Stína!

- Nothing more, nothing less.

Jag sover bort mitt liv

Kategori: Allmänt

Fast det kanske är OK när man är sjuk. Men trist är det iaf. Förkyld, ont i huvudet o halsen. Andra vändan, men förra gången var det bara nästäppa. Så jag har bara varit hemma o sovit.. Grillat med min älskling & bara tagit det lugnt. Är fortfarande täppt men är bättre i hals och huvud.
 
Sötnosen är o spelar fotboll. Jag passade på att ha en Stina-kväll nu när jag börjar må bättre = Spela hög musik (R&B, soul..), laga mat länge o ta en kall öl. Quality time with myself. Blev veg. lasagne med champinjoner, zuchiini och mozarella bl.a. Lät ju skitgott o exotiskt.. Men blev sådär. Lite väl kvalmigt och ost:igt för min smak. Bajs. Får se vad mannen säger. Men har haft det gutt iaf. Nu får gärna sötnosen komma hem :) 
Imon bär det av till brorsan! Ska bli nice.
 
Stina gillar inte ost med ost med
extra ost! Gör vegetarianer det ?
 
 
Nehe, Mission impossible. Har ju bara sett den 20 ggr, så måste hänga med nu!!
Ciao
 
 
 
Like the moonlight kiss the sea
love was made for you and me
And tonight we'll make
each other happy
 

Vilken HIT!

Kategori: Allmänt

Hejsan.
Vilket väder vi har haft idag!! Och jag hade turen att va ledig=) Så stor del av dagen spenderades i solstolen med en bok, underbart! Läser Läckbergs  Änglamakerskan. Helt ok hittills. Meija varvade att ligga i solen & steka med att sova i skuggan. Sötnöt.
 
Kl 10 var det dock dags att cykla till tandläkaren. Eller Käftis som alla 08:or säger. Var lite nervös, ni kanske kommer ihåg mitt förra tandläkarbesök jag skrev om i bloggen? Kanske inte - var iaf en kvinna som var så jäävla hårdhänt, låg i stolen och jämrade mig o gnydde, men hon slet och drog så jag trodde käken skulle hoppa ur led och/eller tänderna skulle åka ut. Hon klagade på aaallt i min mun. Sen avslutade hon med att säga till mig att jag hade början till tandlossning o visade mig massa hemska bilder på folk som börjat tappa tänderna..Typ "Det här har d att vänta dig". När jag frågade vad det berodde på eller vad jag kunde göra sa hon "Ingenting. Det är ärftligt" Man ba eeh, tack som fan. Så jag grät på vägen hem och på natten drömde jag att alla mina tänder ramlade ut. Så jävla hemskt. Helt sjukt egentligen att jag inte klagade. Var svinigt rädd idag att jag skulle få samma kvinna, men fick en jättesnäll, gullig och försiktig kvinna. Berättade för henne om min förra upplevelse och hon berättade att hon var ökänd för att vara sån. Nu är hon sjukskriven för utbrändhet. Sköönt. 
 
Kl 17 begav jag mig till Friskis. Var en ledare från Kalmar som kom och skulle köra HIT (HögIntensiv Träning), vilket jag aldrig kört förut. Det stod i beskrivningen att det var de tuffaste passet, så såklart blev jag sugen på att prova!=) Och det var fasen ingen överdrift. Var lätt spyfärdig när det var slut. Var så varmt oxå, så i slutet kunde jag knappt göra stretchövningarna för jag bara gled runt på golvet i min egen svett, haha! Sjukt gutt efteråt iaf, lätt att jag ska gå på det nästa gång det dyker upp.
 
Nehe, tror jag ska måla tånaglarna nu. Har inte gjort det på hundra år. Är så tråkigt utan. 
Imon är det utbildningsdag med jobbet. Går kl 08-14.30, fika och lunch ingår. Fett. 
 
Skulle ta en bild och lägga upp. Haha,
denna blev så sjukt pose:ig så den är rolig=)
Nu börjar man bli brun o fin istället
för blekfet iaf...
 
Ciao
 

Äntligen en dag i frihet!

Kategori: Allmänt

Jobbat många dagar i rad nu.. Varit trött som attan då jag har haft svårt att sova.. Men idag har jag varit ledig!!
 
Till att börja med, nu har vi flyttat ut ur lgh o bor sen några dar tillbaka i mammas hus. Jätteskönt! Nu är det bara städet kvar i lgh, sen nästa v lämnar vi över nycklarna.
 
Lite härlig sovmorgon. Sen kom Jojjii strax efter 10! Det blev kaffe, prommis för att visa henne huset, sen lagade vi mat. Jättegod o saftig köttfärslimpa med vitlöksoliver, chili och bacon i. Till det sås, potatis och grönsaker. Mums! Sen åkte vi ner till stan och tog hål i öronen!=) Vi bestämde för några v sen att vi skulle göra det, på samma ställe. O så blev det! Nu har jag bara ett hål kvar att göra innan jag e klar, och det är ett till brevid där jag har två på raken.
 
                             
Den nya är den vid                               Ska ha ett till hål på detta örat.
vid flap:en i mitten=) Ska dock ha
en mindre plutt sen, detta
är läkeplutt!
 
Efter det blev det godfika och skitsnack innan min sötnos for hem! ♥ Därefter har jag bara pysslat här hemma. Skype:at med syrran. Är ju perfekt väder för det, regnat hela dan.. Städat, tvättat, vattnat blommorna... Sen gick jag en 50-minuters promenad med Meija i regnet. SÅ skönt!!!
 
Nu ligger mina bebisar utslagna med mig i tv-rummet. Tror att vädret gör dom trötta också. Jag har inte varit trött, men ont i huvudet... 
 
 
Imon är det kvällsjobb som gäller. Hoppas på att det är uppehåll på förmiddagen så jag kan jogga en runda. 
 
Nehe, nu ska jag titta lite på tv!
 
Ciao