Stína!

- Nothing more, nothing less.

I'm not gonna write you a love song

Kategori: Allmänt

Hejje alla kompis. 
Här är det SNÖoväder.. Fy fan vad surt. Efter jobbet mötte jag upp Jojji o vi cyklade hem till henne i hagelstormen, fy fan vad äckligt! Och vi var alldeles blöta och iskalla när vi var framme. Drog på oss nya strumpor o mjukisar, sedan tröstade vi oss med våfflor och vam choklad med marshmallows över = lyckliga igen!!=) Bäzta Johanna ♥
 
Nu är jag ledig 2 dagar innan det är dags att jobba helg..   Segt. 
Imon ska jag till syrran o leka sen ska vi boxas. Gonna kick bigsyrrans ass ;) 
 
Annars? Är mest hus-prat här hemma. Jag o mannen i mitt liv är sjukt sugna på att skaffa oss nåt eget! Så tittar o grejjar. Lovar att skriva när vi hittar oss nåt! 
 
 
Cuz you're the one I love
Baby you're all I need
you're the only one I see
 
 
 
 
Ciao

U can stand under my umbrella

Kategori: Allmänt

Hehe ups vad pinsamt, var ju inte S:t Parick's dag i lördags, är ju idag! Aja, vi firade det i lördags iaf=p Först på OReilly's sedan på Sandra med Björn Rosenström (blä=p). Trevlig kväll.  Söndagen blev lugn, tog med mig katt o hund o var ute i solen hos svärfar, som sedan bjöd på hemmagjorda kropp-kagor (skånskt uttal)!
 
Jobbat dag idag. Både Fredrik o jag somnade tidigt igårkväll, så är rätt pigga idag. Efter jobb -> Pad Thai -> box med Liv! Nice. Nu sitter man nyduschad och härligt trött i kroppen. Imon äre kvällsjobb och innan dess blir det att springa en runda. Hoppas att stormen gått över då, alternativt att jag har medvind hela joggingturen (stor risk)!! Till middag blire potatispannkaka m bacon eller korv-gryta, har inte bestämt mig än.
 
Annars e inte så mkt planerat denna veckan förutom jobb o träning. På fre ska jag träffa Gull-Johanna! 
 
 
Har ju inga nya bilder att bjuda på såatte...
Här är jag & Hanna i Innsbruck!
 
Hade förresten Medarbetarsamtal med chefen för några dagar sen. Det gick bra, hon verkade nöjd med mig. Hon verkar himla gullig, håller tummarna för att jag har en bra chef!
 
 
Ciao bellas!
 

If we kiss there is no turning back, it's a fact

Kategori: Allmänt

Happy S:t Patrick's day everyhopa!! =)

Vaknade efter en skön sovmorgon (av en Fredrik som var damp-pigg!). 
Cyklade till mamma med Meija (på min ny-renoverade cykel, tack älskling!) o  drack lite kaffe. Lagade panerad torsk med citron- och dillsås. Mums. Nu sitter vi nysminkade o färdiga för en utekväll! Har bokat bord på O'Reillys (stavning?) med ett par kompisar, ska käka o "njuta" av live irländsk musik! Ska bli nice, har inte varit på puben på evigheter!!

What else is new? Inte så mö. Kan bjuda på lite bilder o berätta.
 
    
Min äckliga hudinfektion. (Ser ni varet?!) Fick gå till dr och få antibiotika. Ser jättefint ut nu.
 
 
Gjort ögonfransförlänging hos min syssling Hanna! Har ingen mascara på övre fransarna=)
 
 
En annan lördagkväll med sysslingen i köket!=)
 
Nehe, nu blire ett glas rött för att tagga till lite!! Ha det bra sötnosar.
 
Ciao

Köks-dag

Kategori: Allmänt

Var hos farbror doktorn idag. Har ett sår som blivit lite infekterat, så fick rec. på antibiotika. Skönt, känner redan smärtan börjar släppa.
Annars har dagen bestått av prommis i solen med Meija, gjort lasagne, bakat knäckebröd och bananchips! Allting blev super förutom bananchipsen, eller dom blev väl också ganska bra, men vilket jäkla jobb!! Gör jag aldrig om, isåfall köper jag hellre färdiga ;)
 
Är sugen på att baka o grejja imon med! Antingen blire det köttsoppa (högrev som ska koka läänge) och/eller chokladmuffins!=)
 
 
Banan-chips med curry, salt & socker. Nyttigt snack! (Kul att man ser ett Pringles-rör under bordet;p)
 
Ciao