Stína!

- Nothing more, nothing less.

Fotboll, film o hund!

Kategori: Allmänt

Det är vad helgen har bjudit på. Syrran o jag tittade som sagt när Fredrik spelade match. Dom vann med typ 7 eller 8-2, så det var nice =) Efter det tog vi lite vin o syrran o jag snackade fram till 5 på morgonen typ (uups!).
Lördagen tog vi det lugnt hela dagen o småpysslade lite. På kvällen stack vi till Johanna & Fredde o tog en pizza o kollade på film=) Trevligt! Åkte dock ganska tidigt, vi var alla 4 trötta.. hehe..
Idag stack vi till mamma där vi åt våra strömmingar! Gott=) Tränade även lite "agility" med Meija (= fick henne att hoppa över ett hinder och hoppa upp på en bänk hehe). Funderar på att köpa några riktiga grejjer och sätta upp på mammas tomt=) Verkar ju inte som att vi kommer få en plats på brukshundsklubben ;) Om inte annat kan det va bra att ha tränat lite innan man börjar där kanske! Hon är ju en agility-ras.
Resten av dagen/kvällen blir det film, god mat och teve.
Imon skulle jag egentligen pluggat på bibblan med J & L, men ska på utbildning på vårdcentralen mellan 13-15, så känner inte riktigt att jag hinner det. Så jag får sitta hemma o skriva istället...
Nehe, nu orkar jag inte rabbla mer, hoppas Fredrik är klar med filmen!
Ciaoo

Fisk fisk fisk!

Kategori: Allmänt

Torsdag: Upp och hoppa 06.30! Drar på oss massa kläder, tar upp bullar ur frysen och blandar saft. Pyser iväg och hämtar Kim och Jimmy för att åka iväg till Karlskrona för att fiska strömming!=)


Sötisen!                              Jimmy på andra sidan                  Fredrik fått 3 fiskar!           

Wihoo                          Jag fick 7 st=)                  Här ligger dom som packade sillar=p  

Fick massa fisk. Jimmy fick flest! Var kul att fiska strömming, mer action ju=) Ofta napp och inte bara en på kroken utan ibland 3, 4! Var först på.. hmm.. Tjurkö ? Och sen i hamnen i Karlskrona.

När vi kom hem stack vi till mamma för att rensa (fredrik) och hugga huvudet + stjätfenan (jag) av dom, för att sedan lämna dom där. Har bilder på det på mammas kamera som kommer senare. Ska laga till dom o käka dom på lördag tänkte vi.

Idag? Köpte nybakade frallor, grönsaker, ägg och juice, så det blev en jättesmaskig frukost!=) Ikväll ska Fredrik spela fotboll o jag ska åka o kolla tänkte jag. Syrran ville hänga med oxå. Sen kanske det blir en bira ikväll.

Nehe, har inget roligt att skriva idag känner jag!

Joo, förresten!=) Fick reda på att jag klarade tentan! Ni vet, den där skittråkiga som jag skrev om ;) Nice.

Ciaoo

Onsdag - lillördag och eeh, fredag? =)

Kategori: Allmänt

Hehe jupp.. Är nämligen onsdag idag, vilket man benämner lill-lördag. Sen är det även sista pluggdagen för denna veckan, vilket innebär att det är helg för mig!=)
Gick upp i någorlunda tid. Orkade inte åka in till Kalmar o plugga och jag kände att jag behövde lite lugn o ro för att komma igång med skrivandet. Sagt o gjort, skrev nog ner två sidor! Låter inte så mkt, men tog lång tid.. Är ganska nöjd med resultatet! (=utkastet)
Sen blev det till att gå en promenad med Meija och röja upp i köket. Anmälde mig till seminariumen sista veckan (man var tvungen att va snabb för att få en bra tid). Är iaf ledig tors, fre + helgen innan det är dags för upplärning på sommarjobbet, *skratt, suck..
Inga mer planer för idag mer än att göra mig i ordning lite o äta en god kvällsmat med Fredrik! Ah :)
Kristihimmelfärds-dagen (särskrivning ?) är ännu inte bestämd, men har snackat lite löst om att äta hos nån förälder.
Nehe, nu blire sminkning (gårdagens är inte så hett!) och sen simpsons.
Ciaoo

I'll be bloggin'...

Kategori: Allmänt

Hehe, det blev ingen myskväll i lördags.. Eller jo en stund, men sen blev Fredrik på världens festhumör, så det blev en spontaninresa till Kalmar=) Jag fick typ fixa mig på 5 minuter (byta kläder o sminka mig, inte dåligt!!)! Blev Harrys. Trevligt. Satt ute i lä och under värmelampor=) Drack mintu och snackade. He treats me like a lady ♥

Söndag blev lugn.. Stack till pappa på kvällen o tog en pizza.

Ledig i måndags. Tränade, mer kommer jag inte ihåg=)

Äntligen framme vid tisdag!=) Vad har hänt idag? Gick upp innan 7 för att åka in & plugga på bibblan med Johanna o Lara. Alla tre var väldigt ofokuserade (tråkigt ämne), men tror vi fick ner lite iaf! =) Har delat upp arbetet, så imon ska vi alla tre sitta med varsin laptop och nörda ;) Ska bli trevligt.
Kom hem. Slängde jättesnabbt ihop en fiskgratäng (torsk & räkor, jättegod!) innan det var dags för mig att gå på core och Fredrik att sticka o fiska.
Direkt efter träningen nu gick jag en långrunda med Meija och nu sitter jag vid datan o slappar...


Pluggilugg =)


Tåget på väg hem. Sool!


Meija redo för en långpromenad i solen♥

Nehe, funderar på att göra varsin liten äggmacka med räkorna som blev över. Är lite hungrig, kunde inte äta så mkt eftersom jag skulle direkt till träningen. Får se när Mini kommer hem från fisket.

Ciaoo!

Myskväll!

Kategori: Allmänt

Japp.. Blir god mat, några öl och mys =)
Var även och handlade lite godis förut.. Mumsigt. Är Stefan & Krister ikväll med, måste kollas in.

Ska bli skönt att bara va hemma och ta några öl med den bästa!

Gjort mig i ordning lite, är ju lördag :)



He's SOO good to me! ♥♥

Tors-lö

Kategori: Allmänt

Jahopp, då är det lördag.
Först om torsdagen!
Förmiddagen var det lektion. Sen käkade vi på skolan och sen stack jag o Johanna till stan! Började med att gå i massa skoaffärer eftersom jag var sugen på ett par festskor=) Hittade ett par läckra lila som jag införskaffade! Sen gick vi bara runt i massa klädsaffärer o inredningsaffärer och kikade.. Pratade.. Tog en fika.. Gick till banken (hehe) och sådära.. Var verkligen astrevligt!! =) Trodde att det skulle va jobbigt att gå runt i massa affärer utan att köpa nåt (brukar känna så), men det var faktiskt nice! Okej, jag undvek att titta för noga på klädesplaggen, för då hade det nog blivit jobbigt.. hehe..  Tack för en sketa-bra dag! ♥
Igår städade vi en massa och sen stack vi till maknaden en stund. Dock världens äckligaste väder, så vi gick bara igenom lite fort. Köpte brända mandlar (mums!) och grisöron, sen var vi nöjda=) Efter det stack jag till vårdcentralen för att snacka med chefen o mamma om schemat.
Kvällen skulle egentligen tillbringas själv i soffan (Fredrik spelade match), men Fredriks pappa ringde och bjöd dit mig på mat =) Trevligt! Sen kom Fredrik dit.
Idag vet jag inte redigt vad som händer.. Förutom att Fredrik ska laga middag ;) hehe..
Är snack om att vi kanske ska festa idag, men får se vad som händer!
Ignorera byxorna och nagellacket.. hehe.. Dom är så klart mycket
snyggare i verkligheten!
Nehe, börjar bli hungrig.. Har inget frukostbröd, så får vänta till middag.. Får bli en tidig middag idag ;)
Fredrik är söt! ♥
Ciaoo

Nu blev det kwäller

Kategori: Allmänt

Varför då då?

Nämen isch, denna dagen har gått fort. Efter Fredrik stuckit till jobbet tog jag det lugnt nån timme. Efter det gjorde jag matlådor (köttgryta o ris) och skype:ade med syrran. Sedan cyklade jag o Meija hem till mamma där vi fikade lite. Nu har vi kommit hem, och klockan är plötsligt halv 9? Shiet...

Måste hinna in i duschen och sen röja upp slagfältet i köket!

När Fredrik kommer hem får han en liten överraskning =) En kanelbulle och en passionsfrukt. Hehe, mumsigt. Vägen till en mans hjärta går genom magen! ;) hehe nedå.

Imon är det föreläsning på förmiddagen och sen ska jag leka med Johanna :) Vi ska gå lite på stan o så... Ska bli asnice, känns som det var ett tag sen man lekte på tu man hand ;D Jag är skitsugen på ett par nya partyheels alltså! Hoppas finna några.

På kvällen ska älskling och jag äta tacos och dela på en flaska rött. Ska bli jättemysigt! ♥


Vi är söta tillsammans om jag
får säga det själv ;)




Ciaoo

Tuesday

Kategori: Allmänt

Jahopp.
Föreläsning på förmiddagen. Eller aa, föreläsning o föreläsning, bara massa tjabb mellan lärare och elever typ. Ingen fattar uppgifter eller examination på denna kursen.. Förstår fortfarande inte allt, men det klarnar väl... =p

Efter det gick jag, Johanna o Lara och tog en lunch på stan.. Mysigt! Efter det tog vi en kaka o satte igång lite med plugget. Gick bra.

Var på coren idag, så gutt!!

Efter det har jag slappat och fixat lite tvätt..
Känner mig trött.. Meija väckte mig kl 6 på morgonen, precis som igår.. Börjar gå runt i lägenheten.. Är så irriterande, så jag kunde inte somna om. Grr.. hehe


After workout

Nu sitter jag o väntar på Fredrik. Hoppas tiden går fort, I miss him..


Imon blir det sooovmorgon!! (Efter en frukost-runda med hunden)

Ciaooo!

PS jag är såå sugen på shoe-shopping! DS

Ny kurs

Kategori: Allmänt

Jahopp, då sitter man här i soffan o bloggar lite..
Men först helgen:
I fredags festade vi här ett gäng! Fredrik, jag, Elin, Henke, Amanda, Kim o Oskar. Väldigt nice!
På lördagen blev det lugnt.. På eftermiddan åt vi grillspett hos Fredriks pappa (såå gott!!). På kvällen drog vi en stund till Jimmy o Kim och tog en öl. Sen stack vi hem o kollade på film i sängen o sov
Söndag - Fredrik blev "plötsligt" sugen på att åka in till City Gross och handla (Jimmy o Kim berättade att dom varit där på lördan) hehe.. Så det gjorde vi och sen var vi ute i solen med alla djuren (inklusive Ozzy:)). På kvällen blev det tv- och räkmys!


höhö tja, Håve tog ju då SM-guld... För ett tag sen..!



Här är Ozzy i torsdags när han hjälpte mig att tenta-plugga=) Inte ivägen!


Meija håller sig iaf UNDER bordet!

Planer för veckan?
Har börjat en ny kurs nu. Ganska slapp, men väldigt tråkiga lärare. Imon är det föreläsning på förmiddan. Sen på eftermiddan blir det lunch och sen fika och plugg på stan med Johanna o Lara. Ska bli nice!=)
På onsdag är jag ledig. Då blire nog en sväng in till Kalmar på inflyttningsfika hos Carro!

Ska bli bättre på att blogga nu. Nu är det inte så mycket i skolan.

Ciaoo