Stína!

- Nothing more, nothing less.

Förkyld som en gnu

Kategori: Allmänt

Kände det innan jag somnade igår att jag var lite täppt i näsan. Vaknade flera gånger på natten av att jag var så torr i halsen (för att jag sov med öppen mun). Förmodligen snarkade jag som en gris oxå (men Fredrik har inte sagt nåt iaf, hehe). När jag vaknade sen i morse var jag genomtäppt och ont i hals + huvud. Jag som tänkt att ha en aktiv dag med storstäd, långpromenad, matlagning och träning! Vilade mkt under dagen, men försökte småplocka lite oxå. Huvud- och halsvärken har gått över, men är är täppt i näsan som attan och sådär tung i huvudet. De ringde från jobbet o undrade om det var OK att jag jobbade självständigt fre + lör (går ju egentligen uppföljning) då det är så många sjuka! Javisst sa jag (vad skulle jag säga?), hoppas bara att JAG är tillräckligt frisk imorgon för att jobba. 
 
Har träningsvärken från Dödsriket i axlarna idag. Blev ingen power-yoga men mediterade, stretchade (stavning?) och stod lite i planka + magövningar. Skönt!  
 
Nu sitter jag o tittar på En clown till kaffet. Mysigt program. 
 
Som sagt, långhelg på jobbet som väntar. Blev lite lätt nervös nu när jag ska gå själv, men det går nog bra. 
Bjuder på lite Barca-bilder till.
 
  
Kungen
  
Kärleksparet + sangria
 
 
Jag o Fredrik på huvudgatan
 
Världens snyggaste bästis! 
 
Ciao

Bra dag, men nu är jag trött

Kategori: Allmänt

Varit ledig idag. Hade varit skönt med lite sovmorgon då jag sovit skitdåligt förra natten. Men det var utflykt till Kalmar som stod på schemat idag, så klockan ringde kl 08 (vaknade dock en halvtimme innan såklart av den där j*vla snöskottar-bilen). Blev dock på bra humör eftersom en rolig dag just hade börjat (det lät cheesy). 
Tog tåget som var inne kl 10. Mötte upp Johanna & Pernilla. Tog en fika o snackade skit, strosade lite på stan innan det var dags för träning. Grit Strenght. Fy attan :) Trodde jag var rätt fit, men jag hade fan MINST vikter på skivstången. Aja, tog mig igenom det iaf, trots träningsvärk i ben & rumpa (Skivstång igår med extra vikter). Därefter bastade vi en stund (med apelsin & Loka! Så gott o skönt) innan vi gick och käkade sushi. Mätta o glada strosade vi runt på stan några timmar innan det var dags för ännu en fika :) Kanon-rolig dag med tjejerna!!♥ Och nu har jag inhandlat mig en yoga-matta! Känns bra. Sökte på "power yoga" på youtube och det fanns lite videos. Får se om det blir ett pass imon på morgonen eller om det blir några hederliga sit ups ;) 
 
Tycker ni att jag beskrivit min dag utförligt? Hehe ja kanske, men vill ju att ni ska få feeling på exakt hur bra den har varit!=) När jag kom hem möttes jag av en utsvulten och kärlekskrank hund, så det var bara att ge henne käk o gå en långrunda i snöstormen! Älsko ♥ Skulle aldrig låta min lathet eller dåligt väder hindra mig att ge henne det hon behöver. 

Är det bara jag som är kär i snön just nu? Den är ju precis som man vill ha den - fluffig! Mysigt att det snöar och inte är alldeles för kallt. Kommer kanske inte va lika glad över snön när jag ska köra fram & tillbaka till jobbet hela helgen. Men lediga dagar är den underbar =) Ser fram emot långpromenaden imorgon.
 
Nehe, går inget på tv idag. Funderar på att titta vad vi har för filmer o sätta på nåt bra o lättsmält att titta på tills älsklingen kommer hem.
Vill förresten lägga till att min underbara älskling gav mig frukost på sängen i förrgår=) Kaffe & macka! Love him ♥ Frågade honom varför jag inte fick det idag, men jag kunde tydligen inte förvänta mig att få det varje morgon. Synd, för mysigt var det!
Ciao

Say tjiiiiis!

Kategori: Allmänt

Heeej bloggen!
Där var ett litet uppehåll igen men vafan, har varit fullt ös med nya jobbet så när jag kommit hem har jag inte orkat blogga.
Hur har det då varit på nya jobbet? Jodå, bra! Fullt upp dock, högt tempo. Gillar jag iofs, men på sätt o vis skulle det vara skönt om det var lite lugnare när man är ny =p  Sjukt stor skillnad på rutinerna! En del saker är bättre, en del sämre. Som det brukar vara. Kollegorna och chefen verkar trevliga. 
 
Helgen har gått alldeles för snabbt för min smak. 
I fredags käkade vi middag hos Hanna & Kutta och tittade på På spåret m.m. 
Igår var jag på middag hos mamma medans F var & spelade bowling. Sen möttes vi upp. 
Idag har vi röjt lite här hemma, gått med Meija. Sen åkte vi in en sväng till Kalmar o köpte en systemkamera till mig!!=) Blev en Nikon. Har spenderat större delen av eftermiddagen med att sätta ihop kameran o klura ut hur den fungerar=) 
 
Nehe, söndagsmys!!! 
 
 
 
 
 
 
Ciao
 

I wanna love you the right way

Kategori: Allmänt

Idag har minst sagt varit en lugn lördag.
Var på syrrans examen hela dagen o kvällen igår. Väldigt nice! Sötnosen var dock krasslig (halsont, hosta o huvudvärk) men han bet verkligen ihop! Så idag har vi bara tagit det lugnt för att han ska bli piggare. Städat lite, handlat, gått långrunda med hunden o lagat mat x 2 har jag gjort, inte ett skit mer! Eller jo förresten, har varit duktig och gjort matschema för 3 v! Skönt att ha det klart o bara att laga, så slipper jag tänka på det, kommer nog ha fullt i huvudet med nya jobbet!! Som jag för övrigt har ångest inför. Eller ångest, är lite nervös! Så om jag känner mig själv rätt kommer morgondagen vara fullspäckad med bestyr för att jag ska hålla mig sysselsatt & därigenom tränga undan nervositeten! Är ni likadana? 
 
Sötnosen sitter just nu o tittar på hockey, så då passar jag på att surfa och blogga lite. Förbered er på random utlägg ;P   :
 
- Har hittat en cool grej som jag tänker prova snart, ev. inför nästa helg eller nån gång när man ska ha gäster, nämligen bananchips! Verkar ju superenkelt. Gott & nyttigt snacks! Inte för att jag äter vanliga chips men ändå.. ;) Man ska bara skiva dom tunnt, fritera (eller steka i massa olja) och sen strö lite curry o salt över!
 
- Har tänkt på en sak, fan att det inte finns PT-utb. här/ i Kalmar! Lätt att jag hade gått den då o knäckt extra på kvällar! Superkul. Har jag skrivit det nån mer gång i bloggen? Känns som det! 
 
- Äntligen lite ordentlig snö! Meija är superglad -> glad matte!
 
- Känns som att ens vänner/bekanta börjar gifta sig, köpa hus & skaffa barn! Shiet, är jag så vuxen? Det är jag nog, för jag har själv börjat längta efter dessa sakerna.
 
Nehe, nu pallar jag inte mer (säkert inte ni heller:P). Avslutar med lite "fina" bilder på mig o syrran i torsdags. Vi lekte sen stack vi o träna. Fett.
 
 
  
Ciao

Buenas noches

Kategori: Allmänt

What up?
Jag sitter i soffan o slappar vid tv:n (som jag oftast gör när jag bloggar).
 
Idag var sista dagen på kirurgen. Var lite nervös att jag skulle bli blödig, men fick säga till tjejerna när dom började bli för sentimentala/gulliga. Vill avsluta med ett leende inte med att lipa! 
Tror dock att det inte sjunkt in ordentligt att jag inte ska träffa mina älskade kollegor mer. Tur är väl det, då hade jag väl bölat som en kalv och förlorat all min värdighet. 
 
Nu är jag långledig innan jag börjar på nya jobbet. Skönt. Vila upp mig och förbereda mig lite mentalt ;)
 
Var på Skivstång-Intervall i em. Var gutt, var ett tag sen jag var på de nu. Kände dock att jag inte hade så mkt energi då jag bara hann gnaga i mig knäckeböd o lite fil innan. Efter det blev det långrunda med Meija o nu slappar jag som sagt vid tv:n med en kall öl. Funderar på att måla tånaglarna men känner att jag börjar bli väldigt trött. Sov dåligt inatt. 
 
Vet egentligen inte varför jag skulle blogga, har ju inget nytt att informera om. Förmodligen för att hålla mig vaken ;) 
 
Imon ska jag ta sovmorgon, sedan blir det sedvanlig långprommis (ca 50 min) med Meija. Funderar på att göra pannkakor till min älskling som är lite krasslig. ♥ Framåt em sedan kommer sis. Vi ska chilla lite sedan blire träningspass! Hoppas detta skojjiga pass kan motivera syrran att börja träna igen efter ett långt uppehåll pga plugg m.m. 
Fredag har jag ju redan berättat att syrran tar examen. Vettifan vad jag ska ha på mig. Hum. Aja, det löser sig nog, I'm too tired to think.
 
Avslutar med lite bilder från Barcelona
 
 

This is deutsch

Kategori: Allmänt

Hej alla glada.
Nu sitter man i soffan nytränad och härlig. Var på box-pass med Liv, superkul! Spöade skiten ur varandra ;) hehe nedå.
Har inte varit på box på ett tag. Dock tycker jag att det är dags att förnya passet nu, kan det i sömnen...
 
Är lite "bakis" eftersom jag jobbat natt. Sov mellan 08-13. Blev väckt av två sötnosar (Fredrik och Meija). Några minuter senare åt vi mat som Fredrik lagat, så himla gutt, är alltid uuutsvulten när jag vaknar efter att jag jobbat natt (kan vara för att jag endast äter frukt, nån macka o yoggi när jag jobbar = 10 timmar, sedan sover jag ju 5 timmar).  Tog några timmar innan jag vaknade till, så blev inte många knop. Men till slut fick jag rumpan ur soffan och bakade knäckebröd. Mumsigt o himla enkelt! Synd bara att man inte har nåt pålägg hemma? Hehe.
Efter det blev det en långpromenad med Meija, mat & sen träning. Nu sitter jag här o surfar & småtittar på handbollen. Måste hålla mig aktiv, annars kommer jag bli supertrött o somna känner jag!
 
Fredrik skickade förut och berättade att vi är bjudna till ett bröllop i sommar. Så himla mysigt o roligt!=) 
 
Imon är det kvällsjobb som gäller. Onsdag (min siiista dag på kirurgen!!) dagpass. På em blire Skivstång-Intervall. På tors kommer syrran på em så ska vi umgås lite sen blire Tema Styrka! Naaajs baaajs=) 
 
Nu lite mer serious,
Känner en liten sorg över att lämna 6:an och mina underbara kollegor. Försöker dock se det som en naturlig del i livet, folk kommer och försvinner ur ens liv, oftast utan att man kan göra något åt det. Vissa lämnar avtryck i ens liv. Kommer tänka tillbaka på min tid på 6:an med ett leende på läpparna och komma ihåg alla roliga situationer med mina favoritkollegor. Hur det än blir i framtiden är jag tacksam för att jag har fått lära känna dom och dom har verkligen förfyllt min tillvaro i 2.5 år! Kanske lämnar jag något avtryck hos någon av dom...
 
 
Nehe. 
Avslutar med en bild. Provade L'Oreals mascara Miss Manga. Tyckte den framhävde mina ögon fint!!
 
PS om ni undrar om rubriken så är det en låt som spelas på boxpasset när man ska slå HÅRT. Love it. DS
 

Du är så fakking fin

Kategori: Allmänt

Då är det lördag. Så skönt! Jobbade i fredags. Kom hem, pussade Fredrik lite innan det var dags för honom att tillbringa kvällen o natten i ishallen (Nybro open). Jag kände mig ultra-duktig som pös iväg o för att träna, blev dock besviken: passet var inställt o istället blev det yoga. Blev inte ens varm =/ aja. 
 
Igår hade jag alltså myskväll själv hemma. Var supergutt. Efter jag "tränat" gick jag ut med Meija sen gjorde jag fullkornspizza med chorizo och en advokadosallad. Mums! Till detta 2 glas rött vin och lite mörk choklad (Coz I'm worth it). När klockan blev 23 började jag bli trött (jobbat kväll sen dag = 5 timmars sömn). Då lade jag mig i sängen o tittade på filmen Kick-ass! Love it=) Somnade i slutet o nästa gång jag vaknade var när F kom hem (strax innan kl 2). Pratade lite med honom innan jag somnade om. Lugn o skön fredag!!=) 
 
Idag har vi röjt upp lite här hemma. Såg ut som en katastrof. Berg av disk och tvätt.
Ätit resterna av pizzan och nu slappar vi lite. Ikväll är enda planerna att vi ska titta på reprisen av På spåret och äta Gino som efterrätt (varma frukter i ugn med smält vit choklad över). 
 
                                        
1. Bild på mitt fredagsmys. Kass                         2. Minut-färsk bild på F som
bild jag vet! Och pizzan blev                             vilar i soffan. Man får faktiskt ta smyg-bilder
väldigt ful, god dock=)                                       på sin sovande darling och lägga upp på nätet=)
 
Imon ska jag jobba natt. Hoppas det blir lugnt. Blire säkert. Ska va resurs för att det är fullt på IVA (alltså stötta SSK ifall någon blir knall-dålig o vi måste bedriva intensiv-vård på avd (vilket det såklart inte finns resurser till).)
 
Nehe, nu ska jag nog ta mig lite kaffe till, tycker det suger i kaffe-tarmen idag=)
 
Förresten, 10 dagar tills jag börjar på mitt nya jobb!!!!! Endast 3 pass kvar på 6:an!
 
Ciaooohaooo!

Brödbaks-mama

Kategori: Allmänt

Huvudvärken igår övergick till sprängande migrän. Har haft kraftig huvudvärk nån gång innan och misstänkt att det varit migrän. Har ju dock inte synbortfall, sett blixtar eller auror eller nåt sånt, bara krafitg huvudvärk + ljudkänslig. Men strax efter jag tog Panodilen igår så började det pulsera i huvudet, fick så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Gick in till Fredrik med tårar i ögonen o han ledde in mig till sängen. Där låg jag med dunkande huvud o tårarna som rann okontrollerat. Ville att nån skulle hugga av mig huvudet. Skickade till mamma om hon kunde komma förbi med nåt piller innan jag dog. Hon gav mig ett migrän-piller (svindyrt), och efter ett tag började det lätta! Så hiimla skönt!! Fick dock den vanligaste biverkningen: Illamående. Men hellre det än den huvudvärken. Idag vaknade jag (efter 12 h sömn) helt utan huvudvärk. Ah!=) Hoppas det var sista gången, fy attan. Tack till min älsklingsbubbi och mamma som tog hand om mig!
 
Fredrik åkte o handlade en sväng igår när jag låg i sängen. Han köpte kräftor för att göra mig glad, så det ska vi äta ikväll!!=) Kräftor, lax och vitlöksbaugetter. He's my cutiepie
 
Skrev ju igår att jag skulle ha hurt-dag idag.. Har inte hunnit med allt jag skrev. Men jag har gått en långrunda med Meija, handlat lite och nu sitter jag o väntar på att brödet ska bli klart i ugnen!! Luktar gott så hoppas det blir bra. Mörkt nyttigt bröd med massa frön & shit=) Tänkte göra knäckebröd oxå, men det hinner jag nog inte idag utan de får bli en annan dag. Efter vi har ätit den goda kvällsmaten ska jag på Spinning. 
 
Imon är det kvällsjobb som gäller. Då SKA jag ställa klockan på kl 8 så jag hinner springa en runda + göra lasagne innan jobbet=) 
 
När jag letade efter gallret till ugnen så hittade jag något som jag velat ha länge (och tydligen hade men aldrig använt), nämligen taco-set!!! Vi äter taco då & då, nu när jag vet att vi har den ska vi börja använda den oxå!! haha
 
Fick för en stund sen ett sms från Johanna o Krabi! Hon hade det bra (precis som jag misstänkte). Om en vecka kommer hon hem o jag får krama henne!! Var förresten av henne jag fick brödformen i julklapp=) ♥
 
Har skrivit detta inlägget långsamt för att brödet skulle hinna bli klart så jag kunde lägga upp en bild på det=) Här är det! Om det är gott får jag återkomma med, är ju svinvarm... hehe..
 
 
Ciao
 

It's a cat in a box

Kategori: Allmänt

Första lediga dagen efter långhelg på jobbet. Skönt. Hade som vanligt ambitionen att komma upp i tid, men vaknade halv 10.. Nåja=) 
Gick 50 min promenad med Meija, åt frukost. Sen har jag varit duktig och städat lite här hemma. Har huvudvärken från helvetet, men hoppas att den beror på att jag sovit 12 h inatt (får huvudvärk om jag sover för länge). För inte ska jag bli sjuk på mina 2 lediga dagar? Fan vad ovärt. Nae, ska snart göra kvällsmat sen ska jag träna corespin. Hoppas att det botar huvudvärken. Eller ska jag ta 2 panodil? Står inte ut snart, gör så jäävla ont. Ja, det får jag nog göra, inte för att jag tycker om det...
 
Imon funderar jag på att vara riktigt hurtig och ställa klockan på 8 eller nåt och sedan ha en pysslardag. Typ baka bröd, göra matschema & handla och kanske städa i min garderob. Gå en långrunda med Meija och kanske ta en springtur? Man ska sätta ribban högt! ;)
 
 
Fredrik kom hem med julklappar han fått från jobbet. Ozzy fick julklapps-lådan som sen julklapp - mycket uppskattat!
 
Är man bebis så är man..

Happy nytt year

Kategori: Allmänt

Hello everybody!
Sorry för den låga uppdateringen, men jag har ju firat jul och nyår (läs JOBBAT). Har knappt vetat vad det har varit för veckodag utan det har bara rullat på. Fick fira lite på julaftons em/kväll och sedan festa lite på juldan iaf. 
Har varit ganska lugnt på jobbet iaf vilket har varit skönt. Idag är jag ledig sen jobbar jag fre-må. Sen är det inte länge tills jag börjar på nya jobbet!!!=) Är pirrig och hoppas att jag kommer trivas med arbetet och de nya kollegorna! Just nu känns det faktiskt inte som att jag kommer tillbaka till där jag är nu. Men man vet inte. 
 
Började dagen med en skön sovmorgon. Sedan långprommis o telefonsnack med syrran, skönt. Nu ska jag nog fräscha till mig lite. Sötnosen ska bjuda på lite trerätters ikväll=) Musslor, ryggbiff och glass. Mums! Är grymt sugen på att träna idag, men går inget bra på Friskis. Ångrar att jag inte inhandlade en yoga-matta till mig själv i måndags när jag gick loss på rean! Då hade jag kunnat göra lite övningar här hemma. Jobbigt att göra det på en hal filt eller på det stenhårda golvet. 
 
Och min Johanna är i Krabi och firar det nya året. Fy helvete vad skönt. Skulle oxå vilja åka iväg! Fast ändå inte, känner att det är mkt nytt på gång nu, så är skönt att va hemma o bara fokusera. 
 
Nehe, om man ska ta tag i sitt liv o fixa fejset. Bjuder på en bild från några dagar sen (när jag fixat fejset):
 
 
Är så sjukt glad för syrrans skull som snart är färdig syrra (jag vet att jag sagt det innan). Känns så kul att hon o jag har samma yrke, kommer ha ännu mer att prata om osv. Vi har följts åt hela livet, och så kommer det fortsätta!