Stína!

- Nothing more, nothing less.

Ännu en dag

Kategori: Allmänt

på kneget! Och solen har skinit skiten ur sig som vanligt.. Trååkigt att jobba då! Och till helgen ska det bli dåligt väder.. Surprice.. Nee, ska inte vara så negativ, kunde varit värre! Hoppas det blir fint och soligt någon gång snart när det passar mig, så jag kan få en heldag under den gula ;)
Vet inte riktigt vad som händer idag, blir nog rätt lugnt. Var snack om att vi kanske skulle sticka till några kompisar och grilla, men får se om det blir nåt. Just nu håller älsklingen på att göra kassler=) Mumsigt! 

Orkar inte skriva idag, är segis (med rätt;p)


Ciaooo




Myys!

Kategori: Allmänt

Satt ute i skuggan på en madrass och hade lite picknick. Åt grillat, hemmagjord potatissallad och riktiga räkor=) Mumsigt! Var precis lagom varmt i skuggan oxå.. Sen låg vi där lite o slappade efter maten. Underbart!<3

Snart ska man förbereda inför jobbet imorgon (bre frukostmackor och hitta jobbarkläderna), sen blir det nog bestämt lite mys med pojkvännen :) 

Annars är det inga direkta planer för veckan. Hoppas det blir mycket sol & mys. Tur att man jobbar förmiddag iaf, så man är hemma runt kl 2... Hade varit segt att börja klockan 2 och jobba till 23 om det ska vara superväder!

Härlig dag!!=)


Ciaooo

Söndag

Kategori: Allmänt

Sista semesterdagen =( Fast jobbar bara i 2 veckor iofs.. Hoppas det går fort! Och hoppas det är såhär fint väder när jag slutat jobba sen=)
Helgen har varit fullt upp. I fredags solade och badade vi med Jimmy och Kim. Åkte båt=) Var skönt! Kul att åka ring efter båten oxå=) På kvällen åkte jag o syrran till Emmaboda och träffade sysslingarna.. Mycket trevligt!
På lördagen var jag, syrran och mamma och jobbade på ett bröllop. Mycket jobb, men kul oxå. På kvällen blev det lugnt och mys med sötnosen. Kollade på "Jurtjyrkogården" som gick på tv.. Usch, hehe!
Idag har vi solat lite och handlat. Sen gjorde vi lite käk o nu slappar vi lite. Ikväll ska vi grilla lite i det fina vädret=)

Vaarmt o sköönt!=)


F <3

Hemma igen!

Kategori: Allmänt

Var jättemysigt i Köpenhamn=) Gick på tivolit, sen framåt kvällen gick vi på Ströget och åt på en resturang=) Har en bild på oss när vi åker Deamonen (eller nåt sånt)! Skiiitrolig karusell med 3 loopar!! =) Hehe vi ser ganska roliga ut på det kortet;) Roligt att ha tycker jag! Tack så mkt sötis för en mysig och rolig resa <3

Imon ska vi ut och åka båt! Ska bli jätteroligt! :)
Sen framåt kvällen ska syrran o jag åka till Emmaboda och ha en liten tjejkväll med sysslingarna=) 



Hallå solen, välkommen=) 


Mums!

Kategori: Allmänt

Nu har vi ätit snitzel och klyftpotatis och är jättemätta!
Snart blir det lite glass till Morden i Midsomer. =) Mysig kväll!

Stina och Ozzy har busat med varandra idag=) Eller rättare sagt, han har jagat henne! Haha, borde ju vara tvärtom eftersom han är liten.. Men men.. Underhållande att titta på!;)



Vi hörs inte imon, för då är vi i Köpenhamn! Hoppas på bra väder! Och att hotellrummet är mysigt ;) tihi..




Puss till älsklingen! <3    ----<@

Och tack till syrran som ska komma hit och titta till katterna :)

Tränat och panik!

Kategori: Allmänt

Japps, stack och tränade med syrran en stund vid middagstid. Var skitskönt, vet inte när jag tränade sist! Varit dåligt med det.. Solade en snabbis oxå för alla mynten jag hittade i min plånbok.. hehe..
Nu har vi ätit lite.. Fredrik ska sticka o träna fotboll sen kl 6... Då kanske jag sticker och köper en mumsig matsäck till oss inför resan imorgon=) Klockan 09:19 går tåget! 


Älskar min sötnoos!
Snart är vi i Köpenhamn och har det mysigt & roligt!!



Men kommer vara lite nervös och sakna min lilla pluttis oxå såklart!
Har städat lägenheten idag, tagit bort alla kablar o shit som han kan tänkas skada.. (Han har redan förstört min mobilladdare ju..hehe.. Fick åka till NetonNet och köpa en ny! Knasis)



Anledningen till att det står "Panik" i rubriken är att detta är min "sista" semestervecka! Och en annan sak som gör att jag får panik är att det står överallt allt sommarböljan är på väg!! Kommer den perfekt dom två veckorna jag har kvar att jobba då eller? =/ Panik! Snälla ge mig liiite sol innan det är höst!! 


Ciaooo 

Kattkiss och Köbenhavn!

Kategori: Allmänt

Idag har varit en bra dag=) Vaknade brevid min älskling, som vanligt. <3
Åkte och hälsade på mamma.. På vägen köpte vi en sele och ett koppel till Ozzy, så han kunde luffsa omkring i trädgården=)
Han hälsade lite på Kassio oxå, men första mötet blev inte så bra.. Han hoppade till, fräste och kissade på sig samtidigt! Tuffing.. Och det STANK verkligen, så vi fick bada honom lite försiktigt i diskhon när vi kom hem=) Hehe sötblöt kissemiss!
När vi kom hem åt vi lite och tittade på film.. Och nu ska vi tvätta lite kläder...

Och på onsdag åker vi till Köpenhamn!!=) Ska sova där en natt på hotell, mitt på Ströget.. Där ska vi gå runt och mysa lite, äta på resturang och självklart gå på Tivolit!=) Detta ska bli såå mysigt!! Att åka iväg bara vi två.. Kuul


Längtar! <3



I början gick det bra, doppade tassarna lite.. Men sen pep han och sprattlade lite=)
Sov gott sen på soffan i nån timme.. Det har varit en fartfylld dag. Inte lätt att vara liten!

Friday!

Kategori: Allmänt

Fredrik har semester!
Ikväll ska vi ut och äta lite gott, sen blir det lite party


Äh, palla..

Ciaooo

Ozzy!

Kategori: Allmänt

Japp, igår var vi och hämtade lilla Ozzy i Blomstermåla! Såå söt liten kisse! (Mkt sötare än på bilderna, hehe)


Såhär såg han ut när han kom!



Min sötnos! Var jättetrött efter bilturen. Blev lite åksjuk oxå, stackars liten..
Men vilken natt.. Spinner högre än jag nånsin hört en katt..hihi.. Sen nosa i ansiktet, attackera ens ben och fötter.. Hihi men såå söt att man inte kan bli arg! Har sovit till och från inatt kan man ju säga..
Nu fattas bara att han och Stina (den andra katten) ska bli kompisar på riktigt!

Imorgon ska vi fira Freddes semester lite, genom att gå ut och äta lite och sen festa lite med syrran och Henke. Nice nice..
Nehe, nu ska jag nog slappa med min älskling lite, är lite slitna idag...


Ozzy hälsar!=)

Sol!

Kategori: Allmänt

Ibland har man flyt, eller nåt =) Är soligt ute idag! Vaknade av att Fredrik skickade sms och berättade det, och då hade jag inte mage att ligga kvar.. Jag som tjatat om att jag vill ha fint väder liksom! Hehe...
Så idag blir det en liten tripp till farfars sommarstuga med syrran och Henke! (Synd att darling jobbar)
Ska åka ganska snart, ska bara klä på mig.. 

Älskar min gullis! Snart semester <3

Kom igen...

Kategori: Allmänt

...vädret! Så himla tråkigt att det ska va sånthär skitväder när man är ledig! Då gör man ju lixom inte så mkt.. Känner idag att jag vill göra nåt, är lite smått uttråkad och frustrerad.. Får se vad det blir. Kanske åka till IKEA? Eller en sväng till sommarstugan och fika? En liten utflykt vore nice =p Hehe.. 

Har förresten inte skrivit om akvariumet på länge!
Har fått jättejättemånga fiskbebisar av alla sorter=) Försöker räkna dom, men man ser fler o fler varje dag, så får helt enkelt vänta tills dom är stora=) Hoppas guppysarna får massa fina färger!


Jaja, nu ska jag göra ordning lite i köket och mig själv!=p



I can't leave him alone <3 


Semester!

Kategori: Allmänt

Yes, idag är det första dagen på semestern!:) Skönt att vara ledig.
Tänkte åka och sola lite, men nu är det ingen sol, utan bara moln ute. Får se om det kanske blir bättre igen.

Igår fick jag antagningsbeskedet från högskolan.
Jag kom in!! =)
Så i augusti börjar min väg till sjuksköterska ;) Ska bli kul!

Längtar till nästa vecka, för då har Fredrik och jag en veckas semester tillsammans!=)



Älskar dig sötnos <3

Lördag

Kategori: Allmänt

Igår var det myskväll =) Min sötnos är bäst!
Idag skulle vi egentligen åkt ut med några kompisar med båt, men blev inställt tack vare det dåliga vädret.. Synd, hade varit kul att åka ring efter båten!=) Hoppas det kommer en ny chans.
Ikväll ska vi grilla några st. Gör inte så mycket om det regnar, sitter under tak. Kan bli mysigt ju.

Nehe, nu ska jag slappa lite, sen duscha o sao...

Väntar förresten på besked från högskolan. Hoppas det går bra!


Ciaoo 

Fredrik <3

Klar snart?!

Kategori: Allmänt

Undrar jag! Vår granne har hållt på att renovera ganska länge nu! Han har haft ett litet uppehåll, men nu har han börjat igen! Kl 08:00 började han slipa golvet (som är vårt tak)!! Jag försökte verkigen sova, men gick inte.. Låg kvar i ren protest. Men tror du jag vann eller? Nee, när jag till slut pallrar mig upp (10:30) SLUTAR han! Hehe, suck.. 
Och älsklingen hade svårt att sova inatt kände jag.. Stackarn, han som jobbar morgon. Det blir nog till att vila efter jobbet för hans del=) Snuttis..

I helgen ska vi som sagt ta det lugnt..
På fredag ska vi titta på Morgan Pålsson - Världsreporter! :D och äta kyckling, baugetter och sallad=) mums! På lördag vet vi inte riktigt, men nåt annat minst lika mysigt blir det=)

Nehe, palla.. Ciaoo!

Onsdag.

Kategori: Allmänt

Inte så mycket mer att säga.. Nedräkningen till semestern har börjat på allvar=) Bara idag och imorgon oxå, sen är det pauus! Hoppas verkligen vädret blir bättre, så man kan va ute och sola lite! 
Igår var det tråkigt på jobbet för vi hade ingenting att göra.. Så man fick gå runt och sopa lite och slappa. Gutt kanske, men det var andra dagen i rad, och tiden går ju så sakta när man inte gör nånting. Risken att det blir likadant idag är rätt stor, men man kan ju alltid hoppas att det finns lite att göra=) Slapp kärringen igår. Hehe hon kom o skrek utan anledning.. Men nu verkar hon förstå att jag inte vill va hos henne längre, för det sa hon.. (Det har hon ju själv fixat, och som om hon vill ha mig där? Båda nöjda, toppen.)

Usch, kände hur humöret sänktes nu (inte tack vare tanten). Det är någon som ringer o tjatar...
Vill att Fredrik ska komma, så vi kan ligga i soffan och gosa en stund. Blir ju ingenting med det förrän till helgen.
Hehe jag vet att jag är fjantig. Men så är det när man är jävligt tajta! <3



Längtar till vår myshelg=) Bara du & jag! <3

3 dagar kvar

Kategori: Allmänt

att jobba om man räknar med idag!
Pratade med min snälla chef igår om Elakingen! Han förstod och tyckte det var jättebra att jag kom till honom. (Hon blir bara värre o värre, är typ öppet elak nu. Pallar inte mer.) Hoppas jag slipper jobba hos henne idag oxå, och resten av veckan för den delen! Vore heaveeen! 
Gick upp kl 9 idag.. Såg på filmen "Street kings" var rätt bra! Massa korrupta poliser och shit.. ;p
Sen gjorde jag lite spaghetti och köttfärssås till jobbet, och till min älskling när han kommer hem. Nu sitter jag här o äter lite innan det är dags att pyyz. 
Längtar till fredag. Då blir det supermys, eftersom vi inte setts på hela veckan!! :) <3
Funderar på att träna lite på fredag förmiddag oxå, var ju en hel evighet sen jag gjorde det.. Man pallar typ inte nu när man jobbar:p hehe..

Yeye, nu ska jag lägga en snabb-make, ta en chokladbit och sen åka till jobbet.


Puss till dig min älskling 

V 28

Kategori: Allmänt

har börjat!
Är inte jätteglad över det, eftersom vi som sagt ska jobba olika skift.. Hade hellre velat att det skulle vara fredag idag. Men men, finns inget annat att göra än att härda.. =(
Han slutar 14:12 och jag börjar 14:18, sedan ses vi i sängen efter kl 22:42.. Tiden går så sakta oxå när man jobbar kväll. Går mkt snabbare när man jobbar morgon.. Undra förresten var och med vem jag ska jobba med.. Antar det blir argtanten, men hoppas det blir på rätt maskin isåfall..
Händer inte så mkt innan jobbet, ska laga lite mat och vika tvätt.


Vill skriva något intressant, men allt jag har i huvudet är hur mycket jag saknar och hur mycket jag kommer sakna Fredrik! 
Saknar dig alltid när vi inte är tillsammans. 



L som i Lördag

Kategori: Allmänt

Var hos Malin och Johan igår och drack lite. Fick se deras lilla kattunge, så söt!:) Simpson, bra namn :D Han busade runt ute i trådgården, sen när vi gick in satt han hos mig och somnade.. hehe.. 
Vi sov ut riktigt idag! Så skönt!
Idag blir det nog lugnt.. Fredrik ska kolla på travet och fotboll, så jag får väl läsa lite eller nåt =p hehe.. Eller hans förslag: gå och handla! haha
Sen ikväll är det Scrubs-marathon :D Fast ska nog börja titta kl 21, för först då är det avsnitt som jag inte sett innan!

Nästa vecka är det kvällsvecka för mig, vilket betyder att vi inte kommer ses så mkt =( Usch. Hoppas det går fort! 

Nehe.. Nu ska jag nog läsa lite Stephen King.. Eller kansk ta upp tvätten först? Aa, fasen..

Tjoo!

Heeelg!

Kategori: Allmänt

Så efterlängtat, såå skönt!
Jag lovar, när man stiger upp kl 5 så känns dagarna långa.
Idag var jag på den andra fabriken, på "min" maskin :) Gutt! Roligaste arbetsdagen denna veckan, om man bortser från stressen och krånglet på slutet... 
Har ont och är trött i hela kroppen.. =(  Men men, blir nog bra nu när jag är ledig!=) Bara nästa vecka oxå, sen har man semester i två veckor :) Snälla solsken, va här då!!
Vet inte riktigt vad som händer idag.. Blir nog rätt lugnt. Antingen blir det kanske lite öl med älsklingen eller med några fler.Grill & öl i solskenet vore ju inte fel=)  Får se.    

Yeye, orkante...




Mitt hjärta.

Hard work work!

Kategori: Allmänt

Japps, precis vad det har varit.. Upp kl 5, och med en kär*ing med dålig attityd som jobbarkompis. Idag slapp jag henne dock, vilket var skönt. Imorgon ska jag till den andra fabriken, vilket betyder jackpot imon oxå ;)
Nehe, ska inte sitta här, utan ut i solen såklart!! Så surt att det är skitfint väder när man jobbar! Men det är bara att ge sig ut nu då istället:) Sol&Bad, that's living!

Hörs senare.. Ciaoo

Kalas!

Kategori: Allmänt

Grattis älskling!! :) Fyller år idag. Myys
Fick mina presenter på morgonen, närmare bestämt kvart i 5 :) Tror han var nöjd med dom.. Hihi..
Nu ska vi duscha, handla och städa lite innan lillsläkten kommer och firar. Smörgåstårta, mums!

Jao jao, har inte tid att sitta här.. Har ett födelsedagsbarn som ska ha uppmärksamhet :) <3


Ciaoo