t.o.m. juldagen =/ Skönt att ha alla julklappar klara. Så idag blir det att städa ordentligt här hemma så det är fint till julen o man slipper grejja med det när man jobbar. 
Ikväll ska jag träna (skivstång-kondition), blir väl enda gången innan jul =/
 
Idag firar jag o Fredrik 5 år! Fy fasiken vad snabbt tiden går. Känns inte som att det är så länge. Antar att tiden går fort när man har kul =) Har fått 10 st stora röda rosor och choklad ♥ Han ska få sin present ikväll efter jobbet! Sen på lördag blir det lite dejt. Efter 5 år känns det bättre än nånsin, love my bubbii och ser fram emot nästa 5 år ♥
 
Längtar till julen (när jag inte är på jobbet). Känns som att det kommer bli mysigt i år. Ser oxå fram emot jättemkt när Meija ska få träffa sin kusin Loke (se eloo.blogg.se)! Hoppas hon tar hand om honom=)
 
 
Bjuder på 2 bilder när Meija var en liten puppy och vi hämtade henne i djupaste Skåne: 
 
 
 
Nehe, nu måste jag sätta igång med städandet!
 
Ciao

Slapp söndag, som vanligt

Kategori: Allmänt

Hellu hellu... 
Sitter i soffan o slappar lite.. Fredrik tittar på nån krigsfilm som jag inte är sugen på.. hehe.. 
Inga planer direkt för dagen.. Ska snart göra lite mumsmiddag: pannkakor med bär och glass, sen ska Fredrik iväg o träna boll... Då ska jag nog träna lite här hemma. Sen ikväll kommer papi & käkar pizza!
Jobbar kväll imon och dag på tis.. Sen jobbar jag inte förräns lördag o söndag. Men sen börjar nästa schemaperiod och där har jag världens skitschema, så... Blä.
 
Dumdiduu.. What to write.. 
Äh, kanske återkommer senare, ifall inspirationen kommer till mig. 

Curly Stina

Kategori: Allmänt

Blä, mer ont i huvudet idag.. Ska nog försöka sova lite.. 
Har bokat tid hos frissan. Blir nästa tors, och det blir att permanenta igen!!=) Har gillat min nya korta frisyr, men känns redan som den växt ut! Är lixom för långt nu för att tupera upp o ha massa grejjs i så att det blir volym.. Har saknat mitt lockiga hår.. Så nu vill jag ha permanentat, mörkt och ganska kort hår, så det är rejält med volym och man inte behöver ha uppsatt på jobbet! 
 
När jag hade permanentat o mörkt. Här dock inte fixat, så lockarna är väldigt snälla o utan volym, kan göra dom mer stylade! 
 
 
 
 
Nehe, nu ska jag vila så det finns nån chans att jag ska kunna jobba imon! 

Hallå bloggen!

Kategori: Allmänt

What up? Jag sitter och Skype:ar lite med syrran.. Våra män jobbar, så vi fördriver tiden lite.
Hänt idag? Tog tåget med Meija till Kalmar där vi träffade Lina o lilla Bosse (hennes chiahuahua)! Blev prommis, fika, prommis, sushi=) Väldigt trevligt. Sen tog vi tåget hem igen. Helt otroligt, trodde inte det skulle gå några tåg i det här vädret, men det var fan t.o.m i tid både dit o hem!!
 
Nu slappar vi. Meija har deckat på mattan, svintrött efter all motion och nya intryck. Jag har fått tillbaka min huvudvärk och halsont. Tänkte att det skulle bli bättre om jag kom utanför lägenheten, men verkar inte så, snarare tvärtom. Hoppas jag mår bättre imon, annars får det nog bli en vilodag. Tyvärr har jag inga bilder från dagen att bjuda på. Men Meija o Bosse kom bra överens, busade en massa=) Nästa gång ska vi va i Nybban har vi sagt, så vi kan gå i skogen o vovvarna kan springa lösa! 
 
Nehe, nu ska jag luta mig tillbaka. Tända lite ljus. Se om det finns nån bok här hemma jag kan läsa, inte sugen på att titta på tv, går ju inget bra!
 


Ciao

Videoblogg? =p

Kategori: videor

Mjaa..
Nu ska jag sticka o träna snart, hare!

Julklappsöppning!

Kategori: videor

Meija och Kassio! <3

 

Eftersom det var första advent igår och julen börjar närma sig tänkte jag bjuda på en video om hur riktig julklappsöppning ska gå till!=) Älskade Kassio (som tyvärr ej finns längre) var proffset på att öppna julklappar, Meija är sådär=)

 

Är ledig idag och ska julpynta lite tänkte jag! Iaf sätta julstakar i fönstren.. Kanske lite tidigt för att ställa ut massa tomtar o så=) Ikväll blire träning.

 

Nehe, är för ofokuserad för att blogga..

 

Ciao