Stína!

- Nothing more, nothing less.

Myys

Kategori: Allmänt

Gosigoos! 
 
Så mysigt att ha henne i knät, fast hon är lite i största laget..
Min gosevovve ♥ Hon brukar somna i knät..

You make me feel like I've been locked out of heaven

Kategori: Allmänt

Vad gjordes på den lediga dagen?
Tja, jag kan ju berätta att det inte blev nån träning kl 10 i morse =p Då sov jag fortfarande som en gris. Tanken fanns där iaf ;) Dagen har bestått av lite pyssel här hemma + 2 långpromenader av hunden. Gutt. Handlade lite. Sen köpte jag mig en kebabtallrik. Gött. Nu sitter jag mätt o glad o tittar på Lyxfällan. 
 
Utslagen hund i sin soffa. Härligt!
 
Har ni tänkt på hur jäkla mkt reklam det är för olika spelsajter och låneföretag?! Helt sjuk. Typ varrannan reklam! Tänk va mkt människor som har problem med spel och/eller lån... O dom får ju lånen att verka jättelockande.. Att det inte är några dolda avgifter och att det kommer göra ditt liv bättre! På spelsajterna blir man multimiljonär, och dessutom bjuder dom på massa gratisspins! Crazy..
Och en annan sak: typ varrannan rubrik på t.ex. Aftonbladets hemsida handlar om banting/viktnedgång!!
Så livet handlar tydligen om pengar (som du inte behöver jobba för, utan lätt kan antingen vinna eller låna!) och att vara smal. ZzzZ... Jag klarar att hantera dedär, men jag tänker på alla unga människor.. Tror det är många som hamnar i trubbel...
 
 
Nu närmar sig långhelgen på kneget med stormsteg. Så HIMLA tråkigt. Vill va leedig. Men men. Bara att ta tag i att. Jobbar med 2 bra kollegor iaf. Hoppas på en lugn långhelg.
 
Nehe, nu ska jag sno in mig i filten igen o hämta lite vindruvor o mörk choklad. Hare!
 

Oh happy night

Kategori: Allmänt

Dagen började med att jag sov som en gris på bussen, höll på att missa min hållplats. Puh! Sov dåligt inatt, sov ytligt lixom.. 
Bra dag på jobbet. Rondade i tid vilket resulterade i att man hann göra det man skulle. Jobbade med en ny, jätteduktig usk:a. 
 
Kom hem. Gjorde lite french hotdog (mums). Gick långpromenad med Meija. Sen stack jag på dehär nya jympapasset FlexIntervall. Ordinarie jympaledare hade sträckt sig så vi hade en jympaledare från Kälmä. Var ett gutt pass. Jag gillar ju intervallträning. Ska man träna så ska man köra skiten ur sig, annars kan de va! 
Skyndade mig hem till Sveriges mästerkock o till det blev det lite knäckebröd med Keso med passionsfrukt- och annanassmak. Gud vad gott! Alla på jobbet håller på o käkar keso o shit, så tänkte jag skulle prova... Finns ju massa olika smaker nu förtin´.
 
Nu har jag hoppat i pyamasbyxorna o avnjuter en iskall öl. Ska nog hämta min nya brud-bok o läsa. Den verkar bra än så länge!
 
Imon är jag ledig, sen jobbar jag långhelg. Så imon ska jag göra vadfan jag känner för! Funderar lite på att gå på jympapasset kl 10. Får se. 
 
 
Bjuder på en arkivbild.
Brorsan o Meija gosar!
 
Ciao

Ah!

Kategori: Allmänt

Nu sitter man här, nytränad o go. Smäckt i mig en supergod blodapelsin o liten sallad=) 
 
Ny vecka hörrni. Helgen gick snabbt. I fredags när jag kom hem från jobbet hade älsklingen varit o handlat o bjöd på tre-rätters på kvällen ♥ Blev pilgrimsmusslor, oxfilé o sedan jättegod glass! Härligt att bli bortskämd ibland, han kan när han vill ;) ♥ I lördags vare middag hos mamma, sedan bowling på kvällen. Söndagen var lugn o skön som den bör=) 
Varit ledig idag, vilket varit skönt. Syrran kom hit efter middagen o vi busade med våra små vovvar, fikade lite m.m. Dom kommer jättebra överens nu=) Meija låter honom knappt sova, så intressant är han ;) Sedan bar det av till träning o nu sitter man här.
 
Har slarvat med träningen i 1 vecka nu, så ska ta tag i det igen. På onsdag ska jag prova det nya passet som heter Flex-nånting.
 
Nehe, inget roligt att skriva. Inga bilder att bjuda på heller.  
Smell ya later
 
 

Attans...

Kategori: Allmänt

Skrev ett inlägg, men så försvann allt.. Och därmed min lust att blogga ;)


Ååh, är så mkt jag vill!! Vill åka till Barcelona i april, till Italien i juli, till New York i nyår. Vill ha hus. Snälla, kan jag inte få allt detta? =) Tycker faktiskt jag förtjänar det.. hehe ;) 
 
Imon ska jag iaf beställa en ny mobil då mitt abonnemang gått ut=) Lutar åt en Samsung galaxy s3 mini. För Fredrik säger att den e bra=) 
 
Var gutt att träna, men blev lite besviken på core-passet. Innan har det varit asjobbigt, men  var inte det nu. Men kommer säkert ändå ha träningsvärk imon =p Är ju alltid skönt att ha tränat..
 
Saknar redan min Johanna! Men som tur är syns vi redan på lördag, för då ska hon o Fredde ha hemmafest. Ska bli nice!!=) Fick förresten en jättefin julklapp av henne! Hur söt? ♥
 
Imon jobbar jag kväll, dag tors och sen på kvällen är det fest med jobbet. Sen är jag ledig fre-sön.
 
Nehe, om man ska göra en god äggmacka till sin livs kärlek när han kommer hem från jobbet ♥

Kanondag!

Kategori: Allmänt

That's what I've had! 
 
Söta Jojjiii kom hit på go-frukost, lite shopping, promenad, middag, fika o shopping=) Hur gutt som helst!
Jag köpte en skjorta (rea- 45 spänn!!), en klänning till lördag och ett mörkt läppstift!=)
 
Nu har hon stuckit hem för att träna med sin PT (snobbigt värre) och jag funderar på om jag ska gå på core:n. Ja, klart jag ska!! Sen blire promenad med Meija o lite kvällsmat.
Shiet, passet börjar om 45 min, gotta go! Skriver sen..
 
 
Hm, svårt att få en bra bild på läppstiftet. Men är mörkt, lite lila typ.. Är nöjd!
 
Ciao

grjhopwefg

Kategori: Allmänt

Blä.
Ensam hemma. Jobbat dag och Fredrik jobbar kväll. Trodde det skulle bli skönt, men känner att paniken börjar komma. Är olika, ibland tycker jag det är skönt att va ensam men ibland är det skitjobbigt. Trodde jag skulle kunna slappa i soffan o titta på tv, men går inget bra, så tiden går så långsamt. Skulle kunna plocka lite i köket eller ta en dusch, men lyckas inte ta mig ur soffan. 
Nu vill jag bara att Fredrik ska komma hem, krama mig o tycka synd om mig. Varför det är synd om mig vet jag inte. 
 
 
 
 
Imon kommer underbara Johanna, looking forwad to it!
 
ciao

Good morning!

Kategori: Allmänt

Nämen hejsan allihopa. Är ni insnöade? Här har plogbilarna kört hela morgonen, så det har varit svårt att ta sovmorgon. Det märkte även djuren, så de påbörjade Operation "Frukost-terror" runt kl 8. Lyckades dock dryga ut det till kvart i 9. Nu har vi varit ute en långrunda i snön (she loves it) och jag sitter och avnjuter en kopp kaffe + fil med blåbär. Har lagt i banan och blåbär i min fil hela veckan, är supergott och supernyttigt, så detta blir en permanent vana. 
 
Igårkväll var vi hos syrran o Micke med Johanna, Martin o Karin. Var nice. Softade o drack lite vin. Johanna o Martin åker snart till Dubai! OMG.. Är så avis, vill oxå till solen och Dubai! Men är glad för deras skull=) Johanna har lovat att ta massa bilder o shoppa en massa. Och på söndag åker Lina o Fredde till Sydafrika.. Åh, alla ska på solsemester =/ hehe.. 
 
Usch, nu blire till att jobba korthelg + måndag. Längtar till tis, då kommer Johanna hit! Har inte träffat henne sen innan jul! Hon kommer tidigt, så blir nog lite frukostfika med nybakade frallor, smoothie o annat gott, sedan långpromenad. 
 
Till middag idag blire Pad thai med räkor. Mumsigt. 
 
Nehe, ha det bra alla lediga.. =p
 
Ciao

"Bakis"-fredag

Kategori: Allmänt

Heeeeejjj!!! 
 
Nu är det äntligen helg! Nu börjar den bra delen av skitschemat, så nu är jag ledig fre-må =) Har redan målat naglarna! ;P
Anledningen till att jag känner mig bakis idag är inte för att jag drack igår utan för att jag har jobbat inatt. Nattsyrran var sjuk, så.. Även om det var en bra natt så känner jag mig skitseg idag.. Känns som att kroppen inte riktigt fattar om den ska vara av eller på ;) 
Hur som helst. Skulle egentligen till syrran o hennes vovvis för en slapp myskväll med lite god mat. Trodde jag. Ändrade planer. Så nu sitter vi (jag, hunden, katten, fiskarna, kvalstren) här ensamma i lägenheten. Fredrik är o spelar Nybro Open. Ville egentligen titta såklart, men har ingen som kan/vill följa med mig o känner inte riktigt för att sitta själv i ishallen hela natten. 
 
I början kändes det jobbigt att det blev en ensam fredagkväll men nu kan jag faktiskt tycka att det är gutt. Ska fixa lite gutt käk, byta jeansen mot pyamasbyxor o sen bara sjunka ner i soffan o titta på nån lättsmält, feel-good amerikansk dramakomedi. Innan dess blire dock en dokumentär om Brittan ;) haha! Ich bin eine Brude.. Ska nog måla tånaglarna oxå vafan, all in!
 
 
Helan och Halvan sedan dag ett! Tror att denna bilden är tagen första dagen vi hämtat Meija. (Suddig pga bus)

2013

Kategori: Allmänt

Gott nytt år på er alla!=) Hoppas ni haft en bra nyårsafton! Vi tillbringade vår i Kalmar i en lokal som Jojjo o Martin hyrt! Det bjöds på 3-rätters, lekar o raketer=) Himla bra dom fått till det!! <3 Nyårslöftet i år är att vi måste ses oftare!
 
Det känns som att 2013 kommer att bli ett bra år! Första dagen har dock mest bestått av tv-tittande o slummer=), men så kommer nog inte hela året bli förhoppnigsvis ;D Nu har jag precis sovit (spoonat med min mysiga, oxå jättetrötta hund!) i soffan men äntligen bestämt mig för att ta tag i mitt liv lite. Haha, vaknade dock till lite då o då när Meija drömde o viftade med tassarna o pep. Så jäkla söt, drömma i sin "mammas" famn ♥
Till kvällsmat blir det nog bara lite ägg- och sillmacka, är inte så hungriga. Sen lite senare blir det nog en fruktsallad=) 
 
Nehe, har fan inga bilder att bjuda på! Orkar inte skriva mer heller.
 
Ciao