Stína!

- Nothing more, nothing less.

Kaffe

Kategori: Allmänt

Nu ska jag snart åka till jobbet =( Har varit duktig iaf och sprungit en runda innan jobbet! Så jag känner mig pigg. Har varit duktig på att springa nu, springer varannan dag! Bara fuskat en gång ;) Känns att flåset börjar (med betoning med börjar) komma igång!
Nehe, annars inget intressant att säga. Hoppas alla som är lediga får en bra helg (bitter)! ;p
Nyöppnat kaffepaket! Muums..

Varit ledig

Kategori: Allmänt

Japp, det här är andra dan jag är ledig denna veckan. Jobbat 7 dagar i rad, så var verkligen skönt med lite ledigt! Nu är det jobba långhelg som gäller. Jobbar 90 % nu, vilket känns mkt när man är van vid 75%! Men längtar tills lönen kommer ;)
Idag har jag varit ute en långrunda med Meija. Jättekul, hon var såå busig! Så hon fick verkligen springa av sig! Tränade lydnad. Fick henne t.o.m. att doppa tassarna i skön för att hämta pinnen=) Hon är ingen bad-hund precis!
Sen handlade jag lite. Städade. Sen gjorde jag hallon- och blåbärspaj tills sötnosen kom hem. Sen slappade vi lite. Nu har vi precis varit ute på kvällspromenaden. Väntar på att käket ("Stinas kyckling" och stekta majskolvar) ska bli klart, mums! Bara ätit sallad och frukt (och paj:p) idag, så är riktigt sugen på kött!!
Här kommer bilder från när syrran o jag var på Vita Sand förra veckan. Första dan på playan i år!!
Känsliga läsare varnas.
Elin, jag, Elin, jag, jag.

Är ett gutt gäng som jag jobbar med i helgen iaf!! Därför ska jag ta med lite vattenmelon som vi kan mumsa på=) Vi ska även beställa lite käk. Hoppas bara det blir en lugn kväll så vi hinner äta i lugn o ro.
Nehe, mystajm.
Ciao

Aktiv dag

Kategori: Allmänt

På förmiddagen sprang jag o mamma ca 3 km. Sen drack vi lite kaffe i solen. Sen klippte jag gräset hos henne. Sen åkte vi ner till mormor o så klippte jag gräset där. Sen kom jag hem o nu har vi städat här hemma. Hade världens diskberg. Skönt att få undan det. Nu är jag härligt trött i kroppen o ska bara slappa vid tv:n med min sötnos.
Imon ska syrran o jag åka till Vita Sand o sola!! Så hoppas på kanonväder!
Orkar inte skriva mer.. Hehe..
Ciao