Stína!

- Nothing more, nothing less.

Mums!

Kategori: Allmänt

Jahopp, då var snart den lediga dagen till ända (mohehe). Deckade aldrig i soffan igår, istället gick vi o lade oss i sängen kl 20.00.. SKÖNT! Vaknade kl 08 eftersom vi skulle till dr. Gjorde ultraljud över min galla som jag haft ont i, men det visade inga stenar utan allt var helt normalt. Han tittade igenom typ alla mina organ (aorta, njurar, tarmar, lever, galla, pankreas) samtidigt som han berättade att dom såg bra o friska ut! Så jag antar man kan säga att jag är fin på insidan ;) Nu undrar jag dock vad det är som gör att jag har ont. Är väl magkatarr eller nåt annat ofarligt då. Skönt att ha det fastställt! 
 
Skulle egentligen varit ledig imorgon oxå, men chefen ringde o undrade om jag kunde jobba dag. Visst kan jag det. Fredrik har varit sjuk en vecka nu o jag har inte gjort annat än att jobba o sköta allt hemma typ ;P Så ska bli skönt att komma ut från lgh o träffa lite folk (kollegor). Sen jobbar jag kväll tors, sen natt fre -> lör, lör -> sön. Mindre kul!! 
 
Jag har bokat mamma o mig på spinning imonkväll oxå, ska bli gutt!!=) Evigheter sen jag spinncyklade!
 
Anledningen till rubriken är att jag gjort min första LASAGNE! Och fy tusan vad god den blev! ÄLSKAR lasagne, undrar varför jag inte gjort det tidigare, var ju inte alls svårt. Blev ett rejält monster, blev 4 matlådor oxå, gutt=) Saftig o god, mkt bechamel ;P 
 
Nehe, bubbi o jag sitter o avnjuter varsin fin-öl till hockeyn =) Vi hörs
 
 
Ciao

Snark

Kategori: Allmänt

Nu har jag jobbat två nätter, endast sovit 5 h idag för att vända tillbaka dygnsrytmen. Varit o tränat precis o nu är jag så trött att jag knappt kan hålla huvudet uppe. Så tror o hoppas att det inte ska vara några problem att decka ikväll, trots att det är fullmåne. Har annars haft två bra nätter. Varit lugnt, men lite pyssel. En akut op, trevliga patienter och buk-obs. 
Nu är jag ledig tills tors, men måste upp i tid imon.
 
Vilket ÄCKEL-väder det har varit ikväll! När jag var ute på långrunda med Meija: iiiiskalla stormvindar med små små regndroppar! BLÄ, värsta tänkbara lixom ;) Ångrade att jag inte tog på mig mössa (och att jag inte lärt hunden gå på låda;p).
 
Nehe, lets deck in da soffiii

Sjukling o nattjobb

Kategori: Allmänt

Japp, var med Fredrik hos doktorn idag. Tänkte att han kunde skriva ut lite antibiotika till honom så han blev piggare, hade 38.4 i temp idag.. O varit sjuk många dagar nu. Men nepp, blev "bara" recept på hostmedicin o ventoline. Men men! Nu ligger han på madrassen o tittar på hockey o mumsar på lite Fanta & smågodis som hans supersnälla flickvän köpt till honom ;) 
 
En annan har precis duschat o fräschat till sig lite, för att sedan bege sig för nattjobb! Ska snart göra mig ett äggknäcke (kan man säga så? Eller knäckeägg? ;p) o lite té. Ser som vanligt inte fram emot att jobba ;) men hoppas på en soft natt!
 
Vi igår. Fredrik försökte iaf va pigg ;)
   
 
Nattsköterskan ;p
 
 
Haha, en sak som är lite roligt med jobbet är när typ 90-åringarna kallar en "syster". Är så ovant, men ändå reagerar man direkt. "Syster, kan du hjälpa mig?" "Syster, sa doktorn att jag får åka hem imorgon?" Tycker det är lite sött=) 
 
Ciao

Frissan!

Kategori: Allmänt

Japp, varit hos frissan idag. Dags att klippa av det torra permanentade! Ville även ha lite frisyr som man kan göra nåt med, samt bli mörk igen=) Här är lite bilder!
 
 
 
 
Före:
 
Efter:
Är inte så snyggt stylat nu, men... Är nöjd iaf =) Är ovant som fan, stannar till vid varje spegel o tittar ;) 
 
Skulle egentligen lekt med lilla Pernillis idag, men Fredrik är sjuk, så kände att jag var tvungen att ta hand om honom o gå ut med hunden o så! Vi måste bestämma en annan dag, Pernilla! ♥
 
Till middag idag blev det pannkakor med glass o bär=) mums! Ikväll blir det en stark kycklinggryta med massa grönsaker. Hoppas att mamma vill med o ta en långpromenad framåt kvällen me!
 
Vet inte riktigt vad vi ska göra imon, men hoppas på nåt roligt/mysigt, för sen ska jag jobba lö-sö, sö-må natt.
 
Ciao
 
 
 
 
 
 
 
 

Förkyld!

Kategori: Allmänt

Japp. Kände det när jag körde till jobbet igårkväll. Sen hela natten gick jag runt o nös och snöt mig.. Är täppt i näsan som attans.. Sov gott när jag kom hem iaf. Men har saknat bubbi hela dan.. Pratat lite i tele iaf.
 
Usch, blir alltid så seg i huvudet när jag är täppt. Ska ta lite otrivin comp (mirakelmedicinen) innan jag åker o hoppas det håller hela natten.
Ons är det utb-dag från 9-12, sedan ska jag ÄNTLIGEN leka med Pernilla!!=)) 
På tors ska jag till frillan=) 
 
Fredriks älskling ♥
 
Ha en bra kväll/natt everybody, nu ska jag snart åka till kneget! Ciao

Jobba?

Kategori: Allmänt

Jahapp, då var vi framme på vad som brukar va min favoritdag - söndag. Men idag är det inte det, för jag ska snart åka o jobba natt.. Inte lika stor ångest som förra gången som tur e ;) Men känner mig lite trött, hoppas det går bra att hålla sig vaken. Hoppas o tror även på en soft natt, eftersom det är helg o på helgerna har vi bara halv avdelning så ska jag ha hand om 7 patienter istället för 14, vilket är skönt! Hoppas dock inte att det ramlar in massa från akuten (får ta emot efter kl 00:00, då avd. öppnar helt imon).
 
Ska försöka få tid i veckan hos frissan. Tror jag ska permanenta håret igen. Är ju bara lockigt i topparna nu. Kommer nog även bli tvungen att klippa mig lite. Funderar oxå på att färga det lite mörkare igen.
 
Nu har jag duschat o sitter med en kopp kaffe för att få lite energi! Allt känns så mkt bättre om man fräschar till sig lite! Fredrik tittar när FF spelar på tv, men jag tycker det är så himla ointressant så jag tog tillfället i akt o bloggar lite ;) 
 
Nehe, nu ska jag fortsätta fräscha till mig lite. Om en stund ska jag försöka byta tv-kanal lite försiktigt, Fredrik slumrar ser jag nu:) Han e söt ♥
 
Meija är oxå trött idag! 
 
Ha en bra söndag. Belöna er själva med något extra, så ni orkar med nästa veckas arbete!
 
Ciao
 

Blä

Kategori: Allmänt

Är inte alls sugen på att jobba inatt. Förra natten var asseg... Men kommer säkert va tvärtom inatt bara för de.. Men det är inte därför jag inte vill jobba, känner mig bara så himla opepp! Vill fan hellre sitta o titta på Sveriges landskamp o gosa med bubbi o sen sova TILLSAMMANS med honom..  Ja jag vet "det är bara inatt", men jag viiiiill inte... 
 
Aja.. Sitter o smågluttar på U21:s (eller?) landskamp mot Italien, men känns inte särskilt intressant. Fredrik e o tränar.. Kul att sitta här själv.. Ska ju va själv hela natten, sen hem till en ensam lgh.. BLÄ. "Ja, men du har ju varit ledig hela dan" - Nej, jag sov till kl 15, o hur mkt kul tror du jag har gjort sen dess...
Funderar iaf på att sticka o köpa kebabtallrik. Sen kaffe, sen jobb.
 
 
Nehe, nu ska ni slippa mer gnäll...
 
 

Halloj!

Kategori: Allmänt

Första 2 nätterna gick jättebra. Kunde sova precis som jag skulle innan, emellan och efter + inga problem att vända tillbaka dygnet.
Helgen var jättebra. I lördags var vi först hos paret Kaukua o käkade o förfestade lite, sen drog vi till syrran där massa andra underbara människor befann sig! ♥
Söndagen bestod som vanligt av mys & tv.
 
Nehe, nu ska jag dra o jympa innan det är dags för nattjobb! Hoppas man blir full av massa energi som håller hela arbetspasset o att man inte blir trött o slö istället ;)
 
Ciao

"Godnatt"

Kategori: Allmänt

Sov så j*kla gott då allihopa, nu sticker jag till jobbet..  ;p
Försökte sova nån timme förut, men gick såklart inte. Är väl lite för pirrig.
 
Hoppas på en bra första natt! 
 
Nehe, sov gott som sagt! 
 
Puss puss Fredrik, kommer sakna dig ♥

Puh!

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit o tränat. Så jäkla skönt! Gick mkt bättre denna gången ;) Hoppas att jag inte får lika farlig träningsvärk nu! Ska försöka komma igång med träningen nu! Borde ju inte va nått problem när man jobbar natt. Kan ju träna mitt på dagen eller precis innan man sticker till jobbet. 
Annars har jag handlat, städat o vatt ute med hunden. Lyckades inte få hit syrran idag.. Så det har varit en ganska tråkig dag idag..
 
Nu sitter jag o slöar o tittar på tv. Längtar till min sötnos kommer hem. Ska vi goosa! ♥ Inte träffats redit på flera dar känns det som. 
Igår var förresten pappsi här o tittade på El Clásico! Så jäkla bra match :) 
 
Nehe, har inget intressant att skriva ikväll..
Ciao
 
 

Lediii

Kategori: Allmänt

Japp. Jobbat korthelg, så är ledig idag vilket är skönt. Var dock upp o hoppa tidigt.. Men tog igen det sen genom att vila lite på soffan=) 
Idag är enda planen att jag ska jympa!! Världens bästa jympapass=) Försöker även få syrran att komma hit o leka o träna med mig! 
 
Imonkväll är första nattjobbet. Gud vad jag tjatar om detta. Tycker faktiskt det ska bli lite kul, är ju lite andra rutiner o annan stämning på natten. Men tveksamt att jag kommer känna så när första natten är över ;D Jobbigast är väl egentligen att man jobbar 10 timmar istället för 8 och att inte sova tillsammans med Fredrik.. O han kommer kväll denna veckan, så vi går om varandra precis. När jag vaknar sticker han till jobbet o jag jobbar när han kommer hem =( Men men, är ju bara två nätter så det ska väl gå.
 
Nehe, nu blire snart lite ärtsoppa innan sötnosen åker till jobbet. Kanske återkommer sen!  
 
Bjuder på en till bild från Greklandet.
 
Ciao

Every breath I take I'm breathing you

Kategori: Allmänt

Blev inget jobb för mig idag. Vaknade med världens huvudvärk, kände mig varm o hade ont i halsen. Först trodde jag att  jag hade feber, men efter ett tag förstod jag att det var migrän.. Kunde knappt röra mig utan att det kändes som knivar i huvudet. 
Nu känns det dock lite bättre, så hoppas jag kan jobba imon.
 
Kunde faktiskt sova helt ok inatt. Men längtar tills jag får en hel natts god sömn. Brukar ju sova som en gris ;)
 
Sen är jag ledig på fre, sen jobbar jag korthelg. Segt. Seen är det dags för nattjobb! Lite nervös, men ska även bli lite spännande faktiskt.  Vet dock inte när första natten är, för jag har glömt schemat i skåpet, men ska ta hem det imon=) Det som är segt är att jag var tvungen att lägga till några kvällar för att få upp till mina procent, vilket gör det lite tuffare. Hade varit skönare att bara jobba natt, jobba 2, ledig 4 som det är tänkt.
 
Förresten var ryktet att jag skulle få högre procent på jobbet falskt =/ men hoppas att det är på G.. Borde va på G...
 
Nehe, ska snart pallra mig in i duschen så man känner sig lite fräschare o piggare. Sen blir det pizza enligt Fredrik. Han hade ställt in sig på det eftersom jag skulle ha jobbat kväll =p
 
 
Liite fräschare o snyggare än vad jag känner mig just nu...

Fullmåne

Kategori: Allmänt

Är bara SÅ trött! Jäkla fullmåne.. Har kanske sovit 2 timmar inatt..  Så himla jobbigt, bara legat o vridit mig.. Fredrik med, tror han oxå känner av när det är fullmåne, men det skulle han aldrig erkänna! Tror det är fullmåne ikväll oxå, men borde kunna sova ändå, ligger ju en del minus... Tur att jag jobbar kväll imon.
Hur som helst. Bra dag på jobbet. Efter det kalas hos söta mammis med gott fika. Nu chillar jag lite vid datorn medans Fredrik tittar på hockey. Längtar till sängen.
 
Har träningsvärken från h-vetet oxå. Var ju på medel styrka igår! Körde skiten ur mig själv (eftersom jag kände hur  otränad jag var ;p) och det känns idag! Funderar på om jag ska ut o springa imon innan jobbet, men får väl se om jag kan röra mig..
 
Nehe, nu ska jag lägga ner huvudet i soffan o försöka titta på hockeyn så jag inte blir livrädd varje gång Fredrik skriker.
 
 

Restless

Kategori: Allmänt

Kanske ska skriva nånting me, inte bara lägga upp bilder ;P 
Hur eller hur så hade vi det jättebra på semestern, lugnt o skönt, sol o bad! Nu är vi dock tillbaka till vardagen. Både skönt och trist. Känner mig så rastlös nu för tiden! Sitter redan och klurar på nästa resa. Är sugen på att åka till nån storstad nu, nu har det varit 3 solresor på raken! 
Är sugen på att åka till New York i januari, men Fredrik är lite tveksam till att åka dit själva, han tror det är roligare att åka ihop med några. Sure, men vilka?! Sen började vi prata om långweekend i Barcelona, London eller Paris. Låter oxå jättebra! Ska höra om det är nån som är på att hänga med. En långweekend i Europa behöver ju inte kosta så mkt!! Vill dock åka snart...
 
Varit ledig idag, vilket har varit skönt. Börjar dock bli uttråkad nu. Ikväll blir det jympa! Hua vad länge sen, ska bli asgutt!! Imon fyller mamsen år så då blir det lite kalas efter jobbet. 
 
O vet ni.. Nästa vecka börjar jag jobba natt! Ska göra det i 5 veckor... Var inte frivilligt, alla har blivit tvingade att jobba natt en period då det fattas folk. Får se hur det går =/ Har iaf inhandlat en snygg liten ficklampa jag ska gå runt o lysa folk i ansiktet med på natten ;P 
Har oxå hört rykten att jag fått förhöjd tjänstgöringsgrad, men detta är inte officiellt än då jag inte träffat chefen som är på semester, men hoppas!!
 
Nehe, hej hopp på er!
 
P.S Kaukua - har du köpt nån BB än? BB!! BB!! BB!! =) D.S

Semester-special

Kategori: Allmänt

                                    
Jättemysig semester med världens bästa! ♥