Stína!

- Nothing more, nothing less.

Fredag!

Kategori: Allmänt

Och solen skiner så lydigt som dom sagt på nyheterna att den ska!:)


Fredde har åkt till Kalmar för att inhandla present till mig (jaa, jag är nyfiken! hihi), så jag pyser väl till mamma och solar!=) Just gotta have that sun alltså!! ;)

Nice nice...


Gotta go, hörs kanske sen!


Ciaoooo
Stina

Kalas

Kategori: Allmänt

Oj, nu var det ett tag sen man skrev känns det som! Men har varit upptagen med att plugga och SOLA=) Är ju så underbart ute! Har dock inte hunnit sola lika mkt som jag velat, men det kanske är bra ;)

Imorgon är det fredag, och älsklingen har tagit ledigt från jobbet :) Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, mysa på något sätt:) Kanske äta på resturang eller något.

Sedan på lördag är det birthday dåra=) 20! Båda gillar det och inte ;) Hehe jora... Då blir det först upp till pappa på litet kalas kl 11, sen kl 14 är det kalas hos mamma=) Ska bli roligt. Ska ju bli huur varmt som helst har jag hört, uppåt 30 grader! Puh :) Sen framåt kvällen kommer det några kompisar, och vi ska grilla och festa=) Perffa om det ska vara fint väder då!=D

Fredrik och jag har precis vilat lite nu.. Båda var jättetrötta.. Det var skönt :) Nu blir det väl strax mat och sådära..


Take care


Härlig dag!

Kategori: Allmänt

Ja, det är precis vad det har varit idag! En härlig dag! 
När Fredrik slutat jobbet åkte vi hem till mamma lite, där vi var ute på trädgården och fikade i solen=) Tog med lilla Stina, som kröp omkring lite i koppel. Kassio ville såklart pussas, men det fick han inte. Istället fick han en liten smäck på nosen när han var lite för ivrig. Lilla Kassio=) 
Sen åkte vi till stan en snabbis, sen åkte vi tillbaka till mamma och sen grillade vi framåt kvällen=) Var jätteskönt ute! Blev dessvärre kallt jättefort runt kl halv åtta, så då åkte vi hem=)

Planer för imon: Åka hem till mamma när Fredde åker till jobbet (ca 06:00!) och hjälpa henne baka tårta tills lördag =) Sen ska jag nog ligga ute lite och sola=) Sen på kvällen hoppas jag det blir nån träning! 

image143
Nu ska jag titta lite på Simpsons.. Ingen House ikväll, jekla skit!



Stina Älskar Sin Fredrik

Finn-en-katt!

Kategori: Allmänt

Var är det för någonstans kissen gömmer sig??







Jo, i min garderob!!




Hehe knäppis.. Hon vill alltid in där när jag öppnar och ska hämta något.. Och idag var det lögn att få ut henne! 

Mors dag

Kategori: Allmänt

Då är det söndag och mors dag:)
Men först igår:
Fredrik och jag grillade själva hemma hos hans pappa. Var gott och trevligt:) Alltid lika nice att umgås med min älskling, trivs så bra i hans sällskap :)

Efter det stack vi på fest hos Malin och Johan=) Det var oxå trevligt! 

Fasen, kunde verkligen inte sova inatt! Fredrik somnade väl runt halv 4.. Jag låg vaken till typ halv 6! Uscha. Så idag är man lite sliten!

Idag då:

Gick upp kl 9.. Mamma kom och hämtade mig och så åkte vi till mormor på 10kaffe. Kom hem lagom tills Fredrik gick upp. Orrätvist ;)
Vi slappa och tittade på filmen Cloverfield (eller nåt?).. Var rätt så bra.

Nu för nån timme sen har Fredrik åkt till Loverslund för att coacha fotbollslaget och jag sitter hos mamma i solen o njuter! Har ätit lite.. Nu tror jag mammsen fixar lite fika oxå.. 
Dagen till ära hade jag med mig en orkidé och lite fin choklad:) det förtjänar hon!

Nehe nu ska jag fortsätta sola lite, är varmt ju, sitter lite i lä, och nåt moln på himelen finns inte att finna!


titta vilken fika!
glass med blåbär och
några noblesse, och
sen ramlösa.

Sista frishkis!

Kategori: Allmänt

Då sitter man här på sitt sista friskispass!
Har jobbat här sen dom öppnade i de nya lokalerna.  (Snart 2 år eller?)
Varit kul o så, men känner inte att jag har så mycket tid eller lust längre.
Kommer självklart fortsätta träna här:)

Nog om det!

Igår när vi kommit hem från fotbollen (japp, jag åkte och tittade sen), tog vi varsin öl och tittade på Kill Bill 2 och sen gick vi och la oss. Skönt :)

Vaknade av kissen halv 8 (det blir bara tidigare o tidigare?), men som tur var blev hon tyst rätt fort och låg sedan lugnt och stilla tills vi gick upp =) Blev lite irriterad (morgon-miggig), men hon är för söt för att tycka illa om, så hon blev snabbt förlåten.

Vet inte riktigt vad som händer idag/ikväll.
Förmodligen grilla o lite sådär med snutten :) Trevligt! Är ju så fin dag!
Är lite festsugen faktiskt!

Jaja Ciaooo

friday

Kategori: Allmänt

Jaha, då är det en fin fredagskväll!

Vet inte riktigt vad som händer... Älskoo är och spelar fotboll. Har inte riktigt bestämt om jag ska åka dit och titta eller inte. Är lite sugen på att titta, men är inte så sugen på att åka ner dit själv o så.. Hehe.. Får se hur jag gör. 
Efter det ska vi väl mysa lite, eller festa lite ? Som sagt, vet inte riktigt vad som händer...


Har varit en slö dag idag.
Vaknade tidigt av att katten sprang runt och jamade.. Fast låg kvar i ren protest.
Sen åkte vi hem till mamma där vi satt lite i solen och sen åt middag.  
Annars har vi bara chillat idag :) Men rätt skönt, känner mig lite slö idag faktiskt. 


jaja, hejdå...

Matte, kisse, chill

Kategori: Allmänt

Och det vet vi alla vad det innebär: Fredriks sista arbetsdag denna veckan :)
Vet inte riktigt vad som händer i helgen, har faktiskt inte planerat in något.. Fredrik ska spela fotboll på fredagen iaf. Får se om jag tittar :)

Idag kommer syrran förbi och vi ska plugga matte.. Hoppas vi får det färdigt så man slipper det sen! Sista uppgiften i Matte B, känns väldigt bra! Lite sådär att det är en muntlig redovisning bara, men det ska väl gå ;) Verkar inte som om det är en så jättestor uppgift heller, "bara man har tänkt" hehe.. Hon fokuserar mycket på det.
Annars blir det väl chill idag, ska kanske sticka till pappa och sola lite.. Känns som att den lilla solbrännan man fått redan försvunnit =/ Kan inte detdär jättesköna, varma vädret komma tillbaka?

Har tittar runt lite efter en kattunge.. Varit såå sugen på att skaffa en, nu lagom till min födelsedag :) Men har inte hittat någon som varit i rätt prisklass, bra läge eller tid. Men jag struntar nog i det. Bättre att skaffa en katt efter sommaren. Har inte tid att uppfostra en liten kattunge när jag ska jobba. Sen ska ju Fredrik & jag förhoppningsvis hitta på nåt roligt i sommar med :)
Så det blir väl tidigast i höst.. Om jag ska ha nån. Isåfall ska det ju vara en Helig Birma oxå :) Vill ju allra helst ha en hund, så vettifasen hur det blir.. Men har kanske inte råd med en hund? Får se.. 
Denna ringde jag på, men då var den redan såld :(

är en bladning av Helig Birma
och perser, men ser mest ut
som Helig Birma.
Lovely, ey?!


Aja, nu ska jag göra lite pastasallad och äta innan syrran kommer..=)
Catch ya later.


Aah!

Kategori: Allmänt

Finns typ inget bättre än att vara nytränad :) 
Blev gymmet en timme idag. Var riktigt längesen jag var inne på gymmet. Men ville inte gå på det jympa-passet som gick idag, och spinnig var jag inte alls sugen på, så jag hade inte mycket till val ;) Sprang på bandet och tränade tjejdelarna.. Sen efteråt blev det bastning! Sköönt.. Efter det åkte vi till Kvantum där vi köpte frukt:)
Ska ta en banan och en macka, sen ska jag kura ner mig ordentligt i soffan med min blodapelsin, physalis och sharon=) Jaa, en chokladbit smög med oxå, jag är väl inget helgon!
Champions Leage-finalen har börjat nu.. Får se om jag tittar på den eller om jag hittar nåt annat.
Mina två bikiinis som jag skickat efter kom idag! Dom var fina=)

Hoppas tiden går fort så min habibi kommer hem!



en av mina favoritfrukter!


Hej!!

 

future

Kategori: Allmänt

Jaha, då äre kväller igen!

Varit slapp dag idag.. Bara vatt med syrran, lagat mat, städat lite och chillat=) 
Imon blir det jympa med syrran och mammis, sen ska vi basta efteråt! Skönt.

Nu börjar det bli tråkigt, hoppas älsklingen kommer snart! <3

Funderar lite på den närmsta framtiden...
* Fyller 20 nu den 31 maj.. Ska väl bli kul I guess ;)
* Snart börjar man sommarjobba.. Gutt med lite pengar!
* Ska bli kul att börja plugga, är ju det yrket jag vill arbeta inom, och det är intressanta kurser! Hoppas inte det är för svårt bara... Ska bli skönt med lite rutin i sin vardag oxå.. Inte bara slappa, göra det jag vill & träna medans Fredrik jobbar ihop levebrödet ;) Det enda som är lite tråkigt är att man får pendla och så själv, men det kanske är löst, för Malin sa att vi kan göra det ihop=) Nu gäller det bara att vi har samma dagar o tider då! Hon är ju på samma skola.. Vore jättenice! 
* Hoppas jag får fast jobb direkt! :) Då ska Fredde och jag köpa hus och leva lyckliga.. Tihi ;p




That's all for tonight !


Fredrik, min älskade Mini =)   <3

Rubrik

Kategori: Allmänt

Andra dagen i rad (minst) som man vaknar av att kissen Stina busar och sedan sätter sig i sängen och psykar en så att man går upp!;) Fast idag började dom banka på övervåningen oxå, det var ju snäppet mer irriterande! Men men.. Åt frukost och sådära.. Sen tittade jag och Fredde på Horton!=) Jag tyckte den var bra! Hehe.. Fast den hade ju varit rätt sådär om inte Jim Carrey hade haft huvudrollen ;) Men den var kul!

Nu ska jag sminka mig lite o sådära, sen ska jag möta Sis på Kvantum där vi ska handla lite=) Sen ska vi sticka hit och plugga, käka och chilla lite! Gissar på att hon kommer vilja se Horton ;) höhö.. Sen ikväll blir det nog Dr Phil.


Tänkte tränat idag, men det hinns nog inte med. Får bli imorgon! På tal om träning, så har jag träningsvärk i rumpan, ryggen och magen sen igår, fasen vad najs!=) Det var ett riktigt tufft pass, hon har gjort om det! Riktigt jobbigt, riktigt skönt (efteråt;p)!

Jaojao, gotta go! Har väl inte tid att sitta här o blogga heller ;)


På återseende





F+S


Kväll

Kategori: Allmänt

Jaha, nu börjar det bli kväll...
Är lite uttråkad.. Kollar lite på Unga mödrar. 
Snart kommer mamma med bilen, så ska vi åka o träna! Ska göra det riktigt jobbigt för mig idag, träna rejält! Skönt..  Sen när jag kommer hem ska jag duscha, slappa och vänta på att älsklingen kommer hem till mig:)

Har gjort en liten lista på saker jag vill köpa på IKEA... Eller, så jätteliten blev den kanske inte ;) Hoppas det blir snart!

Jaojao.. Har inget att säga egentligen.. hehe..



Fredrik & jag är bäst <3


Måndag

Kategori: Allmänt

Jaha, då var helgen slut och återigen vardag! 


Fredde åkte till jobbet för en stund sedan för att jobba till kl 22.42! Saknar han redan, det gör jag alltid när han inte är här hemma :)
Blir väl jag & Stina idag tills han kommer hem!

(haha, syrran tyckte denna bilden var le!;p)


Syrran ska komma förbi en sväng imon så ska vi laga mat, kolla på Dr Phil och chilla! Och innan dess ska vi plugga.. jippie.. Skulle egentligen gjort det idag, men är verkligen inte sugen idag, och det var inte hon heller, så det vifftades bort kvickt! 


Nehe.. Nu ska jag vattna blommorna (som Fredrik så vänligt påminde mig om). Så idag blir det nog lugnt.. Ska väl pyssla lite här hemma, sen ikväll ska jag jympa med mamma =) Intensiven är det bestämt! Äntligen! hehe...
Hoppas det blir Core och/eller spinning imon oxå! Ska träna mycket denna veckan har jag bestämt.. Är ju dåligt väder OCH har inte så mycket plugg just nu.. Guttans=)
Ska nog göra mig lite pastasallad eller nåt gott idag.. Mmm..

aja, hejdå!




Fredriks älskling :)

Slappish

Kategori: Allmänt

Är så trött... 
Ligger här i soffan med kissen och slappar. Älsklingen är och spelar lite poker. 
Saknar honom.. Vill att han ska vara här o vara tröttis med mig=) Hoppas han kommer snart!

Är det bra eller dåligt att Sverige är neutralt?
Ska man inte lägga sig i andras saker, eller borde man ta ställning i allt?
Funderar på det.. Men kommer ingenstans.



En liten dans blev det igår
med syrran!



Nä nu ska jag slappa vidare med kissen.
Hon hälsar:



Herrå

Stjärntecken

Kategori: Allmänt

Tvilling, Gemini
image128
Det här är talets, språkens och all kommunikations tecken. Att umgås. Här finns en del ytlighet och lättvindhet. Nyckelordet för Tvillingarna är "Jag tänker". Här finns en positiv livssyn, en förtjusning över tillvarons möjligheter. Samtidigt grumlas lyckan av oro för att tiden inte ska räcka till. Tvillingarna styr axlar, lungor, armar händer och nervsystemet.

Positiva egenskaper:
Smidig, mångsidig, intellektuell, kvick och logisk, verksam, spontan, livlig, språksam och med konversationstalang, anlag för att skriva och för språk, alltid ungdomlig och med sin tid i åsikter och uppträdande.

Negativa egenskaper:
Ombytlig, otålig, slug, nyfiken, ostadig, hycklande, har svårt att tygla nervös energi, lever på sina nerver, ytlig, en skvallerbytta.


Ett tvillinguttryck: Vad tycker du?

När ska det ta slut?

Kategori: Allmänt

Somnade väl runt kl 5 på morgonen.. Fest vettu.
Klockan 13.00 (alltså en kvart innan jag gick upp) var det dags att sitta på friskis som vanligt.
När ska det ta slut? Har inte lust att pallra mig hit varje lördag för att sitta av tiden längre! För det är så det är nu. Innan har man alltid haft något att göra.. Men nu ju närmare sommaren man kommer, desto  färre människor är det här, och då sitter man bara och glor. Och det finns mycket andra saker jag hellre skulle vilja göra än att sitta här och glo.


Till dig:

And I will never try to deny
that you are my whole world
'cause if you ever let me go
I would die!
I don't need another man,
I just need your all or nothing.
'cause if I got that,
then I'll be straight.
Baby you're the best part of my day!!

Jag älskar dig. Med hela min själ

Fredag återigen :)

Kategori: Allmänt

Härligt, eller hur!


Igår blev för övrigt ingen depp-dag sen, utan vi åkte och köpte en ny kyl&frys! :) Guttans med ett större, får knappt plats med maten i det lilla vi har nu, hyllan rasar nästan!
Sen lagade vi mat o käkade, och Fredde började grejja lite med frysen såklart :) 

Vad händer idag?
Ska snart upp på stan en sväng..
Sen ska jag laga mat tills Fredrik slutar. Sen kl 7 ska jag titta när min darling spelar fotbollsmatch! Är ju derby har jag hört;)  
Sen är det VM-match ikväll! Måste vi ju se:) Hoppas Sverige vinner!

Imon är det friskis som vanligt.
Sen sa Fredrik att han ville slappa med mig, och det får han ju! <3

På söndag ska vi på kalas.. Jennie fyller år.


See ya

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Är en såndär dag som man bara skulle vilja ligga kvar i sängen!
Dagen började bra: sov ganska länge, åt en lång god frukost.. Fredrik slutade, och vi åkte och köpte 3 st Black Molly... Men sen nu dog jag.. Vet inte varför.. Kanske för att det började regna.. Och att jag sitter här själv i teverummet och inte har något att göra.. 

Aja, ska försöka hitta på nåt, vill inte att detta ska va en deppig dag!


Ciaoo

Dagens sötnosar!

Kategori: Allmänt

Skorna jag köpte på Who man shoes! (? lär mig aldrig namnet)
Märke: Duffy
(Är svarta, ser gråa ut på bilden)


Stina som varit gosig idag!


Klänningen jag köpte på TorgEtt!


Köpte även 2 leggins, ett par 3kvartsbyxor och ett par korta svarta shorts!:)


En annan sötnos som konkurrerar ut allt och alla 
varje dag är såklart Fredrik :)

Planer för idag: Mat & hockey


Adios!

Den satt fint!:D

Kategori: Allmänt

Kom just hem från komvux.. Fick reda på hur det gick på det nationella provet (matte)! 
12 poäng var Godkänt... Jag fick... 20 poäng!! :D Så jäkla underbart! Var så nervös inför detta. Trodde jag skulle ha typ 9 poäng (fast jag svarade på många tal, vad självkritisk man är!). Men det var ju fint=)
Kanske inte låter som värsta grejjen för dig, men jag är kass i matte! Så 20 poäng på ett nationellt prov är jättemycket för mig! Hehe.. Och detta betyder att betyget i matten är så gott som kirrat!
Snacka om att denna dagen är gjord! 


Nu ska jag fira med att ta en dusch & sen gå ner på stan och se om det finns något fint i klädväg som man kan unna sig!:D Sen ikväll blir det förhoppningsvis något firande med Fredrik :) 




Ciaooo

Djävulen?

Kategori: Allmänt

Usch, hade en mardröm idag på morgonen... Blev jagad och förföljd av djävulen!! Han var asäcklig.. Ibland var han en clown, och ibland typ som Dracula.. Uusch! Och Fredrik hade redan gått till jobbet, så tröst fanns inte att få =( hehe..
Det kan inte vara ett bra tecken att man drömmer att djävulen jagar en! Betyder det att I'm going down? =/ hehe nee, usch.. Hoppas bara det betyder att jag sett för många clownfilmer och vampyrfilmer.. Den här drömmen påminde mig om en dröm jag drömt innan.. Brukar ha upprepade drömar ibland, fast dom är inte exakt likadana..
Aja, enough om min dröm! (Men om du är drömtydare kan du ju höra av dig!;p)


usch, tror han såg ut så ibland!


Vad händer idag?
Ska klä på mig o sådär nu, sen ska jag till Kvantum och handla lite mat till veckan :) Sen tror jag minsann Fredrik var lite sugen på att åka och köpa lite fler fiskar idag? hehe.. Så det kanske det blir...
Får se om jag hinner träna kvart i fem eller halv sex idag. Skulle va nice.. Träningen igår var skitskön!  


So sweet, so beautiful! 

Monday

Kategori: Allmänt

Jahapp, ny vecka igen.. Det bara rullar på, utan att man märker det. 

Det har varit en bra helg.. Sol, bad, grill och fotboll. 

Idag gick jag upp tidigt, för jag hade lovat mamma att vara där kl 9, då sotaren skulle komma till henne. Sen tog jag hennes bil och åkte ner till Komvux.. Var nervös, eftersom vi kanske skulle få reda på hur det gick på det nationella provet.. Men läraren var inte där, så det var bara att pysa hem igen.. 

Köpte lite potatis på vägen hem som vi ska äta när Fredde kommer hem. (Inte bara självklart.. hehe)
Har duschat oxå.. Och tvättat.. Dendär korgen fylls snabbt vill jag lova,fast vi bara är två :)

Fredrik ska träna fotboll kl 7, så då sticker väl jag oxå o tränar lite.. Jympa med mamma. Ska bli nice.


Åååh, vad jag tycker om våra små fiskar:)
Vi har:


Två små jättesöta "sugis" 


Fem guppys med jättefina
olika färger på kropp och fenor.
Finaste heter Mini efter Fredrik:)


Två black molly. Fick tre ungar.
Den svartaste ungen, som är
jättekaxig för sin storlek har jag 
döpt till Fredrik =D


Två platy (som är mycket finare
än bilden!). Ganska osociala,
men fina.

Det var vårt akvarium på ett ungefär :) En guppy väntar
yngel oxå, så förhoppningsvis blir det fler snart. Så fint är det:)
Fredrik är min favorit! Men han är så svår att hitta eftersom han är så mörk
och liten.. Brukar sitta och leta efter han länge..

Aja, gotta go.. Skala potatis och grejja snart..

See ya

Solbrejk med friskis!

Kategori: Allmänt

Jaha, det blev som sagt en påtvingad paus ifrån det fina vädret idag, för att istället sitta inne i friskis svala lokaler. Visserligen ganska skönt, eftersom det har varit en lång dag ute i hettan! Men hade ju hellre varit ute.. Särskilt med tanke på att det bara är 3-4 pers här! Men men.. Får hoppas tiden flyter på (tickar på?).

Som sagt, solning och bad idag! Qué wunderbahr!
Direkt härefter ska jag hem och ta en snabbdusch, byta om och sedan traska till Fredde och hans pappa där det ska bli grillning! Kan denna dagen bli bättre?:) mumsimums..

Doppade mig i poolen idag 2 gånger.. Blev ju så jäkla hett ett tag, och då är det skönt att svalka sig lite! (Trots att vattnet var rätt ordentligt kallt;p) Gillar man att bada så gör man ;)


Ska sitta här i 1½ timme till.. Oj oj.. Hoppas folket (knappt plural), försvinner ganska tidigt, så kanske man kan stänga en halvtimme-20 minuter tidigare.. Är ju ingen som kommer hit o tränar så kort tid.. Vore najs!

Hehe, känns som allt jag skriver om just nu är det fina vädret =p Men vafasen, har bott i Sverige hela mitt liv, då blir man så lycklig när det äntligen blir varmt! Hoppas på en myycket bra sommar! (förutom kanske när jag jobbar=p)

Aja, ser att det börjar bli ordbajs av alltihopa, inget intressant.. Så jag får väl ge mig.. Försöka hitta på nåt annat att göra här :) Ha det bra


Something 'bout you caught my eye,
something moved me deep inside!
Don't know what you did boy, but you had it!
And I've been hooked ever since! <3

Ain't no other man, who can stand up next to you!
Ain't no other man, on the planet who does what you do!

Min älskling...
det är  Du & jag

Soligt värre!:D

Kategori: Allmänt

Så himla underbart ute idag!!
Gick upp kl 11, och åkte direkt till Freddes pappa, där jag bredde ut mig på en filt i solen och läste och mådde allmänt prima! :D Fredde tog en sväng till Kalmar, sen kom han och tvättade bilen och låg lite i solen med mig=)
Jag tog till och med ett litet dopp i poolen! Iskallt, men väldigt upp-piggande!  Sen åkte vi hem, duschade och käkade lite.. Sen åkte vi och köpte lite fiskar till akvariumet! Fredrik kunde inte vänta i en vecka! haha, söto! Så nu har vi sex små fiskar i vårt (Fredriks;p) fina akvarium! :D Dom är lite blyga, så dom gömmer sig mest, men det blir nog bättre om någon dag :)


(lyckades inte få en bättre bild.
och fiskarna gömmer sig som sagt)

Nu ska jag snart åka till Örsjö och titta när älsklingen spelar. Ska bli nice, fotboll ute i det fina vädret!:) Vill verkligen vara ute så mycket som möjligt när det är så skönt! Inte roligt att sitta inne ju!
Sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men det blir väl alltid något.
Imon blir förhoppningsvis minst lika bra som idag, ska ju bli ännu bättre väder!:) Så solning och njutning av vädret står på schemat :) Synd att det blir en liten brejk mitt i allt - ska ju till friskis kl 3.. Men men, blir till att komma upp i tid bara! (Vilket inte är så himla svårt, man vaknar ju rätt tidigt nu, för att det är så varmt!)

Ha det bra alla.

Stina! 

Snälla!

Kategori: Allmänt

Snälla, kan jag inte få klara det nationella provet imon?
Ingen vore lyckligare än jag då! För det skulle innebära att matten är så mycket som biff!! :) Hehe..
Har pluggat några timmar idag.. Vet inte om det hjälpte.. Får helt enkelt hoppas att man är pigg och klurig imon! Så det inte blir hjärnstopp och man inte kan ett enda tal =p


Asså har glädjedamp nu!! :D
Fredde skickade väärldens sötaste bild på sin jobbarkompis mops-valp!! Gud så söt! Vill så gärna ha en sån!  Fredde skrev att vi får låna vovvsingen över någon helg om vi vill! My god vad lovely:) Fast risken är ju att man fastnar stenhårt för den!;) hehe..

När ska du bli min?
 



En annan sak jag vill ha är en Helig Birma. Så jäkla fin katt! Skulle inte vilja ha nån annan katt än den! (Vill ju helst ha mopsen, men vill ha denna oxå! hehe)
Söta saker :) 



inte världens bästa bild, men ni vet nog!


Och imon efter matten ska syrran och jag till Kalmar och Öland för att shoppa skor och kläder!:) Ska bli nice som fan, behöver verkligen nya kläder! Vardagskläder.. Har typ bara festkläder ;p
Sen på kvällen ska Fredrik och jag ha lite myskväll. Finns inget bättre <3


Hoppas jag är på detta bra humör imon oxå efter kl 12.30 när provet är gjort!

Jaja, hejdå! hehe..


Fredrik min älskling

Dr Phil

Kategori: Allmänt

Idag har varit en bra dag! 
Har pluggat matte (inte såå bra, hehe). Sen gick jag, syrran och Kassio en långpromenad! Jätteskönt! Sen stack jag till pappa och solade en stund.. Nu är jag hemma.

Satte på Dr Phil.. Och det handlar om något så jävla hemskt!
Kvinnor som har Munchausen by Proxy, som är en sjukdom där mödrar misshandlar, förgiftar sina barn eller whatever, för att dom ska åka in till sjukhuset, och mamman ska få uppmärksamhet! Har hört om detta förut, men visste inte att det är en riktig sjukdom. Hur som helst, nästan för otäckt för att titta på. Man fick se mödrar som kvävde sina bebisar tills dom svimmade, stoppade fingrarna i halsen på dom, förgiftade dom och allt möjligt!=/ Hurfan kan man vara så sjuk? Bara för att man själv vill ha uppmärksamhet! Är reklam nu, men efter reklamen ska en dotter som överlevt sin mammas sjukdom berätta hur det var.. Och att hon sett sin mamma begrava någonting i trädgården, som hon tror är en bebis! 
Usch.. Som sagt, nästan för hemskt för att titta på! Jag tycker det värsta är när barn, djur och gamla människor råkar ut för sånna hemska saker! Dom är lixom så oskyldiga och försvarslösa.. Usch... Blir det för jobbigt får jag stänga av!
Finns ju en bok som handlar om den sjukdomen tror jag, som är ganska känd.. Typ "Mamma sa att jag var sjuk" eller något sånt. Visst, det är väl lite synd om mamman också, eftersom hon är sjuk och mår dåligt.. Men mår man dåligt kan man ju prata med någon, eller i värsta fall ta ut det på sig själv! Inte en liten bebis.. 


Vill ha Fredrik här nu... (Ja, jag blir påverkad av sånt här)


Aja... Imon blir det matteplugg hela dagen! Jipp....



Puss till Honom <3

Ny veckis

Kategori: Allmänt

Jaha, då är det måndagkväll...
Vad har hänt idag?
Fredde o jag var lite hos mamma innan han skulle pysa till jobbet.. När han stack till jobbet gick jag ut med vovven=) Sen när mamma kom så åkte vi direkt och jympade=) Skitskönt! Sen duschade jag, fixade tvätten och tittade lite på tv.. Hehe, skitspännande dag eller hur? =)
Var jätteskönt att träna! 
Snart kommer Fredrik hem, guttans!

Fick reda på idag att vi har nationellt prov i matte på torsdag. Jahopp! Då är det väl bara att sätta igång o plugga till det då.. hehe..

Har oxå fått reda på att det ska bli soligt och 25 grader varmt på fredag!!:):) 
Då ska jag o Fredde minsann ligga ute o sola hela dagen o chilla! Fasen vad sköönt!=) Fika och isglass vore ju som grädden på moset.. Mohehe.. Gimme that!

Fasen att det är plugg nu igen.. Vill ju träna.. Fast vill varken träna eller plugga om det ska vara jättefint väder =p Men men, på fredag och torsdag eftermiddag är jag ledig iaf, och då kommer jag Solen!

Aja, har inget intressant att skriva ikväll känner jag..
Och då kan man lika väl lägga ner ;)


Ciaoo allihopa !



S

Regn regn

Kategori: Allmänt

och åter regn!!


Blev inget Nybro Marknad för oss idag, ingen av oss var särskilt sugen i detta vädret. Istället blev det en tripp till Kalmar. Köpte en bilgrejj åt mamma på ClaesOlsson, sen tittade vi på akvarium :) Fredde hittade ett jättefint som han ville ha, som vi ska hämta nästa vecka... Ska bli mysigt med akvarium tycker jag=)

Annars? Valborg var rätt lugnt.. Grillade och umgicks lite.. Drack lite.. Sen tittade vi på Chelsea-Liverpool sen gick vi hem o la oss=) Trevlig kväll.
Igår var vi hos mamma en stund. Sen grejjade vi lite i lägenheten, ändrade om lite i köket=) 


Ikväll (nu om en timme) ska jag åka till Örsjö med Malin och Johan och titta när Fredde spelar match. Kanske inte världens bästa väder att titta i, men jag tycker det ska bli kul :) hehe...
Sen vet jag inte vad som händer.. Men det blir nog lugnt förmodligen. 


Kämpar idag. Det är jobbigt fasen :p







I'd live a thousand lives,
each one with you right my side!