Stína!

- Nothing more, nothing less.

Grrrr

Kategori: Allmänt

Vilket jävla skithumör jag är på idag.. Sov så jävla dåligt för att det var så himla varmt (vilket resulterar i att både Fredrik o jag ligger o rullar runt, suckar, slänger av o på täcket...).. Så jag har bara gått runt idag och varit sur på allting. Sur på oväsendet från dammsugaren, sur på hunden som följer efter mig överallt o droppar blod, sur på skitfilmen som går på tv:n, sur för att jag ska åka till skitjobbet när idag + imon när alla andra är lediga... Ja, ni hör.
 
Nehe, ska äta lite mat och hoppas jag blir på bättre humör..

Sveriges mästerkock

Kategori: Allmänt

Yes, sitter o tittar på detta nu. Kan inte han med dom stora ögonen åka ut nu, orkar inte höra han snacka mer.. Och alla är ju kassa utom Jennie. Men ändå lite småkul att titta på=) Roligt att dom gör lamm. Vi köpte det idag eftersom det var jättebilligt. Lammstek. Har aldrig lagat det innan, men nu har jag läst på lite hur man gör, så på fredag blire helstekt lammstek!=) Mumsigt. Storhandlade idag. Härligt, har haft halvtomt ganska länge nu, så man har fått klura varje gång vad man ska laga. Nu finns massa alternativ i kyl och frys - finns inget bättre!=) Imon blire nog kyckling m vitlöksbaugetter + sallad. 
 
 
 
Saknar min bubbi ♥

Latvecka

Kategori: Allmänt

Ja det har det verkligen varit. Har ju kommit in i träningsrytm, har tränat 3 ggr/vecka och ätit nyttigt. Denna veckan har det totalkollapsat ;) Jobbar lixom må, tis och tors kväll! När ska man träna då? Så det har istället blivit att jag jobbat o sen slappat. Har även ätit massa godis som jag inte gjort på länge! Så nu känner man sig lite svullo ;) hehe nedå.. Men så hade jag bokat mig på ett pass ikväll eftersom jag är ledig, men tror ni jag kommer iväg på det eller?? Nej, för att jag känner mig så JÄKLA SLAPP! Hehe fifan.. Funderar på att springa lite imon innan jobbet, men vi får väl se om det blir av.. Känns jäkligt tveksamt.. hehe..
Men nästa vecka är det igång igen, för då jobbar jag inte kväll när mina favoritpass är! Så då blire Skivstång m.m.
 
Annars? Ledig idag.. Bara slappat som sagt.. Haha, orkar ju inte annat!=) Gravid?? Ne..
Till helgen är det Påsk. Då blire massa god mat och träffa nära o kära. Ska bli mysigt.
 
Nehe, skulle skriva nåt roligt, men glömt bort vad det var..
Nu ska jag ut med vovvisen innan solen går ner! 
 
Fredrik jobbar ikväll sen e han ledig resten av veckan. Fan vad jag är avis.. Vill oxå deee.. Va långledig..
 
 
Ciao
 
Gamla bilder på busis-arna.
 

"Helg"

Kategori: Allmänt

Jaha hörrni då var det fredag. Ledig idag. Skulle vatt ledig igår med, men jobbade en extrakväll. 
Idag blire träning (box!) sen ikväll mys med min darling. Jobbar lör o sön... Trist. Har varit tungt på jobbet denna veckan oxå, så jag hoppas att det blir lugnare till helgen.
 
Nu har Meija och jag precis varit ute en långpromenad i snön (jävla snö) o nu slurpar jag på lite kaffe o slappar. När Fredrik slutar ska vi handla nån god mat till ikväll + lite godis. Herregud, har inte ätit lösgodis på hur länge som helst! 
 
 
 
Nehe, palla.
 
 
Ciao
 
 

We're going to Barcelona!

Kategori: Allmänt

Wihiii!!=) 
 
Först sammanfattning av helgen:
Fredag - tränade box, hundvakt åt syrrans puppy, myskväll med sötnosen.
Lördag - födelsedagsfest hos Linis!
Söndag - slappdag. Middag hos paret Kaukua/Salerud på kvällen.
 
Meningen med middagen i söndagskväll var (förutom att ses o ha trevligt såklart!) var att boka när vi ska åka till Barcelona!!=) Till en början hade vi väldigt svårt att hitta nåt datum när alla kunde.. Så då blev det att vi började titta på vinterresor till andra sidan jordklotet istället=) Men till slut kom vi fram till:
Den 23:e september åker vi till Barca!!!!=D Så vi åker dit på en måndag och åker hem på fredagen. Blir precis lagom, hinner man hitta på lite! Flyger ju från Kalmar och kommer att kosta ca 1000 kr/person tur och retur. Så det är himla bra pris. Hotell ska vi boka lite längre fram.. 
Johanna ska ringa mig på Skype ikväll så ska vi boka biljetterna tillsammans!! ♥
 
Först var ju planerna att vi skulle åkt i april/maj.. Men gick inte ihop sig riktigt med våra scheman. Men tror det blir bra i sept, för då är det nog fortfarande ganska varmt där. 
Ska bli kul också att åka till en storstad för lite sightseeing! Senaste resorna har ju varit solsemester. Solsemester detta året blir ju i juli, med bil=)
 
Äntligen ska vi åka på semester med dom här goingarna! ♥
 
Nehe, nu ska jag börja med kvällsmaten. Sedan blire träning.
Träningsschema för denna veckan: 
Må: jympa Medel-styrka
Ons: onsdagsmix: Styrka  (ingen aning vad detta är, men hoppas på tufft)
Fre: Box
 
Ciao

Trallalaa

Kategori: Allmänt

Då var det onsdag-fm. 
Igår var en bra dag: var ledig och Pernilla kom hit!=) Blev massa prat, promenad, mat och vi bakade kladdkaka. Mycket trevligt! Sen på kvällen blev det Spinning. Det var längesen! Gick bra, men fick ta det lite lugnt i slutet, kände att kladdkakan nästan var på väg upp =/ hehe.. Man ska inte fika massa gott strax innan man ska träna. Men var ju så gott ;) Mått lite illa idag oxå, undra om det beror på spinningen.. Blä.
 
Ska jobba ikväll. Ska strax laga lite mat: kyckling- och baconsallad. Müms. Sen jobbar jag dag imon. Efter jobbet ska jag pipa förbi hos Jojji o titta på bilder från Dubai och prata lite=) På kvällen blire Skivstång. Sedan väntar en fullspäckad helg.
 
Nehe, rapportering avklarad. Har inte så mkt annat att skriva känner jag ;) 
Längtar till söndag när jag får träffa min Kaukis!!=)
 
 
Herå

Sol på balkongen

Kategori: Allmänt

God dag alla glada!
Ledig dag med sovmorgon-> god frukost -> långpromenad med Meija -> städat lite snabbt för att sedan ->>>> TA UT MÖBLERNA PÅ BALKONGEN! =) Är ju strålande väder o här på balkongen vindstilla. Djuren var ute en stund o luktade på våren medans jag dammsög lite snabbt. Sedan blev det middag på balkongen (makrill och en fetingsallad med bla fetaost och oliver) , läsning och bara allmän solning=) Puh, är varm, men vill inte ta av mig långtröjan, då är väl risken att man blir förkyld. Åh vad jag älskar dom första vårdagarna.. Ska sitta en liten stund till sen måste jag nog ut med Meija snart igen.
 
Annars? Hade spring-premiär i måndags=) Sprang innan jobbet. Var skönt ute då oxå, men tyvärr ingen sol. Och ja, var väl ungefär så jobbigt som jag trodde det skulle vara.. Tror jag sprang för snabbt oxå. Har ju en spring-App, och enligt den sprang jag bara 2 km =/ men tror det var iaf 2.5 km.. Den mätte lixom efter de stora vägarna, men jag sprang på kringelkrok på cykelbanan. Aja, pinsamt kort iaf=) Men men, premiär är premiär, jag är nöjd att jag kom ut! Fick träningsvärk i ben o rumpa. Igår var jag på skivstång-Kondition. Asgutt som vanligt. Känner att jag börjar komma igång med skivstången, lixom känner att man orkar lite mer varje gång. Var dock lite jobbigt med ben-övningarna pga träningsvärken.. hehe..
 
Nehe, nu ska jag nog läsa lite här i solen, sen blire prommis. Har köpt en ny bok av en författare som jag läst innan, så det är samma huvudroll i denna boken, vilket är lite kul. Är en kriminalare.
 
Och snart kommer mannen hem. Life is good.
 

Sündag

Kategori: Allmänt

Jaha, då börjar helgen närma sig sitt slut. Har varit en lugn helg, vilket har varit skönt.. Har dock haft mina dampryck då jag blivit tvungen att göra nån nytta: långpromenader (i soleen!) med Meija, rensat ur skafferiet och kylskåpet m.m...
Idag blev det en solig o skön långpromenad med mamma o Meija. Sedan barnkalas o handling. Nu ligger sötnosen o vilar lite i soffan medans jag bloggar. Känner att jag vill ta vara på de sista timmarna av denna helgen, nästa jobbar jag ju fre-må.
 
Tänkte att jag skulle stuckit o spinncyklat, men var för sent ute, upptäckte passet 10 minuter innan de började=/
Imon jobbar jag kväll, tis dag. Sen är jag ledig ons + tors, men på tors ska jag in på Sjuksköterskemöte och efter det AW med bästa kollegorna=) Blir tåget eller bussen hem. Kanske ska luncha med söta Linis innan mötet oxå=)
 
Nehe, annars har jag väl inget spännande att förtälja.
 
Ikväll blire äggmacka o en fet sallad, vi är för mätta för nån större måltid.
 
Ciao