Stína!

- Nothing more, nothing less.

Try to tell you NO but my body keeps on telling you YES

Kategori: Allmänt

Goder afton allihopa! Allt väl? Här är det finemang! 
Haft min enda lediga dag denna veckan, men den har spenderats på ett väldigt bra sätt! Syrran kom på fm och vi gick en långrunda i Svartbäcksmåla! Haha, hände en "liten incident" där, för mer info: eloo.blogg.se  Sen gick vi lite på ÖB, stan, åt middag o snackade skit.. När jag är med Elin är jag hemma, alla tvillingar vet vad jag menar! 
Sen kom bubbii hem o vi började pyssla lite.. Strök och satte upp julgardiner!=) Vet att det är tjuvstart, men jobbar ju i helgen. Jobbar dag på söndag, men kommer nog va trött, så då är det skönt att ha gardinerna uppe så är det bara att placera ut tomtegubbar o annat fin-lir kvar =)
 
Tv-rummet. Ozzy som vanligt linslus!
      
 
 
Köket.
    
 
Nu har vi precis ätit. Kryddstark kycklinggryta. Eftersom jag jobbar i helgen så har jag bestämt att det är fredag idag=) Fredrik satt i köket och var DJ (och spelade spel..) medans vi delade på en kall bira och jag lagade mat till hög musik!=) Nice. Nu tittar "vi" på när HV71 spelar=) Tar ännu en kall. Ska nog t.o.m. poppa lite popcorn snart!=) Är det fredag så är det!? 
 
Snart ska syrran skaffa puppy och jag längtar verkligen!! Finns inget bättre! Meija kommer träffa sin kusin för första gången på julafton. Ska bli spännande. Hon lär väl honom alla knep och bus hon kan ;)
 
Ciao
 
PS! Tänker på min Jojjis o Fredde som är i Miami nu!!=) Hoppas dom har det toppenbra ♥ Här i Sverige är det snöblandat regn Johanna, om du läser!

God morgon/fm

Kategori: Allmänt

Är väl egentligen mer fm, men vi har inte varit vakna så länge, så.. Tänkte berätta lite om gårdagen.
Gick med syrran o Jojjo till sporthallen och kollade på fobllen en stund. Sen stack jag, syrran o Micke o gosade med hundvalparna igen=) Alltså dom är SÅ söta! Jag lovar att jag kämpar med full kraft för att inte köpa en oxå! Vi vill ju ha en hund till, men är inget bra läge nu känns det som! Men hjärtat vill vad det vill ;) 
Sen stack jag hem o vi gjorde oss i ordning, sen kom min söta syssling o hennes kille o förfestade en snabbis=) Sen blev det årfest med MIF. Trodde jag skulle ha tråkigt, men eftersom syssling var där så var det jättetrevligt=) Vi började prata om bilsemester i Italien till sommaren. Fy fan!=) Har ju sagt att vi inte ska åka på semester nu på  ett tag utan lägga undan pengar till vuxensaker.. Men hjärtat vill vad det vill ;)
 
Vi är lite bakis idag, så vi gick från sängen till varsin soffa =) Tittar lite på Vinterstudion. Funderar på vad vi ska äta till middag. Måste hämta vovviii hos svärfar oxå. Var sak har sin tid ;)
 
Tog tyvärr inga bilder igår så får bjuda på en egobild som är 1-2 veckor gammal.
 
Nehe, nu kom suget efter flåt-mat. Ska sätta på lite foundation o cykla ner till coop o se vad jag hittar. Och Cola med is är som vanligt oblogatoriskt en dag som denna=)
 
Imon är det kneg som vanligt.
 
Ciao

Puppy love

Kategori: Allmänt

God kväll! Sitter o tittar lite på tv. Men går bara skit, är trist. Har jobbat dag o Fredrik jobbar kväll. Sovit dåligt inatt, så är trött, men försöker hålla mig igång lite.
 
Har egentligen inget intressant att skriva, tänkte bara lägga upp lite bilder från när vi var o hälsade på 10 st hundvalpar!=) En kollega till mamma som äger dom. Söta som socker, busiga, trötta, kissnödiga och allt det där underbara som valpar är=) Var nog där 2 timmar o gosade! 
 
 
 
 
                 
 
 Wihii, lyckades lägga in videon oxå=)
 
 
Får sovmorgon imon iaf, ska jobba kväll. Skönt.
 
Nehe, nu ska jag fortsätta dega. Återkommer.
 
Ciao
 
 

Hallå träningsvärken!

Kategori: Allmänt

Och hej Helgen!
Igår var jag på Skivstång-Kondition med syrran! Inte gått på aslänge. Vi kom lite sent, så fanns inte alls de grejer jag brukar använda! Så vi blev övertalade om att ta varsin silvrig stång (istället för svart) och lite andra grejer. Ledaren tyckte vi skulle "utmana oss själva". FY FAN. Var ju aastungt! Efter 15 minuter fick vi plocka av en vikt på var sida och då giick det väl lixom. Skitskönt pass med skivstångsövningar och bra kondition så man även fick flås! Efter passet fick vi veta att den silvriga stången väger 6 kg MER än den svarta! O sen lite lösvikter på de.. Inte undra på att det var jobbigt! Idag iaf som väntat - träningsvärken från helvetet. Värst/bäst i lår, rumpa och biceps. Ska försöka gå snart igen, är ju kick ass att va stark! Efter tog jag o syrran ett äpple o en kall bira i bastun - asgutt! =)
 
Nu har jag o Fredrik varit o handlat. Hade jättesvårt att komma på vad vi skulle äta ikväll. Till slut bestämde vi oss för hemmagjorda hamburgare. Köpte färska färdiga hamburgare (ika:s baconhamburgare) och Max:s friscobröd. Blir kanongott när man lägger till alla andra ingredienser (sallad, tomat, gurka, lök, dressing). Sen ska jag göra hemmagjord guacamole oxå. Kan man ha både till maten o till chips-dip senare=) Till detta ska vi dricka julmust. Haha så, där har ni alla detaljer=) 
 
Nu ska jag måla naglarna i en fin glittrig, klarröd färg för NU ÄR DET HELG!=)
Sen blire en promenix med vovven o älskii
 
 
Ta mig tillbaka hiit! Vill ha värme
 
 

Så jävla förbannad...

Kategori: Allmänt

Är så jävla trött.
 
För er som inte känner mig:
Hej! Jag är en pigg och glad tjej på 24 år. Jag har varit färdig SSK drygt 1 år. Jag älskar mitt jobb, är ambitiös, ställer upp o jobbar extra, omtyckt av personal och särskilt vårdtagarna.
- Jag jobbar 75% som en sjukpensionär. Jag tjänar lika mycket som en på McDonalds. Jag har ansvar för liv och död, har sett mer död och otäckheter än ni civila nånsin kan föreställa er under bara ett år, jag har en 3 års utbildning kring kroppen och medicin (som jag nu betalar av skulder på!). Jag jobbar midsommarafton, julafton och nyårsafton och jag gör det med ett leende på läpparna (väl på jobbet iaf). 
Det ENDA jag kräver är att jag ska få jobba heltid (som man borde ha rätt till!!) så jag kan spara pengar till ett framtida liv samt att kanske slippa jobba nån julafton. Tjäna liite mer än 14-åringen på McDonalds. Men NEJ. Det är för jävla svårt, INGEN kan hjälpa mig med detta! För sådana förmåner måste man ha jobbat flera ååår... Tack..
- Tro inte på reklamerna ni ser angående SSK-yrket så som "Framtidens yrke!" osv... Det är helt jävla oglamoröst, löjligt underbetalt och ofattbart otacksamt.
 
Förlåt mig alla, jag ÄLSKAR verkligen mitt jobb, men jag får ju inte jobba?!! Trots att det är sån "brist" på sjuksköterskor! Har fan pluggat på högskola i 3 år, för vad? En KARTELL på X:s sjukhus!!

Sötis

Kategori: Allmänt

Nu är vi nyätna. Ska snart packa träningsväskan.
 
Titta vad jag hittade i det mörka sovrummet! Han ligger bara i sängen när vi bäddat med överkastet. Och då ligger han i timmar och myser=) Och så kommer jag med kamerablixten o väcker honom ♥
      

Lazy monday!

Kategori: Allmänt

Japp, härligt att va ledig en måndag, eller hur? Efter jag jobbat natt i lördags var det fest med jobbartjejerna som gällde! Skitnajs, åt kina-mat och drack lite vin! =) Var astrött när jag kom hem, sov till typ halv 12 på söndan =/ var uppe nån timme o åt, sen gick vi o lade oss några timmar igen! Natt-bakis eller vad.. Sen stack vi till pappa på kvällen för att fira Fars dag! 
Idag lyckades jag komma upp halv 10. Kände äntligen att jag hade lite energi! Så har röjt upp lite här hemma. Vikte massa tvätt medans jag tittade på Aldrig mer fet - bra! Älskar bantings-program ;) Ah, städade hela lägenheten, så behöver väl inte rabbla upp allt. Nu har Fredrik o jag precis storhandlat. Skönt, nu finns allt vi behöver för hela veckan. Har även gjort 2 veckors matschema. Skönt. Nu ska vi snart göra isterband och stuvade makaroner (Fredriks förslag). Sen tänker jag inte göra mer idag än att TRÄNA kl 18.30! Gutt.
 
Idag köpte jag förresten Reskassa. Ska börja åka buss till jobbet när jag jobbar dag. Jobbar ju till kl 15 istället för kl 15.30 nu, och det går en buss 15.19 från sjukhuset som jag tänker ta! Spara pengar + slitage på bilen. Och är inte hemma så sent. Dock kommer jag köra nära jag jobbar kvällar o helger. Reskassa är ett kort som man laddar med pengar, o då kostar en enkelbiljett 39 kr istället för 48 kr. Tjänar på det denna månaden, då jag jobbar ganska många kvällar, när jag jobbar fler dagar får jag ta 30-dagarskort istället. Åh gud vad intressant att ni får veta detta i minsta detalj, eller hur! ;p
 
 
Här är några bilder från i lördags. Var hos Lina (den söta tjejen i blått!). Några av mina supergoa arbetskamrater!
 
Ciao

Bull-mammor!

Kategori: Allmänt

Lediga dagen har spenderats med Jojji som jag berättat tidigare!=) Kom till mig vid 11.15.. Sen käkade vi lite middag. Bestämde oss ganska snabbt att vi skulle ha en bak-dag!=) Bakar verkligen ALDRIG själv, aldrig haft nåt intresse för det. Men varje gång jag har gjort det med Johanna så har det blivit så jäkla bra, så då får man mer-smak! Så vi bestämde oss för kanelbullar, pariserbullar och chokladbollar! 3 grejer på en gång alltså=) Och ni kanske kommer ihåg förra gången vi bakade kanelbullar.. Blev MEGAstora och mumsiga! Idag blev dom lite mindre och fasen ÄNNU godare!!=) Pariserbullarna och chokladbollarna blev oxå jättegoda. Så nu har man lite gotte i frysen att ta vb=)  Till fikat blev det mango,- banan,- och annannassmoothie! Mumsigt värre=) Sedan hux flux var det dags för söta lilla Johanna att fara hem. Och jag stack o tränade! Asgutt=) Nu har jag precis ätit lite ägg och sill blandat med majonäs, mums. Blir en bulle på det :) Sitter med tända ljus o tittar lite på tv. Skönt med lite ensam-tid ibland. Ska se nån dag om mamma har nån bra bok man kan låna. Är mysigt att sitta inne o läsa lite nu framåt vintern. 
 
Imon jobbar vi kväll. Skönt med sovmorgon iaf.. Mamma är gullig och går ut med hunden. Nu har jag bara 2 nätter kvar! Men först 2 kvällar på raken. Sen är det tillbaka till dag och kväll. Har ett soft schema!=) 
 
 
 
Här har ni lite bilder på läckerheterna=) Glömde dock ta nån bild på min lilla Jojjis! 
 
 
 
    
 
Godkväll!
 

Äntligen

Kategori: Allmänt

söndagsmys!!
Har precis kommit hem från familjemiddagen. Trevligt och gott! Men nu är det paltkoma.se... Nu ska vi se på filmen Looper. Verkar cool.
 
Nehe, inget intressant att skriva egentligen.

Slapp jobba med den stressade SSK:n inatt, var en annan trevlig som kom istället=) Så det var en bra natt. Ser fram emot en ledig dag imon!!
 
Nehe, tända ljus + soffan + fredrik + film ♥
 

Hälften gjord

Kategori: Allmänt

Hellu allihopa!
Läget? Här är det bra. Jobbat inatt, var en bra natt. Var dock lite sömnig framåt morgonkvisten, brukar jag inte vara. Så det var gudomligt när man kom hem till sängen där mannen låg o väntade.
Har inte hänt så mkt idag. Städat lite, men mest softat. 
Vi ska snart äta pizza, sen blire till jobbet igen! Är lite nervös inför denna natten då jag ska jobba med en ssk som har nerverna utanpå kroppen =/ Sånt påverkar en eller hur, är det en person som är stressad o nervös så blir man det själv! Aja, kanske blir bra, får se. 
 
Imon ska jag sova till kl 13, sen kl 14 är det familjemiddag hos mamma! Ska bli väldigt nice. Sen blir det söndagsmys med min älskling!! ♥ Så jäkla gutt, var längesen nu eftersom jag jobbat typ 3 helger på raken! 
 
På måndag kommer bästis Jojjii o vi ska nog baka o träna! Eller nåt annat, kommer iaf bli hur gutt som helst! =)
 
Nehe, måste pudra näsan innan det blir kvällsrunda med jyckis o pizza!
 
Stinis innan nattjobbet igår!
 
Nehe, hare!