Stína!

- Nothing more, nothing less.

Tisdagen gick fort!

Kategori: Allmänt

Visst, den är inte riktigt över än, men är ju kväller nu!
Gick på Coren... Himla bra! För det var tydligen sista passet denna säsongen. Älskar Lisas Core-pass. Är bara en halvtimme långt, men så jääkla bra träning med mycket utrymme för egen utmaning! Så jag körde skiten ur mig helt enkelt. Efter det blev det dusch och sedan en långprommis med hunden. Ett äpple o en banan. Städade undan i köket.
Nu sitter jag o tittar lite på tv. Om drygt en timme ska jag göra smaskiga äggmackor med räkor tills älsklingen kommer hem.
Imon jobbar vi kväll. Meija ska va hos mamma. Det gillar hon!
Undrar vad vi ska äta till middag. Funderar på exotisk fläskfilé. Eller kassler. Eller korv stroganoff. Kanske är bättre att ta fläskfilén till helgen.. Aa, currykassler med annanas och ris får det bli.
Passa er!
Ciao

Tis

Kategori: Allmänt

Japp. Blev sovmorgon idag. Satt uppe igår och tittade på Sjätte sinnet. Första gången jag såg den! Stackars lilla kille. Dåligt slut dock.
Iallafall. Åt lax med citronsås. Helt okej. Var ju enkelt att göra iaf. Åt en liten "förrätt" oxå. Lammspett! Hittade billiga på kvantum. Det var mumsigt.
Tror jag ska på core kl 17. Sen blir det att städa lite här hemma. Sen ska jag överraska sötnosen med en mumsig äggmacka när han kommer hem tänkte jag.
Nehe, nu blir det att spoona med vovven i soffan och titta på Frisörakuten innan jag tar tag i mitt liv.
Crazy hair day

Dumdi duu

Kategori: Allmänt

Nu har jag precis kommit hem från en långpromenad med Meija. Innan dess var jag på ett tufft, "härligt" jympapass! Härligt avslappnad i kroppen. Men usch vad kallt det var ute nu!
Nu sitter jag o njuter av lite Yalla drickyoghurt och en liten bit mörk choklad. Gutt.
Var och handlade lite idag, och jag köpte en såndär färdigsås till lax. Prova o se om det är gott. Tog citronsås. Till det blire potatis.
Måste handla lite mer imorgon me. Har inte så mkt mat hemma. Annars blir det nog mest pyssel här hemma imorgon. Måste hitta nåt nytt projekt ;) Är ledig och Fredrik jobbar kväll. Vi jobbar båda kväll på min födelsedag =/ men får ta igen det i helgen =) På lördag blire nog dejt.
Hm, inget intressant att skriva typ..
Tror jag ska gå på Core imonkl 17 oxå.  Komma igång lite igen. Hehe, känns som att jag säger det ofta ;) När man var liten/yngre tränade man verkligen regelbundet utan att tänka på det, fotboll, handboll, friskis m.m.. Nu är man mer periodare och tränar mer när man har lust. Är lite synd faktiskt. Men jag kämpar med lusten ;)
Nehe, nu blire lite tv. Hoppas tiden går fort tills älsklingen kommer hem.
Ciao
BTW, jag saknar min Kaukua!! Var är du?? ♥

Äntligen!

Kategori: Allmänt

Äntligen är jag ledig och kan vara ute o njuta av solen!!
Synd dock att jag vaknade så sent. Vaknade o kollade på klockan: 09.00.. "Äh, jag ligger en halvtimme till". Mm, men när jag vaknade var klockan halv 11.. oops.
Gick ut med hunden (vaarmt!). Sedan gjorde jag en stor god frukost som jag la på en bricka som jag sedan tog med mig ut på trädgården. Åt lite frukost i solen. Härligt.
Sen gick jag in o hämtade jycken o datorn. O nu ligger vi här. Min hund är lite knäpp, så hon  ligger oxå mitt i gasset o blundar!=)
Mer vad som händer idag vet jag inte riktigt.. Funderar på om vi inte ska äta nåt gott ikväll.
Nehe, nu ska jag vända upp nosen mot solen. Hade!

...Och på sjunde dagen vilade han.

Kategori: Allmänt

Japp, så är det även för mig. Idag är min sjätte arbetsdag på raden och imorgon är jag äntligen ledig! Jag hoppas verkligen att det blir fint väder då, eftersom det har varit skitfint nu när jag jobbat!
Jobbar kväll. Därför tog jag lite välbehövlig sovmorgon till kl 9. Nu har jag tagit lite kaffe, fil + havrekuddar. Nu ska jag snabbmejka mig lite, sen blir det en långpromenad med Meija i solen som redan skiner starkt! Igår när jag var ute med henne kl 08 var det redan för varmt med jacka, jag gick i linne o jeans!! Sommar ♥
På fredag är det lite grillfest med jobbet.
Sen jobbar jag lördag + söndag... Men sen är kommande vecka bättre!
Saknar min älskling som det känns att jag knappt har träffat =(
Längtar tills imon ♥ Puss puss ♥

Bättre? Lite

Kategori: Allmänt

Fräschat upp mig lite.. Gått en runda med hunden.
Försökte träna lite, men gick inte så bra. Känner hur förkylningen gjort mig klen. Är nog inte bra att överanstränga sig då.
Tagit mig en kopp kaffe för att se om det kunde väcka mig till liv. Lite.
Fredrik kommer hem snart. Blir lite hemmagjord pizza o hockey ikväll. Hoppas han är lite sliten efter fotbollen ;)
- Alltså finns det nåt häftigare än en man som skriver helt otroliga kärlekssånger? (Nu menar jag inte cheezy låtar med typ Justin Bieber eller så) Tycker inte jag. Känns så overkligt på något sätt. Män generellt är så dåliga på att berätta sina känslor för sina kvinnor, ibland tror man knappt att dom känner något ? Sen skriver en man en hel platta med typ världens mest romantiska och sensuella sånger. Jag skulle kunna leva i 100 år på det, om jag fick en sån skiva tillägnad mig!
Hur jävla fint är inte detta:
Why don't you stay a while,
say a hundred years or so?
And make some slow love,
the kind that lasts forever.
The kind of love, that will be there
in the morning.
I want some slow love,
the kind that leaves me never.
The kind of love that lasts a long long time.
** **
My love, be silent.
My love, be still.
Now hush my darling,
words can kill.
** **
Ibland tror jag att jag är mer kär i kärleken. När den är sådär ändlös ♥

Inspiration, tack!

Kategori: Allmänt

Igår var en bra kväll. Åkte in till Kalmar med Fredrik o mamma för att käka o ta en öl med syrran o Micke på Krögers! Åt gott, tog en öl, snackade lite skit o tittade lite på fotboll. Borde göra detta oftare. Enda minuset var att det var lite kallt, o jag som redan var förkyld.
Två bilder iaf:
Vackra människor!
Idag känner jag mig så extremt opepp på allt! Inte för att jag är bakis eller nåt sånt.. Men är jättetäppt i näsan (vilket alltid ger mig huvudvärk), har ångest för att jobba hela helgen o känner mig allmänt ful, äcklig o ensam.
Ska nog träna lite o sen fräscha upp mig lite. Tvätta bort gårdagens smink, lägga på nytt och platta håret.
Kanske uppdaterar sen för att berätta hur det har gått för mig ;p
Ciao

Nighty night

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag o kollar på ett gammalt House-avsnitt på tv. Jobbat kväll.
Men bebi är inte hemma. Han fick hoppa in som akut-barnvakt åt sina brorsöner.
Så nu sitter jag här själv.. Tagit mig en öl o en godisbit. Vilken lyx va? Är ledig nu ons, tors. Sen jobbar jag hela helgen (blä).
Imonkväll blir det middag ute med mamma, syrran, Fredrik o Micke. Ska bli nice.
Tränade igår. Första riktiga gången sen vi kom hem från Thailand. Helt sjukt.
Var Medel Styrka i 75 min. Gutt! Har lite träningsvärk i magen idag (gutt!). Känner mig även lite täppt i näsan.. Inte lika gutt, får sitta o flåsa med öppen mun som jycken... =p
Kom hem sötis!

Bye Facebook

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen avslutat mitt konto på Facebook. Har inte använt min Facebook på flera år (typ sen när jag skaffade den=p) men får hela tiden jättemkt meddelande på mailen om vad som händer där, som jag varit tvungen att rensa hela tiden. Så nu bestämde jag mig för att ta bort den helt enkelt. Inget svårt beslut.
Var dock tvungen att logga in först o spara bilder som jag inte har! Bjuder på några:
Fina va? ♥

Liberty

Kategori: Allmänt

Nu är vi (jag o Meija) hemma efter en långpromenad i regnet med mamma! Jätteskönt. Som ni kanske vet (nämnt det innan i bloggen) så tycker jag att regn kan vara väldigt förlösande/terapeutiskt. Detta kombinerat med att få gå o prata skit/ prata av sig med mamma gör att det var en väldigt bra promenad! Känns som en stor sten som försvunnit från mina axlar. Känns som jag inte träffat henne på evigheter.
Och Meija njöt oxå såklart! Nu ligger hon i soffan, fortfarande lite blöt, och sover.
Imon blir det middag med syrran i Kalmar! Fredrik spelar fotboll, så blir nog en lugn mysig kväll (när han kommit hem alltså, haha).
Jag o min älskling för några minuter sen (innan hon däckade i soffan)
Längtar till bubbiii kommer hem nu  ♥

Coz I'm good lookin'

Kategori: Allmänt

Jaha mina vänner! Nu är jag ledig resten av veckan.
Har haft tre bra arbetsdagar. Mkt att göra, intressanta utmaningar.
Nu är jag dock trött. Gjort en favorit, jobbat kväll o sen två dagar.. Snark! Spelar ingen roll att vi stängde av tv:n kl 21 igår, man är lika trött nu ändå!
Nu blir det snart hockey och en kall till det! Väntar bara på att sötnosen ska komma hem från träningen. Funderar på att måla naglarna me.. Ja, det ska jag göra.
Imon blir det sushi-lunch med Jojji o Nillis! Ska bli trevligt. Drar nog in lite tidigare för att umgås med Jojji. Pernilla jobbar inatt, så hon kommer senare!
Är lite uttråkad, så lekt lite med kameran. Enjoy.

Såg en annons i aftonbladet som handlade om sjuksköterskors låga löner. Då kunde man maila till dom, typ skriva sitt namn, arbetsplats och lön. Funderade på att skriva en jäkla uppsats om vår situation och villkor. Men sen blev jag genast lite nervös att de skulle publicera det och jag skulle få kicken. Så jäkla dumt egentligen.

Måndag fm

Kategori: Allmänt

Japp, och jag håller på med middagen.

Sen blir det att jobba kväll. Ser fram emot att jobba idag=)
Har potatisgratäng i ugnen och till det blir det kotlett och pizzasallad! Mums=) Vad är godare än en krämig potatisgratäng lixom? Fast är alltid lite nervös att den inte ska hinna bli färdig innan jag ska iväg ;) Men tror det klarar sig.
Lördagen var trevlig med bra sällskap! <3 Tiden gick dock för fort! Svisch så var kl halv ett.
Igår var det myskväll. Inte fy skam det heller. Tråkigast med dagen var dock att vår lilla kisse var sjuk. Fick torka golvet 4 ggr.. Usch vad nervös man blir när det är ens lilla bebis. Köpte lite blötmat till han o försökte pyssla om honom. Nu mår han bättre.
Nehe, nu måste jag se hur mkt det är kvar på gratängen, om jag kan börja steka köttet eller inte. Börjar dra ihop sig för att åka till jobbet nämligen, tycker inte om att behöva kasta i sig maten på stående fot.
På tors blir det sushi-middag med Johanna o Pernilla. Mer än så är inte bestämt denna veckan. Skönt..
Ha en bra måndag allihopa! Kanske känns lite tungt att en ny vecka börjat, men forskning har visat att vi faktiskt mår som bäst på vardagarna! Så jag tänker njuta av måndagen. Hurtbulle? Maybe

Pepp!

Kategori: Allmänt

Idag är jag lördagspepp! Var planerat att jag, fredde, elin o micke skulle grilla hos pappa ikväll! Men sen blev pappa sjuk.. =/ Så nu håller vi på att dividera fram o tillbaka vad vi ska göra o vara istället och om dom ens ska komma! Segt. Jag som ställt in mig på detta. Huvudsaken är att dom kommer!
Har ju redan bestämt vad jag ska göra med håret o vilka kläder jag ska ha, även köpt lite findricka ju!
Fredrik har dragit iväg för att spela fotboll utanför O-hamn o kommer inte hem förräns kl 7. Ifall Elin o Micke kommer så kommer dom nog inte innan kl 7. Så det lämnar all planering o fix till mig! Men det är väl inga problem, bara jag får reda på i tid vad jag ska fixa ;p
Nehe, nu blir det Gordon Ramsey's kitchen nightmare innan jag tar tag i köket o mig själv!
Ciao

Samma rubrik?

Kategori: Allmänt

Hehe oj, där gick det en vecka utan att man bloggat. Såg det nu, när jag tänkte ha "Fredag" som rubrik =p
Idag har jag varit hos frissan o gjort mig lite fin! La i massa fler ljusa slingor, så nu ser hela håret blondare ut. Sen snelugg på det! Trivs så bra i snedlugg, har saknat den!
Så nu sitter man i soffan med nystylat hår och fredagsfin! Men till vilken nytta då!? Händer ju ingenting ikväll. Fredrik ska iväg o titta på fotboll (ZZz) o sen ska han spela match imon, så vi kan inte ta till flaskan heller (som Jojjo skulle ha sagt).
What to do? - Alla raringar är ju i Kalmar. Orkar man tanka bilen o åka dit några timmar? Hmm.. Värt att tänka på!
Här är iaf lite färska bilder på nya frillan. Dock ser man inte alla slingor o de, men..
Får se vad kvällen bjuder på!
Ha att