Stína!

- Nothing more, nothing less.

Långledig!

Kategori: Allmänt

Yes, så himla skönt! Stack in en snabbis till skolan idag på förmiddagen och nu är jag ledig till nästa vecka=)

Nu har jag ätit en mumsig måltid (tycker jag) så nu sitter jag i soffan o slappar lite.

Ska träna kvart i fem med mamma.. Det där superbra corepasset som gör att det gör ont i magen :D

Imon ska jag leka med Lara. Vi ska laga mat, göra en efterrätt och sen vet jag inte=) Men det blir väl att slappa och kanske ta en långpromenad med vovven. Ska bli nice =)


Schnitzel, potatis, bearnaisesås och broccoli.
Mumsigt=)
Blir nog samma mat för mig o Lara imon,
både kylskåp och frysen gapar tomt
såhär strax innan studiebidrag!

Hehe nehe, inget intressant att skriva idag..

Bjuder på en bild till, på mig, Kassio och Meija ute i vårvädret!


Ciaoo

Ny vecka!

Kategori: Allmänt

Yes. Men först om helgen:

Fredags: Lara kom till Nybban och vi festade lite=) Blev spontanåkning till O'learys! Vääldigt trevligt och kul!! =)

Spex!                           Jag fantastiskt ful



På O'learys!

Lördag: Inflyttningsmys hos Johanna o Fredde! Var på IKEA, åt massa god mat och snackade massa! Blev väldigt djupa diskussioner om början till liv, evigheten, rymden och livets slut. Härligt när man är lite bakis=) Blev en del skratt, jag gjorde bl.a. bort mig (är askorkad dan efter), t.ex.
"Har ni morgonsol här eller?" (Säger jag och kisar mot kvällssolen)

På söndagen blev det slappish med massa good mat och mys med min älskling!

Tack alla för en underbar helg ♥

Idag hade vi examination i skolan. Tror att det gick bra=) Hämtade även min fetingomtenta som blivit rättad. Nervös som aaaas... Men jag hade godkänt med STOR marginal så det var gutt! :-D Så nu är klumpen i magen och ångesten borta och ÄNTLIGEN kan man leva ett normalt liv igen!!

Är ledig hela denna veckan=) Förutom imon då jag ska in en snabbis och prata med en lärare.
Får se vad som händer. Ska iaf träna och träffa Lara och Jojjo någon dag, det enda som är planerat=)

Nu sitter jag o slappar.. Ingenting på tv, trist... När Fredrik kommer hem ska vi fira lite med en hamburgare.. bus bus hihi.. Men det är jag faktiskt värd.

Ciaoo

Helg imorgon ?

Kategori: Allmänt

Shit vad denna veckan har gått fort!!
Har iofs varit ledig tis, ons och idag var jag hemma för jag mådde inte bra =/.. Så imon är det förmiddag i skolan sen är det helg! Sjukt.. 
På tal om sjukt.. Satt med syrran hela dan på sjukhuset igår.. Var inne strax efter 9. Hon åkte in kvällen innan, så hon sov där. När vi jympade i tisdags så hade det plötsligt när hon tog i som mest bara smällt till i huvudet som fasen o sen fick hon världens huvudvärk. Värken blev värre på kvällen o efter rådfrågning av en läkare blev det akuten för utredning av hjärnblödning (!). Fick ta ryggmärgsprov och som tur var det inget.. Dryg väntan på sjukhuset dock! Fick klartecken att åka hem först runt 5..  Och efter några timmar kände jag huvudvärken o magvärken komma.. Hade mått illa sen morgonen.. Hmm.. 
Idag har jag fortfarande ont i huvudet, men magontet är värst.. Vet inte riktigt vad den beror på, men kan ju gissa... 
Meija och jag gick o mötte Fredrik när han slutat. Fy fasen vad smutsig hon blev, så vi fick duscha av tassarna o magen lite! Jag som precis borstat i ordning henne =( hehe.. 
Ikväll ska vi till pappsen och kolla på hockey (Hv71), och kanske äta något gott. Ska bli nice. 
Mellanmål =p
Planer för helgen? 
Hm, dom är väldigt lösa än så länge.
Men Kaukua ville att jag skulle hjälpa henne med flytten=) och Lara ville hitta på nånting nån dag me! 
Ciaoo

Happy monday!

Kategori: Allmänt

Idag har varit en bra dag.. Vet inte riktigt varför, måndagar brukar ju inte vara det bästa som finns precis ;) Men var på bra humör när jag vaknade, gick en långrunda med Meija innan jag stack till tåget och sen var det gruppövning + grupparbete. Fick vara sjuksköterska i samtalsövningen, vilket var nytt och roligt=)

Efter skolan lagade vi lite mat (fisk), slappade lite och sen bar det iväg till jympan! Och nu sitter jag fräsch i soffan med Familjen Annorlunda i bakgrunden. Fredrik är oxå iväg och tränar. Lär väl bli sängen tidigt ikväll gissar jag på, eftersom Fredrik jobbar morgon.
Jag är ledig imon!=) Fast mamma snackade något om att dom har jättemycket att göra på vårdcentralen, så hon skulle ringa mig om dom behövde hjäp=) "isåfall får du komma och bara sticka folk på löpande band!" Haha tja, det låter ju kul! Några timmar på förmiddagen går bra. Men tror inte det blir något =p Och isåfall hoppas jag på solsken så det blir en härlig långpromenad! Kanske till mormor o morfar o fika lite? Måste jag fråga Elin om=)

Nehe, inget annat att säga nöö, ska nog måla naglarna (får väl ta bort det på morgonen OM det skulle bli jobb). Idag blir det nog rödlila.

Ciaoo


Saknar denna norska jäntan!

sunshine!

Kategori: Allmänt

Är hos mamma. Köpte frallor och grönsaker som vi käkade till frukost. Mumma=)
Nu sitter Elin o jag o kollar på roliga bloopers från nyhetsuppläsare =)
Ska plugga lite oxå.. Snart.. hehe..




Cooling!
Eller är det soligt ute och jag är osminkad =p

Ciaoo

Suck!!

Kategori: Allmänt

Fan vad lack jag blev... Skrivit en helt inlägg och så bara försvinner sidan och inget sparades =/ 
Aja, orkar inte ta allt igen..
Men igår var en skitbra dag iaf med grupparbete, fika och träning med Johanna & Lara! Blev även en prommis-fika med Lara=)
Idag ska jag bjuda Fredrik på dejt. 
Men nu först ska jag hänga med syrran lite, sen blire middag.
Imon är det 25års fest och på söndag blir det lugnt, med eventuella familjebesök.
     
Fredriik ♥                      Jojjoo ♥                     Laraa ♥
Ha en bra helg!
Ciaoo

Halva veckan gjord

Kategori: Allmänt

Hehe jupps, för jag är ledig på fredag.. Känns skönt :-)
Vad har hänt idag?
Hann bara komma in genom dörren, kissa Meija lite fort och sen kasta mig ut till Johanna o Elin som stod ute o väntade på att vi skulle dra o träna kvart i 5.
Var på väärldens bästa träningspass idag!! Core på friskis! Fy fa-an vilken work out!=) Gjorde liksom ONT i alla muskler, så ansträngande var det. Mycket mage oxå, det gillar vi=) Så detta passet ska bli rutin varje vecka har jag bestämt!

När jag kom hem var jag sviinhungrig, så fick ställa mig o laga mat. Schnitzel, stuvade makaroner och broccoli blev det=) Men hua, all disk (asmycket!) är fortfarande kvar. Men måste få sätta mig ner en stund innan jag tar tag i det känner jag.

Alla JC har gått bra. Nu är det "bara" seminarium imorgon oxå, hehe.. Men det ska nog gå bra! Imon blir det nog ingen träning.. Ska ta det lite lugnt tror jag. På torsdag dock så ska vi jobba med uppsatsen i gruppen och sen efter det ska jag träna med Jojjo & Lara på friskis (cirkel-fys, nytt för mig!) i Kalmar, och efter det leka=) Ska bli superkul!



Lite bilder sen i fredags som jag lovade=) Spelkväll som sagt, sen blev det en tur till nya lägenheten=) På sista bilden visar Johanna hur man sätter på radion i deras supermorderna dusch ;D Har fler bilder, men vet inte om Johanna vill att jag ska visa deras hem för hela världen=)

Nehe, nu ska jag... emm... snart ta tag i disken!

Ciaoo

PS  Fredrik är en fining! ♥

Jahaoo...

Kategori: Allmänt

Då äre kväll igen.. Dagarna går så sjukt fort. Är väl för att man är sysselsatt hela tiden.
Idag hade vi seminarium, eller som lärarna så fint vill kalla det, Journal Club. Imon är det dags för ännu ett, så jag har suttit och läst en vetenskaplig artikel på engelska och skrivit en sammanfattning och mina tankar om den. 
Förutom detta har jag hälsat på mamma o syrran, tränat och promenerat med Meija. Johanna PS var även med o tränade, jättekul att träffa henne!
Oj, vad hände i helgen.. I fredags var vi hos Johanna o Fredde o hade spelkväll=) spelade buzz och lite Need for speed + ice clambers (eller vad hette det?). Var jättetrevligt! Fredrik hade köpt världens stora godispåse som höll alla mätta o glada hela kvällen ;D 
Fick även en tjuvtitt på deras nya lägenhet som är under renovering. Jättefin!
Har bilder från kvällen, men orkar inte lägga upp det nö... 
Efter seminariumet imon blir det grupparbete. Ska skriva en uppsats (till). 
Nehe, nu får snart Fredrik komma hem så jag kan nana.. Är tröttis. 
Ciaoo

Yo

Kategori: Allmänt

Då äre torsdagkväll.
Sitter vid datorn lite med simpsons i bakgrunden. Är trött som bara den.. Var i skolan hela dagen, vilket inte brukar vara så krävande, men idag har det varit det=) Grupparbete, ska skriva en uppsats tillsammans med 8 st andra. Då blir det en del meningsskiljaktigheter =) Men alla är jätteduktiga och det blir superbra!

Nu ska vi titta på Bourne Ultimatum.. En film som går på tv kl 9, men sötisen vill gå o lägga sig tidigt (jobbar morgon) så han laddade ner den! haha=) trots att vi sett den innan..

Vad händer annars? Är plugg som sagt.. Gjorde omtentan, ber till Gud att det gick bra!
Var hos frissan i fredags med, så nyklippt, färgad o slingad är man=) Eller aa, är snart en vecka sen, hehe.

Vet inte riktigt vad som händer i helgen. Imon blir det nog en lugn hemmakväll. På lördag vet jag inte. Är tjejkväll med godingarna i klassen, men vet inte riktigt hur jag ska ta mig dit (Norrliden). Sen ville sötisen att vi skulle gå på bio... Så får se..

Hepp, hade inget intressant att säga märkte jag nu, så jag avslutar..

Här är några bilder för två helger sen när vi festade på O'learys. Träffade några i klassen med, var gutt=)

Ciaoo