Stína!

- Nothing more, nothing less.

Borta bra, hemma bäst

Kategori: Allmänt

Jaha, då har vi varit hemma några dar och återhämtat oss efter bilsemestern i Europa! Hur bra man än har det på semestern så är det ju ändå så att det är skönt att komma hem! Hem till våra djur, familj & vänner, lägenheten, rutiner m.m. 
Idag åkte vi in sväng till Hansa city. Fredrik shoppade massa kläder o sen blev det storhandling på City Gross. Var ju helt tomt i kyl och frys! Nu känns det bättre :) 
Djuren blev så himla glada att se oss=) Vi kom o hämtade dom på sön kväll. Meija var jätteglad o sprallig o Ozzy gosade. När vi kom hem deckade Meija tätt intill sängen och förflyttade sig senare till sin älskade balja (som jag tror hon saknat!). Ozzy lade sig i sängen hos oss, men istället för att gosa lite sen gå, lade han sig där o sov i en timme! Det tolkar jag som att han oxå har saknat oss o hemmet=) 
Igår fortsatte Meijas glädjerus. Gick långpromenad på morgonen, sen gick vi till svärfar för att sola lite, och där ville hon busa NON-STOP. Alla fick turas om att kasta boll till henne. Efter några timmar fick vi ta en långpromenad på 1,5 timme. SEN när vi kom hem från den tog det 1 minut, sen låg hon däck. Haha, så himla go! <3 Och hon är lika glad idag, men inte riktigt lika dampig, vilket är skönt ;) 
 
Nehe. Har haft tankar idag om att springa en runda, men har haft lite ont i huvudet (drack lite rosé igår).. Sitter fortfarande o funderar. Man känner sig ju alltid lite lätt svullen när man bara slappat o ätit massa gott på semestern=) Får se, annars får det bli en annan dag.
 
Ikväll ska vi äta räkor. Mumsigt. 
 
Imon ska jag o sola & bada med bästa Johanna!!=) Ska bli toppen, saknat henne jue! 
 
Orkar inte skriva mer. Bilder o berättelse från resan kommer, vill ha Hannas bilder först bara=)  Men kan ju berätta vilka länder vi har besökt: Danmark, Tyskland, Österrike, Italien, Schweiz och Lichtenstein =) 
 
 
Ciao

Ciao de Italia

Kategori: Allmänt

Hej alla.. 
Nu befinner vi oss sen några dagar i Italien. Synd att klaga, 30 grader i skuggan... I Milano var det dock ca 40 grader, vindstilla, avgaser plus superrea med massa folk! Inte helt optimala shoppingförhållande med andra ord, men trevligt att se Milano iaf. 
 
Har det superbra. Italienarna är väldigt trevliga och väldigt fin natur med massa berg o klippor.. Lyxproblemet är att vi svettas så fort vi rör oss. 
 
imon blir det heldag med sol o bad. 
 
Som ni kanske förstår blir det en riktig reseberättelse sen med bilder o så. Ville bara titta in o blogga en snabbis medan de andra sitter o spelar kort... 
 
Hoppas alla har det bra hemma. hälsningar särskilt till familjen, Kaukua, Johanna ps och Lina!:) 
 
 
ciao