Stína!

- Nothing more, nothing less.

Friday

Kategori: Allmänt

Varit ledig idag. Tog en sväng på stan och köpte sista julklappen. Grejjat lite här hemma.
Sötnosen pep precis iväg på julbord. Själv vet jag inte vad jag ska göra eller vad jag ska äta ikäll. Ev. bara va hemma o ta det lugnt & käka hemmagjord Pad thai (mums!) eller kanske jag vålgästar svärfar en stund, var längesen jag var där. 
 
Bjuder på lite snap-shots
 
        
Meija tvättar hjärnan              Fredrik o Meija gosar i lill-soffan               
på Ozzy (smyg-gos)                                                                             
 
Rosor jag fick av sötnosen idag. Vi firar 
nämligen 6-årsdag!!=) Och som vanligt när jag ställer
uppenbara, inbjudnade frågor som: "Kan du fatta att vi har
varit tillsammans i 6 år! Tycker du att det känns så länge?" Så
svarar Fredrik: "Nej, det känns som 12!" 
Men han tog snabbt tillbaka det, tur för honom ;P Att jag
aldrig lär mig! 
 
 
Imonkväll börjar jobbet igen och pågår till julafton. Jobbar dagen innan julafton och dagtur på julafton (sug k*k), sen är jag ledig typ 2 dar.. Kommer inte ihåg exakt.. Men sen jobbar jag nyårsafton kväll och nyårsdagen dag (sug k*k igen). Men jag äh inte bitter!! (Jo som f*n)  Aja, snart är det adíos med kirurgen vilket förhoppningsvis innebär att jag slipper jobba varenda heldag.
Nehe, tänker INTE bli på dåligt humör, inget blir bättre av det! Och det är ju trots allt fredag och jag känner mig ganska snygg idag!
 
 
Ciao

It's hard out here for a bitch

Kategori: Allmänt

Jahopp, där försvann den lediga dagen snabbt. Kanske var för att jag sov till kl 11! Eller, vaknade kl 9, somnade om och sov till kl 10, snoozade en timme=) Skönt!
 
Sedan har dagen varit en typisk vardag; lagat mat x 2 (för att jag jobbar dagtur imon), städat lite, varit ute långrunda med Meija och tränat. Var på spinning. Var helt säker på att passet började kl 18.15 så stressade som en idiot med kvällsmaten. Väl där, stämplar jag in och på lappen står det 19.00 - 20.00!! What tha fuck. Så jag fick sitta och vänta i 45 min.. Snacka om att lusten försvann. Men nu är det gjort iaf. Och det visade sig att passet jag ska på IMORGON börjar kl 18.15!! Hehe fan... Imon är det ett engångspass (eller vafan ska man säga?), Tema Styrka. Min gissning är att det är som Cirkelfys, och det är så FETT, älskar det. Om jag ska bli ledare ska jag fan ha ett grisigt cirkelfys-pass!! (Känns som att jag skrivit detta förut!)
 
Nehe, snart kommer sötnosen hem. Då blire lite gos sen bums i säng, klockan ringer 05.10...
 
Bjuder på 2 fina bilder från Barcelona på mig & bästis! Första är på en resturang vid beachen och den andra är på hotellrummet innan vi ska till Camp nou!
 
 
 
 
 
Älskar Lilly Allens låt.. No need to shake my ass for you, coz I've got a brain!

I'm moving on, nothing can bring me down

Kategori: Allmänt

Nu var det ett tag sen jag skrev igen, menee... 
Allt känns bra just nu, är på väg till ett nytt jobb och trivs med livet i allmänhet. Skönt. Känner mig lixom så lugn, cool..
Har varit lite dålig på att träna senaste veckan, men ska bli ändring på det. Är så gutt att träna regelbundet ( 3-4 ggr/vecka), mår så bra av det! Att känna sig stark fysiskt gör även att man känner sig stark psykiskt, eller hur? Varit på skivstångspass idag o imon blire spinning!
 
Vad händer i helgen då? Ikväll ska vi till söta Johanna o Fredrik! Käka lite o dricka lite vin. Har även köpt lite choklad-glögg som vi ska smaka. Hoppas den är så god som den låter (choklad lixom!)! I måndags var jag o Johanna ute o shoppade lite julklappar. Jäklar va effektiva vi var, best shopping buddies lixom <3  Så skönt att ha det gjort! Har bara nån kvar.

Sen imon vet jag inte riktigt vad som händer (förutom träning), men Fredrik lär hitta nåt åt oss ;p
 
Nehe, om man ska måla naglarna o platta håret. 
 
Har fått fina bilder från Johanna o Barca-resan. Bjuder på 2 st från Camp nou. Försökte lägga upp fler, men gick inte.. Får återkomma. Camp nou ägde, kommer aldrig glömma det! Stämningen. När Messi nickade in ett mål och hela publiken (lite drygt 70.000) ställde sig upp och vrålade! Efteråt tittade Johanna o jag på varandra: "Jag gåshud på LÅREN!!!" - Jag med!!  (Hade gåshud över hela kroppen..) Sedan sjöng publiken sånger om att Messi är en gud i typ 10 minuter...
 
 
 
 
Grattis till syrran som praktiskt taget är färdig SSK!!!!=) Kommer bli en sjukt duktig syrra (som sin syrra;p) som man kan vara stolt över!