Stína!

- Nothing more, nothing less.

Brrrrr

Kategori: Allmänt

Usch vad det är otäckt ute! Iskall äcklig vind o de enda färgerna är grått och svart.
Skönt med lite sol på dagen iaf, men då är man ju inomhus o knegar :P
Nyss hemkommen från bowlingen! Gick sådär.. Bowling är svårare nu än innan när man inte visste hur man ska göra. (Har jag sagt det innan?:p) Men Gunilla är så snäll och försöker övertala mig att det går bättre för varje gång ;)
Ska jobba imorgon oxå! Skulle egentligen varit ledig, men fick hoppa in! Gutt :) Eller a, hade ju varit väldigt gutt att va ledig oxå, men.. Jobbar ju bara 75 % nu, och det är inte så fett, så försöker jobba extra när jag kan!
Trivs superduper bra på jobbet! Jättebra kollegor och varierande jobb! Har än så länge vik till 5:e Feb, men hoppas såklart på förlängt! Har iaf fått sommarvik där, så det är safe ;)
Är ledig på tors. Och på fre ska jag på utbildningsdag. Ska bli intressant :)
Helgen är inte helt bestämd än. Men på fre ska vi iaf ha myskväll med lite god mat.
Sitter i soffan och väntar på min älskling! ♥ ♥
Undrar om jag ska göra nån nytta innan han kommer hem? Mja. Kanske. Är jättetrött. Kan vänta till imorgon.

Fredaoo

Kategori: Allmänt

Yes.
Och jag har goda nyheter: har hittat min laddare till kameran! Så nu kan det snart bli lite ordning på bloggen. Inte bara massa egobilder tagna på datorn ;)
Ska på fest med jobbet ikväll! Ska bli superkul!
Hinner inte skriva nu, för håller på med maten: currykassler med annanas och ris till.
Lovar bilder från personalfesten!=)
Ciaoo
PS bjuder på lite bilder från kameran dårå. Vet inte om jag lagt upp dom innan:)
En härlig midsommarbild!
Elin kidnappar Johanna med en svart sopsäck =)
Jag o min Jojjii på Fredriks 30års-fest!
Åh, solbränna ! ♥

Migrän.

Kategori: Allmänt

Har ni haft det nån gång? Ingen höjdare kan jag tala om.
Fick det igår eftermiddag. Kändes som att hjärnan bultade och höll på att explodera! Panodil hjälpte knappt. Kunde bara ligga stilla på rygg o tårarna rann.. Aj Aj! Blev därför inte jobb idag. Vågade inte riskera migrän-anfall när man har ansvar för 14 patienter. Och jag kände på morgonen att huvudvärken var på väg..
Som tur är slapp jag ett anfall idag! Så imon ska jag till jobbet.
Nu kommer snart bubbi med en kebabtallrik med extra lök! Mums=) Ska äta samtidigt som vi kollar på Extreme makeover weightloss! Hehe..
Ciaoo
Pigg. not.

Storshopping

Kategori: Allmänt

Fast kunde shoppat mkt mer om tiden inte gick så fort ;)
Hade ledig dag, så bestämde mig för att åka in till Kalmar o shoppa med syrran!=) Hon var ute o svirade igår, så hon tyckte det var lite segt att ställa klockan o möta mig på stationen kl 11. Så jag köpte en present till henne som jag visste att hon skulle bli jätteglad för: En kall coca cola, haha!=) Medicin när man är bakis;) Hon blev jätteglad. Hon var flummig och halv-aktiv under shoppingen, men hon hittade lite saker oxå, vilket var nice=)
Började med en runda på baronen. Sen käkade vi kina/thai - buffé! Müms :) Sen blev det en runda på stan! Jag inhandlade: 2 tjocka tröjor, 1 "tjock festtröja", ett par träningsbyxor, 1 träningslinne, en klänning, leggins, en tröja och ehm.. Undra om jag glömt något?
Nöjdast är jag nog med den gröna klänningen och tröjan :) Men jäklit najs med nya träningskläder oxå!
Sen tog vi en fika och jag hoppade på tåget kl 4.
Bowlade förresten i tisdags. Var jättekul! Hade en rolig kompanjon o så gick det bättre idag än innan. Men tror ändå inte att det är bra? =)
Nu sitter jag här själv. Blä, inte sugen på att va själv.. Med tanke på att jag ska jobba hela jävelhelgen o då känner jag mig alltid ensam för man vet att alla andra e lediga :( :( Vet att det går fort, men ändå..
Vill ha Fredrik här, och jag vill ha han gosig och kärleksfull! Men han e på fotboll o kommer inte hem på länge. Depp.

Minishopping

Kategori: Allmänt

Yes.
Har varit ledig idag. Beslöt mig att gå lite på stan o se om det fanns nåt fint i klädväg! Har ju så fett med pengar så måste ju göra av med dom, right?!
Köpte iaf ett par vinter/vår- kängor! Coola, varma och supersköna.
Köpte en väska. Halvnödvändigt inköp. Men måste allt va nödvändigt?
Och så underkläder.
I fredags köpte jag ett pannband som är sådär luddigt/hårigt. Fredriks första kommentar var att jag såg ut som en ryss. Jag visste att han skulle säga det :)
Haha, försökte ta en bild för att lägga upp här, men det såg bara ut som jag hade grå lugg! :D haha, så jag sket i det.
Gjort mer idag? Inte mkt. Gått långrunda med Meija. Lagat mat. Varit på stan. Och nu är jag hemkommen från träningen. Kände mig svag i armarna idag.. Hum! Ska iaf ta tag rejält i träningen nu, har varit alldeles för dåligt. Men har känt att jag jobbat så mkt, så när jag väl varit ledig har träningen bortprioriterats.
Öhh.. Imon ska jag jobba. Tycker iofs om att jobba. Men skulle hellre bara va ledig och lata mig. Inte göra nåt alls. Usch, har man redan kommit in i dom känslorna, vintern har ju inte ens kommit än! Men ska försöka kurera mig fysiskt och psykiskt detta året=) Med massa vitaminter, mineraler, lagom sömn, vitlök och att bara göra saker jag vill göra! Hehe. Hum..
Fredrik verkar inte påverkas alls av årstiderna.. Hur gör han??
PS: I love you
Ne, fy fan vilken sorglig film! Lip x tusen.
Älskar dig bubbii

Dadaa

Kategori: Allmänt

Nu ere söndag!
Hänt i helgen?
Jobbade i fredags. Sen gick jag o Jojjis på stan lite. Sen hängde vi hos dom o tittade på Idol och tog några öl. Väldigt trevligt!
Igår hände inte så mkt.. Slappade o mös. Tittade på Benjamin Buttons otroliga liv, eller vad den heter.
Idag har vi städat lite hemma, gått långpromenad med Meija (skönt!)  och handlat.
Pappa kommer sen kl 6, då ska vi äta tacos.
Är ledig imon, så himla skönt! Ska nog ta en tur på stan, se om det finns några kläder.
Nehe, har inget intressant att skriva.
Ska nog ta och måla naglarna. Är ett måste när man är ledig, och har inte hunnit göra det än!
Ciaoo

Äntligen!

Kategori: Allmänt

Ja, äntligen lite feel good på tv!! Tycker bara det börjat gå massa skit..
Men nu såg jag reklam för ett program som ska börja på kanal 5: Kär o galen. Och hela reklamsnutten fick man se personer som friade till sin kärlek!! Så himla underbart.
Jag älskar verkligen kärleken! Tror att det finns någon för alla!! (Förutom ett svin) Alla typ grät av lycka när den andra friade. Usch, kommer jag oxå göra :) Kommer böla! Det "enda" jag krävt av Fredrik när han friar till mig är att han ska göra det när jag är snygg och vi är omgivna av familj och/eller vänner + att det ska finnas kameror för att dokumentera ögonblicket! :)

Vilken dag.

Kategori: Allmänt

Jobbat halva dan på 6:an och andra halvan på 7:an.. Trodde det skulle bli jätterörigt, men det var okej. Dock lite trött, då jag jobbat 6.45 - 17.00.
Förkylningen håller sig ganska lugn. Faktiskt känts lite bättre idag t.o.m. Dock fick jag en jäkla huvudvärk nu, så får nog ta mig två huvudvärkstabletter om jag ska klara morgondagen =/ Trist.
What to write? Känner inte att jag har så mkt intressant att förtälja.
Nu jobbar jag två kvällar och det ska bli GUDOMLIGT att sova ut! Och slippa ligga o snarka redan när sötnosen kommer hem :)
Yss, känner mig lite frusen. Sitter här insvept i min filt o tittar på ett nytt avsnitt av The Simpsons.
Min lilla skrikis får godis. ♥ Titta på världens sötaste tassar!