Stína!

- Nothing more, nothing less.

Bättre?

Kategori: Allmänt

Jo, lite bättre är det idag.. Inte jättemkt, stressmomenten är fortfarande kvar, men känner inte samma kvävningskänsla som igår. Förmodligen för att jag blev tröstad av Fredrik o pratat med några i klassen om det.
Bra dag på jobbet idag. Lagom mycket att göra och sen case med läraren. Var jättekul, pratade om njursvikt, anemi och läkemedel. Man kan mer än vad man tror, superkul!=) Och massa begrepp som man inte hade en aning om innan. Känner verkligen att jag valt rätt yrke, är så utvecklande =)

Efter skolan blev det en långrunda med Meija o Carro. Sen stack vi till stan med syrran och spontanshoppade lite kläder. Höjde humöret=) Efter det stack vi hit o käkade pizza.. Mums..
Nu kom tröttheten. Väntat. Lovade dock älskling att vi ska ta en öl och några kyssar innan vi lägger oss=) Inte kul för han att lägga sig direkt han kommer hem när han är ledig imon. Men blir inte såå länge uppe, ska ju trots allt upp kvart i fem..



Vet att det alltid kommer
vara vi. Perfect match ♥
(Sötnosen lyckades hålla ögonen öppna på några bilder iaf ;))



Familjen Engström på julafton.

Gaah..

Kategori: Allmänt

Godnatt Sverige.
Är så trött. Upp kvart i fem. Hemma kl 6..

Är så mycket just nu! Har inget liv.. Såhär ser mina vardagar ungefär ut:
Jobb
Träna och/eller laga mat
duscha
gå ut med hunden
prata med Fredrik i 5 minuter innan jag somnar (när han jobbar kväll).
om jag hinner: röja lite i lägenheten
Hinner inget mer!!

Och på jobbet är man stressad. Inte för själva jobbet, utan för alla dessa jävla uppgifter man ska göra samtidigt. Man måste gå på "Case och reflektion" 2 grr under dessa 5 veckor, varav en gång ska man hålla i det (vilket kräver förberedelser, när ska man hinna o orka det??). Vi har en jäkla uppgift som innebär att vi ska undervisa om någonting på sjukhuset OCH vi ska skriva en uppsatsjävel... På 5 veckor... Bara tanken på allt detta gör mig galen!! Har fullt upp med att jobba och ärligt talat varken vill jag eller orkar jag göra nåt annat just nu..
Och så får vi reda på feting-tentan snart me, så man går ju runt o har ångest för det!! Ännu en sak på Att göra-listan (förmodligen).

Och så mår en familjemedlem dåligt...

Vill bara linda in mig i en filt i soffan och sova bort alla bekymmer och sen sticka iväg till andra sidan jordklotet med Fredrik o komma tillbaka när motivationen gjort det.

Okej, fasen vilket negativt inlägg.. Imon känns det säkert bättre. Är ju en envis jävel som bekämpar motgångar.
Men man måste få ha sin lilla stund o bryta ihop för att klara det.

Familjen o Fredrik är väldigt viktiga för mig just nu! ♥

Skärpning!

Kategori: Allmänt

Ja jag vet, jag är kass på att blogga.. Men senaste tiden har verkligen varit hektisk!
Tenta i fredags och på måndag hade vi lektion och sedan började praktiken! I tisdags och onsdags jobbade jag 7.00- 15.30 och igår var jag ledig. Kul att ha praktik igen tycker jag!=)
Idag blir det att jobba kväll =/ men sen resten av helgen är jag ledig iaf!

Var på sommarjobbsintervju igår på vårdcentralen också. Gick jättebra, fick jobbet!!=)=) Är superglad! Utmanande, spännande och det blir inga kvällar eller helger. Perfa=)

Så jag passar på att njuta av glidet jag är inne i nu, för snart kommer väl omtentan ;p


Vi är bäst ♥
Min älsklingskille

Oopsie daisy

Kategori: Allmänt

Var ett tag sen man skrev. Men har faktiskt undvikt det lite, för jag har tänkt om jag skriver måste jag lägga in massa bilder från nyår o shit.. Men öh, jag ORKAR verkligen inte nu.. Får bli senare.

Gjort: umgåtts o festat med Amanda, Johanna & Martin=) Tentapluggat. Och eeh.. Kommer inte ihåg så långt tillbaka..


Har tenta på fredag.. Pendlar mellan "detkännsokej-känslan" och "detkommergååthelvete-känslan" . Har pluggat som en noshörning, men vet inte om det är på rätt saker o blabla..
Det enda jag gjort mer än pluggat denna veckan är träning och långpromenader med Meija. I måndags blev det jympa och idag core-spin. På fredag blir det box - såå gutt!! Kan behövas sådär efter tentan=)

På tisdag börjar praktiken igen - återigen 5 veckor på ortropeden. Ska bli kul! Nu vet man ju lite om sjukdomar o läkemedel, så slipper stå som ett fån ;)
- Hoppas på ett visst sommarjobb väldigt mycket.

Fredrik är söt iallafall. Har sovit länge hela veckan. Kanske är trött, men jag vill tro att han gör det för att inte störa mig ;) Det uppskattas, jag är inte svår att dra bort från plugget. Man behöver inte ens dra, jag springer själv för att slippa sketen och prata med en annan levande människa ;p

Hade världens bästa dag i lördags med ♥. Hoppas på en bra & skön helg igen. Ska sova bort halva lördagen också hade jag tänkt.

Nehe, sängdags! Upp tidigt imon för SISTA (fan) pluggdan innan tentan. Wish me luck!

Ciaoo