Stína!

- Nothing more, nothing less.

It's raining cats and dogs

Kategori: Allmänt

Där gick det ett tag, men vemfasen har tid att blogga när det är sånt underbart väder ?!
 
Blev ju frisk där... Men sen veckan efter fick jag va hemma igen pga magsjuka. Lönen kommer suga.
 
Men iaf, har varit ledig en hel del nu, och hör här, har ju prickat in vädret perfekt! Varit ledig alla fina dagar som varit (ja, jag är solbränd, folk tror man har varit på semester)! Har bara varit ledig och njutit av livet. Grillat typ varje dag, umgåtts med vänner o familj. Lovely. Särskilt med tanke på att man ska jobba hela sommarn, då försöker man verkligen njuta till max! 
Våra söta hudsjur (Meija o Ozzy) har fått vara ute nästan hela dagarna och lukta, sovit i skuggan. Så underbart. Nu har jag dessutom köpt en ny sele till Ozzy (den gamla satt lite väl tajt), så nu har han en lång lina så han själv kan strosa runt o upptäcka saker i trädgården. 
 
Idag var det fint på förmiddagen. Då passade jag på att klippa gräset. Gick en runda med Meija. Sen mulnade det på. Då drog jag o shoppade lite, bland annat selen till Ozzy, födelsedagspresent till bästis som fyller 25 (!!!) och lite käk. 
Efter shoppingen fick ju Ozzy prova sin sele såklart (I think he likes it!), pälsvård på jycken i gräset (I'm not sure she liked it!), sen slog jag mig ner under tak för kaffe, läsning och surf. Det har börjar smådugga lite nu. Men gud så underbart att bara kunna sitta ute i friska luften. Rogivande.
 
Kvar på dagens schema är att plocka upp lite tvätt, rasta hunden och laga mat. Det blir köttgryta "Äpple- och rosmarinkokt högrev med svamp". Hoppas det blir mumma. 
Funderar även på om jag ska springa en runda. Får bli innan matlagningen isåfall. Tror det, vore skönt! (Har ju köpt en ny sport-bh oxå som måste invigas mihihih) Om inte annat skönt för samvetet, då det känns som att man bara sitter på arslet och äter massa gott i ren semester-feeling.
 
Nu jobbar jag torsdag, fredag. Okeejrå =p
Helgen kommer bjuda på 25-årskalas + 55-årskalas. Nice bice (bajs).
 
Bjuder på en färsk bild. Fatta hur länge jag satt och försökte ta en bild som fångar upp min skönhet. Efter 10 minuter insåg att jag kanske inte är så mkt av en skönhet, och gav jag upp. =p Vill dock lägga till att jag knappt har nåt smink på mig, och sjukt otvättat hår. Sådeså!
 
PS, liite drygt 1 månad kvar till huset, kom igen tiden: TICKA!
 
Ciao