Stína!

- Nothing more, nothing less.

He is there when he is needed, and he always gets it right.

Kategori: Allmänt

Då var helgen över. Har varit en bra helg. Underbart är kort... Kan inte fatta hur snabbt min lediga vecka har gått..
 
Igår var Fredrik.. ähum.. Väldigt trött. Men inte jag! Så jag handlade, lagade mat o plockade.. Stack ut i solen hos mamma med mina smådjur + Elin, Micke o Loke. Sen åkte jag hem. Sprang en runda! Var ju superfint väder. Och nu har jag testat App:en Joggkompis. Och den var bra=) Enligt den sprang jag 2.6 km (inte illa för en bakis-dag). Och jag fortsätter springa snabbare vilket är gutt! App:en är ju inte lika "komplicerad" som RunKeeper, men den har alla viktiga funktioner = hur snabbt man springer och hur långt man springer.
 
Nu är jobbveckan igång. Är en måndag - fredagvecka. På fredag ska vi dock på utbildningsdag på Stuvenäs. Nice. Var en bra dag på jobbet idag,. Lagom mkt att göra.. 
Nu har jag varit o tränat o sitter o äter lite frukt o småtittar på Simpsons.
 
Bjuder på lite fina vårbilder på mina älsklingar
 
 
          
Mest bilder på Ozzy då det inte tillhör vanligheterna att min inne-tiger är ute=) Han var så söt, ute på upptäcksfärd, och Meija peppade honom så fint om han blev osäker! 
 
Imon äre kvällsjobb som gäller. Till middag blire fisksoppa o vitlöksbaugetter=)
 
Nehe, känns som att jag bara rapar samma saker i min blogg?
Ciao

Världens längsta blogginlägg

Kategori: Allmänt

Hej!
Jag fick ledigt ikväll och imon, har alltså ledig vecka=) Så otroligt skönt! Funderade på om jag skulle gå till doktorn med min tumme, men gillar inte att söka doktorn för "små-grejjer" + jag vet vad han/hon kommer säga, så försöker vila den istället=) Och det känns faktiskt lite bättre nu. 
 
Igår spenderades dagen i Kalmar med Johanna o Pernilla!=) Vi fikade, shoppade (nytt löpar-set, jympaskor och lite kläder) och åt middag på den nya indiska restaurangen! Åt kyckling tikka masala (stavning?), helt ok=) Fick lite naan-bröd oxå, är ju supergott! Supertrevlig dag med mina gulle-flickor! ♥
 
Idag har varit en lugn ledig dag. Långprommis med jycken i solen, lagat mat och invigt mitt nya löpar-set (jacka + byxor)! Herregud, har inte sprungit  på drygt en måndad. Drottning Margaretha-loppet känns omöjligt. Sprang dock längre och snabbare denna gången iaf vilket var skönt=) Är så jobbigt i början, och jag hade djävulens motvind. Men sen när jag sprungit ett tag så kändes det helt ok. I slutet spurtade jag=) Frågan är hur långt jag sprang. Som jag berättat använder jag Appen "RunKeeper", och den mäter bara dom stora vägarna.. Och jag springer ju på cykelbanorna. Förra gången jag sprang visade den 2 km. Idag visade den 2.4 km..
Nu har jag skaffat en ny App som heter "Joggkompis", tror den mäter bättre hur långt man springer. Återkommer =)  
 
 
Hum, har känt mig så hungrig hela dagen idag.. Typ inte gjort nåt annat än att äta.. Lite segt att man inte kan stå emot suget, har ju gjort min löprunda "onödig" nu vad gäller kalorier... Men men, svag som man är=) Har ätit frukost, 2.5 timmar senare middag, 2 timmar senare fruktfika, 3 timmar senare kvällsmat, godis, 2 timmar efter kvällsmaten smörgås.....Och nu sitter jag fan o är småhungrig igen.. Men nu får det vara nog. Ska ta lite att dricka bara.
 
Imon ska jag in en sväng till kneget på em för "min" students slutbedömning. Go tjej, kommer sakna henne=) Är roligt oxå att jobba 2 st, kommer kännas konstigt att va "själv", hon har vatt hos oss 10 veckor lixom. Men men. Hoppas hon har lärt sig någonting=) På kvällen blire skivstång-Kondition. Funderar på en liten joggintur på fm. Får se =)
 
På fredag ska vi på lite AW på Krögers med syrran o Micke. Ska bli nice=) På lördag ska vi på födelsedagsfest.
 
Nehe, nu får det fasiken räcka=) 
 
Love you bubbi
 
Ciao
 
 

Osminkad måndag

Kategori: Allmänt

Ledig idag. Skönt.
Gick en långprommis med Meija. Sen träffade vi Elin ,Mickiz  och Loke en stund=) Åt middag och fikade.  Sen dess har jag bara slappat. Ätit lite nudlar. Nu ska jag gå ut med Meija en runda. Sen blire träning. Efter det kanske cykla o handla lite. Har inte veckohandlat än då jag var så trött efter jobbet igår + strömavbrottet!
Imon ska jag in till Kälmä en heldag med lilla Jojjis!=) Fika, shopping o middag står på schemat. Underbart! Sen på kvällen är det Skivstång-Intervall.
 
Nehe, hinner inte skriva mer nu.
- Har förhoppningar på att jag ska få va ledig hela denna veckan, men vi får väl se.. Skulle va skönt känner jag. Både för kropp (min höger-tumme) och själ.
 
 
 
 
Ciao

Cry me a river

Kategori: Allmänt

Hur många gånger kan man förlåta och börja om?
 
If your heart is broken - tell me
Because now you're breaking mine.
 
 
 
 
Spring för livet, om det är dig kärt - känns lockande.
 
 

@###!@

Kategori: Allmänt

Hellu.. 
Allt bra dagboken? 
Jag sitter i soffan med en iskall Loka och blodgrape efter ett cirkelfys-pass. Härligt! Sötnosen är på nåt fotbollsmöte. Jobbat dag idag. Varit en bra jobbardag. Mina kollegor reagerade dock, hade tydligen en svär-dag idag ;P Hehe.. Visst har man det ibland? Inte för att jag var irriterad eller så, men tydligen kände jag att jag var tvungen att förstärka varje mening med ett svärord ;) Svor inte inför patienterna såklart.
 
Annars har jag väl inte så mkt att förtälja. Jobbar korthelg. Jobbar alltså 6 dagar denna veckan. Stön. Men sen har jag lite slappare schema=) 
 
Så fort bubbi kommer hem blire sängeeen.. Är tröttis..
 
Ciao
 
 

The end of the weekend

Kategori: Allmänt

Halloj.
Då vare snart slut på denna veckan.
Idag har det varit suuuper-väder, så har varit ute i mammas trädgård hela dagen o grejjat. Både hunden o katten var ute o nosade i solen=) Kort sagt: Bästa dagen denna veckan!
 
För er som undrar blev lammsteken jättegod=) 
 
Nu är det snart dags för ännu en jobbar-vecka. Hoppas den går snabbt ;)
 
Nehe, orkar inte skriva mer. Ska ta en blod-grape o fortsätta glutta på söndags-tv med min sötis.
 
Ciao

Musik

Kategori: Allmänt

Här sitter jag i köket. Passar lammsteken som är i ugnen. Hehe, är väl inte så mkt att passa, men.. 
Sitter o lyssnar på musiken som jag är uppvuxen med. Så himla underbart är det. 
Eric Gadd (album: Right way), Tower of Power, Michael Ruff, Gino Vannelli... Finns så mkt mer, men vet ju inte riktigt namnen på artisterna eller låtarna =/ Sen är de gamla, så många finns inte... Måste höra med pappa, vill skaffa skivorna så man har dom.
Finns inget bättre än musik alltså. Är verkligen all-ätare när det gäller, men när det är "rätt" så finns det inget bättre!! Är bättre än mat, sex, träning eller vad som helst.. Musik är fan livet. Om nån skulle sätta på en evighetsskiva med musik som jag tycker är bra skulle jag nog kunna sitta med den resten av livet o inte göra nåt annat! Rätt gung, rätt text, rätt sångröst o jag är fångad! Gunget, alltså musiken och feelingen i låten är nog viktigast. Typ livssorgen är att man inte är välsignad med en bra sångröst.. Hade jag varit det så hade jag definitivt inte sysslat med nåt annat. Så kanske är tur iofs;) Skulle nog kunna va bra på ett instrument.. Spelade ju blockflöjt och var grym på det, men till slut blev det ju töntigt o man fick annat för sig. Nu känns det lite sent att börja med nåt nytt instrument lixom, men.. Om jag skulle göra det skulle det vara saxofon!!
 
Nu tycker väl folk att jag är knäpp. Men ni musik-älskare vet vad jag snackar om ;) 
 
Mannen med rösten, gunget och texten!! <3

Tjäna

Kategori: Allmänt

Varit ledig idag. Inte uträttat så mkt. Handlat lite, lagat mat, köpt ny väckarklocka (bubbi tog sönder min=p).. Gått ut med hunden.. Sen nu ikväll tränat box. Vet inte riktigt vad det är med mig, har nog lite vårdepression. Känner lixom inte för att göra nånting.. Vill inte jobba. Vill bara ligga i soffan o slappa... Allt känns allmänt meningslöst eller tråkigt. Hoppas det går över snart, lite jobbigt att behöva tvinga sig till att göra basala grejer... Men men.. Jag är nog inte ensam, vårdepression verkar vara en folksjukdom om man ska tro media.
 
Imon ska jag jobba kväll. Innan dess ska jag luncha med Jojjis=) Våra scheman lyckas alltid gå om varandra, så då får man klämma in nåt, om så bara för en stund! Blir ju crazy om jag inte får träffa min cookie=) Blir nog thai-buffé=) Då behöver man inte äta nåt mer på jobbet sen på kvällen ;D hehe.. 
 
Undra vad som händer i helgen.. Verkar som det blir lugnt. Fredrik ska ju spela fotboll både fre o sön. Men det kan va skönt. Då kanske vi äntligen kan äta lamm-steken som inte blivit av än=) Och bara ta det lugnt. Vill att Fredrik ska ladda hem hela serien The newsroom. Verkar bra. Innan hade vi alla House-avsnitt som vi tittade på några st varje vecka.. Men sen tog dom slut. Man blir ju beroende.. Trist att House e slut, älskade det! Så om vi ska ta det superlugnt hela helgen kan det vara skönt att ladda upp med lite att titta på, ibland går det bara skit på tv, och då blir man lätt uttråkad och rastlös. 
Funderar på om jag ska höra med mamma om vi kan grejja lite i hennes trädgård på söndag. Borde väl va tid att plantera o grejja lite nu? Vill ju lära mig lite sånt, tycker det är kul. Ska höra med henne.. Kan jag göra det medan Fredrik spelar fotboll, o Meija får va ute och nosa hela dagen.. 
 
Gud vilket långt inlägg det blev om ingenting. Ordbajs. 
 
 
Bjuder på en bild på mig på jobbet springande med sprutan i högsta hugg
 
 
 
 

Yay

Kategori: Allmänt

Har beställt 3 bikiinis från Nelly=) Gutt. En svart, en "beige"/krämfärgad och en med olika färger. Hoppas dom är lika snygga som dom såg ut o att dom sitter bra=) Var längesen jag köpte något till mig själv, kände jag behövde nåt som får mig att ladda inför sommaren!=) 
Kanske visar bilder på dom när jag fått hem dom (dock inte på mig:P).
 
Ville bara berätta detta=) Nu sitter jag o väntar på att bubbis ska komma hem.
Imon blire extrajobb på kvällen - caa-ching! 
 
Snart redo för playan! ;)
(Egen bild från Thailand, ta mig diit)

Today I don't feel like doin' anything

Kategori: Allmänt

I just wanna lay in my bed.
Don't feel like pickin' up my phone,
so leave a message at the tone
coz today I don't feel like doin' anything,
nothing at all.
 
- Men tro fasen det, efter en sån helg på jobbet. AS-MKT att göra. Stress stress.. Gillar att ha mkt att göra, men inte att inte hinna äta, ta rast och jobba över.. Blä. Var helt slut i lördags. Typ vinglade hem och kunde knappt prata, haha. Var lite bättre igår, men fortfarande mkt. 
Så på min lediga dag idag har jag inte gjort helt många knop.. Var ute långrunda med vovven. Duschade henne=) Ni vet när man har en långhårig hund kan lite poopie o mens fastna i det långa håret. Inte så trevligt, men gör ju allt för min lilla snutta. Så nu är hon ren, fin o luktar gott=) Sen lagade jag mat o bubbi stack till jobbet. Sen dess har jag haft sittläge i soffan. Slötittat på tv, surfat.. Hehe.. Snart ska jag äta, gå ut med hunden igen o sen träna. Gutt. 
 
Asså den här AAS-GODA saken köpte min älskling till mig innan helgen:
Fy fan, livsfarligt god!! Smäckte nästan halva på en gång ;) O nu ligger den på tv-bordet o bara skriker "äät mig".. Finns ju massa choklad med lakrits i nu för tiden, men i denna var det riktig salt-lakrits, vilket var skitgott! 
 
Nehe, vi hörsh
 
 

You make me testify

Kategori: Allmänt

 

Free day

Kategori: Allmänt

Trevlig torsdag allihop. 
Varit ledig idag. Tog sovmorgon. Sedan långprommis med Meija i solen. Slappat. Städat upp här hemma. Skönt.
Nu e träningen igång igen efter slappveckan förra veckan. Skivstång intervall tis, skivstång-spin igår. Så har en jäkla träningsvärk i armar och ben idag=) Tänkte jag skulle ut o springa idag, men har haft huvudvärk.. Får se om jag kommer ut imon. Sen e det helgjobb som väntar. Riktigt trist. Men hoppas att helgen går snabbt. 
 
 
 
Annars?
-Fått fast anställning på Landstinget. Trevligt. Blev dock bara LAS:ad på 80 %.. Ni vet alla vad jag tycker om det..  
- Har fått reda på att jag fick tidig semester som jag önskade, vilket betyder att det till 100% blir bilsemester i Italien till sommaren=)=)=) 
 
Hm, kommer inte på nåt annat nytt, är väl som vanligt annars ;) 
 
Dagens middag. Titta vad gott!
   
 
Nu har Fredrik stuckit till träningen och jag ska snart ut med grisen igen. Panodilen har botat huvudvärken. Skönt. 
 
Äh, palla. Ciao