Stína!

- Nothing more, nothing less.

Mellandagarna

Kategori: Allmänt

Jahopp, hoppas alla har haft en bra jul!
För mig har det varit en fullproppad jul med massa besök (=massa MAT)!
Nu är dock julfirandet över.. Nu väntar man på nyårafton istället.. Nej vänta nu, jag måste ju tentaplugga! Som jag gjorde dagarna innan jul.. Segt. Så gick upp kl 8 idag och satte igång. Den sällan använda kaffekokaren bubblar i bakgrunden. Huvudvärken får mig att kolla på schemat för att titta om det finns nån chans att jag slipper plugga idag. Nepp. Kort om tid! Skippade ju igår pga huvudvärken..
Efter långpromenaden blev dock huvudvärken lite bättre... Hoppas inte man blir sjuk lagom till nyår.

Vad händer på nyår förresten!
Ska va i Henkes mammas hus med sötis, Elin, Henke, Johanna, Martin, Jocke och kanske 2-5 till!
Planka o annat mumma =)

Nu sitter jag i soffan med en kall. Har en underbar smink-dag, helt i onödan ;) Ingen bra hår-dag med tanke på att min borste är hemma hos pappa så allt jag har är en gles borste som saknar massa tänder.
Fredrik spelar poker här hemma med några kompisar.
Syrran ville att jag skulle med till Växjö. Kaukua ville att jag skulle med till Kalmar o spela Nitendo. Men jag är SÅ slapp =( Huvudvärken får mig att bara vilja sitta i soffan o inte åka nånstans. Men ändå skulle det vart så nice båda sakerna! Och nu sitter jag här själv... Med en öl... Och bra smink-dag.... Bblllääää
Pratar lite med JohannaPS på msn iaf, det gör mig glad :-) Ska bli såå kul att fira nyår tillsammans!!


Min skrikis

Dan före dopparedan!

Kategori: Allmänt

And I like it=) 
Men först lite bakåt i tiden:
I helgen firade vi vår 2årsdag. Jättemysigt :) 
Måndag o tisdag har jag gått upp tidigt o pluggat fram till Fredrik har kommit hem från jobbet. Tentaplugg, uscha. Blir nervös! Men har snart gjort klart hjärt-delen + lite till, så får väl vara nöjd! 
Nu ska jag bara äta upp min frukost, sen blire fortsättning med plugget innan det blir julledigt några dagar.
Framåt kvällen idag ska vi till mamma. Där blir det varm julskinka, glögg o lite annat mys med syskon, respektive mfl! 
Är så glad att det blir en vit fin jul :-) 
Får se vad Meija tycker om tomten oxå! Hehe. Kassio tycker ju inte om honom, så risken är väl att Meija inte heller kommer göra det ;) 
GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!!!

Snöööö!

Kategori: Allmänt

Wihoo, I LOVE it!!
Har längtat till snön. Har varit regn o rusk så länge nu, så hellre frisk luft och upplysande snö! Och nu har den kommit :-)


Bilderna är dock från igår, när inte så mkt snö hunnit komma. Men Meija älskar snön=)
Sista bilden är hon i luften, hehe =D

Världens gulligaste vovvar, såklart.

Lite bilder från 25årsfesten i lördags. Lyckades inte ta fler, så fick inte med alla =/
Massa god julmat o fest, väldigt trevligt.


Sådärja.. Nu lite om dagen:

Natten var lite sådär.. Sötisen vaknade kl 4 och mådde dåligt, så det blev ett sovuppehåll på nån timme där, stackars! Farmakologi i skolan.. Krångligt som vanligt ;)
Efter skolan: pluggade! Gjorde käk. Duschade. Sen kom mamma o hämtade mig + Meija. Var en stund hos henne, sen promenerade vi hem i snön. Såå mysigt! Kändes inte kallt ute, sen jättefint med snö, juldekorationer och annat mysigt. Får se hur länge jag tycker såhär, men än så länge är det bra ;)
Kom hem.. Diskade. Skrev julkort!=) Och nu sitter jag o bloggar. Som jag inte gjort på länge..

Veckan är fullt upp.. Skola 9-16 förutom halvdagen på fredag. I helgen ska vi fira vår årsdag (2 år tillsammans, 1 år förlovade ♥). På fjärde advent blir det hem till kusinerna o käka julmat.

Allmäntillstånd:
Bakgrundshuvudvärk, julsugen, pluggstressad, kär o galen :)

I wanna dance the night away

Kategori: Allmänt

Hehe nja, inte riktigt. Men är sugen på att göra mig fin ikväll o ha trevligt.
Funderar på om jag ska locka håret lite. Har ju tyvärr bara en våffeltång och en plattång, haha! Får se vad jag lyckas åstadkomma med detta.


Saknar detta håret. Nästa gång jag går till frisören ska jag fixa det igen. Djuptmörkt brunt hår med guldiga slingor i! Här var det även tillockat som jag är sugen på ikväll=)

Igår var vi på travet. Det bästa med det var väl dom brända mandlarna :)

Nehe, nu blire att slänga in en masche tvätt, sätta upp lite pynt (!) och duscha.   Ciaoo

Julhatare och hundförbud

Kategori: Allmänt

Som ni kanske listat ut så blir dagens inlägg långt och med mycket åsikter. 
Jag vill inte vara en av alla dom (väldigt många) som hatar julen!! Tycker det är så fruktansvärt tråkigt. Vara en av dom som tycker det är överskattat och bara massa jobb. Att man inte tycker så mkt på julbordet är gott och att man vuxit ifrån allt. Julen är fasen DEN ENDA traditionen då man är med sin familj, pysslar o lagar mat tillsammans och får ge dom man tycker om en present.  Hur kan man va trött på den? Är alla trötta på sina familjer? Då är det tragiskt. Då blir jag nästan deppig. 
Frågade min pappa för någon dag sen vad han ville ha i julklapp. "Nej, du ska inte köpa någonting, jag vet att du inte har några pengar. Ni kan bara komma förbi en sväng. Jag vill inte ha något! Vi har slutat med det." Jag blev svinförbannad. Säg inte till mig att jag inte får ge dig en julklapp! Även om jag inte har så mycket pengar så vill jag det. Och det kan du inte ta ifrån mig. Pengar kan väl kvitta EN GÅNG om året, och DU är viktig istället! 
Så jag har bestämt mig. Tänker inte vara en av alla dom som hatar julen. Denna fina svenska tradition med julsånger, julskinka, Kalle Anka, tomte och alldeles för mycket julgodis. Tänker inte tycka det är jobbigt att vara med min familj och åka från ställe till ställe, utan istället vara glad för att jag har en stor, härlig familj, som alla vill att jag ska komma! 
Ta inte bort en av de få traditioner vi har kvar, ensam hemma vid dator & tv kan du vara de resterande 361 dagar på året.
Hundförbud. 
Gick med Meija till fina-macken. Såg på vägen va mycket skit det är på cykelbanor och vägar! Meija stannar ju varrannan sekund för att nosa eller tugga på massa äckel som någon tyckte passade bra där i naturen. Visst, jag har väl oxå slängt något på marken nån gång, det ska jag väl inte ljuga om, men aldrig ett mjölkpaket mitt på cykelbanan och inte de senaste 10 åren. Gick in på macken, skulle direkt till kassan inte in i affären och då säger kassagubben till mig "Hundar får inte vara här inne!! Det finns mat och grejjer vettu. Det tror jag nog att dom säger på kvantum oxå va?". Jag svarar inte utan går bara ut. Jag veeet att det är självklart att jag inte får ta med mig in Meija i en affär. Men jag i min dumhet fick för mig att jag skulle kunna vara ett undantag eftersom jag bara skulle till kassan preciis innanför dörren och för att hon är en hundvalp (!) som jag aldrig skulle få för mig att binda utanför. 
Men äh, jag kom hem tomhänt. Jag som tänkte ta två flugor i en smäll o ge Meija en promenad samtidigt. Tji. 
Jag kan bli lite sådär småkinkig för folk som liksom inte kan göra några undantag. Men jag vet även att vad som är undantag o inte är subjektivt. Hade denna mannen varit hundälskare hade jag förmodligen fått uträtta mitt snabba ärende.