Stína!

- Nothing more, nothing less.

Oops I did it again!

Kategori: Allmänt

Hehe där kom en bloggpaus.. Dom dyker upp då o då=) Sorree..
Vad har hänt?
I fredags blev det chill med syrran.. I lördags var vi på inflyttningsfest hos Johanna o Fredde! Fy faasen vad kul det var! Riktigt nice och lyckad fest!!=) Ska se när jag kan lägga upp lite bilder. Sen drog vi ut, men kom inte in nånstans (mkt folk!) förutom KM så det blev hem kl ett redan.. Men fy fasen, hade kunnat stanna hos Jojjo till småtimmarna :) Mina klasskompisar är lätt bäst !



Jahopp o nu har man tenta på fredag.. I väärldens tråkigaste ämne, så jag vettifan hur jag ska lyckas få mig själv att sitta o läsa.. Men det är bara att försöka.. Köpa kaffe och äta massa frukt så gåre nog!
O nu i helgen är det valborg och jag har inte hört någonting... Men det är lugnt för mig faktiskt..

Nehe, nu ska jag chilla resten av kvällen, imon börjar tentaplugget!


Min Fredrik är det bästa som finns ♥ Älskar dig såhääääär mycket!

Huum...

Kategori: Allmänt

Undrar vad det är med mig.. 
I onsdags kväll hade jag 38.1 graders feber.. Från ingenstans lixom.. Så fick stanna hemma från skolan i torsdags.
Sen idag när jag vaknade mådde jag illa.. Frukosten kom upp och jag fick inte i mig nåt..  Fick stanna hemma idag med. Så jäkla segt!! 
Hade bestämt att vi skulle bowla med Johanna o Fredde med, men får väl strunta i det med =( Suck.. Får ta igen det snart!! 
Hoppas kroppen slutar spöka snart.. 
Nehe, snart kommer Fredrik o då ska han prova jackan som kommit hitskickad =) 
Blir väl lugnt ikväll då kan jag tro. 
Ciaoo

Det var en snabb helg..

Kategori: Allmänt

Ja huu, den bara rann iväg snabbt som attan!
I fredags tog vi det lugnt o kollade på film.. Somnade kl 01.00.. Vid 05.45 ringde alarmet.. Blöhh.. Stapplar in i duschen. Klär på mig, packar med mig sminket. Ska åka och fira brorsan i Norrköping!
Vägen dit gick bra, lyssnade på musik o snackade, stannade och fikade lite..
När vi kom fram åt vi tårta o bullar & det öppnades paket.. Resten av tiden spenderade vi på stan, såg en film och käkade Kina.. Nice.


Hehe mm, fina bilder.

I söndags solade vi på mammas trädgård. Fick fasen lite färg i ansiktet o på bröstet! Naajs=) Sen på kvällen blev det första grillen (!). Hamburgare hos Fredriks pappa. Satt dock inte ute på altanen o åt, männen tyckte det var för kallt.

Var i skolan mellan halv 11 och halv 3 och pluggade med Jojjo. Fick mkt gjort, vilket var gutt :-)
Nu sitter jag i soffan nytränad o härlig. Väntar på Fredrik som oxå är & tränar.

Imon är vi lediga! Läraren är sjuk.. Vilket betyder att vi kommer få ta igen det, men lite gutt ändå :-)
Lara ska komma o leka och sen ska vi gå på älsklings-coren hon & jag. Ska bli nice.

Nehe, nu ska jag ta mig en advokado och se om jag kan borsta ut håret ;)


Nytränad & kär! ♥
Ciaoo
P.S Här är gröten! Haha   D.S

Thursday

Kategori: Allmänt

Japp.. Då sitter man i soffan och blev seg...
Skola 9-12.. Statistik, fy fasen vilket sömnmedel.. =P
Johanna o jag skulle pluggat i eftermiddag, men båda var för trötta, så vi tog hemläxa istället=)  Blev överrasknings-mött av Fredrik o Meija på vägen hem från stationen. Mysigt att ses en liten stund innan han pyser iväg för att jobba kväll.
Nu sitter jag i soffan o slöar.. Äter lite pistagenötter. Jag veet, jag ska plugga! Vänta lite bara :)
Ska snart åka med mamma o handla lite. Fredrik snodde bilen o han har även cykelnyckeln, så ringde mamma.. hehe.. Ska köpa lite frukt o grönt, är helt slut här hemma! Mumsigt jue. Ska även köpa lite saker så jag kan göra havregrynsgröt! Blev så sugen på det. Med linfrö och äpple eller blåbär i. 
"Genom att äta en portion havregrynsgröt får man i sig halva dagsdosen betaglukaner, som kan sänka förhöjda blodfetter. Plus en massa andra nyttigheter som kolhydrater, proteiner, vitaminer, mineraler och spårämnen."
Läs mer: http://www.primavi.se/ingredienser/artikel.cfm?newsID=294&Havre
Hmm, börjar detta bli en hälsoblogg ? 
Mjae :) Men har upptäckt att nästan allt som är nyttigt är gott!=) Förut trodde man det var tvärtom. 
Får se om det blir någon träning ikväll. Ifall Fredrik slutar tidigare vill jag nog se hockeyn med honom. Och då får det bli en långpromenad istället. Men annars blir det nog träning. 19.30..
Shiet, har inte berättat nåt om igår..
Men åkte ju in med tåget med Meija (gick superbra). Gick i solen med Johanna o Fredrik. Hemma där sen så gjorde vi en mumsig fruktsallad och kex & ost! Mumsigt värre. Lara kom även förbi, lagom till fikat=) Kom hem kl 22 (lite senare än förväntat, tåget var sent). Jättebra dag!
Jeje, nu kommer nog mamma snart.. Ska ta ett kort på min fina gröt sen ;)
Ciaoo

Ahh!

Kategori: Allmänt

Nu är man nytränad och härlig!
Sprang som sagt från träningen och gick sen direkt en långrunda med Meija. Mötte mamma & Kassio som oxå var ute och gick. 
Duschade, ansiktskräm och sedan en burk makrill och grönt té, mums! =) Måste bli mer noga med Omega 3, får inte i mig tillräckligt mycket! Grönt té är tydligen oxå väldigt nyttigt:
"För länge sedan användes grönt te som ett läkemedel, men numera dricks det mest för att det är en god dryck. Det är sannolikt att grönt te kan bidra till att förebygga många sjukdomar som är vanliga i västvärlden.
I grönt te finns en stor mängd polyfenoler som är antioxiderande ämnen. Dessa tros kunna skydda kroppens celler och DNA mot de fria radikaler som kan orsaka cellskador, celldöd, åldrande och åldersrelaterade sjukdomar."
Mer hittar du på: www.meromte.se
Nehe, ska chilla nöö och längta till bumbi kommer hem! ♥
Ciaoo

Tillbaka!

Kategori: Allmänt

Yes, nu är man tillbaka efter påskledigheten!
Påsken har bjudit på massa familjemiddagar, alldeles för mycket godis och lite fest! Skönt! Kändes konstigt när väckarklockan ringde halv 7 idag, det var längesen.
Hade föreläsningar på förmiddagen.. Efter lunch pluggade jag o Jojjo lite.. Gick väldigt fort, så efter det tog vi en fika=) Sen tog jag tåget kl 3.
Nu slappar jag lite.. Men ska snart byta om till träningen som börjar kvart i fem. Gutt! Kunde ju inte gå på favorit-coren förra veckan eftersom jag var så förkyld. Men nu jäklar! Blir själv dock, men det får man väl ta =) Efter träningen ska jag springa hem (inte så långt, men ändå haha) och sen gå en långrunda med Meija direkt. Gutt, blir det lite konditionsträning oxå.
Imon ska jag leka med Johanna!=) Ska åka in kl 2... Får ta med Meija eftersom Fredrik jobbar kväll. Åka tåg för första gången, det blir spännande=)
Nehe, hinner inte mer nu, måste grejja innan träningen.



Gamla mobil-bilder =)

Ciaoo

Oh my..

Kategori: Allmänt

Nu var det sådär länge sen jag skrev igen! Men har inte orkat/haft tid för bloggen.. 
Vad har hänt sen sist? Tja, känns lite fånigt att prata om vad jag gjorde för hundra år sen, så jag tar det jag kommer ihåg typ =p
Blev sjuk fredags kväll (perfekt) så det blev en lugn helg.. Bio med syrran "Chutter Island", se den!! Sen på lördan blev det lugnt, låg mest i soffan o snörvlade.. Förkyld som attan, ständig hosta och ont i huvudet, misstänkt feber. 
Var inte tillräckligt pigg för att gå till skolan på måndan.. Sen på tisdan var vi lediga, förutom en snabbpluggstund med Johanna över Skype=) hehe, det var nice. Nu vet vi iaf vad vi ska skriva vår C-uppsats om! 
Igår var det plugg. Först föreläsning på förmiddan och sen infosök på eftermiddan. 
Känner mig ganska pigg nu. Har lite hosta kvar och snuvan vill inte försvinna! Men har inte ont i huvudet längre.
Nu är vi lediga fram tills tisdag. Guttans!
Blir lite påskmiddagar.. Ikväll ska vi och fira pappa som fyller år! Imorgon blir det påskmiddag hos mamma. Och på lördag blir det påskmiddag hos Fredriks pappa. 
För övrigt vet jag inte riktigt vad som händer i helgen. Får se lite hur Fredrik mår, verkar vara hans tur att va sjuk nu.. Yssa.. 
Jaojao, har inget speciellt att skriva känner jag. 
      
Så länge sen, men ändå inte!! =) ♥
Ciaoo