Stína!

- Nothing more, nothing less.

Förkyld.

Kategori: Allmänt

Så in i bänken. Började igår. Gick o nös på jobbet och och var lite snuvig. Sen när jag kom hem från jobbet så blev det helt igenkorkat! Fick ta lite Otrivin Comp (världens bästa!) för att kunna andas. Så nu är jag förkyld. När nässprayet har avverkat sin effekt går jag pustar med öppen mun. Jättemysigt. Har dock inte ont i halsen eller huvudet, så det går ok att jobba. Men jag blir alltid så tung och trött i huvudet när jag är täppt. Så jag hoppas det går över snart. Kan ju inte träna heller när man är förkyld.
Eftersom Fredrik är världens bästa så har han ordnat upp här hemma, så jag behöver inte tänka på det. Ska bara plocka ur diskmaskinen vilket är HELT ok. ♥ Känner att jag är matt efter en hård arbetsdag när man inte är i form. Snart kommer mamma o tittar förbi efter jympan.
Yss, imon jobbar jag 6.45 - 17.00.. Blir tungt. Tur att jag jobbar två kvällar sen så jag får sova ut lite.
Nu sitter jag o tittar på Sjukhuset. Sen blire Halv åtta hos mig. Och kl 21 är det Den som draeber! Ska titta på det i sängen. Hoppas jag kan hålla mig vaken.
Längtar till helgen! Hoppas jag är frisk och snygg tills dess.
En dag när jag var lite piggare.
Vill känna mig pigg o fräsch!
Puss till min älskling som är bäst ♥

ZzzZ

Kategori: Allmänt

Herregud vad jag är trött! Kan ikke fatta det. La oss i sängen och skulle titta på Den som draeber igårkväll vid nio. Tror ni jag kunde hålla mig vaken eller?! Nee.. Vaknade hundra gånger av att jag började snarka! Haha! Fy fan. Fredrik: "Nu snarkar du igen, sötis" Jag: "Mm, jag vet!" Haha. Jag snarkar alltid när jag är AStrött! Men Fredrik säger att jag snarkar gulligt.. ehum.. ;)

Sen när jag gick upp 4.40 var jag ändå asatrött! Och nu när jag satt mig i soffan känner jag att det kommer gå undan ikväll me ;) Man är som en gammal käring. Skulle nog kunna sova 24 h i sträck känns det som! Längtar till min lediga fredag. Jobbar 6 dagar denna veckan.

Kommer precis från bowlingträningen. Och jaa.. Vet inte vad jag ska säga.. Frågan är om jag har tålamodet!! Har inte bestämt mig.. Gunilla säger att hon känner hopp för mig, men hon säger säkert så bara för att va snäll ;)
Träffade syrran en stund idag med.. Hon ska tentaplugga hela veckan, som vanligt.
Äh, nu orkar jag inte mer.
Låt mig soooova

Regnig tisdag

Kategori: Allmänt

Aa, herregud vad det regnar!
Skulle gå ut med Meija. Regnade inte, så jag tänkte: vafan, skiter i regnjackan. Så börjar det väl ösregna! Så nu sitter vi här, blöta i håret/pälsen.
Har varit och bowlat ikväll :) Och jag säger bara en sak: OMG. Är fan snurrig i huvudet. Hade ju coach Gunilla hos mig hela tiden. Och hon berätta hur man skulle gå, stå, sikta, kasta osv.. Alltså varenda detalj! Jag har bara bowlat på skoj innan, har aldrig tänkt på hur man gör. Bara gått fram o kastat lixom. Så i början kastade man ju typ varranan i rännan bara för att man var så koncentrerad på hur man gick eller liknande! Haha. Så första rundan blev nog min sämsta ever. Men som tur var gick det bättre o bättre. Fick in några strike och spärrar iaf, så man inte totat-gjorde-bort-sig. Så Gunilla vet vad hon snackar om :) Måste gå nästa gång också iaf för att få revanch mot mig själv.
Ett av mina slag ;)
Räk- och kötbullebaugetterna blev förresten jättegoda idag=) Gjorde dom på Ciabatta och öh.. baugetter. Gjorde dom i ugnen o sen lät dom svalna. Fasen vad gott det är med Ciabatta! Har lite rester kvar, så det blir väl nån räk-macka eller kötbull-macka till jobbet imon. Ush, jobba imon, är inte sugen. Upp tidigt och ut i regnslasket.. Har bara suttit inne o slappat idag pga vädret.. Kanske därför man är seg.
Hoppas sötnosen kommer hem snart ♥

I am happy!

Kategori: Allmänt

Jag har fått vik!! =)
Ska snart fira med sötnosen med lite frukt o glass! ♥
Imorgon är jag ledig, såå skönt!
Ska göra hemmagjorda räkbaugetter och köttbullebaugetter imon. Mums!
Söt va ?

Waiting for habibi

Kategori: Allmänt

Yes.. Det är vad jag gör just nu. Han är på avslutningsfest med fotbollen.
Jag har varit hos svärfar och ätit gott och tittat på tv.
Trist, ska jobba kväll imon. Söndagskvällar som är min favorit :( Ska iaf sova ut imon, men sen ska man duscha o laga mat, sen e det dags att pysa till jobbet! Segt.. Hoppas iaf på en lugn kväll.
Jaha, har inget intressant o skriva egentligen. Skriver för att jag är uttråkad. Det enda som går på tv är Benknäckargänget, o hur många gånger har man inte sett den filmen?
Saknar min man så himla mycket! Hoppas han kommer hem snart ♥
Tell me how am I supposed to breath with no air?
That's how I feel when you're ain't there.

Blev ingen bowling

Kategori: Allmänt

Nae.. Gunilla är sjuk så det blev inget. Och jag som gått och laddat hela dagen!;) Men det kommer nog fler tillfällen.
Just nu slappar jag.. Fredrik stack till fotbollen. Syrran ska joina oss ikväll o titta på fotbollen!
Är lite uttråkad. Och pirrig. Ska va på 7:an imon, var ett tag sen jag var det! Sen sitter jag o väntar på att mamma ska ringa och berätta vvad hon tyckte om födelsedagspresenterna som ligger på hennes köksbord :)
Bjuder på lite bilder på halsduken me ;)
Är en sån man kan linda över huvudet in case of rain or bad
hair day! :)
Tror vädret har gjort mig lite slö och deppig. Sen var man inställd på att va ledig imon, tänkte ta en fika o så med Jojjis. Men är såklart SKITBRA o kul att jag ska jobba, behöver verkligen det!! Men ni vet hur det kan bli ibland.
Ska bli kul att skicka med Elin sina fina muggar också=) Sen köpte jag en överraskning till henne oxå:
Hehe svårt att ta bild på den, eftersom den glänser. Men det är en Barcelona- julkalender!=) Hon kommer älska den.
Nehe, undrar om det går något på tv nu då ?

Ullared, OMG

Kategori: Allmänt

Hehe ja, jag säger bara det!
Var ju på Ullared med Johanna o Pernilla igår. Åkte från Nybban typ halv 12 (Pernilla hade jobbat natt).
Bilresan var mysig, snackade en massa, sen tog vi en lunch-paus på vägen!
Var framme typ 14:40.  Har inte varit på Ullared på hur många år som helst. Det såg ut ungefär som jag kommer ihåg, men jag kommer FAN inte ihåg att det var fanns så mkt bra saker!! (Gratis reklam, Ullared.) Skulle kunnat gå där hur länge som helst (och spenderat hur mkt som helst!). Dock var vi effektiva, så vi var klara runt kl 7, alltså en timme innan dom stängde.
Vad köpte jag?
Jag fick verkligen ha lägga band på mig själv för att inte köpa för mycket. Fanns till exempel hur mycket fina julsaker som helst! Tomtar, kuddar, dukar, gardiner osv...
Hur som helst köpte jag: Strumpor och godis till Fredrik, födelsedagspresenter till mamma (två söta ljus och en ljudbok av Kepler). Julklappspapper, bomullspads och en halsduk. Sen:
Lite smått o gott till mig själv,
schampoo, balsam, hårinpackning,
hörlurar till min I-Pod och en ring.
Ascoola kaffemuggar som ser ut som take aways, men är av porsling
och med ett silikonlock som man dricker ur=) Köpte 4 till mig och 4 till syrran.
Två små jättesöta ljus med nyckelpigor och fyrklöver i.
Gröna såklart. Har dom i köket brevid knivstället.
Inte så fina på bild dock! =/
En jättefin kökshandduk!
En sido-bild!
Som sagt, allt e finare i verkligheten=) Men ytterligare lite små detaljer till köket ♥
Undra om jag glömde något nu? Det gjorde jag säkert!
Nehe, nu ska jag kasta mig i duschen. Göra en hårinpackning=) Sen framåt kvällen är det bowling och sen fotboll på tv som gäller!! Chefen ringde oxå, så jag ska jobba imon. Asbra.
Ciao

Tuddeloo

Kategori: Allmänt

Yes! Hinner/orkar inte skriva just nu.. Ska snart göra en kryddig tacos med massa grönsaker och tjoffs! Tacos är en av Fredriks o mina söndagsklassiker=)

Tittar på Den stora matresan. Ganska kul, men hade varit mer intressant om det hade varit i andra delar av världen som Gordon Ramseys program.
Nehe, nu ska jag göra tacos o titta på tv! Om jag hinner ska jag måla naglarna oxå=) Intressant va? Ikväll är det "En natt på muséet".. Hehe den är så jäkla le, men ändå en feel good film. Känns bra idag, är blödig och har redan snyftat tre gånger till ett romantiskt drama (Höst i New York). Haha :p
Imon blir det Ullared med Johanna o Pernilla :) Bra med lång bilresa, då hinner vi prata av oss riktigt! ;D Ska försöka hitta min j*kla kameraladdare så jag kan ta lite bilder på vår utflykt! Fattar inte var den tagit vägen..
På tisdag ska jag gå med Gunilla o titta när hon tränar bowling. Haha, hon försöker få mig att börja!:) Varför förstår jag inte riktigt dock, jag har inte mycket erfarenhet eller kunskap om bowling! Och jag är en riktig medelmåtta på det tror jag. Men jag lovade att ge det en chans iaf :)
I'm crazy but u like it
loca loca loca

Då sitter man här igen.

Kategori: Allmänt

Yes, då är man tillbaka i soffan. Trött som en gnu. Jobbat kväll och sen två dagar (upp innan 05:00), stöön.
Var en väldigt lugn dag på jobbet.
Efter jobbet pös jag till Johanna o hennes nya kryp-in! Aaasnice! Särskilt köket, fy fasen! Men min Johanna förtjänar det bästa! ♥
Imorgon ska jag jobba kväll, så det ska bli himlas gutt med sovmorgon! Sen dag på fredag.
Planer för helgen:
Fredag - Jobba. Middag ute med älsklingen
Lördag - Ta några bira
Söndag - Slapp- och mysdag
Nu har jag förresten fått min Sjuksköterske-legitimation! Var lite sen att söka den, har inte blivit av hehe.. Men nu har jag den! För dom som är intresserade av hur det går till så får man skicka in personbevis, examensbevis och ansökan till Socialstyrelsen. Och innan man gör det ska man föra över 600 kr till Socialstyrelsen..
Usch, går ingenting på tv.. Bara nån krigsfilm på 6:an. Har aldrig tyckt om krigsfilmer. Gillar actionfilmer, men fattar inte hur man kan tycka krig är underhållande. Även om det är på låtsas. Det är människor som varit och är med om det (och fått livslånga men av det), och jag tycker inte man ska romantisera det eller försöka göra det till något coolt. Sen när det är amerikanska filmer om amerikanska krig framstår USA alltid som hjältar och att deras krig varit berättigade, vilket jag tycker är en form av hjärntvättning.
Längtar tills min sötnos kommer hem så jag kan krama o pussa honom!
Gör allt för den här mannen, för jag tycker han är den bästa människan som finns!
I love you, always forever

Busy day

Kategori: Allmänt

Indeed..
Jobbat till halv 4. Åkte direkt till IKEA där syrran o mamma var. Strosade där, tog en fika. Handlade på vägen hem. Hemma halv 7. Ut med hunden. Städa köket. Duscha. Och nu sitter jag äntligen i soffan!
Kunde såklart inte låta bli att handla lite på IKEA=)
Ljus, stenar & fat.           Och en fin fejk-växt.
Små detaljer som lyfter upp köket lite! Älskar grönt o vitt i kök,
är så fräscht :)
Nu har jag som sagt duschat o sitter i soffan. Tittar på Halv åtta hos mig. Väntar på att Simpsons ska börja. Ska snart ta mig lite varm och god broccolisoppa! Hösten är mysig när man kan kura ihop sig lite i soffan. Längtar till sötnosen kommer hem dock!
Efter den varma soppan kanske det blir en nog en svalkande öl. Hehe.. Är törstig. Tror jag druckit för dåligt på jobbet idag. Men har haft mycket att göra, trots att jag inte hade så många patienter.
Imorgon efter jobbet ska jag träffa lilla Johanna-panna!=) Ska checka hennes nya lya och fika lite. Ska bli underbart! Saknar henne så! Måste absolut bli bättre på att leka.
Nehe, nu är det Stina-time.

Hos mammi!

Kategori: Allmänt

Yes.. It's her birthday va! Kom med lite blommor och fika. Stackarn är lite sjuk, så det blev inget kalas som planerat. Men en fika får hon orka med iaf=) ♥ Just nu är hon osocial och står o diskar, så då tänkte jag passa på att blogga lite ;)
Happ, hur är det annars?
Jag ska säga att jag är i en fas just nu där jag funderar mkt på hur framtiden kommer att bli.. Vad jag ska göra.. Tycker allt är så komplicerat. Jag vet inte vilket som är mitt drömjobb! Kan man söka jobb fast dom inte har nån tjänst ute? Trivs ju bra med jobbet jag har, men det är ju lite osäkert, o så jobbar jag inte så mkt som jag vill för att kunna göra allt jag vill (resa, köpa hus osv).
Får väl börja pula lite på CV:t och mitt Personliga brev och så får vi se om jag tar mod till mig och söker lite jobb. Jag ska hålla er uppdaterade ;)
Har köpt lite kräftor och vitlöksbaugetter som jag o sötnosen ska smäcka i oss ikväll. Sen till efterätt blir det fruktsallad och vaniljglass! Shiet vad längesen man åt det.. Är ju dö-gött.
Sen nu i veckan jobbar jag kväll må och tis, dag onsdag.. Sen är det inget mer inplanerat! Ska höra med chefen om hon har något mer till mig! Till helgen sen har sötnosen o jag bestämt att vi ska styra ihop något, vet dock inte vad! Gå ut?
Hos mammi. Galen hår-dag och naturellt smink - vanlig söndag med andra ord.