Stína!

- Nothing more, nothing less.

Måndag, fasen...

Kategori: Allmänt

Vill ju ha meer helg! Eller rättare sagt, julledigt!
Gjort idag?
Jobbat, hemma med bussen 17:30. Hem och ut med hunden snabbt på trädgården och sedan jympa 18:00! Efter det blev det en prommis med vovven. Sen har jag julpyntat lite=) Hann inte det igår.. Har inte så mkt julpynt, men några röda dukar, tomtar, ljusstakar och stjärna i fönstret=)
Nehe, fy faasen vad jag är trött, undra om man ska gå o lägga sig som en gammal tant. Aa, tror fan de!
Får snacka en annan gång.
Precis när vi träffades.
Snart 3 år sen ♥
Kär o galen!
Nu ska jag gå i ide

These words

Kategori: Allmänt

Orkar inte blogga nu men:
Har träffat Jojjis idag o käkat thai o snackat!: Har saknat henne! Längtar tills vi träffas oftare igen ♥
Jag hatar dig... Så innerligt. Du är nog den ende jag hatar i hela världen, har aldrig känt så innan. Du sabbar andras och mitt liv, och hoppas du dör en lååångsam, plågsam död.. Eller blir sittandes i rullstol och dreglar, ensam med ditt samvete, utan någon vid din sida, oförmögen att avsluta ditt patetiska liv.
- Där fick ni se en mörk sida hos Stina. Men ingen får fan säga till mig att jag inte får säga så!!
Kroniskt stresspåslag, mardrömmar, ångest. Vardagsmat.

Nu ere helg!

Kategori: Allmänt

Gutt som tusan! Vila upp sig lite, både sömn och mentalt. Dock måste jag plugga lite oxå.

Idag gjorde Kajsa en hälsoundersökning på mig förresten=) Det gick bra. Tycker ju inte om att bli stucken (i fingret) eller ta blodtryck, men jag lyckades nog dölja det någorlunda ;) Tog dock inte urinprov, tycker det känns konstigt att ge ens kiss till en klasskamrat, haha! Alla andra tester var bra och jag fick bra även på konditionstestet! Det var väldigt överraskande faktiskt.. På ett positivt sätt.



Gos med Meija i hallen!
Mysigt att komma hem till nån som är
överlycklig för att man är hemma!=)
Och hon är min bebis, så man är faktiskt
överlycklig att träffa henne oxå ;)

Planer för dagen: gå en riktig långrunda med Meija o mamma. Blir nog drygt en timme. Till hanemåla och tillbaka. Lite äckligt väder, men det är nog skönt när man väl börjar gå. Eventuellt äta något gott och onyttigt ;)
Imon ska syrran o jag boxas!! Hehe, vi ska på ett boxpass alltså.. Hade varit skönt dock att boxa på henne ;D

Nothing special

Kategori: Allmänt

Vad händer?
Är på hälsomottagningen på skolan nu. Roligt och givande, lär oss massa om hälsa, olika provtagningssvar och hur man leder ett hälsofrämjande samtal med en klient.
Nästa vecka sätter det igång med egna klienter. Det vi gör är vikt, längd, blodsocker, urinprov, hb, fettprocent överkroppen, BMI och konditionstest på cykel. Glömt något? Sedan ett hälsosamtal utefter resultaten och frågeformuläret.
Sedan erbjuder vi även avslappning, handmassage och stavgång.
När jag kom hem stack pappa o jag o bytte till vinterdäck. Skönt att ha det gjort. Sen har jag fixat disken o tvätten. Efter det ut med hunden o nu sitter jag här. Är trött till max. Mycket nytt just nu o sen är man inte van vid att sitta stilla.
Imon är sista dan på "jobbet" innan det är helg! Enda planen för helgen är att vi förmodligen ska till sporthallen och titta på fotbollscupen. Nice.
Nehe, nu ska jag titta på Halv åtta hos mig & bara slappa.. Känner mig trött o allmänt osocial. Lite lätt ångest som vanligt denna terminen.
Ciao

Bloggfnatt?

Kategori: Allmänt

Hehe ja, man kan ju undra.. Men jag känner mig kreativ idag.
Ville bara visa lite god mat=) Blev sugen på massa gott bara för att jag skrev om smörgåstårtan, hehe! Men jag skulle inte orka nån mat, för jag har klunkat i mig massa cola med is (obligatoriskt en bakis-dag!). Men man kan ju va sugen ändå=)
Här är då Stinas nya specialité (stavning?) och favorit som jag pratat om=)
Ingredienser:
Fyra fläskkotletter
1 äpple
Curry
Paprikapulver
Kantareller (egenplockade såklart!)
Stuvningsgrejjer (hehe, ni vet)
Riven ost
Gör såhär (svin-enkelt!)
1. Sätt på ugnen på 225 grader.
2. Marinera fläskkotletterna och stek dom.
3. Stek små, ganska tunna äppelbitar. Pudra på curry. Äpplena ska bara bli lite varma.
4. Stek kantarellerna och gör en stuvning.
5. Lägg äppelbitarna i en ugnfast form. Lägg kotletterna över. Lägg till sist på kantarellstuvningen på kotletterna. Pudra över med riven ost & krydda den med paprikakrydda. In med formen in i ugnen tills osten har smält.
Klart! Väldigt enkelt. Man måste dock göra alla ingredienser samtidigt dock, så dom inte blir kalla. Så det är många plattor igång=) Ser kanske inte så aptitligt ut, men det är muums! Vet inte riktigt vad som passar bäst att ha till. Varken ris, potatis eller pasta känns rätt. Så vi har kört på friterade pommes eller bara en fet sallad.
Hoppas nån provar och sedan kommenterar vad den tyckte ;D
Hemmagjord pizza! Tänker inte skriva hur man gör, det är ju för lätt=)
Men kan berätta vad vi valde att ha på:
Champinjoner
Annanas
Tomat
Rödlök
Musslor
Skinka
Riven ost
Mums! Nästa gång funderar jag på att göra en kycklingpizza=) Kanske med curry och banan? Eller är det någon som har något roligt tips? Man får inte läsa min blogg utan att bidra med nåt ;)
Usch vad gott mat är! Älskar det.

Schema-ändring

Kategori: Allmänt

Japp, blev Kalmar igår istället för idag. Bestämde att det var smidigare så, eftersom vi är bortbjudna till Janne ikväll. Så fick inte träffa Jojjis igår=(
Var trevligt att festa med Elin o Henke. Var hos dom och sen blev det en tripp till O'learys!
Är lite seg idag.. Men längtar till smörgåstårtan hos Janne, ÄLSKAR smörgåstårta!=)

Bjuder på lite bilder





Imon ska vi till pappa o fira Fars dag.

Ciao

Yee-haw!

Kategori: Allmänt

Hittade en vinterjacka=) en mörkblå dunjacka från Cubus. Nice. En sån man ser ut som en riktig knubbis i ;) Ska dock inte använda den förrän det är svinkallt ute! Lär inte dröja så länge ;)
Nu ska Fredríco snart sticka o träna. Jag ska hänga med mamma till mormor o morfar en stund. Känns som det var längesen jag träffade dom.
Uuh, vad jag är snygg!
Och jag älskar Fredrik ♥
Längtar tills jag träffar Jojjis!
Nehe, funderar på att fördriva tiden genom att locka håret o fixa naglarna!
Ikväll blire räkor & vitlöksbaugetter.
Ciao

Friday, and I liiike it!

Kategori: Allmänt

Yes sir! Och detta för att psykiatri-placeringen är avklarad och examinationsarbetet inskickat! Så himla skönt, innebär att man inte har någonting att grubbla över på hela helgen! Slutbedömningen gick jättebra oxå, dom var nöjda med mig =) Hade sista dagen i onsdags, så har varit ledig igår oxå. Fredrik jobbade över igår, så han var oxå ledig idag, så skönt=)
Planer för dagen? Huum, ingenting direkt.. Blir lugnt.
Imon däremot ska vi till Elin o Henke o ha spelkväll o ev. gå ut=) Ska bli nice! Hoppas isåfall att man träffar lille Ko oxå=)
På söndag blir det nog att fixa vinterdäcken o sen träffa Pappi..
Åh, behöver en vinterjacka.. Min gamla är trasig och.. gammal. Funderar på om jag ska övertala Fredrik att vi ska åka in till Hansa City en snabbis så jag kan köpa en.. För han behöver ju ändå en datamus=) hehe... Måste göra det snart isåfall, för han ska träna kl 5, o vi måste äta middag innan..
Nehe, pallar inte skriva mer just nu..
Ciaoo
syrran & jag

Lördag morgon (?)

Kategori: Allmänt

Ne jag vet, det är middag.. Men idag gjorde jag en fuling och sov ut riktigt ordentligt! Har dock sovit dåligt, så känner mig ändå inte utvilad =/ hehe aja..
Igår var det mysig hemmakväll med god mat och lite rödvin. Fint.
Idag vet jag inte redigt vad som händer. Det enda som är planerat är måltiderna ;) Till middag blir det kyckling- och broccolisallad och sen på kvällen blir det hemlagad pizza=) Så gott! Funderar på att titta efter något recept på pizzasallad med, eller blir det för ambitiöst (stavning?) ? ;)
Annars? Har fått värsta finn-explosionen i ansiktet, så känner inte för att träffa folk =/ hehe.. Från ingenstans kom dom bara tusentals i en armé, jag hade inte en chans!
Jahopp..  Annars inget intressant att skriva tyvärr.. Ska snart cykla upp till kvantum och handla lite ingredienser och sen blire en långpromenad med Meija och till sist middag!
Det börjar närma sig jul hörrni...

Onsdag

Kategori: Allmänt

Ojoj vad dagarna o veckorna rullar på snabbt! Helt sjukt.
Just nu känner jag mig stressad. Nästan så stressad att ena ögat börja rycka. Sover dåligt.. Stressad över uppsatsen och över slutbedömningen. Upptsatsen för att jag ska skriva om ADD, och det finns inget om det, endast om ADHD. Slutbedömningen för att det är så himla lugnt där jag jobbar, så undrar hur han ska kunna bedöma en =/ Nu när man kommit så långt i utbildningen vill man ju ha höga betyg, men det går ju inte om han inte vet vad jag kan o inte, eftersom dom inte har dom arbetsuppgifterna där. Men men, det får la bli som det blir, han har ju sagt till läraren att dom inte vill ha några elever, men ändå fortsätter dom placera oss där! Grr...
Men idag ska jag jobba kväll på Avdelning 3 - Psykoser- och Rehabiliteringsenheten. Ska bli spännande! Ska bli guidad av klasskamraten Erika=) Hoppas jag hittar dit bara!
Imon ska jag jobba dag där. Så det blir inte mycket sömn.
Sen på fre jobbar jag lite i Nybro oxå.
Nästa vecka jobbar jag må-ons, sen är jag klar med denna placeringen! GUTT!=)
Nehe, nu ska jag grejja lite innan det är dags för middag & sen jobb!
Ciaoo
F ♥