Stína!

- Nothing more, nothing less.

Sömnsjuka ?

Kategori: Allmänt

Har varit helt slut ända sen efter helgen.
Ont i hela kroppen, seg o ont i huvudet. Och sover hela tiden! Kan inte hålla mig vaken, somnar i soffan, sover jättemånga timmar... Igår var det värst. Var med mormor på sjukhuset. Varje gång jag reste mig upp så svartnade det nästan för ögonen, höll på att svimma! Men sen ville jag ju ändå gå på Core + Afro efter.. Men efter core:en kände jag hur det bara snurrade o bankade i huvudet, så jag vågade inte gå på Afron. Väl hemma somnade jag i soffan kl 7 (!) och sen gick vi o la oss i sängen och sen sov jag till 9.30! Helt sjukt. Idag har jag lite ont i huvudet och känner mig fortfarande seg. Skulle kunna lägga mig och somna hur enkelt som helst! Men det tänker jag inte göra. Någon måtta får det vara.
Ska försöka göra någon nytta här hemma. Byta sängkläder. Ha maten klar tills min älskling kommer hem. Sen ikväll tänkte jag vi skulle äta nåt mysigt, små pannkakor med massa bär och glass! Men jag har varken bil eller cykel nu att sticka o handla med, så får se om det blir idag eller nån annan dag.
- Har bokat mig på corespin ikväll! Hehe, vet att jag inte borde gå, men.. Är så sugen! Ska nog ta mig 2 panodil och sen hoppas jag att jag känner mig Pigg-elin.
Imon jobbar jag dag.
- 24 dagar tills vi åker!!! AAAAHHH!! :D Nu blire projekt hudvård (= dricka mycket vatten, ansiktskräm + sola nån gång i pappas solarium) och tvätta det jag ska ha med mig! =) Nu har ju nya tvättmaskinen kommit. Så fin sah.
Sarang hae yo

Enough

Kategori: Allmänt

What doesn't kill you makes you stronger. Or weaker, men det är ingen som verkar förstå.
Men ska vända på detta nu.
You can put the blame on me.
Just nu känns semestern som en evighet bort. Och en flytt till Österlen väldigt befriande.

PS

Kategori: Allmänt

Bjuder på några bilder som jag vet min syrra kommer att älska

Ops, it's been a while

Kategori: Allmänt

Jao.. Hm, hur långt orkar jag gå tillbaka i tiden?
Äh.
Kommer knappt ihåg helgen.. Men provade lite ny mat=) Pilgrimsmusslor med mango-citron-advokadosalsa som förrätt=) Vi tittar mycket på matprogram, och har aldrig provat pilgrimsmusslor innan. Så Fredrik fick för sig att jag skulle laga det, så han inhandlade det;)
Kan väl inte säga att dom var asgoda, tror det är något man behöver vänja sig vid. Men ganska gott=) Och salsan passade bra till!
Idag jobbade jag dag. Hade svårt att somna igår. Var det fullmåne eller? Var sjukt trött och otaggad när jag vaknade. Ingen bra start på dagen heller. Kom fan inte in i bilen. Till slut fick jag upp passagerar-dörren och fick klättra över till förarsätet. Gick lixom inte att öppna från insidan heller! Sen åkte jag till macken för att tanka. Tror du inte jag glömt bankomatkortet hemma? Jekla skit. Jag som är livrädd för att få soppatorsk. Men jag klarade mig.
Som tur var blev det var en bra dag på jobbet, lagom mycket att göra.
När jag kom hem gick jag ut en snabbis med hunden, åt en äggmacka och sen stack o jympade=) Själv, men det var okej. Stolt över mig själv att jag kom iväg :P
När jag kom hem tog jag en promenad med Meija. Duschade. Och nu sitter jag o tittar lite på tv. Gjorde mig faktiskt en god sallad=) Brukar inte äta nåt efter träningen, men idag var jag sugen.
Började titta på en dokumentär om Whitney Houstons sista dagar i livet, men fick byta. Too tragic. Fick bli nåt lättsamt som ett Simpsons-avsnitt som man sett typ hundra gånger.
Nu sitter jag o väntar på att min sötnos ska komma hem från jobbet.
Imon är jag ledig. Så skönt! Då ska jag göra en god middag, ta en långpromenad i solen med min vovve och sen träna kl 5!
Nehe, nu ska jag smörja in fejjan.
Ciao

Ensam

Kategori: Allmänt

Det är så jag känt mig idag.
Enda lediga dagen denna veckan, dagen innan jag ska jobba hela helgen + må. Och så sticker F till jobbet strax efter middagstid. Vad ska jag göra em och kväll? Alla jobbar, skitväder ute.. Känner mig som ett jävla äckel med finnar, vagel i ögat och munsår - vill inte gå utanför lägenheten. Och då känner man sig ensam.
Blev dock lite bättre efter träningen. Var på skivstång konditon. Och jesus vad jobbigt det var. Fick ut lite aggressioner, plågade mig själv lite genom att pusha tills musklerna värkte. Skönt.
Nu har jag duschat och unnat mig en pizza + en kall öl och tittar på Biggest Loser. Hehe, märks att man inte hetsbantare ;) Är inte orolig för min vikt.
Åh, känner träningsvärken redan nu.. Var på corespin igår, så hade redan lite träningsvärk i benen idag. Då är inte skivstång kondition att rekommendera! Var mycket ben idag. Guess who's gonna be sore tomorrow?
Nehe, nu hoppas jag att min sötnos kommer hem snart så jag kan ge honom en pussomgång! Satt nästan och smålipade lite när Biggest loser-deltagarna ringde hem till sina partners. Då tänker jag på hur tajta jag och Fredrik är. Han är min bästa kompis och min älskling, och jag är verkligen beroende av att träffa honom varje dag ♥ Ända sen vi blev tillsammans har vi varit som en. Och vi har varit med om mycket tillsammans. Han är bäst ♥
Min älskling när vi köpte vår lilla puppy!

Sönda

Kategori: Allmänt

Då var vi här igen.. Herregud vad veckorna går fort!
Hänt i helgen? I fredags var vi bara hemma. Trötta efter en jobbig vecka.
Sen igår var vi hos Elin mfl. Var tänkt som en middag, men istället blev det som en fest. Och jäklar vilket drag det blev! Hehe.. Mycket trevligt. Tyvärr glömde jag min kamera. Hoppas Jojjo lägger upp lite bilder :p
Så idag har vi varit lite sletna. Inte gjort så mycket...
Ikväll kom lilla pappi och åt lite o tittade på tv. Nötfärsbiffar med kantareller och fetaost, pommes, bea och en fet sallad. Mums! Så nu man mätt till sprickningsgränsen ;)
Slappar lite vid tv:n.. Är SÅ glad att det är sista avsnittet av Slaget om Sverige. Så jäkla tråkigt program. Som På spåret, fast Ingvar och Björn bara fjantar sig hela tiden. Blir roligare nu när Kontoret ska börja=) Hehe som ni hör är Söndags-tv heligt för mig =)
Veckan som kommer bjuder på mycket jobb. Bara ledig torsdag. Huajaja.
Fredrik är o tränar fotboll, men han kommer snart.
Crazy hair day.
Nehe, inget intressant att skriva!
Ciao

Struntade i't

Kategori: Allmänt

Nope, blev ingen träning idag.
Jobbat 2 kvällar och en morgon nu..  Svintrött. Och så skickade Johanna att hon inte kunde, så då försvann mitt sug oxå.. Istället blir det pizza, en öl och hockey med sötnosen! Inte fy skam. Har ätit nyttigt o rört mig bra i över en vecka nu, så jag förtjänar lite gott! ;P
Imon är det fredag. SÅ skönt! =)