Stína!

- Nothing more, nothing less.

Finally, I've become the hunter

Kategori: Allmänt

Här kommer lite återkoppling till dedär inlägget där jag skrev att jag var så uppgiven, ledsen och att mitt liv inte är någon välgörenhet.... Det handlade helt enkelt om mitt jobb! Var så besviken att jag fick jobba min tredje jul på raken.. Tycker inte det är rimligt. Sedan är det såklart andra saker som bidrog... Så jag fick nog, kände att det var dags för mig att göra nånting åt situationen, prova något nytt någon annanstans och utvecklas i min yrkesroll. Så jag sökte andra jobb. Varit på 2 intervjuer. Och jag FICK det jag ville ha!!! =) I januari börjar jag på Infektionsavdelningen. Wihooo!=) Fick även förhöjd tjänstgrad med 5%, vilket känns toppen. Känns lite läskigt att börja på ett nytt ställe, men mest roligt och spännande! Hoppas jag kommer trivas där.. Nu är det de jobbiga kvar; prata med min chef. Berätta att jag ska sluta o fråga när hon kan släppa mig. Och berätta för kollegorna. Kommer verkligen sakna kollegorna! =/ Men life goes on. Och man vet inte, kanske kommer tillbaka till 6:an.. Men just nu vill jag bort. 
 
Fredrik var så söt när jag kom hem och grät pga julen. Jag ba "Jag ska fan säga upp mig". Han ba: Ja, gör det om du vill. Vi klarar oss några månader, så kan du söka dig ett nytt jobb. 
Men sen så gick inte det, för då hade min LAS-anställning försvunnit. Så fick helt enkelt söka annat jobb för att "byta" istället. Men blev så glad att Fredrik backade upp mig till 100% och sa att jag fick göra som jag ville. ♥
 
Ska jobba ikväll. Får väl snacka med chefen. Wish me luck. 
 
Såhär glad var jag igår!
Ciao

Hiyeh

Kategori: Allmänt

Hur är det i er del av världen? (Öh)
Här är det bra. Försökte sova så länge som möjligt då jag ska jobba inatt.. Slappat. Varit ute med Meija i blåsten i 1,5 h. Skönt! Nu är hon deckad=) Nu ska jag snart ta mig en dusch, sen blire fläskfilé-wok=) Me lovie ♥
 
Nehe, har inget intressant att skriva egentligen.. Är bara lite uttråkad.
Vill verkligen inte jobba natt... Känner INTE för detta måste jag säga... 10 h lixom, tiden kommer gå såå sakta.. Eller för fort, igår var det så jäkla stressigt på jobbet.. Vill inte ha det så när man jobbar natt och är själv lixom! Men vi får se hur det är.. Nu låter jag negativ, men ska försöka vbli lite mer positiv när det är dags. Är en natt, sen har jag helg! O den kommer bjuda på kärlek, öl & fotboll bland annat!!=) Wihoo
 
 
Ciao alla vackra
 
PS vill skriva en extra hälsning till Lina som är så himla gullig!! Hade som sagt en stressig dag på jobbet igår. Vem tror ni skickar sms kl 20 på kvällen "Fan vad duktig du var idag Stina! Du var asbra, du fick kass rapport, hade en jättesvårt sjuk pat. och en psyktjej.. och allt detta utan att bli irriterad :) Hade jag ALDRIG klarat!!" Så himla go, sånt man behöver höra ibland. Och det påminner mig om att jag ska berömma människor jag tycker om när dom gör nåt bra, för det är lätt att glömma hur mkt det kan betyda för någon! ♥ DS

Nu e de slut på det roliga!

Kategori: Allmänt

Japp, nu är snart långledigheten slut.. Buhuu ;) 
Helgen har varit bra, i fredags var jag hos Syrran o Micke, åt tacos o mös lite! I lördags var det först 25-årskalas sen Fars dag-firande hos svärfar. Igår var en lugn mysdag som avslutades med pizza o mys hos pappis! 
Idag har jag varit ledig o bubbisen jobbat dag. Har varit duktig och städat i ordning här. Behövdes! Veckohandlat. Till kvällsmat blev det torsk i ugn. Mums. Imorgon är det dag-tur och därefter nattskift. Sedan är jag ledig resten av veckan=) Sedan väntar dock 6-dagars vecka... 
Imon blire mums-kvällsmat : Hemmagjord köttfärspizza + hemmagjord pizzasallad=) 
 
Nehe, nu ska jag sticka o träna!
 
Fyllt fruktskålan... Mums... 
 
 
Fasen vilket random inlägg;P Aja...

Ciao

Trött & lättroad

Kategori: Allmänt

Såg denna och tyckte den var så jävla kul!=) Är säkert många psykologer som tänker så ;D
 
 
 
 

I think I wanna marry you

Kategori: Allmänt

God onsdag på er. Gick upp tidigt idag, var tvungen att gå med Meija till vetrinären (åb för att följa upp hennes klåda). Har blivit mkt bättre, så nu är hon färdigbehandlad. Hon är så duktig min gullefia, pussade både vetrinären och djurskötaren när de skulle undersöka henne=) Charmtroll. 
 
Sen har jag inte gjort så mkt mer. Slappat. Läst lite. Lagat mat. Och det blev kanongott=) Kör ju just nu med Ica:s "Billiga veckan". Är kanon, för just nu känner jag mig väldigt fantasilös, men vill ändå äta gott o nytt=) Idag blev det Potatispannkaka med bacon. Hur enkelt som helst. Blev som en ugnspannkaka med riven potatis i (mer mättande). Jättegott! Sen salta knaprika bacon över. Lingonsylt på det=) Hehe lite barnmat kanske, men vem gillar inte det!! Behöver inte va så krångligt och vuxet alltid ;)
 
 
Nehe, har lovat F att rensa undan lite kläder i hallen. Sommajackor och skor som vi inte kommer använda på ett tag som bara tar plats. Så får väl göra det. Lyssna på "Christer" i P3 samtidigt =)
 
 
Vi hörsh
 
 

Tja bloggen!

Kategori: Allmänt

Varit hemma från jobbet då jag hade ont i huvudet o halsen när jag vaknade.. =( Lugn hemmadag med andra ord. Huvudvärken dröjer sig kvar.. Var ju ändå tvungen att gå kvällsrundan med Meija. Efter det värmde jag mig med en nygjord paprikasoppa=) Hade lite räkor i kylskåpet oxå, så pimpade upp soppan lite med det, mums=)
Hälften uppätet men ändå ;) Älsklingen ska få lite när han kommer hem från jobbet.
 
Vad hände i helgen? Tja, jobbade ju.. Men i lördags jobbade jag dag, så på kvällen åkte vi till Lina o Fredrik där vi blev bjudna på jättemumsig mat (oxfilé och världens godaste rödvinssås!), sedan blev det utgång. Väldigt nice! Nu ska jag inte jobba helg på ett tag, ska bli skönt hehe =p Igår hade jag lek-dag med Johannis! Mkt trevligt. Vi gjorde det vi gör bäst: Fika, shoppa kläder, äta lunch, shoppa, fika! ;D Inhandlade ett par höst-skor (äntligen), ett par byxor och 2 tröjor. Sen lyckades jag hejda mig ;) Nu har vi kommit överens om att nästa gång blir det de som vi är näst bäst på: Bakning!=)  ♥
 
Angående förra inlägget där jag var sur hoppas jag att jag snart har en lösning på mitt "problem". Håll tummarna för mig!!! 
 
Nehe, nu ska jag röja upp lite i köket efter mig och sen ska jag nog måla naglarna o läsa klart min bok. Kanske ta mig en clementin. 
Är samma författare som skrivit "En man som heter Ove". Kan rekommendera denna bok, är rolig och mysig=) 
 
Ciao