Stína!

- Nothing more, nothing less.

Bra dag

Kategori: Allmänt

Hela dagen har spenderats i Calmare med söta Jojji! Ankom med tåget 10.00. Vi shoppade lite, var ute i solen, åt middag, shoppade lite igen, fikade i solen.. Promenerade till teatern där vi tittade när Robert Gustafsson, Reuter och kompani som övade inför kvällens föreställning! Sen stack vi hem till Jojji för att titta på lite semesterbilder och sitta i solen igen=)  Kort sagt: Skiitbra dag med världens bästa Johanna! ♥
Är även nöjd, för nu är älsklingens födelsedagspresenter inhandlade :) Till mig själv blev det två linnen.
Sen jag kom hem har jag ätit lite o nu gluttar jag på Tyskland - Italien. Längtar tills sötnosen kommer hem. Hoppas på fint väder imorgon me, för då ska jag o Meija titta när Fredrik spelar fotboll. Ska försöka att komma precis i tid denna gången =)
Är sjukt sugen på att springa! Var nog för att Johanna köpte nya joggingskor idag och berättade hur duktig hon är som springer 2 ggr i veckan! Så är det bara fint väder imon så blir det nog en springtur.
Nehe, ska fokusera på fotbollen nu. Italien leder för bövelen!!

Feeling fine

Kategori: Allmänt

Klar med alla måsten. Gått en timmesrunda med Meija. Fy fasen vad varmt/kvavt det var! Och fem minuter efter vi kommit hem började det ösregna! Nu ser det ganska fint ut ute igen..
Nu har jag städat klart här hemma o duschat. Sitter vid tv:n och väntar på att snälla mamma ska komma med en hamburgare till mig på vägen hem från jobbet :) Sen ska jag nog måla naglarna.
Både Kaukua och syrran vill att vi ska komma till Kalmar och titta på fotbollen på en pub ikväll! Åh, blev sugen! Ska höra vad Fredrik säger..
Ciao

Free!

Kategori: Allmänt

Free like a bird! Så himla skönt. Ledig en vecka nu! Firade detta med en mumsig middag: pannkakor med bär och glass! =) Inte helt fel.
Fredrik åkte till jobbet för en stund sen. Och nu ringde han och sa att han glömt sin matlåda.. Klantis=) Ska gå förbi med den sen när jag ska ut med Meija.
Annars är det inte så mkt planerat för dagen. Långrunda med Meija, sen tänkte jag röja upp lite här hemma. Skura golven bland annat. Ikväll är det Spanien - Portugal! Guuuttt! Har höga förväntningar på den matchen.
Imon är det lektajm med Jojji! ♥
Ciao
Inte hunnit mejka än ;)

Trötter

Kategori: Allmänt

That's what I am right now. Sovit väldigt dåligt inatt, sen upp tidigt och jobba. Kommer hem och sötnosen har diskat och dammsugit. Då är det svårt att inte bara slappa :) Har borstat Meija o plockat ögonbrynen samtidigt som jag tittat på tv. Tror det är vädret oxå som gör en lite trött. Är mörkare ute än vad det brukar va pga regnovädret.
Hum, ingen intressant att skriva direkt. Snart börjar Wallander - Master mind. Fan, hur många gånger har man inte sett dedär nu? Går verkligen inget bra på tv på måndagar...
Saknar min lilla sötnos. Hoppas han kommer snart.
Imon jobbar vi kväll båda två. Till käk blire hemmagjorda biffar, färsk pasta och hemmagjord gorgonzolasås. Mums=) Och en fet sallad till såklart, men det behöver jag väl inte ens nämna. Äter sallad till alla måltider, är så himla gott!
Nehe, nu ska jag inte plåga er mer med löst dravel...
Ha att

Hurt-dag

Kategori: Allmänt

Japp. Gick med Meija o mamma till mormor. Där blev det lite middag o kaffe. Sen gick vi hem igen (promenad x 2 á 45 min). Stack till kvantum o handlade. Köpte massa mumsigt. Frukt, grönsaker, lax m.m. Även nya blommor! Har ju gjort i ordning på balkongen nu. Trallgolv, blommor o en palm. Superfint!
Pelargonerna i hinkarna är nya för dagen! Är såklart mkt finare i verkligheten :) Nu ska man bara försöka komma ihåg att vattna dom ;)
Nu har jag duschat o fräschat till mig lite. Jobb imon som gäller. Snart ska jag börja göra i ordning kvällskrubbet tills älsklingen kommer hem. Blir mackor med sallad, ägg, räkor och lax! Mumsigt värre. Sen efter det lite vattenmelon och passionsfrukt. Mys.
Hoppas på lite lek med Johanna denna veckan oxå!
Ciao

Guten Tag

Kategori: Allmänt

Idag är det ledig onsdag. Så himla skönt! Tog lite sovmorgon, sen en stor frukost! Efter det promenad och bus med Meija. Gud vad kvavt det var, blev helt svetter! Efter det har jag uträttat lite telefonärenden och fått luggen trimmad. Sedan borstat hunden (vilket resulterade i tre fulla borstar) o klippt päls runt tassarna. Tvättat. Städat i köket. Rengjort tv-bordet och dammsugit. Effektiv dag eller hur=) Nu sitter jag o fikar lite banan o äpplen och målar naglarna. I em blir det fisk-middag sen långpromenad o uträtta några ärenden med mamma.
Var på skivstång intervall igår. Fy fan. Man SKA inte gå på dedär grispasset om man har slarvat med träningen! Blev helt slut, och idag har jag träningsvärk i hela kroppen, främst i låren. Och tror att det kommer va ännu värre imon. Jaja, får skylla mig själv.
Nehe, I've got things to do.
Ciao
- VAD I HELSICKE SKA VI GÖRA PÅ MIDSOMMAR?

Snaart helg..

Kategori: Allmänt

Skulle egentligen bara jobbat må- ons denna veckan. Men de var kris på jobbet så fick jobba extra idag och imorgon. Goa pengar. Men imorgon är det äntligen fredag vilket efter 15.30 betyder HELG! Ska bli riktigt gutt. På fredag blire goskväll. Man lär va lite mör.. På lördag ska jag in till Kalmar på fm och shoppa o mysa med Johanna! Sen ska hon o Fredrik med till Nybban för att käka lite o dricka lite bärs! Ska bli trevligt ♥

Måste verkligen köpa ett par sneakers!! Och några sommarskor. Sen tröjor, linnen och sommarkläder! SÅ less på min garderob! Och nu har man fått tillbaka lite på skatten, perfa =)
Just nu sitter jag o slappar lite vid tv:n. Fredrik är o tränar fotboll. Känner mig trött, hoppas det blir sängen tidigt ikväll!
Snart får jag träffa min söta gräddbakelse!

Waiting for tonight

Kategori: Allmänt

Då blire grill med mamma o pappa o sötnosen! Lite födelsedagskalas. Synd att inte Elin kan komma.
Gör mig i ordning lite o tittar på Kniven mot strupen!
Hoppas vädret håller sig fint ikväll. Men vi ska sitta inne i pappas altan.
Ska dra om en halvtimme.
Plattat håret!
Ska ha en rolig o mysig kväll med bästa familjen! <3
Ciao