Stína!

- Nothing more, nothing less.

Ledig dag!

Kategori: Allmänt

Yes.. Väldigt skönt. Sov till kl 10, vilket innebär många timmars sömn. Sedan har dagen bestått av städning: dammsugit alla rum, vattnat blommorna, diskat upp i köket och tvättat. Sedan rensade jag i min neccesär (stavning) vilket ledde till att typ 2 kg smink slängdes! Skönt! Nu har jag bara det jag använder (plus liite till, som "kan va bra ifall att").
Vatt på stan en sväng med syrris o uträttat lite ärenden.
Nu är jag hemma o sötnosen o jag ska ta en liten prommis.
Sen blire kyckling- och baconsallad! Mums.
Funderar starkt på att gå o träna 18.30 oxå! Inte tränat på evigheter, har dåligt samvete.. Jag som ska till playan med älsklingen snart! ;D
Imon jobbar jag kväll, men ska träffa vår handledare i C-uppsatsen kl 10, så blir en heldag ändå... Men men. Sen på fre jobbar jag dag och sen ere helg! Herregud vad veckorna går undan.. Scary!

Bra söndag

Kategori: Allmänt

Helgen går fort, som vanligt!
Igår hade vi en lugn dag o kväll. Var hundvakt, så blev en långpromenad till pukeberg och sen på kvällen åt vi lite gott och tittade på film.
Idag gjorde vi våfflor med sylt o glass till middag=) Mums! Sen blev det en promenad i solen (och blåsten!) med Meija hem till mamma. Där blev det en kaffe o nybakad sockerkaka, vilken lyx=) Skönt att va ute o gå när solen skiner och fler o fler vårtecken syns. Synd att det blåser som ett anus bara. Meija springer runt som en kalv på grönbete och sötnosen och jag pratar. Mys!
Nu är vi hemma o Fredrik tittar lite på hockeyn medan jag sitter o nördar vid datorn. Vill hitta våran resa, beställa en MacBook Air och blogga! ;) Lyckades dock bara med det senaste. Men det måste bli en Air till sommaren alltså, är såå sugen! Någon som vill köpa min MacBook? Lite skavanker, men den fungerar perfekt!=)
Syrran är på akuten oxå=( En jävla tjockis på fotbollen som krossade hennes ben, så hon är inne o röntgar och grejar. Hoppas det går bra, ska ringa henne sen!
Ikväll kommer pappsen hit och äter tacos. Ska bli mysigt=)
Har varit dålig på att fotografera, så bjuder på en gammal bild på syrrans knäppa katt Sebbe!
Ciaoo

Ensam fredag

Kategori: Allmänt

Yes.. Nu sitter man här i soffan, varit ute med hunden och nu är man fredags-trött, finns inte en muskel i kroppen som inte är avslappnad.
Har jobbat sön-tors, och idag var det upp och hoppa igen, fast för att åka in till Jojji och sitta med C-uppsatsen! Kul att träffas igen :) Fick lite gjort oxå! Nu är det inte mkt kvar!
Fredrik är o spelar poker, så det är därför jag är själv. Alla andra människor hade oxå bättre för sig än att hänga med mig ;) Trist att det inte går så mkt på tv heller. Skulle ju aldrig få för mig att titta på Let's dance lixom, fy fan.
Såee.. Blir väl kanske lite dumle-mix. Fick köpa eget trane-godis idag ;)
Men ska försöka att inte va trött&ensam-deppig, utan ta tag i mitt liv.
Lovar att ta mig en djup funderare på om jag ska locka håret och fräscha till mig lite för skojs skull. Lovar dock inte att det kommer bli av. Åka o trakassera killarna i slutet av kvällen? Kanske nöjer mig med att måla naglarna o sen hämta kudden till soffan.
Coz I may be bad but I'm
perfectly good at it!

Tröttis

Kategori: Allmänt

Yes...
Har inget att skriva direkt. Jobbar o står på. Efter jobbet: Laga mat, ut med hunden, däcka i soffan o sen sova. Och kommer fan aldrig iväg o tränar. Men har ju lite småont i halsen o huvudet faktiskt.. Aja, går ju promenader iaf.
Nehe, nu får älsko komma hem! Sakna
Förhoppningsvis lite roligare uppdateringar snart.

Planer.

Kategori: Allmänt

Planer för kvällen:
* Strax titta på råttatouille (hoppas den är på engelska!)
* Äta lax med potatis och god créme fraiche
* Mysa framför tv:n med godis, frukt, glass & bär!
Världens bästa ♥
Imorgon jobbar jag kväll.. Lite segt, då söndagkvällar är min favorit. Sen jobbar jag ända fram till torsdag. Gutt att köra allt på en gång, så man kommer in i det o lär känna patienterna.
Wihoo, Johanna har fått lägenhet, och vi är nu GRANNAR!=) hehe! Tack för igår och grattis gumman, hoppas första natten i lägenheten var bra! See you around ;)
Ciaoo

Bättre

Kategori: Allmänt

Nu känns det lite bättre. Fräschat till mig lite och tagit en chokladbit. Det gjorde underverk ;) särskilt chokladen tror jag. Varit sugen på det i flera dar, hade nog abstinens.
Handlat lite gott till mig och älsklingen ikväll.♥
Tror nu på en mysig fredag!
Nu vågar man visa nunan iaf ;p
Ciaoo

Ugliness, your name is Stina

Kategori: Allmänt

Uusch, känner mig så ful idag.. BLÄ.
Orkar inte med mig själv, så måste in i duschen och fräscha till mig lite! Hoppas det känns bättre då. Har lite pms-känslor, men det borde jag ju inte ha...
Har försökt att va lite duktig och plugga också, men har inte heller gått så bra.. Motivationen och koncentrationen saknas. Har ju fullt upp med pms...
Hoppas på en bra fredag iaf!

Där var den dagen förstörd.

Kategori: Allmänt

Jamen typ, känns så.
Önskar jag kunde strunta i vad folk säger för skit när jag vet att jag har rätten på min sida, men det kan jag inte. Men tänker dock inte vara trevlig och försöka förklara mig eller lösa det. Är det så du vill ha det, så game on!
Jobbet var skitbra idag. Fått lära mig lite mer om olika rutiner och arbetat självständigt med det jag kan. Är dock otålig att lära mig alla medicintekniska grejer o så som jag inte gjort innan. Men det kommer. Pluggar lite efter jobbet på dom olika sjukdomarna o behandlinarnag iaf, men det är mycket och verkar va speciellt efter varje patient..
Ikväll ska vi äta lite gott, smörstekt oxkött med rödvinsås, pommes och sallad.
Nu är jag ledig från praktiken till söndag, då jag jobbar kväll.
Imorgon kl 10 åker jag till plugget för lite C-uppsatsarbete med Jojjis! Ska bli kul att snacka av sig lite.
Nehe, nu ska jag återgå till att va lite halvsur, istället för glad som jag var för 1,5 timmar sen.
Ciaoo!

VFU!

Kategori: Allmänt

Japp, nu har praktiken dratt igång!
Först lite kort om helgen:
I Fredags åt vi o kollade på hockey hos Fredriks pappa.
Lördag var parkväll med hemmagjord pizza och spel med Johanna, Fredrik, Annika och Patrik! Mycket trevligt!! Glömde dock kameran! =(
Första dagen på praktiken har bestått av korvstoppning. Titta var allting ligger och massa annan information. Blev bjuden på middag o sen slutade vi kl 3 =)
Imon ska jag o min handledare på bronkoskopi, så det blir ingen "normal" dag. Sen på eftermiddagen är det planeringssamtal. Sen jobbar jag onsdag och söndag. Skönt med lite ledigt.
Sen jag kom hem har älsklingen o jag gått en långrunda med vovv och gjort en smaskig korv stroganoff. Nu blir det snart en härlig dusch!
Är sjuukt peppad att jobba på sjukhuset
nu!! =) Och tror jag kommer lära mig
mycket på sista praktikplatsen!

Torsdag evening

Kategori: Allmänt

Yes.
Hade case-seminarium på förmiddagen. Sen åt vi lunch för att sedan gå ner till bibblan och sätta oss med c-uppsatsen. Tog tåget hem kl 5.
Har inte gjort så mycket sen dess, men tiden har gått fort. Man måste få lata sig nån dag! Det är mycket energi som går åt nu för tiden så man är helt slut när man dimper ner i soffan, man kommer inte upp!;)
Skrev inlärningsplan till praktiken iaf. Shiiet, börjar på måndag! Är nervös o pirrig men oxå sjukt taggad!=) Håller tummarna för bra kollegor.
Nu sitter jag o väntar på min älskling. Köpte några Carlsberg som vi ska avnjuta tillsammans i soffan. ♥
Kom nu bumbi!
PS
Johanna den sanna!
Söt och kulig :)

Tillbaka

Kategori: Allmänt

Blev ett litet  uppehåll där.. Min hårddisk pajade! =( Datorn bara dog helt plötsligt och vägrade starta igen. Sötnosen satt o skruvade itur den och försökte laga den, men det var bara att köpa en ny hårddisk. Alla bilder och allt plugg som jag hade BORTA! =( Fy fan.. Som tur är har jag lite bilder på facebook och på kameran som jag kan lägga in igen, puh vilken tur. Inte kul om 4 år av ens liv skulle försvinna =(
Tack sötnos för hjälpen ♥
Idag hade vi katastrof-övning! Jättespännande o roligt!
Här kommer lite fina bilder:
OBS! Har målat mig med lila ögonskugga under ögonen för att se dålig ut, är EJ äkta! ;D
Hmm, fattar inte varför bilderna blev på fel håll =/
Sen jag kom hem har jag lagat mat (ugnsbakad falukorv o makaroner, hehe), städat, gått långprommis med Meija, gjort några sit-ups, pluggat och vikt tvätt. Hunnit med mycket!
Nu ska jag hoppa in i duschen innan Sveriges Mästerkock börjar!
Imorgon har vi case (snark) 11-12.30.
Ciaoo
Ps. Blev överraskad när jag kom hem till en nyinstallerad dator och följande tagna bild som bakgrund!=) ♥

Yes!

Kategori: Allmänt

Klarade tentan! Så himla skönt!
För första gången i världshistorien: Stina Engström hade alla (100%) rätt på ett matteprov! ;)
När jag kom hem stack jag typ o handlade direkt, först kvantum och sen systemet. Handlade ingredienser till hemmagjord pizza, Loka, Cola och frukostgrejjer till nästa vecka, så imorgon blir så lugnt som möjligt!=) Hade nämligen tänkt att festa lite idag! Är egentligen lite trött o vill slappa, men vad gör man inte för alla andra? ;D
Nu har jag varit o tränat o äntligen dimpit ner i soffan.. Aah! Här vill jag stana!
Men snart blire fest-fix och ägg&räkmacka innan folket kommer!
Ha en bra lördag y'all!

La laa

Kategori: Allmänt

Nu sitter man här o slappar lite.. Har ätit lite och nu sitter jag o kollar på ett avsnitt av AVF.. Inte så roligt avsnitt dock. Blir snart Simpsons istället.
Är nervös fortfarande, men försöker koppla bort det.. hehe.. Hade varit lättare om man haft något att göra ;)
Nehe, funderar på om jag ska måla naglarna lite kanske ?
Meningsfullt inlägg indeed.
Imon är jag sugen på att hitta på nåt!
F ♥

Ingen riktig fredag

Kategori: Allmänt

Nee... För imon är det läkemedelstenta! Yssa.. Alltså, kan inte plugga mer för jag kan det! Är bara äckligt nervös att jag ska göra ett slarvfel igen!! Måste ju ha alla rätt!
Jaja, nog om det..
I onsdags var jag o Johanna på stan! Köpte ett par skor o en tjock tröja=) Sen åt vi thai-buffé (müms!). Igår satt vi hemma hos henne o pluggade lite. + färgade mitt hår och fjantade oss lite som vanligt=) Sen kom sötnosen o hämtade mig, och vi åkte till Citygross och handlade. Planen var egentligen att handla bara lösgodis, räkor o vitlöksbaugetter, men väl där blev det massa kött o grejer med! Så nu är frysen PROPPFULL, får inte plats en grej till! Men gutt att ha massa att välja på. Sen åkte vi hem o åt och tog en öl o umgicks. Bra dagar!
Blir en seg kväll idag, är ju nervös och så kommer det hit en massa och ska spela poker.. Hoppas syrran kommer o gör mig sällskap!
Hoppas det känns bättre imon efter kl 11, så jag kan ha helg!
Tänk när det blir såhär varmt ute!
Och lmb som är med på bilden är
över! Hehe..
Ciaoo