Stína!

- Nothing more, nothing less.

snabbis!

Kategori: Allmänt

Har pluggat matte nu...

Idag händer följande:


° Ska ta en snabbdusch
° Åka till lägenheten o tapetsera sovrummet=)
° Jobba på friskis 16.30-19.00
° Åka till lägenheten o titta o kanske grejja =)


Imon händer följande:

° Åker till IKEA ca 10:00 o köper säng, samt täcke o sängkläder
° Jobbar på friskis 13:00-15:00
° Flytta in alla saker i lägenheten o grejja! 
° Förhoppningsvis sova i lägenheten=)

Söndag:
° Plugga matte inför provet på måndag!
° IKEA ? =)


Gotta go ! !

(ska försöka komma ihåg att ta med kameran o ta några bilder=))

Adioooos

iiih!

Kategori: Allmänt

längtar såå mkt tills fre/lör!
can't wait!
Fredrik Young Thunell - den bästa!
kom hem från jobbet nu sötis...
<3 <3 <3




färgat håret nu.. 

(hehe hmm!)


rödbrunt=)

hehe, syns ju inte när det är svartvit,
menee.. what ever=)





puss o kram till Amanda, miss Fatty och Johanna PS!
skönt att prata med er... 



haha, vill avsluta med ett citat av min kära mamma!
skulle ändra min profil på bloggen lite..
så jag satt o tänkte på ett nytt motto.
frågade mamma och elin om något bra motto.
elin och jag började skämta typ:
"låt han ligga!"
"en till!"
osv... och så kommer mamma:
"köp chips, rapa, drick läsk!"
och det roliga med det, är ju då att det
var en pik mot oss för att vi köpte sombreros 
och varsin läsk förut!
vilket jävla motto!=)
haha, så elakt!=D typ som att det är
vår livsstil eller nåt..




Ciaooo alla snälla!

yeye

Kategori: Allmänt

då var det onsdag..
vad har hänt?
igår tränade jag Core och direkt efter spinnade morsan, syrran o jag=) det var jätteskönt med ett (två) rejält träningspass! känner nu att jag har träningsvärk, tack vare intensiven i tisdags och igår=) I like! 

asså jag pallar fan inte plugga matte idag faktiskt.. har prov på måndag, och har mycket kvar.. så det är stressigt.. men fan, jag kan inte idag. har ont i huvudet och är trött.. har gått upp tidigt både idag o igår, så.. och man pallar fan inte plugga matte varje dag, även om man måste... yss... så idag blir det nog bara lugnt. ska vila lite o sådär.. kan ju kanske passa på att sticka till banken o ta ut pengar till sängen o soffan vi ska köpa? vore bra=) 

har förresten valt tapeter till sovrummet oxå=) jättefint.. typ gråaktigt o sen på en vägg (den vid sängen) ska vi ha en lite ljusare grå tapet med mönster på=) kommer nog bli jättemysigt o snyggt! skönt att vi har typ samma smak, var helt överens om detta=) det vi saknar nu, vad vi kommit på än så länge är dammsugare och sen täcke o sånt till sängen, men det köper vi väl samtidigt som sängen på IKEA på lördag förmiddag=) sen kommer vi självklart behöva mkt mer saker, bara att vi inte ser det nu, när allt ligger nerpackat.. t.e.x. så ska det ju va fint med krukor, ljus o gardiner osv.. jag ska försöka göra det så fint o mysigt jag bara kan! älskar sånt :)
men som sagt, lägenheten är vår på fredag eftermiddag.. men jag ska jobba på friskis mellan typ 5 och 7, så jag missar början där =/ men Fredde ska fixa tapeterna i sovrummet då tänkte han (det kan ju inte jag iaf),. han skulle väl få hjälp av brorsan o sin pappa. sen kanske det blir lite plock på fredagkvällen, men tror vi drar igång riktigt på lördan sen. får se vilken som blir första natten=) söndag kanske? 
ska bli så spännande.. är pirrigt nu, är ju så nära! 
jag har ju inte så mkt grejjer, eftersom jag bott hemma tills nu, men tror ändå att man äger mer grejjer än vad man tror. Kläder, ytterkläder, skor, smink, badrumsgrejjer, träningskläder, väskor, lampa osv... måste försöka tvätta rätt mkt nu innan oxå, är ju skönt att ha så mkt rent med sig som möjligt, så man slipper värsta tvätta o det nu när man har annat att grejja med. 

yaoyao.. ska väl ta det lugnt nu, så man känner sig lite utvilad för en gångs skull.     
ha det bra!  

puss till min Mini <3







PS om du är en motherfucker o inte har läst inlägget nedan, LÄS! DS

läs era jävlar!

Kategori: Allmänt

THIS IS MY CONFESSION

Lyssna nu alla motherfuckers för såhär är det!!!
=
Jag gjorde vissa fel när jag var tillsammans med Danne. Jag dansade, drack o flörtade lite med killar när jag var ute. Det är ingenting jag förnekar, längre. Vad jag inte tänkte på (dumma stina) var att tjejer får lätt en stämpel om dom umgås mycket med killar när dom är ute. Detta hände naturligtvis mig, men fick inte reda på det förräns typ.. igår!
Det roliga tycker då jag är, TROR VERKLIGEN ALLA ATT JAG GJORDE ALLT DETTA FÖR SKOJS SKULL? ATT JAG GJORDE DET FÖR ATT JAG SKET I MIN POJKVÄN? Naturligtvis gjorde jag inte det!! Jag hade mina "anledningar" att göra detta, jag LOVAR ER! Bara att dom vill man väl inte säga till folk.. Och som om nån någonsin frågat?

men NU är det SÅHÄR!
Jag har träffat en ny kille. En som uppskattar mig för den jag är. Visar att han tycker om mig. Berättar alla små sidor han tycker om med mig. Vi har riktigt kul tillsammans! Med honom har jag inga tvivel om vad jag betyder för honom, om han tycker om mig tillräckligt osv... Jag skulle ALDRIG va ute o flörta eller hångla (?!?!) med nån annan! Jag är ingen jävla tjej som har det problemet att jag inte bara kan ha EN kille. Jag var den tjejen som hade problem i mitt FÖRHÅLLANDE! Jag inser det nu mer än nånsin. 

SÅ I FREDAGS! Jag vet inte exakt vilka (bara du emil anderberg, danke schön fuck face), men folk, tydligen några av dom kompisar till mig.. Snackade skit om hurdan jag ÄR (inte varit) när jag är ute till FREDDE! Tack som fan allihopa? Läs det ovan igen "TROR VERKLIGEN ALLA...." Och förresten, varför skulle ni vilja sabba? Låt han se själv hurdan "Stina är"! Hur mycket VET ni egentligen om hurdan Stina är?! Hur jävla kul är det för mig att han får höra massa skit om mig (oftast som inte är sanna) och jag ska behöva förklara det för honom? Ord mot ord. Visst, förhoppningsvis tror han på mig, men tanken finns ju ändå där "Varför säger folk så då"?, och det är klart att det tär på oss!

Och ÄRLIGT TALAT så fattar jag inte hur folk kan säga att jag hånglade med nån utlänning på Palace i fredags?! Har folk FEL PÅ ÖGONEN, ser dom det dom VILL SE, eller vill dom bara snacka massa skit o paja mitt liv!? Jag rörde inte en jävel!!! Läs ovan "Jag har träffat en ny..."  Det var den personen jag VAR (fast jag FAKTISKT aldrig nånsin hånglat med nån ute, sug på den ni!!), inte ÄR! Ville inte va den personen, var inte jag egentligen. Hört talas om uttrycket "hitta sig själv" ? Det är det jag har gjort hos Fredde. Jag vet vem jag är, och är starkare i mig själv än NÅGONSIN! 
Men jag kan inte göra nåt så att ni slutar snacka eller? Det är så jävla kul? Ni tänker inte ens ge mig "en chans" med min nya pojkvän. (FAN, HAR NI INGET LIV?) Vilka är ni? Hur många av er är mina kompisar? HUR MÅNGA KOMPISAR HAR JAG DÅ?


Dethär är min CONFESSION, inte nåt skitsnack. (Skulle väl inte öppna mig såhär om det var skitsnack, då hade jag väl bara gått vidare o låtsas att det inte är nåt problem... som jag gjorde förut)
Det kanske låter som att jag är asförbannad, men det är inte den enda känslan jag har, inte ens den starkaste. Den starkaste är HJÄLPLÖSHET. Sen kommer väl sorg. 

MIN ENDA BÖN är att folk läser dethär och förstår hur läget ligger till! Hur det låg till o varför det är annorlunda nu. Slutar försöka skapa massa intriger från saker som aldrig skett för skojs skull. Det är ju på min bekostnad! Min o Freddes. Jag förtjänar att visa för Fredrik att saker är annorlunda nu, att jag inte skulle göra så mot honom.. And you're not helping! Sluta tuta i han massa saker om mig, han har hört tillräckligt nu (KAN JAG LOVA)! Jag ska få dansa med en killkompis utan att ha "hånglat upp honom"! 



Skönt att få det här sagt.
Får väl se om nåågon vågar ge respons. Men som sagt, bara ni läser och det gör nån skillnad så är jag mer än glad.


Älskar dig Fredrik. 100% din!

fuuuck it!

Kategori: Allmänt

jävla skit.. matten var för jävla heemsk idag! sa ju att det bara skulle bli värre o värre.. hittills har det varit faktiskt rätt lätt... men sen idag så brakade helvetet löst o vi fattade iiingenting på typ något av kapitlena.. så vi lyckades bara med ett.. eller, ett halvt kanske man ska säga.. ska till tanten på komvux imon och ha en rejäl privatlektion. hoppas hon är duktig på att förklara, så vi fattar allt.. är ju inte så lång tid kvar till provet! EN VECKA! my god.. o då har vi x antal kapitel kvar (som vi inte fattar som sagt!). help us laaady...


blir hårdträning idag för att släppa lös alla aggressioner. intensiven kl 18. kommer bli väldigt skönt. 
blir mat nu innan bara, så har man har nån energi.


°°° mycket som rullar runt i huvudet just nu. 
- paniken med matten 
- glädjen & fixet med flytten
- och sen en sak till som gör mig rädd. °°°

ysss


Aja, det löser sig. det gör det alltid, eller hur?











får väl lätta upp det här inlägget lite 
grann med en bild sen i fredags

Amandiish och Schtiina  
på väg till palace! wiiii

.............

Kategori: Allmänt

Det är konstigt när allt faller på plats. När insikten kommer. Man ser allt med andra ögon. 
Jag har insett många saker. Det gjorde ont, men jag är ändå glad att jag vet nu.
T.ex. det finns så många saker jag inte har insett när det gäller mitt eget beteende mot dig Fredrik. Kanske inte direkt mot dig, men hur det har påverkat dig. Men nu vet jag, jag inser att jag varit blind. Men jag förstår nu hur mycket det verkligen har påverkat dig.. Därför blev jag så ledsen när jag förstod det. Kände mig så dum. 
Det positiva man kan säga nu då är att "Nu vet jag bättre. Jag har insett och lärt mig av mina misstag". Det är därför jag vet att jag inte kommer vara så blind igen. Aldrig mot dig.
Älskar dig så himla mycket.







Och vad det gäller dig, kan du dra åt helvete...
Snacka massa skit... Varför? 
Trodde vi var kompisar.. Eller liknande.
Ska jag snacka skit om dig med din nya kärlek?
Wow.






5 dagar till lägenheten =)   

stinas tankemix (haha:p)

Kategori: Allmänt

Nu är man på friskis och tränar! Ne, jag skojar bara.. Jag jobbar, jag tränar inte. (Haha, askul skämt!)

Är asflummig idag.. Eller som jag gillar att kalla det: Busig! =)
Varför? Eeh.. Antar att det är att jag egentligen är trött efter gårdagens shake'n'drink på Palace =) Blir ju så när man (iaf jag) har sovit för lite. Typ tankarna är lika djupa som hos den vithåriga blondinen jag ser på stan ibland. (Hmm, den var låg Stina! Kolla, vadfan är det med mig:P)
Men I like it =) Lägger jag mig i soffan kommer jag förmodligen bli asslö.. Och det vill jag inte! Hellre lite busig (hmm, undra om Fredrik håller med om det?) Han är nämligen mitt offer ikväll. Har redan hunnit jaga honom, kittla honom, reta honom och berättat roliga historier för honom som bara jag tyckte var roliga:D  

Hehe fan vad svårt det är att skriva.. min grammatik är fucked up.. Typ fel ordningsföljd hela tiden :D Så det tar lång tid det här inlägget. Har svårt att fokusera:)

Får väl skriva nåt seriöst, man kan ju tro att ni läser syrrans blogg.. mohaha, skojar poopface;)


- Var o kollade på lägenheten idag igen, han har fixat golvet nu.. Blev bra=) Inte lixom värsta "aah My GAAD vilket golv!!" men det dög la=)
På fredag kväll är han outie sa han, så då är den vår :)

- Amanda, tror inte du vet hur bra du är! Är så glad att jag har dig, du är så bra o grym polare:) Skrattar alltid när jag är med dig! Synd att vi inte ses så ofta som jag vill bara.  Du är freaky girl! ;D <3


Så, nog med seriöst!
Favoritord just nu: Pollelo och Knappt.  Lööv em och använder dom flitigt:D
Några andra är väl: Fredriiik och Käft Elin! hehe ne, skojar.. (det är så gutt att ha en tvilling. du vet, man kan tjabba hur mkt som helst, för jag vet att hon aldrig kommer kunna lämna mig ändån;p hehe.. närå, hon är schysst)

Aah, överskottsenergi eller vad! Önskar jag kunde se AFV (vet du inte vad det är får du skylla dig själv), jag skulle ju skratta jäärnet:D och jag älskar att skratta! jag gör verkligen det. Det är skönt själsligt och fysiskt:D


Jaja, nu måste jag dra.. Har en hel timmes arbete kvar.. Hard work work NAAT
This jacket is blackNOT

Jag tillägnar denna blogg till Elin. Jag vet att du hade hoppats på en fest, men mer än såhär blir det inte.


Byee

PS. om ni undrar varför det står haha:p i rubriken, kolla eloo.blogg.se

Tyskland, ich komme!

Kategori: Allmänt

Vill vill vill verkligen åka till Tyskland!
Renate, min tyska bundsförvant som bor i en liten stad som heter Gross-Gerau. Träffade henne när vi hade skolutbyte i 2:an gymnasiet. Vi har hållt kontakten sen dess, och hon har varit här en gång o hälsat på=) Nu är det banne mig min tur! Vill det ännu mer med tanke på att jag ska få gå med henne på hennes svenskalektion (japp, hon läser svenska nu), vilket jag tycker skulle va jätteroligt! Sen har hon lovat att vi ska åka in till Mainz och/eller Frankfurt och festa!! Fatta vad roligt :) Hon är så goo oxå min tysk.. Pigg&glad och intresserad av svenska saker ;) hihi..
Nu måste jag bara få med mig syrran me!! (hon har oxå en tysk.. skulle va skönt att slippa åka sj, och skulle va ASKUL om hon hängde på o festade!)
Läste ett mail från Renate för en stund sen.. Hon sa att hennes svenskalärare tyckte att det skulle va jättekul om vi kom!



Jao jao.. Nu ska syskonen Engström titta på nån komedi som heter "Run fat boy" eller nåt sånt..



Naårtjööping

Kategori: Allmänt

Då har man anlänt till brorsan i Norrköping.. Very nice, very nice efter en lång bilresa.
Har nyss ätit oxå.. Flying Jacob=) Gott!

Nu ska vi titta på nån komedi som heter "Run fat boy run" hehe...


Här är några bilder från resan, haha =D






Imonkväll kommer vi, och då är det partiii med Amandish o Ebba som gäller!! Yeeea




Saknar min plutt redan.. Första natten vi sover utan varandra sen vi träffades =/
Får ta igen det med en riktig myskväll på lördag..

OMG

Kategori: Allmänt




Åh, herregud ... =/

Jepp

Kategori: Allmänt

Då sitter man vid sitt Äpple och kollar runt lite o snackar lite på msn... Gör vad som helst för att slippa matten ;)


Planer för veckan?

Idag blir det Core kl 16:45.. Efter det Young=)

Imon ska jag träffa Amandiish o se en skräckis! Hehe.. Vi är bäst på det! Sitter och rycker & skriker järnet :D

Sen på torsdag ska jag, mami och syrran åka till Norrköping o hälsa på brorsan! På tiden!=)
Skulle egentligen komma hem sent på fredagsnatten eller lörsdagsmorgonen, men nu ska vi se till att vi är hemma runt 10tiden på fredagskvällen, för Stina ska uuut till Palace med Amanda o en av hennes kompisar från Viken! Detta ska bli guuutt som fan! Aslänge sen jag var ute:D Typ 2 månader! 

Sen får Fredde och jag kanske veta när vi får flytta in nån gång i helgen, för han som bodde där ska lägga den nya golvet i hall och kök på fredan... Hoppas vi får flytta in tidigare!=) Senast är ju 1mars, vilket är 11 dagar kvar!


Yao yao, nu ska jag grejja lite innan jympan.. 






hm, ser halvfräsch ut.. 
är efter en fest.
tror jag har snus oxå?
men vafan, har inte
så mkt andra bilder
på oss än :)

Träningstrött

Kategori: Allmänt

Jaha, då har man varit duktig idag med.. Behöver väl inte nämna att jag pluggat matte, det har väl alla fattat by now ;) Men det blev lite jympa ikväll med=) Intensiv med Susanne kl 18 blev det.. Skönt med lite hård träning! (Trots att det var lite väl mkt armar för min smak, men what tha heck!) Mkt mage oxå, så det var gutt=) Skönt att rusha lite som avslutning oxå.. 
Imon blir det till att testa det omtalade Core-passet med Lisa=) Ska vara väldigt gutt, med träning fokuserad på alla "tjejdelar" =) Lär va rätt tufft oxå när det är Lisa, hon är stark den kvinnan=) 
Får se om det blir spinning på onsdag som syrran vill.. Vet inte redigt än =p


Nu blir det att slappa lite i soffan, det har man förtjänat =)


Haha, lite bildspecial idag ;) visa mitt flumm såhär efter träningen=)
Känsliga tittare varnas;p



hehe ne, nu kilar jag! 
Snart kommer bus-fredrik, perrfa =)

söndag 17/2

Kategori: Allmänt

Jaha, då var det söndag igen...
Trist. Betyder att Fredde ska börja jobba o jag ska sätta igång med matten.. Yss=)

Helgen har varit bra och rätt lugn (särskilt idag). 

Usch, lovade mig själv att jag inte skulle se ett enda avsnitt av Melodifestivalen i år! Hatar det. Tittade förra året och året innan dess fast jag inte ville. 
Jag lyckades undvika förra lördagens program. Men tror du jag gjorde det igår eller? Nee.. Är typ omöjligt att umgås med nån på denna dagen utan att bli påtvingad. Denna gången var det tack vare Freddes pappa och Gunilla. Och sjäälvklart bara för att jag tittade så var det tvunget att vara det program då Carola skulle va med! Uuusch säger jag bara! Svårt att inte kräkas på tv:n.. Opererade, skenheliga 45åriga slampiga Carola som står där vid fläkten och darrar med läpparna.. Och sen nån liten blond ryss som står o sjunger Zaborka (eller nåt), Kebabpizza Slivovitza... Döööda mig.. Det enda som var nåt att se var ju dom grymma tvillingarna, och DET FAKTUM att Carola o Andreas Johnson "bara" kom till andra chansen! 
Snälla Gud, skänk  mig lyckan att slippa se fler deltävlingar i Melodifestivalen! Vill inte se den riktiga Melodifestivalen heller, eller Eurovision song contest (är ju värst av allt!)


Jaojao, sov gott alla


S

Rastlös

Kategori: Allmänt

Jaha, då var det lördag... Först lite om Alla Hjärtans dag :)

Åkte in till Ming Palace o käkade..=) Jättegott o mysigt... Sen gick vi till Olearys för att ta en drink innan bussen kom. Efter drinken beslöt vi oss för att stanna ett tag till och få skjuts hem kl 23 istället. Så det blev några drinkar, några öl och några shots!=) Vilken gentleman jag har, det säger jag bara <3 Jättetrevligt att sitta och umgås :)
Sen åkte vi hem o gick o lade oss nästan direkt. Jättemysig Alla Hjärtans dag, tack älskling! Fick tre jättefina blåa rosor oxå, och ett fint kort till :) Sötis.

Igår tog vi det lugnt.. Köpte pizza o lite snask och hyrde "The hills have eyes 2" och "Tell no one" eller nåt sånt. The hills have eyes 2 var helt okej, men dom kunde ha gjort den väldigt mkt bättre! Fast ändå trodde jag att jag skulle få mardrömmar av den ;). Tell no one var en fransk film (det visste vi inte!), men den var faktiskt rätt bra=) Bästa franska film jag nånsin sett.. Det enda som var svårt var att komma ihåg vem som hette vad. Vem som var Jaque, Neuville osv=p   Jättemysigt, bara ligga i soffan och ta det lugnt =)

Vad händer idag då?
Sitter på friskis nu...
Kl 6 har vi blivit bjudna till Juventus, där Freddes pappa ska bjuda på planka =) Mumsigt värre.. Efter det vet jag inte riktigt vad som händer. Vi har köpt öl, för vi är lite sugna på festa.. Men frågan är ju vilka som hakar på!=) Elin o Henke verkar inte va särskilt intresserade... Och Sennita var inte säker på att dom hade pengar.. Men det ska vi nog ordna ;) I "värsta" fall blir det väl bara jag o Fredde.. Men det är ju nice det med=) Frågan är då bara var vi ska va nånstans! (Vill ha vår lägenhet!)

Usch, min arm är helt fucked up.
Har haft jätteont i den sen igår.. Lixom strålande smärta från armvecket och neråt.. Strålar ut i fingrarna oxå som värker.. Helt skumt! Sen är huden jätteöm, gör ont bara kläderna glider emot eller om jag rör den. Vettifan! Mamma trodde att jag klämt nån nerv eller nåt när jag tränade.. Men jag vet inte. Varför gör det ont när man trycker på armvecket, armbågen och handleden?
Aja, hoppas det går över snart. Var svårt att sova inatt, eftersom i min sovposition (som jag måste ligga i för att kunna somna) så ligger jag på den armen.. Och det kunde jag ju inte inatt utan att det gjorde ont =p Tror vi somnade kl 5 på morgonen..


If you want me,
I must be doing something right.
I've got nothing left to prove,
and it's all because of you.
So if you need me,
maybe I make you feel alive.
I know I must be doing
doing something right!
<3 <3 <3

Alla hjärtans dag!

Kategori: Allmänt

Ha det så bra med era älsklingar allihopa!

image72


Puss till min Fredrik

Fix till imon?

Kategori: Allmänt

Hmm, borde kanske åka till Kalmar och köpa några fina kläder tills imonkväll? Får se.. Antingen blir det att kolla i Nybban eller blir det en liten snabb tripp till Kalmar. Tycker inte om att ha "gamla" kläder när man ska ut på date o käka.. Då vill man ju ha nåt nytt=) Får väl se vad/hur det blir...
Behöver oxå sticka till frisören.. Det kanske man skulle unna sig oxå? Så är man nyklippt o fin.. Aa, får se.. Vad man hinner. Ska ju som sagt hinna plugga matte o sen ev. shoppa i Kalmar, sen ska vi äta på nån resturang kl 6.. Så det kan bli snärjit. 

Nänu ska jag sminka mig lite, för strax ska jag möta Sötis en stund ute i solskenet.. (Aaah, solsken!!) Sen är det dags för.. Mm, just precis: DenEvigaMatten! Måste sätta lite fart idag.. Har några tal kvar.. Sen ska vi åka ner till Komvux och fråga vår lärare lite saker vi inte förstår riktigt.. 
Funderar allvarligt på att jympa sen ikväll. Märkte igår att det inte finns många saker som är skönare än att träna loss efter man har suttit o pluggat matte i några timmar! 



Hörs sen



Stina

----------------------------------------------------------------------


16:48

Sådär.. Då var allt måste fixat idag. 
Blev ingen frissa eller shopping idag, så det blir imon isåfall.
Ska gå på jympan 18:30.. Men det är ju så lång tid tills dess! Funderar på att sticka till gymmet och träna lite innan jympan=) Vore skönt.. Lite extra träning där man vill =) 
Har uppdaterat min playlist lite med.. Var alldeles för längsen jag laddade nåt nytt, tycker man hör alla bra låtar nånannanstans ändå ;) 
Haha typ världens konstigaste låt just nu:
Snoop Dogg - Sensual Seduction
Så lee =) Kolla, pimpen blev en svart Elvis:

(det är rök vid hakan=p)

Annars blev det lite Britney, Rihanna, Petter och Adam Tensta (som sagt, uppdatering!! hehe)



Ska förresten o titta på en soffa imon.. En arbetskamrat till Fredde säljer den till oss för 1000 spänn! Det enda vi vet om den är att den är svart och det finns 3sits och en 2sits! Hoppas den är fin, vilket kap det skulle va!=) Ska dit imon och titta på den..

Nänu ska jag förbereda mig lite inför träningen.. Nice!


Ha att gött hörrni (:


Miss Stina Engstroem

tease-dag!

Kategori: Allmänt

Sov väldigt gott inatt och vaknade i tid. 

Vad händer idag?
Tjaa, när som helst nu kommer Kassios (vovven) föräldrar och hämtar honom. Snyft. Hehe närå, han kommer nog snart tillbaka=) Efter detta blir det åter igen mattestuderande. Dagens område idag är ekvationer, min favorit! (not?)
Sen är det spinning kl halv 6 ikväll som gäller=) Ska bli kul. Tyvärr är det inte Susanne som har det idag av nån anledning, utan det blir Louise. Ska bli spännande, ett nytt pass med andra ord. Får se om det är jobbigare eller lugnare än Susannes. Ska nog basta en liten stund efteråt, skulle ju vara såå skönt! Ska höra med syrran om vi inte kan göra det ;)
Annars är det inte så mkt annat inplanerat, men jag tror det här mer eller mindre kommer fylla min dag, eftersom jag inte har satt igång med nåt av dom än..


Ska bli skönt som fan att träna idag! 
Man måste ju va där ett tag innan me och dra kortet o välja cykel så man får en bra plats..
Shiiet, bäst jag sätter igång med matten! 
ELIIIIIIN! KOM NU!

Gutt! :-)

Kategori: Allmänt

Då har man klarat av två områden på kapitel 1 i matten, precis som vi hade tänkt :) Blev oxå positivt överraskad att jag faktiskt kunde det mesta utan några större problem.. Fast iofs så hade jag godkänt på detta på gymnasiet.. Men men, för att vara negativ så får jag väl säga att det kommer väl bli värre o värre! ;D
Är iaf helt slut i huvudet nu av alla x och y och plus och minus... Så nu blire slappt!=) Bara vänta på att min Mini kommer hem =)

Bord var bokat till Alla hjärtans dag fick jag veta, men inte var.. Ska bli spännande.
Min älskling är så fin! 

I think I dreamed you into life  <3





Förlåt om jag håller på och tjatar om lägenheten hela tiden, men längtar ju så mkt!=)
Ska bli intressant o se vilka som kommer på inflyttningsfesten =p hehe! (vet inte än vilka som blir bjudna iofs) Och vilkas inflyttningsfester man själv blir bjuden till... Aja... Jag ä inte bitter! (Dagens eller?)




° Många och olika känslor just nu. Mest positiva såklart.. Men den dåliga känslan som känns mest är Tröttheten. (ej Natalie)



-Vad gör du om 5 år ?



Nänu ska jag hitta nåt annat att fördriva tiden med innan hjärtat kommer.
Ciaooo

Nu börjar det!

Kategori: Allmänt

Mattepluggandet alltså! På allvar.

Ska plugga satan varje dag (mån-fre, möjligen söndag oxå). Har ju som sagt ett helt kapitel att ta igen. Men det ska gå! Förhoppningsvis så känner man igen det mesta iaf... 
Skulle egentligen på min andra eppilerings-behandling, men jag känner verkligen att jag måste sätta igång med matten nu för att kunna få ro. Andragradsekvationer, visst låter det underbart? Hehe men men, jag ä inte bitter!  (Kenny Bräck) =p
För att nå dit man vill måste man ibland kämpa, så det är helt okej=) Lite synd bara att det är just matte, då blir det ju extra kämpning =p


Så nu ska jag duscha, sen åka till stan o handla mjölk (som jag behöver till kaffet. Dricker alltid kaffe när jag ska plugga nåt svårt, är för mig som amoniak för tyngdlyftare.. urk! hehe).


Bar massa lådor och grejjer igår.. Men nu är det slut! Iaf för några veckor framåt..=) 




19 dagar kvar =)






Happy Schtiina

bye

Kategori: Allmänt

Att hela tiden se ner på människor är en dålig egenskap.


Finns så mycket jag skulle kunna säga men jag orkar inte mer.
Är sååå trött! Förstår inte om du fortfarande njuter av dethär, för jag tycker det känns gammalt.
Varför ens bry sig? Vi bryr oss ju inte om varandra.
Ha att bra.


När man ser ner på människor betyder det att man tror man är bättre själv.



----------------------------------------------------------------------------------------------


Sitter på friskis btw..
Snackade nyss med Miss Fatty och Kristina!
Vilka sötnosar!:D Jättekul att prata lite.
Citat Kristina: "Jag håller mig till killarnas kön" haha:D

Härefter blir det ett nytt försök på miljonerna i form av v75! (typ världens tråkigaste sätt att spela, men jag spelar väl med;)) Och käk blir det oxå.. Hos Freddes pappa snackar vi förresten. Undra vad det blir för mumsigt ikväll.. hehe

Nu är Fredde i vår lägenhet och skriver på kontrakt =) Sen skulle han komma förbi här o pussa mig lovade han :)

Igår var det bira förresten!=) Först satt Fredde och jag själva o drack.. Sen kom Murre från jobbet en liten stund. haha, han är grym !:) Sen ringde brown sugar (Sennita) och ville att vi skulle komma hem till Simon o festa lite. Så det gjorde vi =) Jag, Fredde, Sennita, Simon, syrran och Henke.. (Hmm, par-kväll?:P)
Blev rätt många öl igår, men det gick bra!=) Pigg när jag vaknade, men törsten är som vanligt evig!


Åh, nu kom Janni till friskis! Vilken härlig dag detta är!=) Sötis!
Man skrattar alltid så mkt med dig!=D
Fast läskiga saker du berättade oxå..

Nu kom mini.. Puss!

lilla hjärtat

Kategori: Allmänt

Det pirrar i hela mig, är så förväntansfull!

helg igen!

Kategori: Allmänt

Jaha, då var det fredag!

Vad som händer i helgen är väldigt osäkert...

Ska bli öl iaf, frågorna är bara när, var och med vilka? 


Hör av dig om du har lust ;)



Skaol

deal!

Kategori: Allmänt

Då var det bestämt.. Syrran och jag ska plugga matte på komvux... Var där idag och pratade med vår mattelärare.. Det ska verkligen bli såå kul att plugga matte igen!! Men men, det är ju det som krävs så, suck..
Har ett helt kapitel att jobba ifatt med, eftersom dom redan är en bit inne i kursen.. Så det blir hard work work ett tag nu framöver!

Nu ska vi kanske dra till jysk o kolla på en säng.. =)




Ses sen

gammal winnerbäck

Kategori: Allmänt

Det finns ett ord för det jag lider av, men jag har glömt det nu
Det där att komma på försent vad man borde ha sagt,
och du vet hur det känns, det vet väl jag, jag har känt dig, jag är van
Jag borde ha sagt igår vad jag kom på häromdan
Men nu är allt för sent, nu är det gjort, nu är du dömd
Du är ett fnask, och du är alltid deras fnask, och han är glömd
Men låt dom älta, låt dom dividera om vikten i dedär
Här får man aldrig göra fel
Här får man aldrig göra om
Jag säger KOM

Kom så ruttnar vi ihop över alla
veta-bättre-typer som ska säga hur man gör...




Good old Winnerbäck!
Man kan ju känna igen sig lite i texten, men inte så mkt..
Är nog glömt, ingen som ältar det.. Tror ingen bryr sig längre.
Sen ruttnar vi inte ihop, vi blommar ihop!

Och jag längtar såå tills plugget börjar! 
Nytt o fräscht!!


Lång dag,

Kategori: Allmänt

med tanke på att jag gick upp rätt tidigt idag :) Klockan 08:20 ringde alarmet, och jag gick upp kl 08:40 =) Anledningen till detta var att jag, syrran och Sennita skulle åka till Linneaskolan (hudterapeutsutbildningen som våra sysslingar äger) för att prova eppilering (vet ej stavningen). Jag valde att ta bort hår i armhålan.. Dom hade nån apparat o stack ner en liten nål i varje hårsäck som brändes och dödade dom. Tanken är att hårväxten inte ska komma tillbaka. Det vore ju slappt! ;) Gjorde rätt ont då o då, men inget som man inte står ut med. Låg där en timme.. Ska dit på måndag igen.. 
Efter detta åkte jag upp till skokällan och stack förbi o pratade med mamma på hennes jobb för att fördriva tiden (Sennita och Elin var inte klara). 
Kom hem nu för en liten stund sen.. Var nyss ute med vovven... 

Vad som händer nu vet jag inte riktigt.. Blir väl alltid nåt.. En gissning är ju att bära lådor, händer ju titt som tätt nu för tiden=)


Till "Shit här går det undan!" (who ever you are=p) : Ja, det kanske det gör. 
Men det handlar om lite slump, tajming och MYCKET känslor!
Vet inte varför du var anonym, men men.. Som om jag skulle bli arg =) 
Säkert nån jag känner..




Längtar längtar längtar, can't wait! =D




Stinho

Längtar

Kategori: Allmänt




Är lite pirrigt! Men det ska bli så kul o spännande att flytta hemifrån :) 
Lägenheten är fin oxå, det jag kommer ihåg av den.. hehe...
Är glad att den ligger nära stan o i ett "bra" område... 
Som sagt, 1:a mars är den vår.. Har lite saker att göra innan dess..
Flytta ut Freddes alla saker från hans gamla lägenhet och ställa dom i hans brorsas hus.. Sen när vi fått lägenheten ska vi flytta hans grejer dit.. Så det är ju lite krångel fram o tillbaka med lådorna ;) 
Men mest ska det bli mysigt.. Att ha ett eget krypin.. Med min lilla sötis! 





+ och -

Kategori: Allmänt

Fin lägenhet Johanna, najs fest!=)
Drack lite för mkt för snabbt utan mat i magen... Blev snedtändning =/



Vi har fått lägenhet..=) 3:a på Hornsgatan.. Nice! Inflyttning 1:a mars!!





Aootch, träningsvärk i magen och innelår sen träningen i lördags.. I liiike! ;D


Kan damen från Komvux ringa dåå... Måste ju snacka med na...! 



Nehe, nu ska jag göra mig redo för en ny dag.. Vad som händer idag är lite osäkert.. 
Får se...




Tjaoo

2 days in a row?

Kategori: Allmänt

Är lite seg idag.. Sov kanske 2 timmar inatt, upp tidigt som anus!

Ikväll blir det inflyttningsfest hos Pe-Ess i Kalmar! =) Ska bli kul! Se hur det ser ut o så.. Sen blir det KM.. Fast vi får se om jag hänger med dit eller inte...

Har glömt att skriva lite om mitt besök på Smurfit!
Sååå kul att träffa Anders o Johan igen! Och jag trot allt att dom var lite glada att träffa mig oxå =)
Var lite tyst i början o man visste inte riktigt vad man skulle prata om, men efter nån minut var vi back on track! Dom drev med mig och vi skrattade... Sötnosar! Skulle va kul att komma tillbaka *ring ring ring*

Nänu ska jag pipa hem lite snabbt från friskis och hämta träningskläderna.. Blev sugen på att träna :)

Sen ikväll blire som sagt fest idag igen!



Bitch

fredagskväll

Kategori: Allmänt

Jaha, nu sitter man här o väntar på att Fredde ska komma tillbaka med mer öl...

Vad har hänt idag då?
Ganska mkt...

*Gick o kolladepå en lägenhet på Hornsgatan.. Ganska fin, men han skulle inte flytta ut förräns 1sta april, och vi vill in tidigare.. Får väl se om Fredde har fått nåt annat nu i veckan...

* Köpte kyckling, sallad och vitlöksbaugetter som vi sen åt o mös med.... MMmm!

* Nu festar vi! och som sagt, jag är ensam här och väntar på att Fredde ska komma med mer öl.. Vi har spelat massa olika ölspel och dansat och sjungit... Finns ingen som är bättre!



Snacka om  tvillingjsäl  <3

(förutom dig då Elin:p hehe)