Stína!

- Nothing more, nothing less.

Heelg!

Kategori: Allmänt

Så himla härligt=) Har inte så mkt planerat, men kul o skönt ska det bli!:D
Var inne i plugget typ 9-10.. Är lite trött nu, men ska försöka att inte nap:a ;)



Puss till Fredde :)

Vädret...

Kategori: Allmänt

Usch! Har ösregnat hela dagen, för att sen gå över till hagel.. I början tycker jag att det var mysigt när det regnade, men en hel dag nonstop var lite väl bra kanske.. Och nu när jag tittade ut var det SNÖ på marken ute! Fy fan=(
Tycker det är lite tidigt med jävla blask redan i oktober...

Och nu sitter man här själv oxå, gör en bara mer depp...
Är inte många positiva tankar i huvudet idag.. Var det förut, men inte längre.. 
Vill bara lägga mig i soffan o inte gå upp förräns framåt maj.. 
HATAR att vara deppig.


Nej usch.. HEJDÅ

Föreställningar

Kategori: Allmänt

är vad jag har läst om idag om igår inför föreläsningen idag! Intressant tycker jag. Föreställningar som människor har om livet, hälsa osv.. Och hur det får dom att reagera vid sjukdom.. Har läst ca 60 sidor (vilket inte låter så mkt, men är ju massa konstiga ord o grejs:p)

Gick upp kl 8 idag, fast jag inte börjar förräns kl 12. Anledningarna var för att jag skulle hinna läsa de sista 30 sidorna och för att jag ska vara lite synkad med Fredrik som jobbar förmiddag =)

Idag har vi först en timmes föreläsning om hur Eximination 2 kommer se ut (redan!). Sen ska vi snacka om föreställningar, se en film och göra ett litet grupparbete om detta. Om vi har otur så kommer vi inte sluta förräns kl 5.. Segt. Men fick låna bilen av sötnosen, så det går fortare att komma hem :) 

Fredrik tog ut lite komptid, så vi är lediga redan torsdag och fredag tillsammans=) Med ett litet undantag att jag måste till Kalmar på fredag morgon o göra klart en gruppuppgift. Men lovely att ha långhelg! =) 

Imon har jag seminarium 9-11, sen är jag free!




Jag vill ha en Grand Danois! Så fina!=) Stora o ståtliga. Skulle inte va några problem att gå i skogen n mörk kväll med en sån! Dom verkar så gosiga!
   
Vill ha en blå som dom här.. 

"Grand danois är en stor, hög, uthållig och kraftig hund. Den är intelligent och mjuk, men också modig. En grand danios är vänlig, kärleksfull och trogen mot sin familj - i synnerhet mot barn. Grand Danois har ett stort behov av kroppskontakt med sin ägare och kan sitta i timtal i med huvudet i knät för att bli klappad. Dagens grand danois är en okomplicerad hund som inte har specifika aktivitetsbehov som måste tillfredsställas. Den behöver inte valla, jaga eller träna avancerad dressyr för att leva harmoniskt. Den behöver dock god omvårdnad, sällskap och promenader. Grand danois är vänlig till sin natur, den vill ha kroppskontakt och kan ligga länge länge med huvudet i matte eller husses knä och låta sig bli klappad. Grand danois älskar att ligga i sängen gotta sig och tror gärna att den är en knähund."

Lör 25/10

Kategori: Allmänt

Gick upp i tid idag, närmare bestämt kvart i 9! Åkte till skroten i Trekanten för Fredrik skulle ha en del till sin bil.. Därefter åkte vi till hans pappa där han satte dit den. När vi kom hem åt vi lite god frukost=) och nu sitter jag här själv, för Fredrik tränar fotboll. Ska snart träffa Sara en stund.
När Fredrik tränat klart ska vi handla lite, sen ska vi göra en god köttgryta=) Tänkte kasta i lite färska champinjoner bland annat =) Ikväll blir det mys med en film eller något=) 

Tror jag klarade första tentan! =) Har iaf inte fått något mail som säger att jag inte gjort det som man skulle isåfall. Nice nice! Man vill ju egentligen fira lite, men sötisen och jag har ju en vit helg! :p 

Nehe, nu ska jag plocka undan frukosten och så...

Ha en bra helg!


Ja, snart närmar sig halloween.
Johanna syrran & jag

Lugn dag.

Kategori: Allmänt

Sov ut med älsklingen idag. Himla härligt! Vi umgicks och åt o sådära innan det var dags för honom att åka till jobbet.. Jag satte mig ner och pluggade lite. Sen bara gick jag runt i lägenheten och gjorde ingenting typ.. Varit seg idag, har nog sovit för många timmar inatt =p hehe

Amanda stack precis hem.. Vi var ute på en promenad. Jätteskönt! Hösten är verkligen härlig! Än så länge iaf, när vinden är frisk, men inte iskall! 

Imon blir det upp och hoppa kl 6! Har lektion 9-11.. Ska lära oss bädda o sånt hehe.. Lite segt att gå upp så tidigt för en lektion på två timmar, men men! Är ju hemma tidigt igen. 

Nehe, nu ska jag diska lite fort, göra kattlådan sen vänta på sötnos.
Vi ska baka scones i helgen förresten :) Ska bli mysigt och gott! Mer vet jag inte, men längtar verkligen till helgen, för vi ska bara ta det lugnt och hitta på lite saker. Umgås o sådära. Lovely <3


Ciaoo

Tuesday

Kategori: Allmänt

Yes!
Var ett tag sen jag skrev.. Tänker inte backa i tiden o berätta, är inte så kul=) Men syrran var hemma i helgen, så i fredags åkte vi och mams till Ölands köpstad o köpte skor! Sen på lördagen festade syrran med oss lite=) Flytta hem igen=p


Igår shoppade jag o Johanna=) Det var najs!! Inte så kul när man kollade kontosaldot sen, men vafan, kläder måste man ju ha! Blev ett par stövlar, byxor, två tjocka tröjor, en t-shirt m.m... Tyvärr inga bilder från dagen! =/

Idag kom jag o Johanna in till Kalmar tidigt o gjorde studieuppgiften innan det var dags för första praktiska lektionen på KTC (klinkiska träningscentrumet)! Var jättekul :) Lärde oss hur man ska flytta patienten i och ur sängen! Och lift och grejer.. Superkul, slår bänken och skriva anteckningar med hästlängder ;) 
Kom hem tidigt och hann pussa älsklingen lite innan han stack till jobbet. Det var härligt=)

Nu sitter jag här i pyamas, småkollar på fotbollen och väntar på min söto! Saknar honom mkt idag! Yss!
Här kommer lite nya kärleksbilder, är sugen på det idag=)



Har en liten film med min kisse som dampar o dansar! Men vet inte hur man lägger in? Synd!


Yeye, nu kommer älsklingen snart förhoppningsvis!
Imon är jag ledig! Skönt! Men måste kolla igenom lite plugg..


Adiooos!

Nyfriserad=)

Kategori: Allmänt

Japp, nu är hårförlängingen borta för ett tag!! Skiitskönt att känna sig eget hår:) Ska bli skönt med att slippa fläta det varje kväll, o blåsa det torrt när man duschat.. 
Men usch vad kort håret känns! Hon plattade det oxå, så det känns som det är skittunt! haha.. Men vänjer mig nog=)
Färgade o slingade håret lite oxå.. Najs=)

   
Tunnhåriga Stina ;)



Syrran kommer hem ikväll!! aah=) Så jävla nice! Kanske får dricka te att lite!:) 
Jag vet att det bara är torsdag.. Men är ju ledig, och det är INTE varje dag syrran
hälsar på! Loveliii! 
Nehe, nu ska jag mejka mig lite.. O fixa naglarna.. Tjipp!




Fredrik är min Mini <3

Lång helg=)

Kategori: Allmänt

Yes box!!
Fan vad jag har varit dålig på att skriva.. Har inte haft tid eller lust.. Men nästa vecka blir det nog bättre, för då är jag typ ledig varje dag!! =) 

Är ledig nu tors-sön! Sköönt med lång helg! Och Fredde är oxå ledig på fredag.. Gött

Har inte fått reda på tentan än.. Segt.. 

Ska väl pallra mig till frisören idag. (Mitt nya hem typ, suck). Funderar på om jag ska ta bort hårförlängningen, är så jobbigt när den lossnar hela tiden.. Men nu satte jag om dom för bara 2 veckor o betalade 800 spänn, så kanske borde vänta lite till? Men är som sagt sugen på nåt annat nu.. Kan ju sätta dit det igen om ett tag om jag vill! Ska nog fan ta bort det idag.. Sen gå till en annan frisör och färga o slinga lite tror jag..! 
Sen vet jag inte vad som händer.. Har en jätteliten läxa att göra bara.. Blir väl mys med darling kanske :) 


Vi hörs sen!   
Stina

Kärlek

Kategori: Allmänt



Längtar efter Mini

Så tomt här hemma utan dig!



Hur kan man älska någon så mycket ?  <3

Jag är duum

Kategori: Allmänt

Borde gått till skolan idag, men jag pallade inte!! Hade skitsvårt att sova.. Bara låg och vred på mig.. O katterna levde satan.. 
Och så hade jag en hemsk hår- OCH facedag, så nee... Allt talade emot!
Men nu har jag dåligt samvete.. Borde ha gått! Men men, inget att göra nåt åt.. Får läsa igenom handouts:en och se om jag fattar.. Sen ska jag ta tag i studieuppgiften rejält idag, ska ju va klar imon!! Den är ju inte så svår egentligen, bara fet!
Sen ska jag fixa lite här hemma.. Är lite sugen på att baka något oxå, får se om det blir :)

Asså jag har sån abstinens! Måste måste verkligen shoppa snart!! Känns som jag inte har några kläder alls.. Panik.. Men blir väl inte denna veckan heller! =/ Johanna, är du fortfarande på eller?? 



Nehe, nu ska jag göra plugget så man har det klart, så man kan göra vad man vill sen! Segt att sitta och plugga på en eftermiddag/kväll tycker jag..


Tatueringen som jag vill att jag & syrran ska skaffa..
Men det blir väl aldrig av det heller!;)


Hehe nee, herrå!



F + S

Tröttis

Kategori: Allmänt

trots att jag inte borde vara det!

Dagen började väldigt bra, sötisen väckte mig.. Han hade haft en dålig dröm så han ville ha lite gos! Ja tack <3 
Sen gick vi upp, åkte o handlade lite, åt.. Sen stack han till jobbet. Sitter och väntar på att han ska komma hem nu, men det är mer än en timme kvar.. Inget på TV heller.. Trist! 

Vad har hänt sen sist?
Jaa.. På lördag var vi på då på fotbollsavslutningen.. Därefter åkte vi med laget o bussen till Sandra i Kalmar. Black Jack åt hela slanten!;) haha
På söndan hade vi bakis-dag med allt vad det innebär:) Godis, skräpmat, vindruvor och gos=)
((Sorree att jag är så kazz på att lägga upp bilder!! Det är helt enkelt för att jag är så dålig på att ta bilder!! Ska försöka bättra mig. Tråkigt med bara text, I knoow..))

Idag var det "ledigt" från skolan.. Blev att börja med den feta studieuppgiften.. My God! Blir bara större o större med mindre tid på oss.. Trist. Hade ju varit skönt med lite glid efter första tentan, men icke! (Får nog reda på resultatet på det snart, gaah!) Pluggade några timmar, men kom inte så långt.. Räddaren i nöden Amanda kom hit och snackade lite skit istället=)

Imorgon är det heldag i plugget.. 9-16.. Sen efter det resten av studieuppgiften =/ Men men.. Får träffa Jojjo iaf ;)
Får väl se ljuset i tunneln: ledig på fredag. Men blir svårt, eftersom det förmodligen blir plugg med gruppen då med! haha nee, vad jobbigt allt blev ;) 

Kahlua och jag!
(Ölglaset gick precis sönder när kortet togs!)





Saknar min plutt!

Lördag!

Kategori: Allmänt

Var ett tag sen man skrev nu.. Har som sagt haft fullt upp med plugg.. Hade första tentan i fredags! Hoppas det gick bra=) Kändes rätt okej. 
Igår åt jag och älsklingen på Juventus o lite sådära. Mysigt=)

Ikväll ska vi ut till Örsjö (han är redan där) och festa lite på hans fotbollsavslutning! Ska bli kul=) Kanske blir ett jäkla drag med bonnarna ;P

Aja, skriver väl o lägger upp lite bilder imon=) 


Pussar till min älskling! <3





20  :)