Stína!

- Nothing more, nothing less.

Glömde säga att

Kategori: Allmänt

efter fotbollen ska vi hem till mammi en sväng och äta lite.
Sen ikväll ska vi ha lite film- och myskväll! Vi ska se Jackie Chans nya film och ArkivX-filmen!!:D Har stora förväntningar! 

   

aaah!

Kategori: Allmänt

Söndag idag, IMORGON börjar jag skolan! Är ju nervös!! hehe.. 
Har iaf hittat schemat nu för insparken dom två kommande veckorna. Imorgon är det lite rundvandring, grill & lekar och sedan Kårkväll :)

Anywhooo... Vad har hänt i helgen?
I fredags var sötisen och jag bara hemma och mös lite!
Igår plockade Fredrik och jag svamp igen! Blev dock inte många för Stina=( hehe.. Sen på kvällen förfestade vi hos oss, jag, fredde & nicke. Sen stack vi ner till badhusparken på dendär hockeygrejen. Det var nice! Man träffade massa man kände och livemusik o shit =p hehe.. 

Idag ska Fredrik spela fotboll. Och jag ska ta med mig brasse-stolen och titta=) Är ju så skönt väder!! På vägen ska vi ge kantarellerna som jag hittade till mormor och morfar. Hoppas dom blir glada <3 


Nehe, bis dann!


// Nervösa Stina =p

Fredahh!

Kategori: Allmänt

Hehe tjena fjortisrubruken ;) 


Älsklingen spelar fotbollsmatch och jag sitter här o snackar med syrran och tittar på Gordon's kitchen nightmare! =)
När han kommer hem ska vi käka något gott och sen ta några bira han & jag. Alltid lika kul o mysigt!<3

Funderar lite på om vi ska på Vikings-festen i badhusparken imon.. Får se.





ÄLSKAR DIG

Snart helg!

Kategori: Allmänt

Yes, ikväll är sista jobbardagen för Fredrik denna veckan! Härligt :) Har inga planer för helgen, får se vad som händer.

Dagen började med en god frukost=)

Fil och kuddar, en smörgås med ost & kiwi och juice=) Mums!

Idag fick jag skjutsa älsklingen till jobbet, för jag behövde bilen till systemet och kattsand=) Usch vad tungt det var att släpa på grejerna själv. Vad glad man är att man har en man ibland! ;) Mötte även upp mamma på stan och så gick vi och köpte ett årskort på KLT tills man ska börja pendla. 
Sen dess har jag faktiskt bara varit hemma och pysslat och gosat med kissarna. Har inte haft nån fantasi till att hitta på nåt annat hehe.. 

Nehe, funderar på om jag ska ta en macka med ost och kiwi! hehe, så jäkla gott ju :D 



Inte långt till skolan nu! På måndag drar det igång. Lite nervös! 

Asså min kisse håller på att bli såå stor! Han som lovade att han alltid skulle va min lilla bebis ;) Titta! Ser ni skillnaden? Ni som följt min blogg, eller ni som träffat han när han var liten.
   

På den sista bilden sträcker han visserligen ut sig,
men han är ju grov oxå lixom! Stor kille=) Men samma
stora nyfikna ögon! Dom får inte försvinna :)


Hehe aja.. Ciaoo

Lite kärlek

Kategori: Allmänt

såhär en stund innan älsklingen kommer hem!
Har gjort en macka till honom med skinka och kiwi på=) Hoppas han blir glad.




I love you like a fat kid likes cake   


För alltid!



Sådärja!

Kategori: Allmänt

Då var hårförlängningen gjord! =D Var hos frisören redan kl 08.30 idag på morgonen och fick det ditsatt!
Är jättenöjd=) Är inte asmkt längre än vad jag hade innan, men det är en klar skillnad, och håret ser mkt tjockare o finare ut=)

      

Hehe svårt att ta bilder själv! Hoppas det kommer lite bättre bilder snart ;)
Är lite ruffsigt oxå för jag vatt ute o cyklat.. Ser mkt bättre ut i verkligheten! hehe..
Men så ungefär blev det iaf o jag är jätteglad! 

Fredrik har precis stuckit till jobbet, så nu väntar en eftermiddag och kväll i ensamhet ;) Hehe nedå, får se vad jag hittar på. Vi var på stan förut och åt lite.. Mums.

Shopping!

Kategori: Allmänt

Är såå härligt!!
Var i Kalmar igår med Amanda och shoppade! Fick ju lön igår =)
Hann hitta hela 9 plagg! Bara tur att det stannade där, annars hade man väl varit luspank ;) 
Köpte bla:


Ett par typ blanka svarta jeans 
med snygga dragkedjor på
bakfickorna!

En brun (ser svart ut på bilden)
jättemysig kofta!

Sen köpte jag ett par jeans till, två tröjor, en lång vit skjorta, en jeanskjol.. Hmm, vad mer? En keps.. Ett par leggins.. Trosor.. Ajustde! Och en jättemysig ljusgrå luvtröja med trekvartsarmar från Carlings. Var nog allt tror jag. Är iaf jättenöjd! Ska prova kläderna en gång till idag tänkte jag, kommer inte riktigt ihåg allt=) Sen ska jag nog passa på att städa och rensa ur min garderob, det behövs verkligen! Lite ordning.. 

Men nu ska jag duscha, sen ska jag pysa ner till stan och köpa en ny brunkräm.
I eftermiddag kanske Amanda skulle komma förbi om hon orkade=)
Och imon ska jag till frissan! iiih! 

Avslutar med några mysbilder på kissarna=)
    

Sunday

Kategori: Allmänt

Jaha, sista dagen på denna veckan! 
Dagen har varit sooft, slappade hemma med älsklingen fram till typ kl 3.. Sen skulle han sticka på fotbollsmatch (bortamatch, hemma kl 8 ikväll..) Så jag stack till mamma och färgade håret sålänge =) Sen åkte vi hem till oss och gick ut med katterna lite i trädgården. Jättemysigt! Dom gick där och luktade, utforskade och busade=) Hoppas dom sover gott inatt! hehe..
Nu sitter jag här o snackar med syrran på Skype.. Så jäkla soft! För er som inte vet vad Skype är så är det ett program där man "ringer" upp sina kompisar och snackar med video.. Så det är gutt=) Mycket mer givande än att snacka i tele eller på msn ;) 

Jaha, imon bär det av till Kalmar för en shoppingrunda med Amandish! Ska bli så jäkla nice, är huur shoppingsugen som helst!! Hoppas bara dom har fått in höstkollektionen, så det inte bara är fullt med sommarkläder som dom rear ut! Hoppas på det bästa=) Måste köpa jeans och lite andra vardagskläder.. 

Nehe, nu kommer jag snart gullungen, och då blir det gos! <3

Ciaooo

idag: Boda , igår: fästingar

Kategori: Allmänt

Jaha, denna dagen började med att Fredde satte på tv:n i sovrummet kl halv 9 för att se när Jörgen Persson spelade kvartsfinal i bordtennis! Försökte sova, men det var lögn i fan=) Så jag tittade.. Och han vann! Så jäkla gutt=) 
Fick även lönelappen idag, så man kan inte klaga.
Idag ska jag nog åka ut till Örsjö och titta när Fredrik och dom möter Boda! Hehe, alltid lika kul att titta på packet;) Sen på kvällen blir det nog lugnt tror jag. Sen imon lördag så ska vi hem till Freddes pappa och käka kräftor! Mums, längtar!=)

Vet ni vad vi gjorde igår?
Fredrik fick ett infall kl 17 att vi skulle ut o plocka svamp! Så vi åkte till mamma och lånade ett par gummistövlar, sen åkte vi ut till Örsjö! Trodde inte vi skulle hitta några, men det blev en hel del faktiskt! Så vi gav hälften till mamma och hälften till Freddes pappa, så vi ska äta det imon!=)
Men uusch, när vi kom hem hittade Fredrik och jag två fästingar VAR på oss själva som kröp runt.. USCH, jag hatar fästingar!! Tur att dom inte hade satt sig.. Efter det kändes det som att det kliade överallt=/ hehe.. Men det var kul att plocka svamp, var huur längesen som helst sen jag gjorde det! 
-Intressant berättelse eller hur?

Nenu ska jag göra nåt annat.. Ciaoo

21/8

Kategori: Allmänt

Torsdag idag! (redan!) 
Fredrik åkte inte till jobbet idag, för han hade så ont i ryggen =( Han är hos chiropraktorn nu, hoppas det inte är något allvarligt! Allt ont för något gott med sig, fick ju ha min älskling hemma idag hihi=) Och ikväll har han sagt att vi ska ha myskväll, min sötnos!
För övrigt har det inte hänt så mkt idag.. Vi har bara varit hemma och kollat på OS och småstädat o så.. 

Till helgen ska vi mysa har vi bestämt=) Har varit hårt festande nu ett tag, så en paus vore inte fel (eller?).
Kaanske ska vi till Freddes pappa och äta KRÄFTOR någon dag i helgen me! Muuuuumsssss!! =)

Gimmeee! (:

Mycket kärlek idag känner jag! Welcome to the good life! 

Finns ingen som skulle
kunna ta din plats.
You're everything I've
ever wanted! <3  

Bra dag!

Kategori: Allmänt

Japp, det har det varit idag måste jag säga.. Vet inte riktigt varför, det har bara det :) 
När jag vaknat och gjort mig och lägenheten i ordning lite stack jag upp till pappa en liten stund. Sen gick vi lite på stan och så. Gick in hos frissan, och på tisdag troligtvis ska jag dit!=) Köpte även en platt-tång idag, äntligen!=) hehe..
Sen när jag kom hem tog det inte lång stund innan gullet kom hem. Vi åt lite pastasallad och mös lite!<3 Nu har han stuckit iväg på fotbollsträning, så nu sitter jag hemma i soffan själv och softar lite.. Eller själv o själv, har ju två söta kissar, så man är ju aldrig ensam=) 
När Fredrik slutar ska vi äta lite o så.. Sen blir det nog bara lite mys innan sängen eftersom Fredrik jobbar morgon och vill lägga sig tidigt! 

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. hehe..  
Har lust att skriva lite skitkommentarer, men pallar inte ta "konsekvenserna" hehe ;D 

Funderar på att sticka till gymmet imon och ta en riktig runda! Får se om det blir av, tycker inte det är så jättekul att träna själv. Men hoppas jag kommer dit!:) 

Nehe, nu ska jag göra nåt annat!  Ciaoo

Stina på bra humör=p

Muffins & skola!

Kategori: Allmänt

Det är kallt ute tycker jag! Kom några regndroppar oxå, men inte så jättemånga..
Idag har jag inte gjort så mkt.. Tvättat, gjort pastasallad och varit på mammas jobb och hälsat på, och gett henne en hembakad muffins (muffin?) .
När Fredde slutar ska vi åka en snabbis o köpa ketchup som är slut hehe.. Han ville visst ha det till biffarna & makaronerna, och jag tror jag fattar =p höhö.. 
Vet inte redigt vad som händer annars idag.. Igår såg vi filmen Danny the dog, som jag tycker är en jättebra film! Fick även ett infall kl halv 8 på kvällen igår att jag skulle baka apelsinmuffins, så pös lite fort till Coop och köpte ingredienser, sen var det igång! Det gick fort, är ju inte så komplicerat. Men tycker fan det är roligt när man hittar recept... Det stod att det skulle bli 20 muffins. Fuck that, jag gör dubbel sats då, så det räcker ett tag!;) Tror ni det blev 40 muffins eller? Nee, det blev 20 st!=D haha.. Och dom är lixom inte megastora heller! Men men.. Nog ganska bra nu när jag tänker efter att det inte blev 40 st.. Hade varit lite saftigt att proppa i sig dom själva;D haha! 
Här har vi en pluttis:



Jaha, nu är det bara 13 dagar kvar tills man börjar skolan! Är lite nervös men oxå vad heter det egentligen på svenska? excited? Hemskt hur det svenska språket håller på att försvinna.. Det märker man när man själv snackar, kastar in lite engelska ord här o var, för man har glömt bort det "bästa ordet" på svenska! 
Skolan iaf... Mamma och jag åkte in till Kalmar igår för att se hur jag snabbast ska ta mig från stationen till skolan.. Det var ganska lång promenix kan jag säga! Men det ska nog lösa sig=) Skolan var ganska liten och gullig=) Har inte hört nån enda från Nybro som ska börja där, får väl se om man möter någon på bussen måndagen den 1 sep! 
Elins inspark är ju i full gång! Hon verkar trivas! 
Ska se om jag får med mig någon på en liten shoppingrunda nästa vecka! Har inte shoppat på evigheter! 

Yaya, nu ska jag göra nåt annat... Ciaoo!


Låt mig behålla honom! <3

V 34

Kategori: Allmänt

Fredriks första arbetsdag.. Stackarn! Men han tycker nog det är lite skönt att börja jobba igen oxå =)
Vad händer idag?
Ska äta frukost, städa lite och duscha.. Sen ska jag nog ge mig av ner till stan och frisören! Förhoppningsvis ska jag dit på måndag och få det fixat=) 
Någon dag denna veckan ska mamma och jag in en sväng till Kalmar för att kolla in exakt var skolan ligger, och hur man snabbast kommer dit från stationen.

Nehe, nu ska jag pyz!  Ciaoo

Ferre

Kategori: Allmänt

ikväll med älskling, Amanda, Kim och Nicke! Ska bli kul, är pepp!=D
Ska snart börja mejka och sätta igång musiken! 



Puss till darling 

Fredag

Kategori: Allmänt

och det är väldigt lugnt än så länge... Sötnosen är och spelar fotbollsmatch.. Amanda skulle komma förbi, och vi skulle ha ett scrubs-marathon, men det verkar inte som hon kommer hem förräns kl 9 ikväll =/ trist! Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Blir så uttråkad och frustrerad av att bara sitta vid tv:n och ha det tråkigt.. Men vettifan vad jag ska göra juu.. 
Suck suck suck.. En freeedag lixom! (hehe som ni märker är jag redan uttråkad och frustrerad)

Aja, palla!


Ozzy säger hej

Bättre väder=)

Kategori: Allmänt

Härligt eller hur! Man märker direkt hur gladare och piggare man blir av lite ljus! 
Igår festade vi lite med Amanda, Johan och Malin. Det var nice=) Lite singstar och sådär.

Idag ska vi åka till sommarstugan med pappa och sova där en natt=) Härligt ju med detta vädret! Ska ligga ute i solen hela dan och läsa.. Sköönt! Fast Fredrik kommer inte förräns efter sin fotbollsträning, så det blir bara pappsen och jag som åker nu halv 3.. Ska förbi Coop och köpa lite god matsäck o sådär först=) 
Har precis "packat" nu.. Hihi.. Hoppas det finns lite bra litteratur på Coop ;D Vill inte läsa min Stephen King-bok, den suger ju.. Hehe... Antingen blir det nån riktig bok, eller blir det en Kalle Ankas pocket, soooft=) 

Nehe, nu ska jag göra mig i ordning lite.. Hare gutt alla!





You're on my heart just like a tattoo <3

Tuesday

Kategori: Allmänt

och jättedåligt väder! Suck.
Lazergame igår var jätteskoj!=) "Mitt" lag vann! Och jag var näst bäst och tredjen bäst av 4 på mitt lag=) Inte illa för att vara första gången ;) Detta måste göras om!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska upp på stan om en stund och köpa lite nya fiskar=) 
Kanske ska åka till sommarstugan och sova över där! Kan va mysigt o va där, fast det regnar <3

Jaha, nu ropade gubben att jag ska fixa tvätten så får väl göra det ;)


Adioos

Ikväll

Kategori: Allmänt

blir det Lazergame för första gången i mitt liv!!=) Ska bli roligt! Hoppas man inte är för feg bara, kommer säkert bli värsta paranoid! ;D
Nehe, nu ska vi äta god mat!

Ciaooo

Ny vecka!

Kategori: Allmänt

Första dagen på vecka 33. Känns bra =p
Är grått och regnit idag, så jag vill bara ligga i soffan och mysa med min sötnos=) Tyvärr ska han träna fotboll ikväll. Just nu är han hos frissan, sen ska vi äta kotlett, sås och potatis=) Annars vet jag inte vad som händer idag. Blir nog lugnt.

Hoppas det blir fint väder i veckan (men det ska det inte har jag hört), så att Fredrik och jag kan åka till sommarstugan o sova där någon natt.. Sola och bada=) 

Hade förresten lite bakiskväll med Amanda igår=) Synd att det blev så sent att vi inte hann hålla på så länge=) hehe..





Nehe, nu ska jag ta mig en låång varm dusch och fräscha till mig lite! Ska bli gudomligt. 



My weekend.

Kategori: Allmänt

I fredags åkte vi ut till Kim där vi drack lite och spelade poker. Trevligt!
Igår festade vi. Men först åkte jag och sötisen in till Kalmar på vår dejt=) Jättemysigt, tack älskling <3
Sen träffade vi Jojjis, Jonas, Kim och Markus och stack till KM. Därefter åkte vi såndär "bungyjump" på stan:D T.o.m. jag åkte, och det var kul=) Lite läskigt bara, gick upp rätt högt! Sen stack vi till vallen. Var mycket folk, men träffade knappt någon från Nybro. Men det var nice! Lite besviken på musiken bara, vettifan vad dom spelade.. Så kvällen var jättebra! Om man räknar bort en incident med två killar *jävla idioter*. 

Är lite seg idag. Har inte kunnat äta något än, vilket är ett tecken på att det blev ganska mkt alkohol igår. Kände mig dock inte så full, lagom lixom =p Fredrik har åkt på fotboll, och han kommer inte hem förrän kl åtta ikväll, för det är bortamatch. Trist. Vi som båda var så gosiga idag=) Höll på att somna hos dig i soffan <3 Du är underbar.
Så jag ska sticka till pappa en stund tänkte jag. Längesen man hälsade på den gamle räven ;) Där blire nog rätt soft, slappa, titta på tv, kanske gå o handla.

Vet inte vad som händer nästa vecka som är Fredriks sista semestervecka! Hoppas det händer något kul. Har iaf bestämt att vi ska umgås lite med Kim o Amanda, och det hoppas jag, vore skitskoj! Sola & bada och festa lite=) 
Är lite pirrig inför skolstarten.. Inte lång tid kvar nu. Måste kolla upp busskort och sånna grejjer. Men allt löser sig nog=) 


Så bra gick det för mig när jag 
försökte äta. Stackars sötis som 
betalade =(

Segisen. Gårdagens smink,
gårdagens hår. Skänker en tanke
till Amanda, som känner igen
denhär känslan av total fräsch-het!
haha:D 


Ozzy är däremot lika fräsch 
och underbar som vanligt!
Här är han på sitt nya
favorit-ställe!:D Fredrik tycker det
är dumt, jag tycker bara det är
roligt och sött när han ligger där=D
Och Ozzy tycker mest det är roligt när
man sätter på vattnet för att skrämma iväg
honom. Han tycker dock att det
blir lite otäckt när det blir så halt!

Yeye, nu ska jag ta på mig strumpor och försöka ge mig iväg till Pappis!
Håller förresten på att ladda ner Scrubs (loove it) säsong 5! Dom vägrar ju visa "nya" avsnitt på TV:n, så får fixa det själv. Ska bli soft att ha o titta på ibland när man har lust!:D

Vill tacka min älskling en gång till för igår. Betalade verkligen allt i min väg. Gentlemannen nr 1! Får bjuda igen någon gång när jag har råd. Det vet du älskling <3


Ciaoo

Gos!

Kategori: Allmänt

Idag är det torsdag och jag känner mig mycket bättre. Hostan och huvudvärken spökar dock lite då och då, men känner mig rätt pigg. Ville inte gå till jobbet, eftersom jag inte kände mig hundraprocentig (särskilt inte på morgonen), och sen ville jag ta hand om min lille snutt som kände sig dålig idag med :) Följde med han till doktorn och han fick äntligen medicin! Hälsade på mamma med på vårdcentralen, gick in på apoteket, köpte kattsand och bambuskott på Coop och sen åkte vi hem! Hemma blev det lite käk o mys, och nu sitter jag här o väntar på att älsklingen ska komma hem från systemet (man vet ju aldrig vad helgen har att bjuda! Höhö).

Ozzy har nog varit världens mest uppskruvade kisse idag! Ända sen vi gick upp kl 10 idag har han sprungit fram och tillbaka nonstop genom lägenheten, jagat Stina och bitit i massa saker.. Nu har han lugnat ner sig lite, så nu ligger han här o trynar nånstans=) 

Fixade naglarna idag oxå..Svårt när dom är så korta (tack vare Smurfit), men ser lite fräschare ut iaf! Vet en färg på nagellack jag ska köpa oxå, får göra det imon!

(Jaaa, det är en Barcelona-tröja ni ser!;p)

Längtar förresten OTROLIGT mycket tills lönen kommer!! Synd att det inte blir lika mkt eftersom man har varit sjuk, och att jag måste spara det mesta tills skolan börjar, men det löser sig nog! Gratis lotter välkomnas ;)


Nehe, nu ska jag se om det är något på Tv, sen ska jag sätta igång med Stinas berömda köttgryta;)

Adiooos


Bättre!

Kategori: Allmänt

Det är så jag känner mig idag.. Iaf till och från.
Igår var ingen toppendag, med hosta och 38.5 graders feber. 
Idag har jag inte tagit tempen, men känner mig lite bättre i huvudet. Tvingade i mig en Treo oxå (blä).
Får se hur jag känner mig imon, om det blir något jobb eller inte.
Fredrik är fortfarande dålig. Envist detdär.. Hoppas vi blir bra till helgen, så vi kan fira vår kommande sista semestervecka ihop=) Tänkte en liten bildspecial idag, just för att jag känner att jag bloggat tråkigt nu ett tag ;)


Ozzys favoritmatta: Hallmattan!


Lillebror & Storasyster!

Efter hallmattan kommer badrumsmattan!
Sötknäpp kisse

Gulligaste missen :)  <3
Har gosat med mamma & pappa
som varit sjuka!


Headache! 

Hehe that's it for today. Bara kort på kissarna, men finns inte så mkt annat att kort på när man är här hemma sjuk.. hehe.. 
Förresten! Jag har bestämt en ny frisyr jag ska skaffa=) Ska gå & kolla på det på fredag.. Tänker låta det vara hemligt tills jag har fixat det.. Så busig är jag ;p Men jag ser verkligen fram emot det och hoppas det blir fint! 


Puss till min andra hälft <3  Älskar dig megamest!


Ciaoo    //Stina

Tisdag

Kategori: Allmänt

Och nu är jag oxå sjuk!! =/
Vem ska ta hand om Fredrik o mig? Hehe..
Så det blir inget jobb idag, får se om jag blir bättre till torsdag...
Har sån fruktansvärd hosta som gör riktigt ont i halsen o bröstet..Yss!
Ska ringa till jobbet o sjukskriva mig, sen ska jag nog upp lite snabbt o köpa halstabletter o vitlök!


See ya

Måndag once again

Kategori: Allmänt

och det är sista arbetsveckan detta året!=) Härligt!

Idag steg jag upp kl 10 (men kunde gått upp MKT tidigare, eftersom det var en liten kattunge som fjantade sig). Duschade, åt frukost o så.. Stack o handlade för en liten stund sen. Regnet verkligen ÖSTE ner! Blev helt dygnsur på vägen till bilen, sen på vägen från bilen in till Kvantum, vägen från Kvantum till bilen och sen från bilen och in i lägenheten! Hehe=) Tycker det är mysigt när det regnar.. Synd att man ska till jobbet, annars hade man kunnat kura ner sig ordentligt i soffan och bara myst=)
Handlade ganska mkt, var rätt tomt i frysen och kylen.. Och känner att det måste finnas mat när man ska jobba! Så det blev köttbullar, vårrullar, köttfärs, hamburgekött, grytkött med mera! Hehe I like meat ;p 

Här är förresten en bild från i lördags när Fredrik och jag gjorde pizza!=)

Den är inte så flottig som det ser ut. Det gula är annanas, inte ost=)
Var jättegott! Skinka, annanas, champinjoner, rödlök och riven ost! 


Bild från Köpenhamn.
Sötnos.
DOM ölen!!=)


Hörs!

Yaoo

Kategori: Allmänt

Har inte orkat skriva på ett tag.. Har jobbat morgon.. Efter jobbet har jag solat lite (dom minuterna det fortfarande funnits sol)
I torsdags frågade Amanda om jag ville komma upp på ett glas vin och snacka lite skit, så det gjorde jag. Mycket mycket nice! Hur länge som helst sen vi sågs sist! <3
Igår (fredag) slappade vi bara, vi var båda jättetrötta och Fredrik kände sig inte riktigt frisk. 
Idag är det lördag och Fredrik är fortfarande sjuk.. Stackarn!=( Skulle egentligen festa med Amanda, Kim osv ikväll, men tror inte det blir något med det tyvärr.. Måste ju se till att älsklingen är frisk först!

Har bara nästa vecka att jobba nu, och det är bara 4 dagar eftersom det är eftermiddag. Sen är jag ledig tills 1 sep när skolan börjar! Guttigutt! 


Yeye, får se vad som händer nu..
Puss till sjuklingen <3