Stína!

- Nothing more, nothing less.

Monday morning

Kategori: Allmänt

Jao, då har en ny vecka börjat! Blir mer o mer nervös för varje vecka som kommer, för det betyder att stora saker närmar sig!
Idag ska jag träffa min handledare som jag ska ha under praktiken på sjukhuset kl 13.30. Ska bli spännande! Imon är det föreläsningar hela dagen. Sen resten av veckan blir det c-uppsats och på lördag läkemedelsberäkning..
Nästa vecka är ännu "värre", då är det övningar hos Ambulansen, sen katastrofövning och sen nåt jäkla seminarium i slutet av veckan.. Pirrigt! Är ju som sagt roliga saker (förutom seminarium), men är lite nervöst.
Struntade i föreläsningen idag på morgonen, dom ger ju ingenting! Så tog en sovmorgon istället. Ska snart gå en långrunda med Meija. Sen middag o tåget kl 12.45. Sen kommer Johanna o möter mig på stationen så ska vi ta sällskap till sjukhuset!=) Trevligt.
Sen när jag kommer hem ska jag laga mat o TRÄNA som jag inte gjort på två veckor!!
Hehe så, nu har jag rapporterat alla mina planer för dagen..
På med varma kläder o gå en långrunda!
Fredrik ♥

Söndag, vilodagen

Kategori: Allmänt

Yes, har varit en bra dag.. Sovit som en stock eftersom det var egentligen bakis-dag, men dagen spenderades i Svartbäcksmåla o sen hemma med Lara. Hurtigt värre =)
Iallafall.. Jag sov väldigt länge. Vaknade dock 20 minuter efter Fredrik stack till jobbet av en mardröm. Typiskt =( Men somnade om och sov till... Halv 11, harkel.. Svinskönt! Sen städade jag lite i köket, åt lite o slappade tills sötnosen kom hem. Då blev det mass-start för herrar (jävla vallar-team).
Sen har vi småstädat lite, men mest slappat.
Efter en varm dusch är vi redo för att möta söndagkvällen!
Stina naturell-look. Förutom
ögonen, hehe...
Bilder från när vi var hos Johanna och gjorde scones o choklad-fondue!!
Bilder från i fredags!
Bilder från frilufts-dagen igår!
Nu kom pappa o vi ska äta pizza, tjohej!

Snabbis...

Kategori: Allmänt

Hinner inte blogga så mkt, för ska snart åka in till Kalmar med älsklingen o Kim för att förfesta med Elin o Johanna o sen gå ut en pubrunda!

Fest-sminket yaoo...
Imon blire frilufsdag med Lara

Så trött...

Kategori: Allmänt

Uscha, idag är en riktig trött-dag.
Föreläsningen var jätteintressant. Högt tempo, men intressant. Akutsjukvård låter kul! Om typ två veckor ska vi ha katastrofövning, så himla spännande! Dock kallt, vi ska vara ute och hälften ska vara halvdöda patienter på marken och andra hälften ssk.
Slutade kl 12, o då gick jag hem till syrran o käkade lite middag. Sen hoppade vi på bussen, köpte lite fika och gick hem till mig. Fikade o slappade lite, sen följde Meija o jag henne till stationen. Nu har jag satt mig i soffan, och känner mig skittrött. Orkar verkligen inte laga mat.. är trött och kasslern är en fryst klump. Det finns ju faktiskt två matlådor Fredrik kan äta imon. Och jag kan väl köpa nåt på Coop innan tåget.
Imon är det heldag i skolan.
Nehe, nu ska jag fortsätta va trött så in i bänken, eventuellt göra någon nytta här hemma.
Fina va! ♥

Kväll!

Kategori: Allmänt

Yes, o jag har fått gjort allt som jag skulle. Efter långpromenaden i snöyret så blev det en dusch och en kopp té!
Sitter o kollar på Familjen Annorlunda. Vuxna som har barn som enda intresse, blä.. Hehe.. Inget lagom där inte!
Funderar på om jag ska ta ett sista ryck och plocka in tvätten. Blir nog när Spårlöst börjar, är så trist program.. Haha, vad jag verkar anti idag då.. Det är jag inte.
Imon är det föreläsningar om Traumatologi, vilket ska bli väldigt intressant! Börjar dock redan kl 8 =/ hehe.. Sen efter det ska jag hem till syrris en sväng o käka, sen ska hon hoppa på bussen till Nybro med mig. Hon ska hämta en telefon o lite så. Sen kl 17 blire träning tror jag!

Elin o jag på sommaaarn!

Blandat

Kategori: Allmänt

Igår var vi på barnkalas. Sedan gjorde vi hemmagjord pizza o mös framför tv:n. Vi är bäst ♥
Då mina vänner går vi in i v 8. Detta betyder att Klinisk kurs IV har börjat! v 11 börjar den 7 veckor långa praktiken på Lungmedicin, vilket ska bli spännande=) Lite pirrigt eftersom det är mycket som krävs av en och för att det var ett tag sen man jobbade på sjukhuset! Men det kan jag inte tänka på nu, är några veckor kvar. Och det löser sig alltid.
Hade världens tråkigaste föreläsning som man inte lärde sig något nyttigt av. Slutade dock halv tre, så hann med tåget kl tre vilket var skönt!
Nu tittar jag på Gordon's kitchen nightmare.. Älskar det. Efter det ska jag göra lite mat till imon. Har inte så jättestort utbud i frysen, men tänkte göra kyckling med lök o champinjoner med sötsur sås och ris. Sen blire en långpromenad med Meija o plocka med tvätten. Sen hinner jag nog inte mer om jag ska hinna slappa lite oxå ;)
Hade tänkt att träna idag, men är fortfarande förkyld o har ont i huvudet idag, så jag vågar inte. Får vänta till coren imon iaf.
Ciaoo

Gå tiden, gå!

Kategori: Allmänt

Vill att klockan ska bli 12 så jag kan få min kebabtallrik med extra lök och en cola med massa is=) Är inte bakis idag, men drack lite vin igår, så känner ändå bakis-suget =)
Funderar på om jag ska ut med den lurviga innan det är middagsdags.
Inga planer för dagen/kvällen.. Hoppas på en lugn myskväll!

Nu ede slut på veckan..

Kategori: Allmänt

Gu så härligt med helg! Iofs har jag ju legat mycket hemma o sovit o så, men det är ju ändå skönt att va ledig OCH må bra!=)
Inga planer för helgen direkt, vilket känns bra! Blir förmodligen ingen utgång dock eftersom man inte är så fet såhär i slutet av månaden.
Iallafall så känner jag för att duscha o fräscha till mig, försöka mig på att bli snygg ikväll! Vettifan om jag kommer lyckas dock, känner mig inte fin just nu =/ Kan det bero på finnarna som kom som ett brev på posten? Eller kanske att hårfärgen inte täcker helt? Eller att jag är förkyld? Hmm, är en blandning av allt. Tur att man är gift och har en man som inte lämnar en vid tillfälliga svackor! ;)
Nehe, ska se om det finns något man kan äta till middag. Sen blir det ett försök till make over ;p
Jag vid ett fräschare
tillfälle i veckan..
Ciaoo

snabb-inlägg

Kategori: Allmänt

Tror jag börjar bli frisk nu! Äntligen, har ju varit sjuk mer eller mindre sen i fredags!
Botemedel: sovit hur mycket som helst, druckit massa vatten, c-vitamin o Otrivin comp!
Har inte ätit nån lagad mat på hur längesen som helst känns det som (med undantag för Alla hjärtans dag då älsklingen gjorde revben). Så eftersom jag är piggare idag så lagar jag mat! Blir lax, potatis, créme fraiche med örtkryddor o rödlök + sallad! Mums.
Förutom det har jag duschat, städat lite här hemma o till & med varit o handlat en snabbis. Ska dock ta det lugnt resten av dan, känner att man inte tål så mkt ansträngning..
Före =p                                         Efter
Imon blire plugg med duktiga Johanna!
Ciaoo
PS haha Fredrik var världens sötaste när han kom hem idag. Han är ju inte den som slösar på orden.. Men när han kom hem o såg mig stå o dammsuga soffan bara stod han i dörröppningen med världens leende! Haha! Han var glad för återuppståndelsen! Min älskoo ♥

Suuk =(

Kategori: Allmänt

Så himla tråkigt!
Kände det igår på dagen.. Efter långpromenaden började jag frysa som bara den, fick huvudvärk, hosta och blev öm i huden. Och svärföräldrarna kommer förbi för tacos om en halvtimme...
Tar tempen: 38.6... Blä... Försöker hålla minen, men efter ett tag så ser dom att jag är blek o varm..
Natten har inte heller varit bra.. Hostat, frysit och drömt en massa.
Temp idag: 38.2... Så har bara legat i soffan idag.. Stackars Fredrik.
Jävligt tråkigt att va sjuk på helgen! Men ändå lite bra, har inte tid att va sjuk o missa c-uppsatsarbete.
I love my baby!

Done it!

Kategori: Allmänt

Först lite om dagen: Gick upp kl 7, var hos Jo-honey kl 9. Pluggade lite, stack o tränade på friskis, åt Max, pluggade lite till! Sen färgade Johanna håret på mig!=) Kunde inte stå emot längre. Saknar att vara mörk. Skitbra dag med bästa kompisen! ♥
Yes, nu har jag färgat håret!=) Blev SVART för första gången! Är supernöjd. Tack så mkt Johanna! ♥
Kom hem typ halv 9. Nu sitter jag o väntar på att sötnosen ska ringa så jag kan hämta honom. Har köpt några goda öl till han, och jag tänkte ta mig ett glas rött.
FÖRE

EFTER
Inte världens bästa bilder. Känns som att det
är svartare än på bilderna.
Nehe, nu ska jag ta mig en macka.
Nu är det helg!!! ♥ O jag ska vara en massa med min pojkvän, som jobbat kväll denna veckan! ♥♥

Vet du va, låt oss fucka upp igen nu!

Kategori: Allmänt

Nu ere kväller. Har precis tittat på Sveriges mästerkock! Roligt program.
Gått en långprommis med Meija (1 h) o städat.
Nu börjar det nån skräck-psyk-film på 6:an, ska se om det är något att ha.
Söta Johanna och gulliga Annika i lördags! Blev tyvärr inte så många fler (presentabla) bilder!
Såhär såg det ut för några minuter sen
i tv-rummet. Två utslagna djur på mattan.
Ozzy vaknade dock av blixten, vände sig
om, tittade på mig o sa "Mjau??"
Haha, så kul :D
Längtar tills Mini kommer hem ♥

Varva ner,

Kategori: Allmänt

dagarna har bara 24 h om dygnet!
Igår var för jäkla stressigt. Direkt när jag kom hem från skolan (runt kl 4), så fick jag ta upp mat ur frysen, packa träningsväskan och sedan i stort sett springa hem till mamma med Meija. Väl där, genomsvett, gick jag o kissade Kassio. Sedan lämnade jag hundarna där o tog mammas bil hem till mig. Körde hem till mig, sprang upp o hämtade träningsväskan, satte mig i bilen igen o åkte till friskis, böt om på 3 sekunder o sen började träna! Efter en stunds träning var man dock nere i varv. Blev core + afro = 1,5 h träning=) jätteskönt!
Därefter åkte vi hem till mamma o jag gick hem till mig med båda hundarna (vilket är jobbigt). Väl hemma (runt halv 8) var det dags att äta något (bara ätit kycklingssallad kl 12) och göra matlådor tills imon, vilket ju tar en stund.
Ni fattar.
Så idag ska jag inte göra många knop. Måste ta det lite lugnt. Så det jag har bestämt att jag ska göra idag är att plocka upp tvätten, dammsuga lite fort o gå ut med Meija. Sen blir det bara hakuuna matata!
Förresten, helgen var jättebra. I lördags var vi först på date, sen blev det förfest hos Johanna -> festa på Harrys! Bowlade oxå. Haha det gick ju jättebra! I början.....
Imon ska jag till Jo-honey och plugga. Sen kl 12 ska vi på cirkelfys på friskis, o därefter blir det take away från Max=) Ska bli jättetrevligt! O vi kommer säkert få lite plugg gjort oxå ;)
Jo-jo & me
Saknar mitt mörka hår! Dröjer nog inte alltför länge tills jag är mörk igen, men försöker motstå lite till. Har ju fina slingor nu, och man får ju börja om från början om man gör det mörkt, så. Och jag trivs i det jag har nu. Bara att jag tycker om förändring=)
Ska bli bättre på att blogga nu.
Ciaoo

Tenta

Kategori: Allmänt

Imon är det lmb-tenta. Har inte alls pluggat sådär tokmycket som jag brukar när det är matte - får se om det straffar sig ;)
Just nu sitter jag i köket o slappar, småtittar lite på två pangasius som puttrar i ugnen med créme fraiche chili o paprika & matl.grädde. Hoppas det blir gott! Ska ge Jojjis rapport sen oxå :)
Jag just nu. Höhö...    "Uuh, så fiin"..
♥ Imorgon blire date med älsklingen ♥
Haha, är era killar bra på att fatta hintar? Min är det då inte! ;D Crazii ♥
Ciaoo

Twitterinlägg

Kategori: Allmänt

Gjort idag: plugg på bibblan, gjort köttgryta och tränat core-spin!
Aaaah, härligt nytränad!
Nu blir det tv i sängen=)
Ciaoo
F ♥

Artikelmatris..

Kategori: Allmänt

Idag ere tisdag. Orkade inte sticka till bibblan o plugga igår för jag hade huvudvärken Hübert sen i lördags som jag var tvungen att få bort. Det gick bra, så bra att jag inte kunde motstå att träna kl 7 igårkväll. Borde jag dock inte ha gjort, för jag sträckte mig (eller nåt) så in i bomben, så jag har svinont i axeln och hela vägen upp till nacken vid huvudet! Aouuch! Kan inte röra mig riktigt, för då gör det ont. Jaojao, hoppas det går över snart. Smärtan påverkar både humöret och gör att man blir trött och utmattad.
Idag har vi suttit och berättat om artiklarna vi läst o granskat, och sen börjat med artikelmartrisen. Och fy fasen vad segt!! Kom dock ganska långt, men har mkt kvar. But we're gonna make it together!=)
Johanna o jag "pluggar" på bibblan!
Hehe, vi brukar va jätteduktiga... Alla behöver en paus!
Imon blire heldag på bibblan igen, försöka göra klart den där artikelmatrisen för att sen komma vidare! Sen på kvällen blire core-spin, me likes=)
Sötnosen är o tränar och jag slappar lite vid tv:n. Gjort matlådor (spaghetti o köttfärssås), tvättat och nu tog jag mig faktiskt en kebabtallrik till tv:n.
Ciaoo!