Stína!

- Nothing more, nothing less.

....

Kategori: Allmänt

Nu sitter man här själv.. Känner mig lite halvdepp. Gamla saker, saker som bara jag tar illa upp på, ekar i huvudet. Men vill inte tynga ner någon, det är mitt problem att jag är Känslig och inte kan släppa saker.. Tråkigt dock. Varför är jag så svag? Som är så stark i andra lägen.
Vet iofs varför jag är känslig idag, så det borde lösa sig.  

      

If the sun goes down and decided not shine no more
I would still have you, baby
If we see the last day and they say we gotta go to war
I'll be fighting with you, baby
Coz I know if I'm falling, you wont let me hit the ground
If the boat is sinking, I know you wont let me drown
Because it's us against the world.

And if it's the last breath I take
I'll leave my kiss with you
If there's a wall between us, baby
I know I'll break through

Solig onsdag!:)

Kategori: Allmänt

Jajjamensan, såå skönt! Har varit molnigt i två dagar nu.. Men nu skiner solen igen och himlen är blå! 
Igår pluggade jag på bibblan.. Sen åkte jag o Fredrik med pappa till Kalmar & Bauhaus + Netonnet. På kvällen blev det fotboll! Barca-Chelsea! Blev 0-0 tyvärr.. hehe
Sitter och äter frukost. Sen blir det en promenad till stan för att titta lite på kläder & skor. Sen ska jag gå till mamma och solaa!=) Så himla skönt. Ska ta med min bra bok oxå, "I cirkelns mitt" av Dan Brown. Hans böcker är bäst=) 
Nehe, nu ska jag sätta fart, så man hinner sitta ute lite. 
Imon är det valborg förresten, och då blir det grill med ett gutt gäng=)

Byxorna som är spårlöst
försvunna. Var är dem??
Vill ha ju. 


Världens underbaraste ♥

Ciaoo 

Vilodagen

Kategori: Allmänt

Japp, söndag=) Varit dåligt med bloggande i helgen, men någon måtta får det ju vara ;)
Vad har hänt i helgen? Känns som jag inte riktigt kommer ihåg.. hehe.. Jo:
Fredags: hade jag bikiinipremiär!=) solade medans Fredrik fixade med bilen (vadå se till så båda blir nöjda;)). Superskönt! På kvällen tittade jag när Fredrik spelade seriepremiär nere i Örsjö. 
Lördags: Lite solning även denna dag=) Så härligt. På kvällen blev det mys med tacos och en jättegod fruktefterrätt=) 
Idag: Åkte in en sväng till IKEA o köpte lite nya sängkläder och handlade på City gross. Sedan stack Fredrik till ännu en fotbollsmatch, och jag åkte ner till mamma o läste lite i eftermiddagsolen på en filt=)
Känns som man fått lite färg efter några timmar i solen. Såå skönt! Man känner sig rätt blek efter ett halvår med mörker.

Nehe, hinner inte mer nu, Fredrik kommer snart hem. Vi ska äta räkor (med någon sås Fredrik valde), vitlöksbaugetter och en fet sallad=) Mums! Sen blir det söndagstv och massa gott: vindruvor, pfysalis, godis m.m. ;p Söndag är en härlig dag!
Har varit en jätteskön, bra, lugn och solig helg med min älskling. Tack♥


//Stina

Weekend

Kategori: Allmänt

Japps, nu är det praktiskt taget helg! Bara Fredrik som fattas. Hoppas han slutar lite tidigare idag :-)
Idag när Fredrik åkte till jobbet lämnade han mig och Ozzy hos pappa. Vi satt ute i solen och mös, jättevarmt och skönt! Ozzy massakrerade ett bi! Blev skitnervös när jag såg det, han hade biet i munnen!! Men det gick bra. Kom även en söt kattunge, men den vågade inte hälsa. Glömde kameran idag med, suck, hade blivit så fina solbilder så=)

Nu slappar jag lite, väntar på att Fredde ska komma. Imon blir det förhoppningsvis solning hos pappa=), sen framåt kvällen blir det ut till Örsjö för att titta när gullet spelar första seriematchen! :-)


    

Uttråkad ;P

Ojoj,

Kategori: Allmänt

vilken dag det har varit! Sket i flummplugget idag.. Mös och åt med Fredrik innan han stack till jobbet. Sen kom Jenny förbi en sväng o vi gick igenom plugget lite. Hoppas jag var till någon hjälp :-) Sen skjutsade hon mig till mormor o morfar. Där blev det fika. Mitt i fikan ringer pappa o säger att farmor fyller år, o att jag ska komma dit (i madesjö) om en halvtimme! Så det blev en rejäl power walk med vovven, från djupaste hanemåla, till mamma för att lämna honom, och sen power walk till madesjö för lite smörgåstårta. Var lite svettig när jag kom fram, men det var skönt att röra på sig :-) Nu är jag äntligen hemma. Ska tvätta av mig lite, sen blir det soffan till sötnosen kommer hem ♥
Nehe, orkar inte blogga...
Ciaoo 

Tisdag

Kategori: Allmänt

Dagen har varit i normalt tempo. Gick upp kl 9 & sådära, sen var det plugg på bibblan 11-15.30 (fika inräknat). Var hemma efter 4 någon gång. Gjorde lite kassler inför imorgon, åt lite hemmagjord pizza och sen dess har jag slappat. 
Är ganska trött, trots att jag fick lite sovmorgon idag. 
Känns som jag börjar bli lite förkyld oxå =/ Palla... 
Och Ozzy piper och skriker för fullt här nu.. Hjärtskärande.. Men han får INTE kvällsmat en gång till.. Tjockis. ♥

Längtar tills sötisen kommer hem. Och till torsdag. För då går jag bara 08.30-10.00 och sen har jag helg!!=) I like it! Känns som om det var längesen man hade en hel helg, har haft tenta några lördagar nu. Så det är fint. 

Imon är det heldag i skolan.. Föreläsningar 9-16. Hoppas dom är intressantare än kursen har varit än så länge. Annars ligger jag hellre i sängen och trynar fram till 11-tiden med Fredrik ;) hehe.. 

Ciaoo 

Evening

Kategori: Allmänt

Japp, nu börjar måndagen lida mot sitt slut.
Sen sist (några timmar sen) så har jag gjort pizza, snackat med mamma & syrran och tränat!=) 

Fetingpizzan (innan ugnen) med skinka, rödlök, annanas, champinjoner och räkor!=) Mumsigt värre.

Träningen var asskön, som vanligt. Nu har jag mumsat på en räksallad o ska slappa lite tills gullet kommer hem. 

Yeye, orkar inte.. Ville i stort sett bara visa bild på pizzan ;D 
Den ska jag mumsa på imon. 

-Elin, jag skulle hälsa från mamma att du ska ta två magnecyl innan sängen! ;p

Guten nacht!

Måndag

Kategori: Allmänt

Yes.. Gick upp tidigt idag, redan kl 6... Skulle ha muntlig redovisning/diskussion 08.30. Vendela och jag pratade i telefon och skrev över internet till varandra o stressade och slet ihop några sidor igår! Jag är nöjd=) Var inget superseriöst, men pinsamt att inte ha något att säga.. Slutade kl 10, så jag var hemma redan kl 11 idag. Skönt! Imon blir det lite sovmorgon, ska vara på bibblan kl 11, för då ska jag o Vendela skriva en uppsats på 4-5 sidor.. Den här kursen som skulle bli slapp ? =P

       
Lite mer bilder från parfesten (från Johanna) som jag lovade!=)
Tycker vi är så söta på första bilden=) Resten är väl lite sådär;D haha! Men kul kväll!


Och här är en bild från cheese-cakepremiären
hos Lara=) 100 år senare.. hehe..


Ikväll blir det intensiven! Måste börja gå varje vecka på den, för dåligt annars! Skulle sätta igång lite med uppsatsen oxå egentligen, men vet inte, kände hur jag sjönk ihop nu. 

För övrigt är det bra. Förutom att jag har en klump i magen som inte vill försvinna =( Har ju inte fått tillbaka omtentan än.. Sen vettifan om jag klarade farmakologin, bara för att jag missuppfattade en 5poängsfråga!=/ Är inte så svårt att göra om, men man känner sig ju lite kass... Känner allmänt att plugget börjar gå segt nu.. Man behöver lite sommarlov! 

♥Fredrik är min sötnos iallafall♥

Ännu en tenta-lördag

Kategori: Allmänt

är avslutad!! Eller, själva lördagen e ju kvar, men tentadelen är avslutad ;)

Är trött som aset.. Tror jag ska nap:a lite, hoppas Fredrik är sugen (på att nap:a alltså). Sen ikväll blir det grillning, sedan är det lite osäkert! Är iaf sugen på att ha trevligt o umgås med avslappnade människor. Suck, måste handla kattmat o gå på systemet oxå. Hoppas Fredde fixar det;p
haha, gjorde en liten tabbe på tentan där, men hoppas det gick ändå :D

Nehe, ciaoo!

Sorr:E

Kategori: Allmänt

För att jag inte har bloggat på hur länge som helst! Men ni vet, påsk och sen detta eviga plugg!
Vi spolar väl tillbaka lite:

               

Bilder från Långfredagen. Åkte till mamma och pluggade lite i solen innan det blev massa god mat med familjen! Fredrik försöker hjälpa mig ;p
Mamma har fler bilder på familjen, ska lägga upp dom när jag hinner sno dom från henne.

          

Bilder från vår påsk-fest på lördagen =)  En riktig parkväll : Elin&Henke, Johanna&Fredde, Malin&Johan och Jag&Fredrik! Skitroligt var det! :D Som sagt jäkligt dålig på att ta kort, kanske hittar några bättre jag kan sno! 


Haha, en bild på min kyckling- och baconsallad jag gjorde i söndags! Var j*vligt skönt att bara äta en sallad med lite kött i efter allt man proppat i sig i påskdagarna! Är stekt kycklingfilé, bacon, massa olika sallader, groddar, gurka, tomat och avokado. Rekommenderas!=) 

Denna veckan började vi med en ny kurs i tisdags (fast vi har tenta i läkemedelsberäkning och farmakologi på lördag!). Så som ni förstår är det bara plugg som gällt denna veckan. Särskilt för mig som är så körd i matte;) hehe.
Nämen kändes rätt bra med matten när jag slutade idag! Klarade "tentan" hon lagt upp på nätet, så det känns skönt! (Hade 10/10. Man måste ha 9/10 för att få Godkänt, viktigt att man vet hur man ska dosera läkemedel o så som ni kanske förstår!) Nu är det "bara" att plugga in all farmakologi imon, o sen repetera matten lite till, så man inte får hjärnsläpp när man sitter där.
Nehe, snart ska mamma komma upp o hälsa på lite. Få smaka räksoppan jag gjorde som blev över sen igår=) hehe.. 

Kommer blogga lite oftare från och med lördag, jag lovar. (haha, om det NÅN där ute sm läser min blogg!;P)

Ciaoo

Förresten!!! Glömde säga att jag klarade den andra fetingtentan!!:D Den med hjärtat o allt det. Sooo good, skulle inte ha orken att göra om en fet sån tenta till, i rad!

Nu ere Ciaooo

Glad påsk!

Kategori: Allmänt

Japp, idag är det fredag.. Kl 3 ska vi till mamma för att förbereda påsk-kalaset lite. Mamma, brorsan, mormor, morfar, syrran, henke, jag och Fredrik. Ska bli trevligt (och gott;p)!
Imon blir det lite fest här. Kaukua och Fredde kommer (!) tillsammans med massa andra härliga!=)

Nehe, har inte tid nu, måste duscha o dedära..
Men bilder från påsken utlovas!



Ciaoo


Jahopp

Kategori: Allmänt

Tisdag idag då.. 
Fredrik och jag skulle sova ut lite tillsammans. Tror ni att någon börjar såga (eller något) så in i ** kl 8 på morgonen!! O slutade sådär lagom när vi pallrade oss upp kl 10.. Typiskt. 
Städade lite o lagade mat innan det var dags att sticka till tåget och läkemedelsberäkning kl 13-14. Efter det satt jag ute i solen lite tills Johanna slutade=) Vi gick ner till skolan o micrade mat o käkade lite. Sedan gick vi till coop och handlade lite. Sen stack vi till Pernilla en stund innan det slutligen var dags att gå till Lara för att äta cheesecake!:)
Det var supergott och trevligt!! :)
Tog tåget hem kl 8.. Så har inte varit hemma så länge. Nu sitter jag o tuggar på lite mango o tittar på hockeyn. Eller, tuggar, jag typ vräker i mig! Så är kanske hungrig? Bara att jag inte känner det för cheesecake:en =)

Längtar tills Fredrik kommer hem.

Imon blir det eventuellt lite lmb-plugg med Jenny.
Annars är det Fredrik och hockey hos pappa som gäller :)


B1 och B2 på
midsommar ;) 

Ahh:)

Kategori: Allmänt

Nu är man nytränad o goo i kroppen! Sådär härligt lealös ;) Var lite nervös inför intensivpasset, har ju inte gått på 2 veckor, och jag vet vad det innebär.. Och visst blev det j*kligt jobbigt! Men såå härligt. Man klarar allt, bara man ger sig f*n på det. Känns bra. 

Nu blir det nog soffan.. Ska fixa i köket oxå lite fort.. Men sen blir det lugnt o väntan på att den underbara ska komma hem. Imon blir det lektion 13-14 o sen cheesecake med klasskamraterna. En premiär för mig! Hehe

Resten av veckan är både jag o Fredrik lediga så då blir det hockey och mycket mys kan jag lova! ♥ Om ni undrar när jag ska sluta va så löjligt kär så kan jag säga: Aldrig. ♥

En liten sommarbild sitter
väl fint en dag som denna:)

Ciaoo 

Lmb, glass och "dryg"

Kategori: Allmänt

Måndag igen. Känns skönt (går bara mån & tis;D hehe).

Upp o hoppa kl 7 för att ha Läkemedelsberäkning. Pussa Fredrik som ligger där i sängen o får det att se såå skönt ut! Men var faktiskt pigg idag, så det gick bra! 
Som sagt, läkemedelsberäkning i 2 timmar. Sen blev det middag på stan med Kaukua för att sedan ta lite shopping!=) Nice! Man känner hur lite man shoppar nu för tiden.. Förut när man jobbade + bodde hemma shoppade man typ en gång i veckan! Så nu känns det som man inte har några kläder längre=/ Men två tröjor och ett par jeans blev det iaf=) Är nöjd!


Syns inte så bra på bilden, men är ett par Diesel. Med färgstarka linjer. Satt som ett smäck om jag får säga det själv ;) Eller hur Johanna?=) Fick dom naturligtvis uppsydda, kortis som man är... Nog om det... hehe=P

Efter shoppingen blev det glass!=) Jag tog tre kulor; After eight, polkagris och saltlakrits.. Müüms! 
Kort o gott en härligt dag! Thx Johannis=) Tror bara du kallade mig dryg 3 gånger... Men jag halvgillar ju när du kallar mig det, du får det att låta som något positivt ;D

Nehe, nu blir det intensiven med mammis, sen ikväll ska jag laga mat tills imon o röjja upp lite här hemma!

Ciaoo

NU är det helg=)

Kategori: Allmänt

För nu är tentan gjord! Skönt. Och snälla Jesus, säg att jag klarade den!=P 2 av 3 delar kändes bra iaf.. Men man vet ju aldrig som välkänt är. 

När vi var klara åkte jag o Jenny hit och satt ute & åt lite gott i solen med Ozzy o snackade=) Härligt, trevligt och gott!=)
När hon åkt hämtade jag min bok o satt ute o läste en stund. Ozzy blev dock gnällig, så fick sätta mig så jag var i solen o han var i skuggan=)


Mycket skugga på baksidan som
ni ser. Men jag var i solen iaf=)

Är så kul att va ute med Ozzy för han är så nyfiken, men samtidigt mammig=) Gosar o gömmer sig bakom mig när han blir lite nervös.. Är inte så tuff när det väl gäller ;) 

Nehe, nu kommer snart gullet hem! Blir väl mat, dusch o sen förhoppningsvis nåt lajbans ikväll=) 

Ciaoo

Fredagkväll

Kategori: Allmänt

Har precis ätit kycklingfilé med pommes frites och sallad. Gott.
Nu tittar på vi på SM-final mellan Hv71 och Färjestaden. 

Imon blir det upp och hoppa tidigt (igen) för att skriva tenta (igen)! Hoppas det går nu, annars blir jag suur o ledsen! hehe.. 
Sen hoppas jag att det händer något kul på kvällen, tycker jag har förtjänat det=) Som har pluggat i 2 veckor nu, och suttit inne denna veckan när det varit strålande solsken ute! Fast har ju smitit ut nån gång. Med kissarna till mamma bl.a.


Sötisen löser korsord
och äter glass med physalis=)

    
Stina & Ozzy ute i solen på balkongen=)

 Jag töntar mig för att slippa plugget ;)

Jaojao, har inte tid nu...

Ciaoo