Stína!

- Nothing more, nothing less.

Jobb-snack

Kategori: Allmänt

Fy attzicken vad trött jag är. Både i kroppen och i huvudet. Beror på jobbet. Jobbade igårkväll, asstressigt.. Jobbade stup i ett, tryckte i mig maten på 10 minuter.. Sov dåligt (man grubblar om det är något man missat när det är så stressigt).. Upp tidigt idag, lika stressigt (om inte mer) idag.. Med en rond som pågick under större delen av dagen (=fick nya uppgifter hela tiden innan jag hunnit göra klart dom gamla.. tusen miljoner prover som skulle tas, prover som jag aldrig hört talas om), nu ska han helt plötsligt svälta, han ska på rtg...GE DIG! Gör skiten själv då, eller lugna dig, kanske inte behöver göra allt idag), en kollega som inte var behjälplig.. Och självklart en sånhär dag så pajjar alla nålar, röntgen ringer och skäller osv... Kl halv 2 snor jag till mig ett glas saft (blodsocker i FOTKNÖLARNA), sätter mig i hytten o försöker rabbla allt oviktigt och viktigt för kvällssköterskan, går ut o ger sista antibiotikerna... Tryckte i mig mat på 10 min kl halv 3 (!!). Sätter mig vid datorn och dokumenterar. Stapplade ut till bussen 15.15 och bad en bön att jag inte missat något.
 
Tur att jag avbokade träningen idag, för det hade jag varken orkat eller hunnit. Det enda jag har gjort sen jag kom hem (förutom att sitta i soffan) är gått en runda med Meija och värmt på lite ärtsoppa.
Är lite i en träningssvacka. Tränade bara 1 gång förra veckan.. Kände bara inte för det. Kände att jag ville va hemma o träffa sötnosen, slappa osv på min lediga tid, inte bara stressa att göra i ordning mat -> träna -> sova. Och denna veckan har än så länge inte varit bättre. Hade löpar-premiär igår iofs!! Solen sken och det var ju asgutt väder, så jag sprang=) Blev positivt överraskad, kändes jättebra. Men sen iaf idag = nada lust att träna. Nu börjar jag dock bli lite sugen på att ta några sit-ups eller nåt på yoga-mattan (kan va för att jag tryckt i min sombreros och mörk choklad här i soffan;p) Hoppas och tror att det kommer bli bättre nu snart igen när jag går på nya schemat som jag själv konstruerat. Schemat som jag fick tilldelat när jag började nya jobbet har sugit, lixom typ "jobba 4, ledig 1, jobba 3, ledig 1, jobba 2, ledig 2, jobba 3.." Nu har jag lagt så att jag jobbar några dagar i rad, sen ledig 2 dagar eller t.o.m. 3 ibland... Är fan inte mkt att va ledig 1 dag... Känns som att man är på jobbet hela tiden. OCH DÅ ÄR DET INTE KONSTIGT ATT MAN HELLRE ÄR HEMMA OCH TAR DET LUGNT/TAR HAND OM HEM OCH FAMILJ OSV ISTÄLLET FÖR ATT TRÄNA...
 
Oj det blev ett långt inlägg.. Skönt att få skriva av sig lite.. 
Nu är då frågan om jag orkar ta några situps o sen duscha. Vore skönt att känna sig lite fräsch faktiskt.. Ska försöka!
Imorgon är jag ledig (EN DAG. Jobbat må - tors, LEDIG FRE, jobb lör sön, må tis, LEDIG ons, jobb tors, fre.. Jag ni ser vad roligt liv..) Hehe uups, hade ju skrivit klart om det!!!! Iaf hoppas jag på solsken imorgon. Ska veckohandla och ta en långprommis med sysslingen o våra jyckar. That's the plan! 
 
 
Stina goes wild in Barcelona
 
 
 
Ciao

Det är lördag, people

Kategori: Allmänt

Vilken chock att jag bloggar såhär en lördag!
Anledningen är att sötnosen ligger o snusar sött på madrassen & att tiden ska gå.
Fredaskvällen bjöd på tacos, På spåret, Buzz och Singstar med Hanna & Andreas. Trevlig kväll! Lördagen har än så länge varit väldigt slapp. Varit ute med Meija i regn/snöblåsten, ätit kebabtallrik, tittat på skidor (ÄG-Kalla!!!) och vilat lite på madrassen med bubbi *snark, mys, lite dregel på kudden*. Fredrik fortsatte vila lite på madrassen medans jag hoppade in i duschen o sminkade ögat. Ska snart på 6års-kalas nämligen... Kvällen sedan blir nog lugn; hockey, Mello & fläskfilé. Känner för lite hemmamys.
 
Verkligen super-peppad för barnkalas!!
 
 
 
 
 
Ciao

I love you like XO

Kategori: Allmänt

Nu är glada helgen slut, slut slut...
 
Varit en bra helg! Fredagen var lugn, käkade lite gott & tittade på tv, somnade till slut i soffan i F's knä efter att ha sovit dåligt 3 nätter på raken. Vaknade utvilad på lördagen!
I lördags kom Johanna & Martin hit! Blev god mat, vin, snack och lite Mello. Skit-trevlig kväll!
Söndagen var som en vanlig söndag, slapp & skön. 
Nu är helgen över hux flux och dags att börja jobba igen! Känns helt OK eftersom jag trivs på jobbet och det fortfarande är lite nytt o spännande ;p Jobbar kvällspass och sedan två dagpass. Efter jobbet på ons ska jag hem till Lina. Äntligen, var skitlänge sen vi sågs! =/ Hon ska bjuda mig på Paleo-mat, vilket ska bli spännande ;) 
I övrigt kommer veckan bestå av jobb & träning som vanligt..
 
Nehe, vet inte varför jag skulle blogga egentligen. Kanske för att jag var duktig och ställde alarmet på kl 8 idag, vilket resulterat i att jag ligger bra till i min tidsplanering, till o med har lite tid över=) Åker ju till jobbet redan halv 1, så om man ska hinna göra nåt är det bara att upp o hoppa! Tycker inte om att behöva stressa innan man ska iväg o jobba. 
 
Tycker jag är lätt illamående idag. Var nog den stora koppen kaffe som inte var å god idag men jag ändå tvingade i mig...
 
Nehe, nu ska falukorven in i ugnen & salladen ska fixas.
Ha en bra måndag nu allihopa! Smile!
Ciao!

En dag går så fort

Kategori: Allmänt

Tjena mittbena!
Lyckades ta mig till jobbet hela helgen (fre-må), men har varit dunderförkyld! Känns bättre nu men är fortfarande snorig. Kunde inte hålla mig igår o gick ändå på boxpasset. Var lite orolig att det skulle resultera i feber o förvärrad förkylning idag, men blev inte så=)
 
Tog mig en skön sovmorgon. Gick långrunda med Meija (SOLEN tittade förbi i 5 minuter!! Gissa vem som stannade, vände ansiktet mot den, blundade och bara sög i sig värmen och ljuset!) Pysslat o städat här hemma medans jag lyssnat på P3. Stack o handlade en sväng. Chillade. Gjorde en fet potatisgratäng (fet i dubbel bemärkelse, mums). Lugn o skön dag. Imon är det jobb igen som gäller, ingen vila här inte. Efter det kommer söta Jojjii till mig! Vi ska leka o träna♥  På tors är det jobb igen sen efteråt arbetslags-träff hos en kollega. Ska tydligen få god mat, leka paket-lek och få lite info. Ska bli nice, har inte riktigt koll på vilka mina lag-kamrater är ;) Jobbar dag även fre, sen är resten av helgen oplanerad.
 
Ska visa er lite amatör-fotos jag tagit men min nya kamera=)
 
 
Meija ställer alltid upp som modell=) På denna bilden har jag ändrat färgerna och sedan gjort så att hon är lite dimmig förutom vid ögonen.
 
                                                        
Vår lgh. Har ändrat till mysigt ljus.                  Fotografen =p Här ser ni hur kameran ser ut.
 
Sitter redan o funderar på vad som ska hända i helgen. Är sugen på att träffa lite folk o äta lite gott=) Kanske ett glas rött? Världen är full av möjligheter!! Lär va trött på fre iofs, så då kanske det blir tacomys med älsklingen. Inte fy skam iofs!
 
Nehe, time 2 get ready 4 bed. 
 
Ciao!

P.S älskar mina yoga-matta, den är toppiz! D.S