Stína!

- Nothing more, nothing less.

Barcelona

Kategori: Allmänt

Adiós Sverige!
Nu åker jag o min älskling till Barcelona med Johanna o Fredrik. Wihii ♥c
Jag ska hälsa Messi och grabbarna..

Lördag med litet L

Kategori: Allmänt

Hejsan everybody.
Igår var det fiske som sagt. Var lite nervös, hade ju inte fiskat på hur länge som helst så trodde att jag glömt bort hur man gör. Men efter en snabb genomgång av Fredrik o Dennis så kom jag igång med mina snygga snekast =) Tror ni inte jag "vann" också och fick största gäddan!=) Mohehe. Totalt fick  vi väl 9 gäddor, men dom flesta var små. Behöll 4 st och Dennis skar dom i huvudet med en kniv som en rutinerad seriemödare. Så himla skönt att åka båt, det är något jag vill att våra barn ska få göra mycket under sin uppvätxt; vara i skogen och på sjön. Så skönt att komma ifrån stan, även om man bor i värsta lilla stan.. hehe.
På kvällen åkte vi in till travet. ZzZ, hehe. 
Idag tog vi sovmorgon, handlade lite och sen gav vi oss ut i skogen igen. Tog med oss Meija o letade svamp. 1 h bestod av svampletande och 1 h av att hitta tillbaka till bilen! Haha, Fredrik har verkligen världens dåligaste lokalsinne! =) Och dom enda 10 svamparna vi hittade var när vi slutat leta och försökte hitta bilen. Men Meija hade det roligt iaf, sprang runt och luktade/åt på diverse djurspillning och var allmänt glad för att vara i skogen! Det blir man oxå glad av=) Väl hemma deckade hon. Nu har hon fått ett nam-nam att gnaga på under kvällen. Smakar säkert jättegott för henne, men det stinker i hela lägenheten =/ hehe. Vad gör man inte för sin hund?
 
Var tänkt att vi skulle på kräftskiva/fest hos Kaukua men blev inget =( Trist.
Får bli en lugn hemmakväll istället, Fredrik ska fixa maten. Soft. 
 
Imon efter lunch ska vi till en gammal klasskompis mamma för att träffa hennes hund. Det är så att hon kanske ska ha Meija några dar när vi är i Barca, då hon börjar jobbet kl 12 (så Meija inte behöver va instängd från kl 7-17.30 då mamma jobbar). Hon har en 4månaders wheaten terrier-kille som heter Messi. Och vi måste ju så att vovvarna går bra ihop innan hon lovar att hon kan hjälpa oss=) Träffade dom en liten snabbis på stan idag o vaplen verkar hur go som helst! Och Meija är ju van barnvakt nu, har ju varit det åt syrrans hund. Så himla snällt att dom hjälper oss! Var väldigt svårt att hå ihop det med hundvakt denna resan av nån anledning. 
 
Pp em/kväll ska vi grilla lite hos pappi. Ska bli nice, var längesen jag träffade honom + man vet ju inte när/om det fina vädret kommer tillbaka mer i år. 
 
Åh, herregud vilket långt inlägg det blev. Jag sitter på balkongen i solen (guuudomligt.) med en kall öl och Fredrik tittar på SHL-premiären. 
Får väl avsluta nu. Vill avsluta med att säga att jag älskar min Fredrik så mycket!! <3
 
Live-bild från ballen. Haha snygg jag vet, men hur lätt är det!? 
 
 Ciao
 
 

Never thought that a girl like you could ever feel so sad

Kategori: Allmänt

Jaha, då har man haft ledig dag. Råkade sova till kl 11 (men vi gick faktiskt o la oss sent också). Sen blev det långpromenad med Meija, middag bestående av lammstek (såg ut som kotlett) - mediumstekt med rosmarin, vitlök och citron. Mums! Resten av dagen har jag bara slappat. Gått med hunden och plockat lite här hemma , men annars bara slappat=) Skönt och välbehövligt. 
 
Imon ska jag göra oxsvans-ragu. Fick tipset av syrran. Blir upp o hoppa tidigt för att börja med maten, grytan ska ju koka i ca 3 h, och kl 12 ska vi ut o fiska! Men men, måste göra det innan köttet blir gammalt. 
 
Nehe, orkar inte skriva mer nu.. 
 
Bjuder på en bild på när jag gjorde laxbrugare, tzatziki och rotfrukter för några veckor sen. Jättegott! 
 
Ciao

Nämen hallååå

Kategori: Allmänt

Hehe tja, tänkte ju att jag skulle vänta med att blogga tills jag fått Italien-bilderna från Hanna, men jag får ju dom aldrig av henne så nu bloggar jag o skiter helt enkelt i att visa bilder i bloggen=) Är ju en massa (Lina, syrran, Johanna) som tjatar att jag ska börja blogga igen! 
 
 
Jaha, nu är det höst.. Har varit en bra och varm sommar. Är lite mysigt med hösten - alla löven, regnet, lite mörkare på kvällen så man kan tända lite ljus o mysa... Synd dock att det är en lång tid av mörker som väntar oss, typ 5 månader.. Men men=) 
Annars då? Rullar på som vanligt.. Känner mig lite småfet efter semestern =( så försöker träna o äta extra nyttigt just nu...
Om 1.5 vecka åker vi till Barca med sötnosarna Johanna o Fredrik! =) Wihoo! 
Funderar på vad jag ska göra med mitt hår! Vet att jag ska spara det till långt iaf, men funderar på vilken färg jag ska ha. Nu är den lixom brun/grön/råttfärgad. Hett. 
 
  
Lite åt det röda hållet? Lixom höstfärg.
Mörkt? 
 
Ljust med slingor?
 
Är mest sugen på mörkt.. Men är rädd att det kommer bli lite tråkigt. Hmm. Aja det får bli efter Barca-resan!
 
Nu är jag ledig resten av veckan!! Så jäkla gutt. Det första jag gjorde när jag kom hem från boxen var att måla naglarna=) Imon har jag inga planer förutom att umgås med min bubbi, vovve och göra lammkotlett till middag. Men nåt skoj/skönt hittar jag nog på.
 
Hehe, vilket random inlägg det blev.. Jag är nog lite ringrostig ;)


På återseende dåra.
Ciao