Stína!

- Nothing more, nothing less.

Sweet escape

Kategori: Allmänt

Vilken idiot tillverkar en våg i glas?
Och vilken jubel-idiot STÄLLER den mot väggen.
KLIIIIIRRRR i kakelgolvet.
 
 
Annars? Jodå. Är inne i ett tränings-flow nu vilket är jätteskönt! Tränade 4 ggr förra veckan. Blir nog inte lika många denna dock då jag jobbar 2 kvällar. Är oxå sjukt sugen på att börja springa! Lovade ju som sagt Lina i ett svagt ögonblick att jag ska ställa upp i Margareta-loppet. Men det är inte så jävla lätt att börja springa när det är isgata ute.. Och gymmet kan ni ju glömma. Eller kanske ska gymma tors morgon innan jag ska jobba kväll? Värt att tänka på. Har ju dessutom laddat ner en spring-App så jag menar, är ju så redo jag bara kan bli!! 
 
Nu sitter jag o slappar i soffan o väntar på att Kärleken ska komma hem. Varit o tränat så börjar bli lite tröttis.
 
Asså fy fan, mår dåligt över att man kanske har ätit häst utan att veta det?! Har inte ätit köttbullar på IKEA, men verkar som att det finns häst i lite vad som helst. =(   Man kanske ska bli vegetarian? Undra om Fredrik skulle gå med på det... Nope. Fast iofs, man vet inte, kanske finns spår av hästkött i tomaterna oxå...
 
Nehe, nog babblat.
 
Bjuder på nån vecka gamla bilder på syrran som målar naglarna med Meija.
 
 
Ciao

Winter

Kategori: Allmänt

Jahani, nu var helgen över. Den har gått så fort, kanske för att den varit så fullspäckad: mysig dejt med Fredrik, bowling, spelkväll, shoppingdag med Jojjis, myskväll.
 
I fredags var vi i svartbäcksmåla o busade o tränade med vovvisarna! Bjuder på lite fina bilder:
 
 
Nu har jobbveckan börjat. 6 dagar denna veckan. Jippie. Men men, innebär att jag är ledig 6 dagar nästa=) 
Nehe, nu ska jag ut i snön o gå långrundan med Meija. Sen blire middag o kvällsjobb.
 
Ciao

What was clouded now is clear

Kategori: Allmänt

Häärlig sovmorgon. Hade en jobbig dag på jobbet igår. Fick jobba över 1 timme. På kvällen blev det dock skön träning som fick mig av slappna av. 
De ringde från jobbet vid middagstid o frågade om jag kunde jobba ikväll. Brukar ställa upp, men har ju jobbat långhelg.. Så jag sa nej. Skönt. Har polerat hela lägenheten så att den skiner samt gått en långprommis med Meija i solen. 
Nu ligger sötnosen o sover i soffan (trött efter jobbet). Och jag passar på att blogga ;) 
Bokat mig på Skivstången ikväll, men har reservnr 11, så tveksamt att det blir nåt.. 
 
 
Bjuder på en dagsfärsk på mina älsklingar som gjorde mig sällskap när jag städade i köket.
 
  
 
Är sugen på att börja springa igen. Men är fortfarande halt ute. Sen tycker jag att det är svårt när det är kallt att veta hur mkt kläder man ska ha på sig. Men ska börja springa så fort snön/isen/slasket är borta. Har ju lovat Lina att springa Drottning Margareta-loppet =S  
Det är gutt att springa när man märker att konditionen blir bättre o bättre. I början, när konditionen är askass, är det skittråkigt o jobbigt, men det blir bättre för varje gång (särskilt nu när man inte röker)! + att det är bra träning, man är ute i friska luften och hjärta och lungor får jobba. Tycker det är svårt att få tillräcklig träning med bara Friskis. När man jobbar så oregelbundet som jag gör så är det ofta man missar de pass man vill gå på. Jag får inte ut nått av Medel-passen utan jag går på de lite hårdare, såsom Skivstång, styrka, box och spinning. Inte för att jag är vältränad, utan för att jag går hellre på stenhård träning som man i värsta fall får fuska lite på än träning där man inte KAN ta ut sig till 100%!
 
 
Nehe, nu ska jag göra kycklingwok med thaikrydda! Mums.

Vårdag

Kategori: Allmänt

Har ni inte varit ute än så UT med er! 
Solen skiner, fåglarna kvittrar, knallblå himmel, inte så kallt = riktig vårdag som man blir glad av!=) Har precis kommit in efter en långpromenad med Meija. Det är sånna här dagar som man älskar att ha hund, för man kommer ut! 
Nu sitter jag o dricker lite té o tittar på Nyhetsmorgon. Ska snart göra mig i ordning lite, sen blire middag (McD höhö) innan jobbet. Har varit ganska bra på jobbet. Skönt. Och nu är snart långhelgen gjord. 
 
Såg ni första deltävlingen av Melodifestivalen igår förresten? Är GRYMT besviken på Erik Gadd som sjöng på SVENSKA och INTE i falsett?! Hallå, det är de som är din grejj och som svenskarna är vara vid/gillar. Förväntade mig en ny soul:ig låt med sex appeal, men inte, lät mer som nån lugn hejarklackslåt. Jaojao. 
Yohio var väl bäst för kvällen.
 
Nehe, gotta go!
 
 
Bjuder på en halvgammal bild på mig i slick ;)
 
Ciao