Stína!

- Nothing more, nothing less.

Baby you're a firework

Kategori: Allmänt

Whoopsie, där gick ett tag innan man bloggade.. Inte orkat. 
Igår var jag på AW med bästa Johanna!=) Tog oss en burgare o lite god dricka.  Hur nice som helst ♥
Idag har jag varit ledig. Umgåtts med hunden, Skype:at med syrran.. Försökt läsa lite om Italien och se vart jag vill att vi åker i sommar! Kan ju egentligen ingenting om Italien, förutom rabbla upp några storstäder och maträtter ;) Så nu tyckte jag det var dags. Och herregud vilket vackert land! Där skulle man ju lätt kunna bosätta sig permanent alltså.. Hittade massa fint bl.a Toscana =) Ska fortsätta läsa o leta, men orkar inte mer ikväll. Man behöver va pigg i huvudet. Dagens träning blev Tema Styrka. Typ cirkelfys. Och fy. fan. Var typ svim- och spyfärdig i slutet. (Berodde nog delvis på att det var svinvarmt och syrefattigt i rummet..) Men gutt nu efteråt. Hade inget att äta när jag kom hem så fick sno ihop en kycklingsallad. Guttis. 
 
Imon är det kvällsjobb som gäller. Men ska in på morgonen, ska springa en runda med Lina och sen äta middag=) Hoppas det går bra, hehe.. Och nu har jag ju lovat att va med på Magganloppet =S Utan mig hade mina kollegor inte fått nån fika-korg så ni kan fatta att jag kände mig pressad ;D Får se om jag går. Lina pratade om att vi kunde springa tillsammans och det vore ju kul! Annars går jag nog... Med tanterna;) .. Hehe.. 
 
På fre äre jobb, box sen myskväll. Lördag 25-årsfest hos gulliga Jojjii! Stor flicka!:)
 
Ciao

Waiting for daa food

Kategori: Allmänt

Hellu everybody. 
Haft en bra helg? Min har ju mest bestått av jobb, så har inte så mkt intressant att berätta. Eller aa, grillade med hela familjen i lördags, najs bajs.
Igår var jag ledig. Ingen kompis/syster hade tid att träffa mig så fick sysselsätta mig med hunden, storstäda och träna. Ganska gutt de oxå iofs=) 
Idag jobbar jag kväll. Har varit ute en långrunda med Meija, snabbhandlat lite o sen lagat mat. Nu är det inte så mkt kvar än att vänta på att maten i ugnen ska bli klar: ugnsrostade rotfrukter o vitlök och helstekt, marinerad fläskfilé. Mums. Till det blire sallad och turkisk yoghurt. Trodde att det fanns färdig tzatziki att köpa med det gjorde det inte..? Lazy - så det fick bli turkisk yoghurt istället. Oxå jättegott. Visste inte att det fanns laktosfri.. 
Sitter på balkongen lite. Solen bestämde sig för att komma fram lagom till att jag ska till jobbet.. ;P
 
Imon jobbar jag dag. Sen på kvällen blire premiär Cross-träning på friskis. Ska alltså springa o träna ute. Låter jäkligt gutt. Hoppas på fint väder! (Och att jag orkar hänga med;)). 
 
 
 
Nehe, inga roliga bilder att bjuda på idag heller. Fick bli en ego-bild. Måste bli bättre på att ta med kameran.. 
 
Ciao
 
PS Saknar min Kaukua!!! :-(

Orkante

Kategori: Allmänt

Hellu allihopa.. Vad görs?
Jag sitter o surfar/tittar på Family guy. Varit ledig idag. Hade ju planerat att gå till gymmet imorse, men under långpromenaden med Meija upptäckte jag att det var perfekt löpar-väder! Så blev en spring-runda istället=) Asså jag har stannat i utvecklingen känns det som.. Jag springer 3 km, sen tycker jag det är tråkigt och jobbigt så då slutar jag. Trots att jag egentligen säkert hade orkat mer. Drömmen är ju att lyckas springa 5 km = Drottning Margareta-loppet. Huum, kanske behöver en löparkompis som kan peppa mig när jag håller på att stanna? Har ju inget löparhuvud, har alltid varit en lagspelare ju.. Nästa gång ska jag försöka ge mig fan på att springa 5 km. Kanske ska prova att springa lite långsammare första gången, fokusera på avståndet och inte tempot.. Lättare sagt än gjort om jag känner mig själv.
Funderar på att sticka till gymmet imon istället. Eller kanske det blir en springrunda till =) 
Sedan blev det middag: Fläskfiléwok.. Efter det började vi storstäda. Ni vet såntdär som e ganska trist o äckligt, men så jäkla skönt när det är gjort: dammat av överallt, rensat hallsgarderoben, rengjort toaletten osv.. 
 
Annars? Börjar småplanera 25-årsfesten som närmar sig... wihi!
Sen längtar man mer o mer till semestern!! Ska bli så jäkla underbart..
 
 
Nehe, orkante mer
 
 

Weekend's over...

Kategori: Allmänt

Och vilken helg det har varit! Hur bra som helst.
I fredags var vi och hade grillpremiär hos svärfar - mums! I lördags låg vi ute och solade hela dan, sen på kvällen bar det av till Kalmar. Där blev det mat och lite dryck på Lilla Puben med Lina, Fredrik o Andreaz - asnice och mysigt! Kanonbra mat där ju! Åt en god club sandwich.
Söndagen spenderades oxå i solen, grillade hamburgare + sallad till middag, sen framåt em ringde min söta syssling och tyckte att vi skulle gå en långpromenad med vovvarna. Så vi gick o gick bland hästar, lamm och hus mitt ute i skogen (asmysigt!), och när vi kom tillbaka hade vi varit ute ca 1.5 timmar. Hundarna trippade runt o hade det så mysigt på landsvägarna=)  På kvällen blev det traditionellt söndagsmys med världens bästa älsking.
 
Sov dåligt inatt. Var varmt och bubbi var vaken.. Så var rätt seg när klockan ringde 04.40... Blev dagsjobb på avd. 7 vilket var längesen! Var lite nervös över detta, men det gick bra.. Tror jag ;P  Trots att det var där jag började min "karriär" för snart 2 år sen så kan jag säga att jag glömt/förträngt det mesta! Hehe.. 
Imon e de kvällsjobb som gäller. På bästa avdelningen: 6.
 
Nu sitter jag här nytränad och go. Är så tråkigt, förra veckan var det neddragen träning pga Valborg.. denna veckan är det pga Kristi himmelfärdsdag (vemfan firar det?)..  Men gymmet har öppet. Så ska nog gymma en sväng på ons morgon=). Sen på Kristihimmelfärds talas det om lite grillfest... Hoppas på det och bra väder!
 
 
 
Nehe, nu ska vi se om det går nåt bra på tv..