Stína!

- Nothing more, nothing less.

Morgonvecka

Kategori: Allmänt

Jaha, idag var det första dagen.. Gick upp kl 05:00, och det ska jag göra fem dagar denna veckan! Det var längesen man gjorde, så det kommer nog bli ganska jobbigt =p

Vad hände i helgen?
I fredags hade jag o Fredde en hemmakväll och var bara hemma och umgicks:)
I lördags stack vi o grillade hos Freddes pappa och sen gick vi på en fest.
I söndags var jag jättebakis och ynklig.. På kvällen blev det pizza och EM-final hos pappis! Yaay, Spanien! Sen raka vägen hem till sängen.

När vi kom hem från jobbet idag städade vi lite och nu sitter  jag här med simpsons som bakgrund.. Ska snart äta soppa och titta på Family guy:) 

Imorgon fyller älsklingen år, så det blir det kalas och smörgåstårta!:)
Snuttisen...


Ciaooo

Ojoj..

Kategori: Allmänt

Sverigedemokraterna fortsätter öka!
4.2 "skulle komma in i riksdagen om det vore val idag" sa dom på nyheterna..
Vart ska detta sluta?
Äsch, dom kommer aldrig få styra Sverige. Men lite skrämmande är det att Sverige kryllar av extremister. (Ni lurar ingen!)  Dröm vidare guys! 

Underbara fredag :)

Kategori: Allmänt

Japps, verkligen!!
Har jobbat olika skift hela veckan, så vi har knappt setts någonting.. Så vi bestämde att vi skulle ha en mysdag idag :) Härligt härligt! Så hela dagen idag blir det bara Fredrik & Stina! <3


Love is:
waking up to see your face,
or kissing in the morninglight.
The only thing that keeps me sane
at the end of the day is that
I'VE GOT YOU!

You see me on the ground,
still you help me fly.
I got you to be patient,
you got me to rely.

Love is:
A sunday morning with a blanket 
wrapped around your waist.
Love is:
The way your lips seem to curve 
when you say my name.
Love is:
When I'm stressing like the world's
turning upsidedown. 
IT ALL MAKES SENCE WHEN
YOU'RE AROUND!

Nehe, nu ska jag upp en sväng på stan innan Darling kommer hem!


Ciaoo

Trött,

Kategori: Allmänt

det är vad jag är idag! Vet inte riktigt varför.. Hade lite svårt att somna inatt, men somnade ändå inte så jättesent tror jag inte.
Nu ska jag äta frukost. Sen ska jag nog faktiskt bara ta det lugnt idag innan jobbet. 
Har så ont i knäna och under fötterna. Man är inte van vid att stå så mycket, särskilt inte på ett betonggolv. Hoppas det blir bättre sen.
Jaha, vad kan man skriva för intressant? Äh, kommer inte på nåt så jag fortsätter skriva ba. =p
Ska äta frukost nu tänkte jag.. Och titta på antingen Bee Movie eller Horton=) Jaa, har sett dom innan. Men dom är chill, och det går verkligen ingenting på tv:n.. Till frukost blir det smörgås, ägg, juice och o'boy! Hehe "intressant" tänker ni.
Nämen inläggen kommer nog bli lite mer intressanta när jag jobbar förmiddag sen, för då har jag hela dagarna lediga så jag kan hitta på nåt..


Åh, jag längtar tills fredag. Min älskling är så söt och fin! 
Det finaste som finns.



Gotta goo

3 dagar kvar

Kategori: Allmänt

att jobba denna veckan =p hehe.. 
Första dagen igår. Det gick bra. Lite tråkigt bara att inte träffa sin sötnos förrän kl 22:50! Och då måste han sova eftersom han ska upp tidigt. Men vi hann gosa lite, och det var skönt att bara ligga brevid och vara tillsammans!
Skulle gått upp kl 9 idag för att hinna träna lite innan jobbet. Men gick upp 9:40 istället, så det blir väl bara att fixa tvätten, maten, duscha och ta det lite lugnt innan jobbet. Ska försöka komma iväg och träna imon!

Nehe.. Dusch väntar.
Sen blir det nog spaghetti och köttfärssås. Är sugen på det=)


Heedå..

Måndag.

Kategori: Allmänt

Jaha, idag börjar man jobba. SUCK =( Ska inte klaga så mkt (det gör jag tillräckligt här hemma)... Bara att härda..

Kommer sakna min plutt som fan denna veckan eftersom vi jobbar olika skift.. Hoppas det går fort till fredag!

Nehe, nu ska jag tvätta och laga lite mat innan jag sticker till jobbet.


Out of my head.. =/


Älskar dig Fredrik.

Trevligt igår!

Kategori: Allmänt

Japps.. Var nog den trevligaste midsommarn i mitt liv!:)
Var hemma hos Kim ute i Markustorp.. Skulle ha cyklat dit och hem, men det fixade sig :) Kom dit halv 3.. Drack lite bål o sådära, sen åt vi sill, nypotatis och snapps. Mumms! (inte sillen,hehe) Sen fixade killarna ett hemmagjort brännbollsträ och en tennisboll, så det blev brännboll på trädgården! Jättekul :D Efter det blev det jordgubbstårta!:) Jag måste säga att mat-tiderna och maten var väldigt bra planerat! Man åt lite då och då! Efter det var festen igång och vi satt ute under partytältet. Lite senare åt vi grillat och potatisgratäng.. Mums! Sen festade och sen åkte vi hem. Hehe, där har ni hela vår midsommar:)

Lite bilder

 



Vill inte att den här helgen ska ta slut =( 
Då är det olika skift som börjar....


Ha det bra!  Ciaoo

Glad Midsommar!

Kategori: Allmänt



Vi hoppas på bra väder, god mat, snappsvisor och jordgubbar! :D 

Nu ska jag duscha, sen sätta igång med att locka håret! Ciaoo 

Gamla gubbar.

Kategori: Allmänt

Jaha, förlust mot Ryssland igår med 2-0! Fasen vad tråkig match.. Sverige hade varken någon boll eller press under hela matchen!
Och nu har jag tröttnat på att: BORT med alla gamlingar!! (Dvs nästan hela laget!) In med den nya generationen! Det spelar ingen roll om dom inte håller "så hög klass", för man får ta vad man har! Och något måste vi väl ha, kanske bara är ledarna i landslaget och whatever som är kräsna, bara för att dom är vana vid sånna som Henrik Larsson och Zlatan?
Förändring säger jag!!

Annars är det bra med mig :) 
Tisdag och onsdag har varit bra, för då har Fredrik varit hemma!:) Vi har lagat lite god mat och myst. 
Idag ska vi till systemet och köpa dricka till imorgon. Sen ska jag upp på stan och se om jag hittar nåt att ha på mig:) Tråkigt att ha något gammalt ju.. hehe.. 

Nehe, nu ska vi pyza! Ciaooo

iih=)

Kategori: Allmänt

Glömde säga att jag hittade en födelsedagspresent till Fredrik idag oxå! Är så spänd över när han ska få den :) Älskar att ge honom saker! Fast självklart ska han få mer än ett paket.. Måste bara klura ut vad :) Han fyller år den 1:a Juli, så har ju ett litet tag till på mig.. Hihi...


Älskar dig saaaa mycket!


Skickade förut och sa att han hade feber och ont i halsen. Aj aj, jag som har smittat han då. Alltså blir det mys och omhändertagning ikväll <3

Fransk manikyr

Kategori: Allmänt

Och såhär blev det=)
Inte illa för att ha gjort det själv för första gången om jag får säga det själv!;) 
Syns kanske inte så bra.. Men ser fräscha och naturliga ut! Naturligt vita&rosa och blanka=)


Great day.

Kategori: Allmänt

Idag har varit en toppendag!!
Åt pastasallad (muums) och mös med Fredrik innan han åkte till jobbet. Sen kom Sara förbi på en fika=) Kladdkaka och té blev det minsann! Mysigt. Efter det gick vi upp en runda på stan och kollade (blev så himla sugen, för vi hade suttit och pratat om parfymer, smink och kläder.. hihi).
Hon introducerade mig för den nya Escada som jag faktiskt inte luktat på innan (har den gamla). Snacka om kärlek vid första ögonkastet eller! Var tvungen att köpa den :) Hittade även ett jättefint halsband och lite nagel-gott! Sen gick vi runt lite i klädaffärerna o strosade.. Mkt nice.. Tack Sara, hade jättetrevligt!!


I
Här har ni grejerna. Halsbandet
är mycket finare än vad det ser 
ut på bilden!

Nu ska jag nog ta mig lite pastasallad. Sen får vi se om jag går ut en sväng till. Är sugen på att ge min darling någonting idag :) Han kände sig lite krasslig innan han gick till jobbet.



Hörs!

Söndag

Kategori: Allmänt

Jaha, då var det sista dagen på denna veckan! Brukar inte va nån större skillnad för mig (förutom att Fredrik börjar jobba), men nu känns det sådär faktiskt.. Anledningen är att veckan som börjar imorgon är den sista innan jag börjar jobba! Känns lite tungt. Hoppas det blir fint väder någon dag iaf :( Och hoppas tiden jag jobbar går fort. Har ju 2 veckor semester mitt i att, och det känns bra=) Planerna då är väl att jag och älsklingen ska åka iväg nånstans! :D :D 

Igår kollade vi självklart på Sverige-Spanien (anus!!). Och vi gjorde det hos Petter och Evelina mfl! Grillade, spelade volleyboll/bolleyvoll ;) och drack. Väldigt trevligt! Och efter ett litet snack med Malin där så är jag lite mer säker på att jag ska börja spela fotboll igen!=) höhö.

Idag har varit lite av en städdag.. Dammsög alla rum, fixade tvätten, disken och städade i min garderob (det ni!). Lite mys hann det bli, sen stack Fredrik för att spela fotboll. Jag stack till kvantum med Emil (trevlig impulsgrej!) och handlade tacostillbehör och massa annat=) Nu sitter jag här.. Och kom precis på att jag glömde rödlöken! Typ det viktigaste ;p Så jag får väl sticka ner en snabbis till coop och inhandla det! Sen ska jag nog steka till mig en schnitzel och koka nåt ägg=) Är hungrig.

Ikväll blire alltså tacos! M&M! (Mumsigt o mysigt)



  
Den kärleken!!

Yep

Kategori: Allmänt

Vilken hård dag!!!

Ush.

Saknar min älskling redan... Behöver lite love nu när man ligger i soffan och känner sig pizz... Men men...
Är lite hungrig oxå, skulle vilja äta.. Men har så ont i halsen, och är inte säker på att det skulle smaka gott.. Och jag orkar inte fixa nåt.. 2 dygn utan käk nu, känns konstigt.. Mat är lixom en stor del av ens liv.. Får se om jag provar mig på det lite senare.. Faan vad tråkigt att va sjuk!! Enough now!

Imon är det Sverige-Spanien!  My gaad vilken rysare! Kan inte nån plocka bort den där David Villa? Vet inte var vi ska titta på den matchen.. Var snack om med några kompisar!

Och nu går Italien-Rumänien på tv.. Hehe Italien; losers! Hehe ne jag bara skojar.. Men lite fult vare ju!
Grattis till Amanda idag förresten, som tar studenten!! =)
Soffan väntar (suck), Ciaooo



If you aint here I just can't breathe,
there's no air no air.

Fredriks sjukling!

Gahh

Kategori: Allmänt

Kan varken äta eller SOVA för det gör så jäkla ont att svälja! =( Och jag som alltid brukar bli frisk på en dag för att jag sover mig frisk.. Går ju inte nu, fucking shiiet.. 
Nacken är helt svullen fortfarande, och huvudet bankar, fast inte lika mkt idag...

Och Fredde jobbar till kl 4 idag, och sen ska han spela match kl 7.. Usch vad tråkigt att va ensam hemma när man är sjuk. Men igår var han gullig! Kom hem med halstabletter och jordgubbar, och han gosade och muntrade upp mig=) Som alltid <3

Nehe, nu får jag väl hoppa in i duschen så man kan gå på introduktionen på Munksjö. Yay. Men mamma sa att jag kanske kan få låna hennes bil=) Vore gutt. 


Sjuk =(

Kategori: Allmänt

Usch, jag hatar att vara sjuk.. Tur att jag nästan aldrig är det! Men framåt kvällen fick jag ont i halsen, till slut så att jag inte kunde sova.. Tror jag har sovit ca 2-3 timmar inatt. 
Så nu lommar jag runt här hemma, med en jättesvullen hals, nacke och huvudvärk. Ska försöka få i mig något litet (lycka till) och sen försöka sova lite till (men lycka till!).
Detta betyder att fikan med Sara imon blev inställd. Så tråkigt!=( Men vi tar det ju nästa vecka istället helt enkelt!=) 
Och imorgon MÅSTE jag gå på introduktionsmöte på Munksjö.. Hade jag ju helst sluppit!! Komma dit sjuk lixom, fräscht... 
(hehe visst är det synd om mig?)

Hoppas det går fort tills älsklingen kommer hem så han kan ta hand om mig. Han glömde mobilen till jobbet idag med, så kan ju inte få nån uppmärksamhet alls innan han kommer hem. Men sötplutten ringde och frågade hur det var med mig, och lovade att köpa halstabletter på vägen hem. Bästis <3

Jaja.. Ha det bra alla.



Sjuklingen 

2-0!

Kategori: Allmänt

Hehe japps, självklart kommer bloggen idag handla om fotbollsmatchen igår mellan Sverige och Grekland!

Sverige hade ju hur många målchanser som helst!! Synd att dom inte lyckades sätta dit dom! Men till slut satt det första målet iaf, och av ingen mindre än Zlatan Ibrahimovic! =D Skiitsnyggt! Härligt att just han gjorde mål, innan har jag tyckt att han har varit otroligt överskattad i landslaget och att han bara har struttat omkring.. 
Det andra målet tyckte jag var roligt!=) Peter Hansson vettni! För det första: Vad gjorde han där uppe lixom?:D Men han spekade in Sverige ett mål, vilket var väldigt skönt! Slippa sitta och vara nervös, och istället njuta av 2-0:ledningen mot dom förra EM-mästarna (vilket borde understrukas!)!! 

Vad var det med Grekland egentligen?? 
Såg ni dom gångerna deras backar stod och passade till varandra i flera minuter? Fasen vad irriterande!
Det verkade inte som om dom hade varken lust eller ork att vinna! Men men, Sverige tackar väl för det! Förstår det bara inte. Kommentatorerna sa att dom hade samma spelare som förra gången, och då VANN dom hela skiten? 
Yeye...


Nästa match är på lördag!

Halloj!

Kategori: Allmänt

Då var det tisdag! Härligt!
Igår var lovelii! Mamma och jag åkte till Vita Sand för att sola och bada. (Var nästan bara vi där!) Så vi bredde ut oss på en filt i solskenet.. Mamma hade med sig en överraskning: Jordgubbar! Muummss! Vi badade knappt för det var verkligen iskallt i vattnet! Det var så att det värkte och stack i tårna.. Men två små snabbdopp blev det innan jag sprang upp :) Tyvärr så pajade mammas bil precis när vi kom fram till Vita Sand. Så en av hennes kompisar fick komma med ett släp som vi körde upp bilen på och spände fast den. Stackars mami! 
På vägen hem körde en brandbil med syrenerna om oss! Undra var det brann för någonstans nu :S Måste ha regn! Men det ska komma på fredag har jag hört? Får hoppas det!
På kvällen sen var jag hos mamma och lagade mat och åt grillat medan älsklingen tränade. När vi kom hem låg vi i sängen och kollade på Italien-Holland! Myys.


Här är lite bilder förresten, som jag lovade :)


Här ser ni den nya tv:n
i sovrummet!=)


Och här är dom söta sopp-
skedarna som snart måste
komma till användning!:D

Vad händer idag? Ska snart upp och handla tänkte jag.. Sen ska jag laga något tills Fredrik kommer hem. Sen framåt kvällen ska vi till Freddes pappa och titta när Sverige spelar mot Grekland!! Nice nice.. Ska ta med morötter, gurka och dipsås har jag bestämt! Asgott, var skitlängesen jag åt det! Ska hem till mamma en snabbis oxå o hämta Sverige-tröjan, sen är jag redo!=D 
Nehe, nu ska jag klä på mig o det, så jag är redo för denna tisdagen! Vi hörs!


Stina

Uppdate

Kategori: Allmänt

Nu var det ett tag sen man skrev.. Men har varit lite busy vettni ;)

Här är vad som har gjorts:

Torsdag: Åkte till IKEA och NetonNet ovh köpte massa fina saker, bl.a. en platt-tv till sovrummet och min favorit på IKEA: jättesöta soppskedar! Sånna där djupa, vita i plast med mönster i=) Som man får om man beställer soppa på nån Thai-resturang! (OBS, bilder kommer!) Framåt kvällen grillade och drack vi lite hos Fredriks pappa, sen stack vi hem och det kom några och festade.
Fredag: Satt i solen och kollade när Fredrik spelade fotboll=) Efter det stack Fredde och spelade lite poker med några killkompisar, och jag pep iväg till SötSaras grillfest en stund=) Jättenice!
Lördag: Spelade volleyboll, sol&bad och sedan myskväll=) Jättebra dag!
Idag: Åkte till Orrefors på dop. Kom hem för en liten stund sen bara. Snart ska vi åka hem till pappa och käka lite och kolla på EM=) 
Imorgon: Förhoppningsvis åka någonstans med mamma och sola&bada! 


That's it for now.. Som sagt, kommer lite bilder sen när jag har tid=)


Adiooos

Lovely

Kategori: Allmänt

Nu är man nytränad, nyduschad och nybastad=)

Har köpt följande after-training =


Vattenmelon!!
Hur gott är inte det?! Och det är kanske ett år sen jag åt det! 

Körsbär!
Muums! Fast dom var inte så jättemogna (japps, smaskar på det nu hihi).

Och sist och Störst!!: Jordgubbar!
Muumsss...

Så detta ska vi kalasa på när älsklingen kommer hem!:) Guttans!



Ciaoo =)  



Plan för imon

Kategori: Allmänt

Vet vad jag är sugen på imorgon!

Innan Fredrik åker till jobbet ska jag naturligtvis vara med honom:)

Sen ska jag åka och träna ordentligt på gymmet!! Springa en massa på bandet, och sen träna favoritdelarna rejält! Sen ska jag åka till kvantum och inhandla följande:


Körsbär! Väldigt nyttiga och goda.



Jordgubbar! Också väldigt nyttiga och
fruktansvärt goda!:) Har inte ätit några 
än detta året! Skandal.

Har inte hört vad det ska bli för väder imorgon än. Men om det blir jättefint väder får jag väl träna framåt kvällen och sola på dagen istället=) Annars tycker jag mer om att träna på dagen, för då är det inte så mycket folk.


Nu är det "bara" en timme kvar tills älsklingen kommer hem..

Godnatt

Ge mig!

Kategori: Allmänt




Papillon. Ursöta eller hur? =)



Hehe fasen vad jag tjatar om olika djur jag vill ha. Men dom är ju så mysiga! 
Aja, det här var förhoppningsvis det sista på ett tag nu ;)

3 juni

Kategori: Allmänt

Tisdagkväll!
Har varit en skön dag idag.. Varmt, men ändå lite svalkande vind. Efter Fredrik och jag varit o handlat åkte han direkt till jobbet, och jag gick nästan direkt till stan för att ta en fika med Sara & Co. Sennita kom förbi med, och lite annat folk som man hälsade på :) Efter det hängde jag med Sennita hem en stund... Satt där på deras soltak och snackade lite med henne och Simon.. Väldigt najs!  Var snack om att Sennita och jag skulle dra o kolla läget på volleybollfesten, men får se hur det blir..

Nu har jag ätit och fixat tvätten, så nu blir det väl att vänta till gullplutten kommer hem!  
På torsdag är han ledig, så då ska vi åka till IKEA och NetonNet =) Sedan på kvällen ska vi mysa lite har vi bestämt=) På fredag var det kanske prat om grillning o sådär efter Fredriks fotbolls match.. Vore trevligt:)


Nu är även Midsommar bestämt! Härligt. Hoppas det blir kanonväder!! :)

Ciaoo

Bildspecial ;)

Kategori: Allmänt

Först lite bilder från födelsedagen=)


image146
Öppnar paket på gräsmattan=)  



image148
Grillfest=) Älskling, Henke och Kim

image149
Tjejerna, bålet och vattenpipan=)




Avslutar med två bilder på kissen, och dagens bus!
 

Vill!

Kategori: Allmänt

Det är två saker jag vill just nu!:) 




1. Börja spela fotboll!

Undra varför jag är sugen på det? (Elin-jäkel ;D)
Hehe nämen det vore jäkligt nice faktiskt!
Ville ju inte sluta från början! Frågan är bara var
man ska börja spela och om man vågar=) Är 
rädd att jag inte kan längre och att jag har för
dålig kondis ;)
Men men... Det är en dröm iallafall!


2. Åka iväg med min älskling!

Bara vi två, en vecka med en egen strand!
All inclusive och avskilt!
Det skulle vara MAGISKT! Får se när/om 
det blir.. Bara vara där och njuta av stranden
och varandra! Fy fasen säger jag <3

Solig måndag!

Kategori: Allmänt

Jaha, då var helgen slut och det är återigen måndag! 

Helgen har varit bra.. Fyllde år i lördags, och det firades med släkt & vänner, MAT och fest!:) Trevligt!
Först kalas hos pappa med smörgåstårta, sen hos mamma med nära och kära och sen framåt kvällen kom lite polare, och vi satt ute och grillade och drack bål!:) Fast till slut blev det kallt, och myggorna höll på att äta upp oss, så då stack vi in till Kalmar istället!=) Det var bara jag, Fredde och Kim som åkte in, men det var trevligt=)

På söndagen satt jag ute i solen och tittade när Fredrik spelade fotboll. Så himla skönt!! Att älsklingen gjorde lagets alla 3 mål gjorde ju inte saken värre heller ;) På kvällen blev det lugnt och skönt...

Idag åkte vi till Fredriks pappas trädgård, där jag låg lite i solen medans Fredde tvättade sin bil. Det var mysigt:) Var dock lite småjobbigt att ligga i solen, för det var helt vindstilla och inget att svalka sig med, så låg inte så länge..
Nu har Fredrik åkt till jobbet, och jag tänkte ta mig något att äta. 
Annars blir det att grejja lite här hemma idag.. Behövs diskas, fixa tvätten och plocka i ordning presenterna o de ;) 
Fick förresten en superkamera av älsklingen! Jättesnygg och hela 10.1 megapixel! :) Och sen grejjer till hemmet, t.e.x. salladsskål och ugnsformar. Sen pengar och blommor. Bra presenter=)  

Nehe, nu ska jag äta nåt, har inte gjort det än! Antingen blir det något riktigt krubb, men vet inte om jag är så sugen på det när det är så varmt.. Blir kanske ägg, mackor och té istället :)
Anywho.. Hörs senare!