Stína!

- Nothing more, nothing less.

Snart

Kategori: Allmänt

kommer uppdatering!

Är bara liite upptagen, för jag har TENTA på fredag!!!! 

Men sen blir det bloggande ;)


Ciaoo

Plugg-horsen

Freitag!

Kategori: Allmänt

Jahopp!
Fredag idag.. Har sovit uut=) Så skönt! Fast blev inte så sent, för vi somnade tidigt=) Men det är ju timmarna som räknas (har jag hört;p)!
Igår hade jag lite pluggdag.. Kändes väldigt bra. Pluggade mellan 14.30-17.30.. Kanske inte så jättelång tid, men väldigt effektiv pluggning, så jag är nöjd=) Sen fick älsklingen sluta tidigare, så vi åt lite gott och mös!

Nu är Fredrik och kollar bilen lite.. Låter ju lite konstigt. Efter det ska vi äta lite fort, och sen hälsa på mormor o morfar. Mormor var inte så jättepigg idag, och mamma är på väg till Linköping, så vi ska kolla till dom lite. Kanske hjälpa dom klippa gräset och lite så. Dom är så söta min mormor och morfar <3
Planerna för kvällen är fortfarande lite osäkra. Är några boyz som snackar om att dom vill spela poker och dricka öl med min kille, men jag vet inte riktigt än ;) hehe.. Men något kul blir det väl alltid!

Nehe, nu ska jag kamma håret, ser ut som jag kommit ur en tornado typ;)

Men haree fint alla!

// Stinis Kaninis ;p    

Trött

Kategori: Allmänt

Fast igår var jag ännu tröttare. Det var en hård dag. Upp tidigt för att åka till bibblan o plugga. Sen föreläsning 13-16.. Sen hem.. Sen storhandla.. Sen laga massa mat.. Sen tvätten.. Sen 21.00-22.30 plugg.. Sen sova utan Fredrik fram till halv 3 på natten (han spelade poker).. Sen upp kl 7 idag! Bluuä! 
Idag har jag fått slappa lite iaf=) Skönt! Slutar tidigt imon, så ska plugga hemma direkt efter plugget.. Sen är det heelg! 

Usch vad man har saknat sötnosen denna veckan.. =(  Men men, snart helg som sagt! Då JÄVLAR;D

Hade seminarium idag.. Gick väl bra.. Var lite segt.. Var för mkt snack om kärnkraft o skit.. haha=) Studieuppgiften gick bra iaf, trots att jag gjorde min del mellan 21-22.30 igår som sagt=) 

Vet inte redigt vad jag ska skriva för intressant..

- Borde kolla mitt stjärntecken, om det står något om ekonomisk överraskning ;)

Mogen meningsfull bild på mig som vanligt=p Har inte så mkt annat att ta kort på nu i veckan.. Är inte en sån som tar med kameran på lektionerna o tar kort lixom ;P
  
Fredriks lilla ögonsten. 


Stinas lilla ögonsten.

Vill tillägga

Kategori: Allmänt

att jag trivs bra med livet just nu! Trots att det är höst och jag blir tröttare o tröttare (ja!), så känner jag mig glad och engagerad! Känner att jag är på väg någonstans. Jobbar inte tillfälligt på ett ställe för pengarnas skull.
Har fått nya snälla kompisar, och hoppas på ännu fler. Kärleken är fantastiskt underbar! Min söta, busiga Mini är så sjukt härlig! 
Ville bara tillägga det: Det går bra nu :)

Plugg och fix-dag

Kategori: Allmänt

Yes.. Gick upp vid kvart i sex idag.. Efter att ha tittat på schemat såg jag dock att jag började en timme senare än jag trodde, så jag hoppade i sängen igen hos min älskling och sov & myste en hel timme =)  <3
Väl i plugget så hade vi vår andra Informationssöknings-lektion. Huamejja! Tråkigt tråkigt.. Men men, tiden gick ganska fort ändå. Kom hem till sötnosen, vi käkade o pussades innan han stack till jobbet. 
Sedan tog jag tag i verkligheten och satte mig ner och pluggade! Tanken på första tentan som är nästa fredag (!) gjorde att jag inte kunde fly längre ;) 
Det gick ganska bra! Hittade en gammal tenta oxå som jag kollade igenom. Har bestämt mig för att jag ska läsa lite varje dag nu denna veckan! 
Sen dess har jag plockat lite (ganska mkt faktiskt=p) här hemma, ätit lite och nu ska jag titta på Simpsons, family guy och vänta till sötnosen kommer hem! Skulle vilja göra hårinpackning, men jag orkar nog inte!
Där har ni i stort sett hela min dag.. Spännande huh? =p


     

Så himla fina bilder !!!

24 h

Kategori: Allmänt

Jaha, det var ett tag sen man skrev nu.. Har inte haft tid vettni ;p
Vad har hänt i helgen då?
I fredags kom Fredriks pappa och Gunilla hit på middag :) Sedan kom Nicke & Amanda (impuls!!) hit och förfestade, sen stack vi in till Kalmar & O'learys! Det var nice=) 
Igår.. Vr skittrötta och bakis.. Problem= hade lovat att vi skulle bowla med några kompisar. Man var inte helt pigg på att! Sen dricka med.. Blä! Men hör o häpna, vi kom igång vi oxå=) Bowlingen var mkt roligare än jag trodde! Och sen stack vi hem hit och festade lite.. Väldigt trevligt! Nytt folk: Kims syrra och pojkvän Robin. 
Idag är man bara lite trött.. Sötnosen är och spelar fotboll.. När han kommer hem ska vi hem till mams och äta lite. Sen ska vi mysa!! Har knappt hunnit det denna helgen ju, bara full rulle ;)
Är Mord i sinnet ikväll, inte att glömma!  

Anledningen till rubriken är att Stina och Fredrik inte har ätit på 24 timmar!! Okej inte riktigt, typ 22 timmar!! När vi var bakis igår tog Fredrik en pizza och jag en hamburgare typ kl 13.. Sen hann vi bara städa och duscha innan folket kom kl 6! Sen var det ju bowling o så som sagt.. Så vi åt ingenting på hela dagen! När vi gick o lade oss blev dock aaashungriga! Men då var ju klockan typ 12 på natten, o vad ska man äta då lixom?=p 
Så det första jag gjorde när jag gick upp idag var att ta en FETING-FRUKOST!!

O'boy, fil & havrekuddar, 
mackor med skinka & ishavssallad.
Mums!!

Fyy Ozzy!                                     Fresh? haha


Amanda & jag innan utgång!




Och såå lite kärlek!

My only one <3


Ciaoo


Hängig

Kategori: Allmänt

Japp, så jag gick inte till skolan idag. Kände att min kropp inte ville, så jag lyssnade på den =p Nej men ärligt talat så känner jag mig inte alls pigg idag.. 
Så istället ska jag ägna min dag åt att pyssla här hemma och läsa igenom mina anteckningar från plugget! Ska även ringa frisören och boka en ny tid. Löshåret som jag har har redan lossnat =/ Tror jag är lite allergisk mot detdär limmet. Men måste ge det en chans till, har ju bara haft det 2,5 veckor! Så ska be henne sätta om det.

Finns väl inte så mycket mer att säga..
Ska äta frukost nu och se om det här blir en bra dag after all! 


Ciaoo


Lugn måndag.

Kategori: Allmänt

Gick upp kvart i sex.. Slutade plugget kl 15.30.. Hade typ världens tråkigaste föreläsning om Lagar och författningar (hade inte mycket med Omvårdnad att göra om jag får säga det). Yss! 
Imorgon går jag till 4.. Men har lite bättre lektioner=) Sen måste jag förbereda mig lite inför case-seminariet.. 
Fredrik o jag åt pannkakor idag! Mumsigt!:) Mös lite.. Städade lite.. Nu sitter "vi" och tittar på hockey ;) HV71 är laget! Står 6-2 in this very moment.. Jaja!

Orkar inte va så påhittig just nu..
Kan ju förresten tala om att Batman-filmen var bra! Rekommenderar alla att se den! Jag vill se en film om 2face sen=p


En liten tanke till Johanna som försökte komma hem i 3 timmar! Tåg kan va skit ibland!=p


Ciaoo


Min älskling <3

Bakisdag

Kategori: Allmänt

Fast ändå inte så farligt! =p Hade ont i huvudet när jag vaknade.. Sen har jag bara varit lte seg.. Alltså inte sådär DÖDbakfull som bara jag kan bli ibland!;) 
Här har vi iaf anledningen till bakfyllan:

                                                            
Nicke & Fredrik. Kan inte låta bli att gambla lite!;)      Jag, F, Amanda!

Helvetesmaskinen! Lyser en röd lampa och tjuter, sen när det blir grönt ska man trycka i handtaget som man håller i handen. Om man trycker för fort, eller trycker sist får man en STÖT! Bra idé Kim, stoppa den i armhålan!=D

                                                                
Den där bulgariska tequilan var inget vidare!                "Kan ni inte gå o lägga er snart?!"


Men har oxå varit lite duktig idag. När Fredrik stack på fotbollen (som han fortfarande inte kommit hem ifrån) passade jag på att skriva ut massa grejjer, och sätta in alla papper i ett häfte och sådär. Läste t.o.m. igenom lite saker! Nu har jag stoppat i en maskin tvätt oxå, så nu har jag varit riktigt duktig för att vara DagenEfter-Stina. Nu väntar jag på att sötisen ska komma hem så vi kan gosa lite i soffan. Klockan 21.00 är det nya avsnitt av Mord i sinnet på tv4+! Inte missa!!! Älskar det! 

Ha en bra söndagkväll

Allt möjligt

Kategori: Allmänt

Fan, har inte fått mina böcker som jag skickat efter än! Fick sms igår (fre) att dom kommit.. Men fick dom varken igår eller idag! Humm.. Har förresten varit duktig och gjort ett input i studieuppgiften som ska vara inlämnad senast måndag kl 9:) Hoppas någon annan tar ansvar nu och gör det sista..! 

Idag har vi plockat lite svamp.. Blev mest trattkantareller, hittade inte så jättemånga gula kantareller.. Men men, vet inte skillnaden på smaken!=p 
Snart ska vi till Coop och köpa lite snacks till ikväll. Amanda och Kim ska komma förbi och festa lite!:D Ska bli nice! 
Vaknade precis.. Tog en liten powernap efter maten. Sköönt! Men känner att jag vaknat lite på fel sida =/ Eller är det nikotinbegäret? Ska nog ta mig ett tuggummi =p 
Tjejerna i klassen har inte lagt ut så många bilder från Oscars-sittningen, så ni får helt enkelt nöja er med det här så länge!=) Fler kommer!

   
På toa! =p    Jag & Johanna innan sittningen!




Och här är en bild på mig och älsklingen från igår:)  




Ha en bra lördag!

Helg

Kategori: Allmänt

Så skönt!:)
Kom hem igår från Gala-sittningen. Det var kul!:) Massa roliga nomineringar, och alla var jättefina=) Bilder kommer när jag lyckats sno från kompisarna! Glömde ju min kamera hemma :(
När jag kom hem så tog älsklingen och jag en öl och pratade lite, sen gick vi o la oss. Himmelriket!! Alla spänningar bara släppte och jag sov som en bebis!...Tills klockan halv 10 när älsklingen vaknade och busade för att få min uppmärksamhet och gos. Genom att säga "Sov nu sötis. Tyst sötis" tre gånger med ökad intensitet så fick jag sova till kl 12!:) haha! 

Nu spelar han fotboll! När han kommer hem ska vi titta på den nya Batman-filmen och äta lite gott! En mysig hemmakväll=) Kanske tar en bira, det vet man ju aldrig med oss ;) 

    
Batman och min sötkisse som myste i sängen
med mamma till simpsons. Somnade och
låg kvar efter jag gått upp=) Söt!

Nehe, undra om jag ska ta tag i mitt liv och ta en dusch. Så man blir lite fresh!




Här är en bild till på mig och Kaka från insparken :) 
Önskar jag oxå hade ett fint leende så jag slapp göra
samma pose på varje bild! ;D


Ciaoo

Tröttast i världen!

Kategori: Allmänt

Är vad jag känner mig idag! Har varit en låång dag! Åkte in till Kalmar med tåget kl 7 och kom hem först 19.15! En hel dag fylld med plugg.. Men men!
Så jag orkar inte skriva något idag.. Men lovar att jag gör det imon eller på fre.. Ska på Oscarsgala-sittning imon med, så då kommer det kanske lite bilder oxå=)

Nu ska jag LÄGGA MIG NER i soffan och vänta tills drömprinsen kommer hem!

Update!

Kategori: Allmänt

Ja, det var ett tag sen man skrev nu! Nästan en vecka! Men har haft så mycket och göra, och när jag väl varit ledig så har jag varit så trött att jag inte orkar skriva=) Sorree...

Får väl berätta lite bakåt i tiden! 


Ons 3/9  Garden Party!
Var jättekul! Ett jättestort(!) tält där det spexades, lektes, åt & dracks! Lite senare var det oxå en live-spelning med SUPERBRA musik som vi dansade till!=D 

Johanna, Pernilla, Jag, Jag, Lara, Evelina, Partyt, Jag och Johanna=)


Tors 4/9 Djungelsittning!
Var oxå roligt! Man fick inga bestick (eftersom vi var i djungeln), och det var massa spex och lekar hela tiden! Efter sittningen gick vi på mellanfest hos Jannike i klassen med lite Singstar o så=) Sen stack vi till Kåren.

Förfest!                                    Mellanfest                      Avslutning på Kåren. Fadder & Jannike.


Lör 6/9 Kräftskiva!
Hemma hos Kim. Jättekul och jätteGOTT!=) Hade missuppfattat tiden, så vi var där kl 16 istället för kl 18! haha. Oops! Fattade inte riktigt vems fel det var, men ;) 
Kvällens kommentar:
Nicke (Fredriks kompis) = "Stina, jag förstår varför du är tillsammans med Fredrik, han är så söt!" hahaha:D 

Sådärja, lite uppdatering hade vi där!
Idag är det Tis 9/9  och jag var i Kalmar på föreläsning mellan 9-12.. Sen var det brännboll och lite andra aktiviteter.. Men har en läxa jag måste göra tills imon, så hinner inte.. Är trött oxå.. Hehe.. Har varit mycket info och stress dom här två veckorna! Fast självklart jättekul oxå med massa nya kompisar! 
Nehe, nu ska Sara komma o hämta sin plattång, sen blire plugg, slappning och lite städning!

Lovar jag ska bli bättre på att skriva nu.. Vet ju att ni läser!! hehe ;D


Ciaoo


ons 3/9

Kategori: Allmänt

Idag ska jag åka in till Kalmar med bussen kl 11.30. När jag kommer fram ska jag gå till skolan och hämta biljetten till Garden Partyt. Sen ska jag träffa Lara och vi ska gå lite på stan och kolla. Fika och se om vi hittar nåt att ha på oss till djungelsittningen imon=) Sen på kvällen ska vi gå till Pernilla och förfesta innan vi beger oss ner till Garden! 
Ska bli kul!

Bilder kommer.


Älskar min mysis <3


Kräftskiva på lördag!!



Peace out
// SSK Stina ;)

First day at school

Kategori: Allmänt

Japp, första dagen var igår!
Upp och hoppa klockan 7 för att duscha och hinna äta lite mat innan det var dags. Tog tåget tjugo i elva. Gick från stationen till skolan, och satte mig utanför salen vi skulle ha upprop i. Vad många det var i klassen! Under hela dagen och kvällen såg man nya ansikten, hehe.. Vi blev ett litet gäng på ca 5 st som gick o åt och sådär.. Roligt!=)
Har fått fina blåa band som det står SSK och sen ens namn, som man måste ha runt huvudet hela insparken nu, annars blir det straff. Inte jättesnyggt, men man ser iaf vad folk heter=) hehe.. 
Först var de som sagt upprop & information (myycket info.!) , sen en liten rundvandring på stan. Efter det gick vi och åt lite, sen var det dags för grillning och brännboll i Kalmarsundsparken. Därefter var det fest på Kåren. Vi stod i kön en halvtimme (minst!) innan dom började släppa in. Jag och Johanna i min klass blev trötta på att, så vi stack hem istället. Låter kanske torrt, men var så jävla trötta efter en lång dag med mycket information och traskande! Och det kommer ju fler chanser=)
Imorgon är det Garden Party! Har man hört mycket om, ska tydligen vara skitkul!=) Och på torsdag är det Djungelsittning! 
Stack inte till Kalmar idag.. Var bara någon mässa med olika företag dom delar ut pennor, reklam o shit, o sånt e ju boring =p Och sen ikväll skulle det vara trubadurkväll på Lindö.. Inte riktigt min grej=) Så jag sov ut idag istället, så man är lite utvilad imorgon. Hoppas tjejerna är snälla och köper "biljetter" till mig oxå idag så jag kommer in! Hade glömt att vi skulle göra det idag. 

Så idag blir det lugnt. Älsklingen och jag ska äta tacos ikväll!=) Måste handla lite oxå.. 
Nehe, nu ska jag göra nåt annat. Ciaooo