Stína!

- Nothing more, nothing less.

Äntligen!

Kategori: Allmänt

Här kommer äntligen lite midsommarbilder!

Först, dagen innan midsommar, borgholm med Johanna! Hittade lite fula t-shirtar i outlet-affären!

     


Midsommar:


                     

Båda var jättetrevliga och roliga dagar!!=) Kransen är förresten hemmagjord. Första gången på evigheter som jag gjorde en, så är ganska nöjd!

Idag är det tisdag och dagen har varit lugn.. Slappat med Fredrik innan jobbet och sen varit på stan en runda. Efter det har jag varit med syrran och nu kom jag hem för att titta lite på Morden i Midsomer, och sen blir det bums i säng när Fredrik kommer! Ska till playan med syrran imon! Vet att vädret är lite osäkert, men vill försöka iaf innan jag börjar jobba igen=) Sedan blir det till att fira sötisen lite som fyller år=) Ska bli mysigt.

Nehe, åter till Midsomer murders!

Ciaoo

Den dagen :)

Kategori: Allmänt

Åh, igår (torsdag) var en så bra dag!! Min lediga dag denna veckan. Upp o hoppa kvart i 9, syrran kom kl 9 och vi åkte till Vita sand! Vaarmt och skönt, ett första dopp, mumsig matsäck! AAhh! Stack hem kl 2, för syrran skulle jobba sen. Kom hem ungefär samtidigt som gullet. Vi vilade en stund & bara hade det gutt och sen framåt kvällen satt vi ute och grillade. Hur gott och trevligt som helst =) Kort och gott: Jättebra dag!

Idag jobbade jag 7.30 - 16.00.. Så är lite schleten (som Kaukua skulle säga). Ska jobba helgen me =(  Men men.. Vi handlade lite grejjer, så ikväll blir det tacos, Sverige - England u21 och jordgubbar =)

Är ledig må, tis och ons nästa vecka iaf. Då blir det stranden med Kaukua och fira Fredriks födelsedag! 


Gotta go and make some tacos!!

Ahh!

Kategori: Allmänt

Jahopp.. Inte skrivit på ett tag (har tjurat över bloggen som vägrar lägga in mina bilder!!). Vad har hänt? Började ju jobba i måndags. 8 timmar kväll och sen tisdag 8,5 timmar morgon och idag 6,5 timme kväll. Trivs bra! Tråkigt dock att mina jobbtider nästan alltid lyckas missa Fredrik och träffa soltimmarna. Idag fick jag dock 2,5 timme i solen innan jobbet, såå skönt!=)
Imon är min enda lediga dag denna veckan, så jag o syrran ska sticka till stranden med mumsig matsäck (premiär!) och sen blir det helkväll med Fredrik <3 
På tal om Fredrik.. Han är och fiskar. Han lovade att komma hem med middag som jag "kan rensa och tillaga imon", hehe NJA. 

Som sagt, sur över att jag inte kan lägga in midsommarbilder, har så många fina =) Men men, inget att göra åt, dom kommer så fort det funkar. 

Annars inte mkt att säga.. Längtar till min semester med älskling och en eller fler kräftskivor!! Det finns nog fan inget godare. Stina på kräftskiva är som en fet unge på ett konditori. 

Ciaoo

Dan före dan

Kategori: Allmänt

Vaknade av klockan  8:20. "Varför lät jag Fredrik hålla mig uppe till kl 2?" ;)
Åkte in till Kalmar där jag mötte upp Kaukua och sen fortsatte vi resan mot Öland och regnet! 
Köpstaden för lite fika och titta på skor och kläder. Hittade dock inte, men köpte mig en litet behändigt paraply, som genast kom till användning=) Sen åkte vi till Borgholm och åt lite glass=) Synd att det regnade! Efter det åkte vi till Grönhags camping där vi hälsade på lite kompisar till Johanna. Sen åkte vi till Kalmar och tog en burgare, och efter det åkte jag hem. Blev trött nu när jag damp ner i soffan. Skönt.. hehe.. 
Tack Johanna för en jätterolig dag!! =)


Imon blir det nog upp o hoppa ganska tidigt igen eftersom vi först ska på brunch hos mamma och sen ut till Kim kl 3. Men jag är redo=)

Nehe, nu blir det chill resten av kvällen. 

Skiitblogg som inte kan lägga upp bilder.. Kommer när det funkar.

Ciaoo

Bra onsdag

Kategori: Allmänt

Japps.. Åt och handlade lite med Fredrik innan han åkte till jobbet. Sen stack jag upp på stan för lite ärenden, och där träffade jag Johanna PS på Lindex!=) Vi tog en runda på stan tillsammans, sen bestämde vi att vi skulle jympa halv 7! Så jag stack till frisören kl 5 och sen direkt till friskis. Efter det köpte vi massa frukt och grejjer som vi åt hos henne. Jättemysigt och trevligt, längesen man lekte med denna lilla tjej! =) Hon köpte träningskort på friskis oxå, så nu har man någon som drar i en i sommar, herligt :-) 

Nu sitter jag o väntar på att Fredrik ska komma hem från jobbet.
Imon blir det upp och hoppa tidigt, för jag ska träffa Kaukua i Kalmar kl 10, sen bär det av till Öland. Där ska vi kolla lite i Köpstaden och sen hälsa på några kompisar till henne. Ska även ge henne en liten present och sen följa med henne på hennes systemet-premiär ;)

Jaojao, det var min dag i stort! Orkar inte mer :P 

 Ciaoo!

 

v 25

Kategori: Allmänt

Yes, ny vecka!
Tyvärr min sista lediga innan jobbet börjar. Ska dock bli kul och skönt att börja jobba, men det är det ju att vara ledig oxå, särskilt på helgerna!=) Hoppades dock på lite fint väder innan man började, men det ser inte ut att hända! 

Midsommar på fredag=) Då blire ut till Kim. Elin o Henke ska oxå med, nice! :-) 

Åh, känner att jag vill härifrån just nu. Är så tråkigt att vara ledig när ingen annan är det OCH det är superdåligt väder! Vill bara ta Fredrik och sticka till en egen paradisö någonstans. Men men, det får vänta till sensommaren/hösten. 

 
    

Imon måste jag upp på stan o fixa lite grejer. Sen på torsdag kanske det blir Öland med Johanna! 
Nehe, nu blir det lite tv o fix innan sötisen kommer hem. 


Hehe förresten, måste berätta.. För två nätter sen vaknade jag (och Fredrik) av att jag låg och skrattade. Detta är inget ovanligt. Kom dock inte ihåg vad som var roligt. Sen inatt så vaknade jag av att jag skrattade igen! Sen på morgonen vaknade jag av att Fredrik sa "Är du arg på mig sötis?" Jag ba eeh nej.. Då visade det sig att jag legat och svurit & varit arg som bara den! Haha! Man kan ju inte vara glad jämt ;) 

Friday night

Kategori: Allmänt



Usch, tycker jag känner mig lite krasslig... Kände det nu när musiken stängdes av och jag satte mig och slappnade av. Lite ont i huvudet oxå.. Uscha. Hoppas inte man blir sjuk! 



Jeje, ciaoo

Torsdag.

Kategori: Allmänt

Jaha, nu är det torsdag.. Veckan har bara rullat på nu när man är ledig. 
Igår åkte vi till Ljungby till kusinen som tog studenten. Trevligt!=) Får dock lite åldersnoja när det redan är två år sen jag tog studenten! Så fort det går.. 

Nu ska jag ta mig en dusch, sen blir det lite "plugg" innan jag o syrran ska på deligering kl 14.00... 
Sen blir det nog lite gos med sötnosen. Känns inte som jag har träffat han så mycket dom två senaste dagarna. 

Suck, nu håller bloggen på att krångla igen och vägrar lägga upp mina bilder. Så blir tomt här idag.

Imon är det helg!=) Inte så mkt planer förutom 50årfest på lördag.

Ciaoo

Första

Kategori: Allmänt

sommarlovsdagen! Eller semestern eller hur man nu vill kalla det! Härligt är det iallafall. Dock väldigt tråkigt väder, regnar som bara den =/ Då hade jag hellre jobbat och tjänat lite pengar. Hoppas det hinner bli liite fint väder innan jag börjar jobba om två veckor! 
Vad har hänt i helgen?
I fredags var jag i Kalmar och åt middag med klasskompisarna på Krögers=) Jättegott och jättetrevligt!
I lördags var vi hos Fredriks pappa och grillade och tittade på Sverige-Danmark. Sen stack vi till Oskar en stund.
Igår slappade vi bara. Skönt.. hehe.. Jäkla whiskey-drinkar ;D
Fa-an att Sverige förlorade mot Danmark!! J*kla Källström! Och Nilsson! Blää... 

Nu är det ny vecka! Vaknade som vanligt av kissen... Grr. Har inga planer för idag direkt.
På onsdag ska jag på min kusins student två timmar härifrån. På torsdag ska jag på dilegering med jobbet.

     
Bjuder på bilder från julafton. 
Kassio öppnar sitt paket=) 

Puss till min älskling ♥

Sista dagen!!

Kategori: Allmänt

Wihoo!=) 
Idag är det tenta och sen sommarlov!! =D Så himla gutt! Första året snart avklarat :-) Ska ju förstås jobba i sommar, men lite ledigt blir det oxå! 
Planer för idag? Nu äter jag frukost, sen ska jag & Jenny åka in till Calmare och skriva tenta (hoppas det går bra!). Efter det ska jag pipa hem en sväng o äta med sötnosen och göra mig i ordning lite, för sen bär det av till Kalmar igen för klassmiddag med tjejerna på Krögers! Ska bli jättetrevligt! =)


Bjuder på en bild från födelsedagen!
Väntar på resten från syrran som är
cp-seg på att skicka dom!! Grr.. 

Och här är en bild från påsk oxå, haha=) Var hos mamma igår och snodde lite bilder!


Nehe, har inte tid!

Ciaoo

Dåså!

Kategori: Allmänt

Här kommer lite om helgen!=)

Fredag: Blev det lugnt. Fredrik spelade fotbollsmatch. Fick en av presenterna=) Fyra st jättefina guld-öronhängen=) Precis vad jag ville ha! Håll till godo med bilder på mina öron ;p
     

Lördag: Kalas hos mamma kl ett. Grillade och åt massa gott ute i solen=) 
När vi kom hem fick jag min andra present av Fredrik: den nya Escada-parfymen=) Lovelii! 
Sen kl 5 bar det av till Kalmar. Hade inte en aning vad det skulle bli! Men det blev först bio med filmen "Änglar och demoner" som jag velat se sedan det kom på reklam (läst boken som sagt!)! Den var jättebra=)
Sedan gick vi till Stekhuset där det blev god mat och en margarita=) Efter det sa Fredde att vi skulle gå till stationen där skjutsen hem väntade.. När vi nästan var framme går en tjej mot oss - Syrran! Och Fredrik säger "Nu drar vi ut!" Skitgutt=) Så vi stack till O'learys. Och en oplanerad överraskning: där inne fanns Kaukua med pojkvän och två kompisar!=D Skitkul! Vi var där lite och drack sen stack vi till Bistrobar (dans!!) dit även Johanna PS med flera kom!=) 
Var en jättemysig och rolig kväll!! Fredrik lyckades verkligen=) Och en riktig gentleman, bjöd på allt i min väg! Är man underbar så är man ♥, känner dock lite press inför hans födelsedag nu =/ hehe!
Så, det var lite om födelsedagsfirandet, hoppas Gadden och Jennie är nöjda ;) 

Bilder från helgen kommer!!! 

Och idag fick jag godis, mango och en ögonskugga från Pernilla och Johanna i klassen=) Jättefint och gott, tack igen! :)

Nu ska jag plugga lite.. Ledig resten av veckan, men tenta och avslutning på fredag.

Usch

Kategori: Allmänt

Någon som jag tycker väldigt mycket om mår väldigt dåligt =(
Får bli ett inlägg om helgen och födelsedagen senare.


Cigg - check.
Nu blir det lite plugg o städ, sen kommer förhoppningsvis Fredrik hem fort så man kan få en kram. 



Älskar dig- Hoppas allt blir bra